2. prosince 2010

Dnešní oblačnost z pásů nehybných oblaků


Dnešní manipulace nad ČR má formu nehybných oblačných pásů, já tomu říkám uhrabaná oblačnost. Všimněte si, jak vlnění přesně vyplňuje tvar našeho území, čili jsme pod palbou jakési radiace.
Jeden čtenář (r.m.)k tomu napsal:
"Oblačnost v pravidelných řadách jižně od Prahy.
Dnešní oblačnost je složená z pásů nehybných oblaků, vsadím se, že rozestupy odpovídají  k násobkům frekvencí pumpovaných do ionosféry. k je malé celé číslo, jde o násobky půlvln."
Já těm frekvencím moc nerozumím, ale třeba nám to r.m. ještě přiblíží!

3 komentáře:

  1. Tato "haarpová" oblačnost byla i na jih od nás. Pravděpodobně nějakým způsobem ochlazují vzduch. Kdo kdy viděl aby sněžení (2 vlna) přišla přímo od JIHU !!!! Sníh byl suchý zmrzlý teplota vzduchu -6 až -8.

    OdpovědětVymazat
  2. Jaké bylo dnes ve světě počasí. Zajímavé je, že na Krétě bylo 28°C a ve východním středomoří kolem 30°C, ve Španělsku jen 13°C a u nás a v západní Evropě pod nulou na Sibiří až -41°C. Severní Amerika je také zajímavá. Že by obdobná manipulace jako u nás.

    http://www.infometeo.cz/cs/teplota-ve-svte.html

    OdpovědětVymazat
  3. 3.12.2010 iDnes
    "K řetězci klimatických extrémů se v Česku přidá i letošní zima. Republiku podle klimatoložky Taťány Míkové rozdělí teplotní rozhraní, kdy na jihu Moravy může pršet, zatímco sever ochromí ve stejné chvíli sněhové závěje."

    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/zima-rozdeli-cesko-v-jedne-polovine-bude-prset-ve-druhe-snezit-a-mrznout-1ob-/domaci.asp?c=A101202_214121_domaci_brm

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.