5. prosince 2010

Little Grandmother: Poselství z Curychu, 2/2

Naléhavé poselství Little Grandmother z Curychu: máme dva roky, abychom změnili své vědomí, abychom začali žít ze srdce místo z mozku.
Anglicky: http://www.youtube.com/watch?v=lvPx5KLVJ5I
Česky: http://www.overstream.net/view.php?oid=r1rtlla7eyi2


Přepis videa:
"Mnoho lidí si myslí, že jsem divná. Jako malé dítě jsem věděla, že jsem jiná. A to učinilo můj život velmi těžkým, že jsem nebyla jako ostatní. Učila jsem se lekce z druhé strany. Byly tu hlasy, které mě učily velmi specifické věci, které jsem se měla naučit, abych jednoho dne byla schopna ty věci učit. Po dlouhou dobu jsem si myslela, že jsem jenom blázen, byla jsem jiná a nechápala jsem, proč slyším nějaké hlasy, které mě učí, nevěděla jsem, proč vidím energie,
proč umím slyšet zvířata. Po dlouhou dobu jsem si myslela, že na tomto světě nemám co dělat.

Ale když mi bylo třicet, dostala jsem telefonát od domorodých kmenů v severní Americe, a stařešinové mi řekli, že vědí, že jsem byla vyučována z druhé strany od raného dětství,
a řekli mi, že pro mě přišel čas, abych se stala Little Grandmother, šamankou a učitelkouí moudrosti. Řekli mi, že existují další lidé jako já, že je dalších 11 lidí, strážců moudrosti,
kteří tak jako já dostávali stejné vzkazy, protože máme hrát na planetě Zemi velmi významnou roli.

Nebyla jsem vychována k mluvení na veřejnosti, a tak je to pro mě velmi těžké, pořád se učím, ale slibila jsem, že budu co nejlepší strážkyní moudrosti. Že budu nejlepší šamankou, co dokážu. A tak i když mám obavy, jsem tu, abych vás učila ty lekce, které učili mě, lekce z druhé strany. Od Matky Země a od mých domorodých starších, od Kontinentální rady domorodých kmenů.

Před velmi dávnou dobou se stalo na Zemi něco neuvěřitelného. Přesunuly se póly. Lidé, kteří tenkrát žili, byli Atlantiďané, Lemuriané a Sumerové. Byli to naprosto skuteční lidé. Ne legendární, jak slyšíte v příbězích. Byli naprosto skuteční. Byli to naší předkové. A když přesunuly póly, nastala doba ledová. A oni přežívali dobu ledovou. A když led začal tát, voda začala zaplavovat jejich země. Když voda stoupla, nasedli do lodí a odjeli na různá místa této planety. Začali žít v různých částech kontinentů. Mayové jsou Atlantiďané. Australští domorodci jsou Atlantiďané. Havajané a lidé u indonéských ostrovů jsou Sumerové. Domorodci Wataha na Novém Zélandě jsou Lemuriané. Takže stará učení a staré moudrosti na této planetě stále žijí. Naši předkové tyto pravdy uchovali, a nyní byli požádáni, aby je opět předali lidem.

Proroctví těchto kmenů po staletí mluví o tom, že se póly opět přesunou, a teď je to tady. Po stovky a stovky let říkají proroctví původních národů, že přijde čas, kdy se matka Země posune, a znovuzrodí se do své nebeské podoby. V tu dobu lidé žijící na Zemi budou moci přepnout své vědomí z mysli do srdce, pokud si přejí být osvíceni během tohoto posunu.
Proroctví mluví o lidech, kteří budou v té době na planetě. Přijdou sem ti nejsilnější ze silných, nejsilnější duše. A tito lidé posunou vědomí z mysli do srdce. A změní svět.
A tito lidé budou zváni Kmen mnoha barev.

A Kmen mnoha barev jsme my. Jsme to my, o kterých proroctví hovoří. My jsme ti, na které čekají. K posunu pólů už dochází, už to začalo. Už to není příběh, který se podle domorodců teprve stane. Domorodci říkají, že se to právě děje. Severní pól už není severní pól,sever se změnil pro celou planetu. A póly se nezastaví, dokud nebudou úplně přesunuty. 

Univerzální pravda, kterou musíme pochopit, je, že matka Země je posvátná pro všechny bytosti. A my, lidské bytosti žijící na ní, ji nebudeme již smět zabíjet. Dostali jsme se velmi blízko k jejímu zničení. Udělali jsme věci, pro které není vysvětlení, udělali jsme planetě Zemi věci, které žádná naše věda nenapraví. My jsme ti, kteří musejí změnit způsob života. Nejsou žádní jiní lidé, kteří by přišli a zachránili nás, není žádný spasitel, který by nás zachránil. Musíme se zachránit sami.

Ozonová vrstva z planety Země mizí, teplota stoupla o dva stupně, a tyto dva stupně sice neovlivní lidské tělo, ale nesmírně ovlivní přírodu. Ryby, které potřebují k rozmnožování určitou teplotu, se nyní netřou. Některé ryby vymírají, a medúzy, které měly dříve pouze dva dny v roce teplotu vhodnou pro rozmnožování, kdy mohly rodit tisíce mláďat, teď mají tu teplotu pořád. Takže v čínských mořích už jsou jenom medúzy, žádné ryby. Dva stupně umožňují, aby brouci a hmyz žili na severu, a arktická zvířata, která nikdy neměla hmyz, jsou po tisících zabíjena, hmyz zabil tisíce a tisíce kariboo, polární medvědi hynou, mnohé zabíjí hmyz. My lidé jsme jediný druh na matce Zemi, který vytváří odpad. Hromady odpadu, plastů. V Atlantickém oceánu už je větší hromada opadu než rozloha Texasu.

A ještě závažnější je výlev ropy do Mexického zálivu. Je to mnohem horší, než o tom kdokoli říká. Stačilo pouhých 30 dní výlevu ropy, aby byl zničen veškerý život v zálivu. A už teče více než 90 dní. Celý Mexický záliv je mrtvý. Veškerý život v Mexickém zálivu je mrtvý. Je zničen i kyslík. Všechny mořské želvy, které se tam rozmnožovaly, všechny umírají. Ropa proudí rychleji, než mohou plavat. 90% všech velkých ryb je pryč. Není to jen problém Mexického zálivu, ale proud ze zálivu teče až k Evropě, a je plný ropy. Pod místem, kde uniká ropa, je prostor větší než Mount Everest, plný ropy a toxického plynu. Je dost velký na to, aby rozštěpil severní Ameriku na dvě části. I nejmenší únik toxického plynu zabije veškerý život v okruhu dvaceti mil. I to nejmenší uniklé množství.

Udělali jsme škody, které neumíme napravit. Veškerá věda na světě neumí tyto škody napravit. Udělali jsme všechno, abychom zabili matku Zemi. A ona nám přesto dává každičký dech, každý doušek vody, který polkneme, veškeré jídlo, které kdy jíme. Protože nás miluje. Musíme mít vztah k matce Zemi. Ona je naše matka. Je to univerzální láska. Naše matka Země je posvátná pro všechny bytosti. A v této univerzální lásce naše matka Země bude pokračovat a lidstvo bude odstraněno, dříve než ji zabije.

Takže nyní si uvědomme, jak důležité jsou příští dva roky. Póly se již přesunují. Země se obrodí. A jestli si přejeme jít s ní, musíme začít žít ze srdce. Čím více jste milující, tím více jste inteligentní. To je naše jediná šance. To není jenom povídání, to se už děje. Je to skutečné. Mnozí prožijí každý den, aniž si uvědomují, co se děje. Ale ono se to děje.

Místo žití ve strachu, jak nám říkají otcové, začněme žít ze srdce. Protože čím jste láskyplnější, tím jste inteligentnější. Když začneme být láskou, dostaneme odpovědi, jak zachránit naši planetu. Pak budeme moci zůstat. Pokud to neuděláme, naše děti nebudou mít budoucnost. Taková je naše skutečná situace. V tuto chvíli nemáme způsob, jak uzdravit rány matky Země. Ale můžeme dostat odpovědi, když začneme žít ze srdce, nikoli z mozku. A není žádná jiná generace, která si zvolila být na této planetě teď. Protože bylo řečeno, že my jsme ti nejsilnější ze silných, kteří kdy byli na planetě Zemi.

Jeden každý z vás se narodil do světa s lidskými zákony a s lidem vytvořeným náboženstvím.Ale nyní musíme říci: My chceme víc. Můžeme dosáhnout víc. Jediný způsob, jak se zachráníme, je vzpomenout si, kdo jsme. Učili nás, že Bůh je něco od nás odděleného. Náboženství nás učilo, že jsme hříšní a špatní lidé. A že si musíme zasloužit své nebe. 

Ale já vám mám říci toto: nikdy nezapomeňte, že jste Bůh, že vaše duše je Bůh. Vy nejste odděleni od Boha, jeden každý z vás je velké Já jsem, které je Bůh. Vaše duše, vaše Velké Já, je částí Velkého Ducha. Bůh není ani muž, ani žena. Bůh je poznání, Bůh je vše, Bůh je světlo a láska ve všem stvoření. Bůh stvořil vás a vaši duši, a vaše duše žije ve vás. Vy jste Bůh. Každý z nás má Velké Já Jsem. A toto vaše Velké Já rozhodlo poslat vás sem.

Vy jste si zvolili přijít sem. Ptejte se sebe, proč jste se rozhodli sem přijít. Vaše Velké Já vás má na starosti. Vy jste rozhodli poslat svou jiskru sem, na planetu Zemi. A každá zkušenost, kterou máte, každá interakce s jinou osobou, s rostlinou nebo zvířetem, je zkušenost, kterou vám předává vaše Velké Já Jsem."

30 komentářů:

  1. Ona je proste uzasna, vidno, ze o tom vie, ze ma pravdu, a ked na nu clovek pozera, ide z nej taka dobra energia, normalne ako jej islo do placu, aj mne do neho prislo, ludia by si mali uvedomit, ze speju k vlastnej zahube, a ze nenavist je nezmysel, ze vsetci mozu zit po dobrom a pomahat si...

    OdpovědětVymazat
  2. Pripadá mi, že Kieshu poznám dlhšie, ako pár týždňov čo som ju prvýkrát tu na Orgonete uvidela. Je mi čoraz bližšia a zrozumitelnejšia. Verím jej, jej slzy tečú z vnútra, sú ako moje...
    K číslu 12, ktoré spomína v súvislosti s dvanásti príjdenými do rôznych končín sveta vysokými duch. učiteľmi mi je jasnejšie, že doba čo ju žijeme je veľmi významná.
    Som maličké smietko na tvári matky, ale k nej patrím.
    Ďakujem jej zo srdca, ďakujem Ti Orgonet.
    bo

    OdpovědětVymazat
  3. no vida, Volksgenossen,když se chce,tak to jde http://www.youtube.com/watch?v=3jUU4Z8QdHI&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
  4. Země je úžasná, a už je dneska jasné, že nezáleží na tom jestli lidstvo přežije, záleží na tom, jestli přežije Země. A naším největším úkolem je napravit to co jsme na ní napáchali. Kéž by si to všichni uvědomili a hlavně kéž by se nám to povedlo. Tohle není nic proti lidem, mám lidi moc ráda, ale tohle od malička cítím, obrovskou lásku k matce Zemi, a to že Země je jedinečná. Člověk nikdy nemůže vytvořit nic krásnějšího než jsou stromy, než jsou květiny atd... kéž bych dokázala udělat víc...

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj orgonete moc se mi líbí tyto stránky a děkuji ti za ně...zkus se mrknout na todle http://www.youtube.com/watch?v=EyyXQbQkRUk je tam víc dílů :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím vás, měl bych na admina nabídku, jsem adminem webu Free Pub http://www.freepub.comehere.cz/

    z onoho webu můžete kopírovat články (ale musíte uvést hypertextový odkaz na původní článek na mém webu), je to tam kdyžtak i napsané...zároveň mi případně napište na email freepub(zavináč)seznam.cz a mohl bych přeložit nějaký ten článek z angličtiny a uveřejnit jej jak na mém, tak na vašem webu ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Vím, že Kiesha je na tomto blogu něco podobného jako u křesťanů Panna Marie - čili božská bytost. Odhlédnu-li však od emocí, které její projev u každého, včetně mě, vzbuzuje, a když se budu snažit sdělené kriticky rozebrat, potom musím říct, že jsme se nedozvěděli nic podstatného. Je zde útočeno na naše emoce, ale já jsem zvyklý používat kritický rozum za každých okolností. Když mluvila o tom, že ničíme zemi, tak jsme se dozvěděli o úniku ropy a globálním oteplování. Ani slovo o HAARPu, chemtrails, GM potravinách, manipulaci s klimatem, mikrovlnách, které ničí vegetaci...
    To, co "babička" Kiesha říká, by dost dobře mohl říkat třeba Al Gore nebo nějaký člen Greenpeace. Mimochodem, zjistěte si, kdo tuto organizaci financuje. To možná vysvětluje, proč neprotestují proti geoinženýrství.
    Pokud jsem se dotkl něčích citů, tak se omlouvám, ale muselo to ven.

    Zdraví LK

    OdpovědětVymazat
  8. proč by Kiesha měla licitovat detaily,jako Chemrails,genetické potraviny,atd? Jelikož jde o vibrace,jde pouze k jádru pudla,zminuje podstatné,alarmující prusery.Každý,kdo dovede žonglovat myšlením v přítomnosti,tak muže dýchat cokoliv,kromě masa se cpát čímkoliv a nic se mu nestane.

    OdpovědětVymazat
  9. LK , to si pohnojil. Pre teba je podstatné vymenovávanie bordelu čo tu ľudstvo stvára. Načo ? O tom je dosť informácií, sám ich uvádzaš.

    Pre mňa je podstatná jej čistota, ktorá bije do očí , čo to nevidíš ?
    Prestaň myslieť ... zapni srdce.
    Nechce sa mi veriť, že ho v hrudi nemáš.
    bo

    OdpovědětVymazat
  10. Pro LK: Chápu, že to muselo ven. Ale povídám si, počkám s odpovědí, on to někdo vysvětli - a taky že jo. Díky.

    OdpovědětVymazat
  11. z celého svého srdce děkuji Orgonetu za zveřejnění a Keische za upřímná slova :-) DĚKUJI :)

    Pokud jste zvyklí "číst mezi řádky" jistě Vám neunikly emoční projevy (přiznám se i pro mne velmi podobné) ovšem dovolte mi krátký komentář :-)

    Keischa je krásná duše se srdcem na pravém místě, a vím že spousta z nás lidí jsme stejní :-) Jen ty "zakořeněné-vštípené vzorce" z minulosti (tj. rodiny-vztahy v nich-výchova, dále školy, adalší)+"rozum" u mnoha z lidí způsobily, že hledíme na zcela jasné a konkrétní situace ... "jinak" což je způsobeno krátkodobým "zapomněním" právě v souvislosti s "výchovou" již od ranného dětství.. Nezlobme se prosím na lidi typu LK, vždyt je třeba jim pomoci, vyslechnout, a ne je kritizovat či se s nimi hádat...

    Velice dobrá zpráva je, že lidé se stále více-čili i hromadně "rozpomínají" na to ČÍM jsou, PROČ tu jsou, jakou uzavřeli "dohodu" před touto inkranací zde na této Božské, krásné, bezpečné, bohaté, samočistící a křišťálově čisté matičce Zemi :)

    malá poznámka na závěr - LK začal slovem VÍM :-) Ovšem dovolil bych si tvrdit něco "jiného" což je citace -> VÍM ŽE NIC NEVÍM :-) A po pochopení a přijetí tohoto moudra se každému začnou ta správná "data" otevírat či přímo hrnout :-)

    úspěšný den všem
    s láskou sv.

    OdpovědětVymazat
  12. Já ty vaše reakce čekal :-) Mě osobně víc imponuje taková Jane Bürgermeister, jestli vám to jméno něco říká. Jestli ne, tak si to vygooglujte a dejte si k tomu třeba výraz "prasečí chřipka". Tato žena na rozdíl od LG něco riskuje a jde za něčím všemu navzdory. Však už po ní taky jdou rakouské úřady. Mě když někdo nabádá, abych vypnul mozek, tak okamžitě zpozorním a ptám se, proč bych měl přestat myslet?
    Vám stačí, když LG řekne, že se pousouvají magnetické póly a bezmyšlenkovitě tomu věříte. Co takhle si vzít kompas a přesvědčit se, jestli se skutečně magnetické póly posouvají? Vy vážně věříte tomu, že 21.12.2012 se něco zásadního změní? Já si myslím, že to je stejný humbuk jako byl Y2K, pokud si na to někdo z vás ještě vzpomene. Takže uvidíme, nechme se překvapit.

    Hezký den!

    LK

    OdpovědětVymazat
  13. Milovaný LK - máš dobrý kompas ?
    ...tak poďme spolu na ten pól, kvôli Tebe to urobím aj keby som zmrznúť mala !
    J.Burgemaister je skvelá, tiež ju obdivujem.
    A 21.12.2012 sa stane mne, tebe, ľudstvu, že nám bude nahradený starý program novým, vieš ako keď
    starý Windows nahradíš pokročilým, vylepšeným.
    Paráda, nie ?? Noo, troška sa treba na to pripraviť, ale fakt netreba veľa.

    Vieš čo, mám ťa radšej a radšej, lebo tu otvorene hlásaš svoj postoj,
    maj sa, Bo

    OdpovědětVymazat
  14. opytajte sa sami seba naco ste sem prisli vase visie ja vam odpovie je s vami cely cas ,Prvy sa prebudzaju a drzia slub prebudzaju ostatnych
    Michal
    orgonitke@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. LK, přiznávám, že jsem na tom podobně. Mně je velice blízká Rauni Kilde, LG mne moc neoslovuje. Ale respektuju ji. Milý Orgonete, laskavá a láskyplná Bo, děkuju za učení.

    OdpovědětVymazat
  16. Pro LK: Omlouvám se, omylem se mi smazal předchozí komentář (klepnutí vedle..)

    Není náhoda, že ses dostal do blízkosti Little Grandmother, Eckharta Tolle, Rauni Kilde, Matthewa ... Intuice člověka vede ke světlu, ale mozek/myšlení/ego se brání.

    Bojíš se nemyslících lidí? Domnívám se, že máš na mysli právě lidi, kteří žijí v zajetí svých vlastních či jim výchovou a vzděláním vštípených myšlenkových konstrukcí, že věci musejí být tak a ne jinak. Nic jiného si nedovedou představit než struktury, které se naučili nebo sami vymysleli. To je to, čemu říká LG žít z mysli. Spíše než nemyslící jsou vlastně horečně myslící , snažící se naplnit požadavky vytvořené vlastním myšlením, a toto neproduktivní myšlení ve světě forem jim způsobuje utrpení . Fyzický svět nikdy nemůže uspokojit požadavky, tužby, je zdrojem frustrací, i ti, kteří dosáhli zdánlivě všeho, jsou nespokojeni a trpí..

    Někteří lidé, a často ti, kteří dosáhli vrcholu slávy, majetku, atd., tolik trpí svou nespokojeností vzniklou myšlením, že se snaží vyprázdnit svou mysl pomocí alkoholu, drog, televize, sexu ... tím se ovšem dostanou maximálně do stavu předmyšlenkového, podobně jako zvířata – ta jsou v něm přirozeně. To není pro nás cílem.

    My se chceme dostat do stavu postmyšlenkového. Stačí k tomu záblesk poznání, že existuje něco více než naše mysl, že existuje daleko hlubší inteligence, na kterou se můžeme napojit prostě tím, že zklidníme svou mysl, budeme v přítomném okamžiku (říká Eckhart Tolle), budeme žít ze srdce, budeme láskou (jak témuž říká Little Grandmother). Ten záblesk může přijít kdykoliv, ale často v blízkosti lidí, kteří jsou na tento zdroj napojeni. Jakmile ho poprvé zažijeme, pak už je jen na nás, jak často a jak dlouho si zvolíme ho prožívat znovu. Lze to dělat kdykoli, kdekoli. Stačí chvilka denně.

    Pokud budeme v srdci, (podle Eckharta Tolle: přijmeme-li přítomný okamžik), napojíme se tím na hluboký vesmírný zdroj, čímž budeme schopni reagovat inteligentěji, účelněji a s větší energií, nežli kdybychom řešili něco jen ze své hlavy. Schopnost myslet se nám neztratí, naopak, budeme ji využívat dále pro plánování a tvoření, ovšem z daleko vyšší pozice.

    Omlouvám se za zdlouhavé řečnické cvičení a doporučuju Eckharta Tolle, ten to umí vysvětlit mnohem líp.

    OdpovědětVymazat
  17. Naštěstí jsem si svůj komentář, který nebyl zveřejněn uložil. K tomu jen doplním, že LG na mě působí dost uměle, jako hollywoodská hvězda. Mám pocit, jako kdyby to bylo všechno děláno na efekt. A jejím sdělení obsahuje omletá klišé ve stylu New Age. Nedozvíme se nic, co bychom již nevěděli, včetně tradovaných chyb a dezinformací. Zde je můj původní komentář:

    Zdá se, že jsem tu za zloducha nebo alespoň za politováníhodnou bytost, s níž je třeba mít soucit, protože ještě nedorostla vašich duchovních výšin, že? Dobrá. V minulém příspěvku jsem se zmínil o tom, že se každý může přesvědčit, jestli LG mluví pravdu o posunu pólů pomocí kompasu. Já jsem žádnou změnu nezaznamenal. Vy ano? LG taky mluvila o ozonové vrstvě, že se prý zeslabuje. Je tomu opravdu tak? Existují důkazy, že paniku kolem ozonové díry vyvolala firma DuPont, které měly vypršet patenty na freony a hrozilo, že bude mít velké ztráty zisků, protože by freony mohla vyrábět Asie a zaplavit jimi trh. Proto potřebovala, aby freony byly zakázány jako plyny, které poškozují ozonovou vrstvu. Více zde: http://bnw-nwo.wz.cz/podvody/ozon.pdf
    Informace, že za globální oteplování, o němž LG taky mluvila, může člověk, se také nepotvrdila. Více zde: http://bnw-nwo.wz.cz/BNWO.html#5
    Moje podezření, že LG není tím, za koho ji mnozí máte, se utvrdilo právě posledním videem, kde opakuje propagandu "globálních oteplovačů" a alarmistů i s jejich věcnými chybami a dezinformacemi. Je to celkem průhledná propaganda nového náboženství New Age, které se po nastolení NWO má stát novým celosvětovým náboženstvím. Více o New Age zde:
    http://bnw-nwo.wz.cz/religion/NEW_AGE.pdf
    Ti, kdo chtějí nastolit Nový světový řád (NWO), velmi dobře znají lidskou psychiku. Vědí o potřebě lidí nějaké duchovnosti a náležitě toho využívají ve svůj prospěch. Za NWO stojí tajné společnosti s kořeny ve starověku, známé jako Ilumináti. To oni jsou tvůrci světových náboženství, aby lidmi manipulovali a rozdělovali je. Nedávno jsem objevil zajímavé video Legenda o Atlantidě, kde je to krásně popsáno: http://probuzeni.blogspot.com/2010/11/legenda-o-atlantide-2cast-dejiny.html
    Existují ale i jiná videa s podobnou tématikou, např. Esoteric Agenda nebo Ring of Power.

    Ještě na závěr, aby bylo jasno, čeho jsou Oni schopni uvedu poslední odkaz, který se týká WikiLeaks:
    http://www.zvedavec.org/komentare/2010/12/4096-wikileaks-asanace-internetu.htm?PHPSESSID=fvckpj67ps9ljqheq2l2nnn890
    Teď je ve hře svoboda internetu.
    Takže lidi, nebuďte ovce a používejte mozky! Od toho je máte! Chápu, že přemýšlení bolí a že je mnohem pohodlnější meditovat a věřit kdejaké pitomosti. Probuzení do reality, však potom bývá velmi nepříjemné.

    LK

    OdpovědětVymazat
  18. Reakce na "Orgoneta":
    Lidí, kteří potřebují nějakého "duchovního učitele" nebo gurua, aby jim říkal, jak mají myslet nebo nemyslet, je mi upřímně líto. Jsou to závisláci a v podstatě slaboši. Já se bez jejich mouder dost dobře obejdu a vystačím si s vlastním myšlením. Není pravda, že fyzický svět člověka nemůže plně uspokojit a že musí buď hledat nějaké transcendentno nebo naopak propadne materialismu a když dosáhne bohatství, cítí prázdnotu. Aby byl člověk šťastný, potřebuje mít pocit, že je užitečný, že má v životě nějaké poslání. Já osobně jsem šťastný, když můžu tvořit nebo když dojdu k nějakému poznání, které jsem třeba předtím nechápal.
    Já nepotřebuji, aby mi někdo říkal, že po roce 2012 až vstoupíme do čtvrté dimenze se šelmy stanou vegetariány nebo že Obama je vysoce vyspělá duše. Mě stačí vidět, co Obama dělá a komu slouží.

    Pro jistotu si tento komentář opět uložím, kdyby se zase čirou náhodou ztratil.

    LK

    OdpovědětVymazat
  19. Ano, Orgonete, potvrzuju, že Eckhart Tolle je vynikající učitel. Čtu jeho "Moc přítomného okamžiku". Je to nádhera, i když jsem zatím ne moc dobrý žák (má mysl a emoce mne mají v područí:-)))

    OdpovědětVymazat
  20. "Ďaleký,blízky" Nibiru :-), ďakujem Ti.
    Mám radosť, že ma takú vidíš a je to pre mňa zaväzujúce.
    Orgonet v príspevku píše, že ...záblesk múže přijít kdykoliv, ale často v blízkosti lidí, kteří jsou na ten zdroj napojeni.
    Ano, ja som takého stretla /Keď je žiak pripravený, učiteľ príde"/. Rozhodla som sa byť ako On, bol láskavý, múdry, obetavý. /..nie nešla som do ášramu, kláštora či na tiché miesto, len som sa rozhodla /.
    Keď dáme i "maličký" súhlas rýchlo nás prenesie cez mláku, rieku a aj priepasť.
    Maličký krok a všetko je inak.
    Až tak, že moje decká vraveli : Mami, ty si iná, čo je to s tebou ? :-))

    Ľúbim vás ľudia, free hugs, bo

    OdpovědětVymazat
  21. Celkom pekná kočka, a ako vie "zabrnkať" na city.... po tejto stránke to nemá chybu, akurát len ďaľší manipulatívny výtvor z dielne tvorcov New age....
    Za 40 rokov čo sa zaoberám okultizmom nič nové.... stále bla bla bla dokola to isté, kurát publikum je iné...

    OdpovědětVymazat
  22. Internet naštěstí umožňuje nečíst to, co nechcete číst, nedělejte si nikdo násilí :-)))

    OdpovědětVymazat
  23. Pro LK: Držím palce, ať je vše, jak si přeješ. Jsi dobrý člověk a vyspělá duše. Tuším, že tvé projevy naznačují, že prosvětlení už je na cestě. Se mnou to taky tak bylo ...

    OdpovědětVymazat
  24. A ještě děkuji Bo, za to, jak nám tu všechno umí prozářit (:-))))

    OdpovědětVymazat
  25. Orgonete ďakujem.

    Milí spolupútnici čo sa stretávame na tejto stránke, nedávno som dostala mejl kde stálo že
    " Slunce je rezonátor energie a světla a bude svítiť dokud bude na Zemi jeden, jediný člověk, který miluje."

    LK, napísal si, že si rád užitočný, že ťa naplňa tvorba, poslanie, že nepotrebuješ gurua,... a že si vystačíš so svojim ROZUMOM. Ani zmienka o LÁSKE !? Pritom ona je naj .."záležitosť" v realite, ona je ten zlomu čo katapultuje a je hybnou silou všetkého. /čiste private : Si s ňou kámoš ?/
    Pekne si opísal, že si šťastný keď...dôjdeš k nejakému poznaniu , ktoré si predtým nechápal.
    TO je ONO, držím ti palce a myslím to úprimne.
    bo

    OdpovědětVymazat
  26. Chápu, oba dva pohledy na věc, protože jsem byl na obou stranách.

    Keisha je moc dobrá v tom, co dělá, nicméně při kritickém pohledu vyvstane "pár" otazníků... nebudu to rozepisovat, protože Orgonet už mi ani slušné komentáře s fakty radši nepublikuje (viz díl 1/2 z Curychu:), všichni použijte mozek a zapátrejte... jaká fakta naslibovala, že se splní do konce roku 2010? Je tam toho spousta, nejen to... hledejte.

    Orgonet řekne: To je přesně to, co dělat nemáte, podle Eckharta Tollea :) ale to je opravdu veliké nepochopení. Eckhartovo učení je na rozdíl od Keishi nebojím se říct až neprůstřelné... a rozhodně nenabádá k nepřemýšlení. Nabádá k zastavení nekontrolovaného přemýšlení, což to je veliký rozdíl. Takže kontrolovaně přemýšlejte o tom, co Keisha říká... protože pokud to nebudeme dělat, můžeme to rovnou zabalit a řídit se tím, nám cpe o půl osmé Nova... je to jen opačný extrém.

    Nemáme mozek k tomu, abysme abysme ho vypnuli při zjevení první pěkné blondýnky, kázající o lásce. Spousta lidí to ale v případě LG už dělá... a její sdělení jsou čím dál tím absurdnější... začala pěkně zlehka, lidi v ní začali věřit, přestali myslet a znovu začít se jim moc nechce. Taky jsem jí dřív bránil před podobnými komentáři, ale potom jsem zapátral :)

    Může to být tím, kdo Keishu zastupuje, všichni víme jak to chodí... ona v sobě rozhodně něco má... ale stáčí se to zvláštním směrem.

    OdpovědětVymazat
  27. Ďakujem za preklad. Cítim to podobne.

    OdpovědětVymazat
  28. Každá myšlenka je jako luční květ.
    A oči vidí to co chtějí vidět.
    Nic není konečné ani nekonečné.
    A vlaštovka frnk...

    Bíla rosa

    OdpovědětVymazat
  29. AHoj,
    Cítím potřebu se vyjádřit k téhle diskuzi..:-)
    Myslím, že je nesmírně důležité si uvědomovat, že my všichni jsme stále částečně v područí temnoty.
    I pokud na sobě intenzivně pracujeme atd atd, dokonce i když překonáme mezník 50% vnitřní svobody, čili už nad námi temno nemá většinovou moc, (a faktem je že tak dobře je na tom mizivé% populace..), tak stejně, pořád nejsme úplně svobodní. Informace, které šíříme, byť jsou výsledkem skutečně tvrdé práce a myšleny s těmi nejlepšími úmysly jsou stále do jisté(a v mnoha případech značné)míry manipulovány práve temnotou v nás, nad kterou ještě nemáme kontrolu. V každém duchovním textu je tedy nějaké zrnko, které nás vede na scestí a je třeba s tím počítat.
    U LG taky cítím jakousi manipulaci, i když je mi ona osobně sympatická.to se nevylučuje.
    Nemyslím, že to značí, že je jakási nastrčená potvora. Prostě je to jen člověk jako my.
    Chápu skeptiky, kteří toto cítí a ohrazují se proti bezmyšlenkové nekritičnosti, ale chápu i druhou stranu....
    Na co se dá spoléhat je, že funguje princip sympatický. Temný člověk uvidí jen temnotu jak v Tv zprávách, tak u LG, tak kdekoliv jinde. člověk prosvětlený vidí tam i tam zase světlo, které je přítomno, a temnotu prostě ignoruje jako v dáli bučící krávy.
    Ale pozor, ne každý kdo se ohání srdíčky a kytičkami je skutečně prosvětlen a ne každý kdo např. pije alkohol a propadá smutku a utápí se v žalu z všudypřítomné konspirace, je temný jako bota. Mnoho ,,sluníčkářů" má plná ústa srdíček, ale ve skutečnosti ví houbelec a jsou obětí ošklivých manipulací, protože jejich pokrytectví je na manipulaci přímo jako lepidlo. S tím nic nenadělá nikdo jiný než oni sami...ani LG.
    To že neříká nic nového pod sluncem nic neznamená, prostě se snaží působit na nemyslící emo američany a přimět je, aby měli rádi planetu.
    Skoukla jsem s ní asi pět videí a trochu mě zarazilo to, když mluvila o symbolu spirály v jednotlivých domorodých kulturách. Četla z papíru dokonce i když mluvila o omerických indiánských kmenech...to je zajímavé. Trochu jako kdyby rodilý čech četl z papíru, že karlův most postavil karel čtvrtý.
    Myslím, že člověk je na cestě své transformace dosti často poněkud ztracen.Ví že ještě nemůže zcela věřit tomu co cítí a neví čemu věřit. Je dobré si hned zpočátku stanovit jakési pilíře, kterým ,,já prostě věřit můžu". Ony na nás většinou samy promluví, autor nějaké knihy apod, prostě ještě dřív než to otevřete tak víte, že to je ono.Sranda ale je, že takový pilíř může být klidně lhář jako věž typu Castaneda, a přesto to dokonale splní svůj účel a funguje. I dávno potom, co jsme díky takovému svému duchovnímu pilíři prošli x jámami lvovými, dokázali to a posunuli se dál, dál než byl náš pilířový autor, nikdy mu nepřestávejme být vděčni. Tady na světě je iluze všechno...a pokud nás LG posune k našemu srdci a tedy k pravdě, je legitimní, i kdyby byla nasazena FBI. Je to prostě úplně fuk.

    OdpovědětVymazat
  30. Ještě si dovolím jednu připomínku a sice, jeden diskutující tu předložil tento link:
    http://bnw-nwo.wz.cz/religion/NEW_AGE.pdf
    Jedná se o naprosto nehorázný blábol, spojující do jednoho košíku hrušky, jabka a kalašnikov, mám pocit že jsem snad horší anti NWO text ještě nečetla.
    Jestliže cítím u LG nějakých 20-40%možného manipulativního podtextu, tak v případě tohoto je to rovných 100% a tomu mladému muži, který takové bláboly nasává vřele doporučuji, přečíst si něco např. od Rudolfa Steinera. To co tihle lidé hledali a hledají je vnitřní svoboda. Vnitřní svoboda je opakem vnitřního otroctví. Kdo tomu nerozumí, tak ať si běhá po orgonetu a osudu. cz a ukájí svého vnitřního otroka chmuřením se nad konspirací a koncem světa, ale proboha, ať tomu neříká duchovní práce!!!
    Je to asi tak duchovní, jako koukat na telku a nadávat na Johna. Prostě totální ztráta času.Je dobré znát pravdu o tom, co se děje, ale není už dobré ji používat k vlastní sebemrskačské duševní masturbaci. A to je to, co dělají odpůrci NWO, kteří vidí NWO i v práci lidí, jimž nesahají duchovně ani po kotníky.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.