12. prosince 2010

Orgonetovo orgonitové území

Moje orgonitové území k dnešnímu dni vypadá takto. Je "zasíťované" orgonitem tak, jak si myslím, že je to dostatečné pro jeho ochranu před extrémy počasí. V krajině orgonity na sebe "vidí" podle svého dosahu 200m - 8 km. Věže na počasí jsou obdarovány 100%, podle svého vybavení.
Zdá se, že se toto území již dál rozšiřovat nebude, je to časově a finančně již příliš náročné. Ale těch parádních giftovacích výletů se jen tak nevzdám, ovšem bude to jenom příležitostné.
Budu mít pořád co dělat - např. tady v Budějicích se pořád někde kope a hrabe, vyvážejí se rybníky, takže pro jistotu to projdu ještě jednou. A soustředím se na lidi - nemocnice, ústavy, školy, obchoďáky, úřady, sídla stran ... a rozdám všude orgonity s růženínem - kvůli dobrým vibracím. To můžu dělat po chvilkách po práci.
Takže vidíte, kde je třeba navázat - teď už je spousta lidí, kteří vědí, jak na to.
(Teď koukám, že ty cloudbustry se dají hodně přiblížit ... ale ta značka je tam jenom namátkou, mělo to ukázat jen město, nenamáhejte se podle ní hledat ... není to geocaching :-)))
Pravda, že jihlavský cloudbuster je poněkud nevyužitý, potřeboval by obložit orgonitem tak do 80 km daleko, no snad příští rok.


Zobrazit místo Orgonitová mapa - prosinec 2010 na větší mapě

7 komentářů:

  1. Nedávno jsem byl v Dačicích - pocitově velice příjemné místo, věřím tomu že také díky ogiftování...
    Nějakou mapu jsem viděl i na fóru www.orgo.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Děkujem, že nám anti-gifterům a agentům klimateroristů usnadňujete práci. Matrix se vám odvděčí

    OdpovědětVymazat
  3. Ha ha, komu co usnadňujeme? Zkuste najít jeden jediný kousek z těch pár tisíc orgonitů :-)))

    Klimateroristé ogiftované území mají dávno zmapované, nárůst energie změří okamžitě během giftingu. Mají ho i vyzkoušené - už si prověřili, že pořádnou bouřku tu holt neudělají :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. Chtěl jsem Vám poděkovat za Vaši práci a články o orgonitu. Tak nějak podvědomě cítím, že to bude fungovat a nemůžu se dočkat na vlastní výzkum tímto směrem. Videa na joutube a články na mnoha zahraničních fórech svědčí o mnohém. Pravděpodobně se nám otevřela nová cesta k využití minerálů a přírodních energií. Jak postupně mizí to staré, vynořuje se nový svět a s ním nová věda.

    OdpovědětVymazat
  5. Pre Anonymní-ho anti-giftera a agenta klimateroristov :
    ...matrix neexistuje, iba ak v tvojej hlave !
    hi-hi

    OdpovědětVymazat
  6. Vyvažuješ priateľu , vyvažuješ ?? :-))
    Do toho, pochváľ sa koľkože si už našiel tých orgonitov ??
    bo

    OdpovědětVymazat
  7. Co se týče Jihlavy, čekám jen na teplé počasí, teď v zimě delší výlety nic moc, cloudbuster jsem tady poznal než jsem se dočetl že tu je, jak bude přijemňějc, vyrážím do terénu, celé jaro tu budu aktivně giftovat, výlety jsou moje parádní záliba, teď TBčka čekají a už se nemohou dočkat, stejně jako já.

    Tomas

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.