11. prosince 2010

I Plejáďané se o nás starají

Díky čtenáři za odkaz na případný článek - překlad videa od mimozemšťana Alaje z Plejád na téma transformace. Článek už je na několika českých webech, ale myslím, že neuškodí, když si ho přečte víc lidí.
Snad toho mimozemšťana skousnete - už máte průpravu, když tu máme poselství od šamanky i od bytosti ze 4. dimenze. Ještě před rokem by to bylo trošku nezvyklé i mně - a vida, asi se vyvíjím, mimozemšťan mi teď připadá jako normální záležitost.
Pokud se týče původu poselství, české weby praví, že se jedná o přenos přes jakousi ruskou kontaktérku. Ale zagůglením zjistíme, že Alaje je Plejáďan inkarnovaný na Zemi a všechna poselství namluvil na videa sám. Jeho videokanál zde: http://www.youtube.com/user/777ALAJE
Má i webové stránky, kde odpovídá na dotazy. http://alajefromthepleiades.com/
Příslušné video (anglicky, titulky německy) na adrese: http://www.youtube.com/user/777ALAJE#p/c/791C5A2AC5F186E6/8/ceLd0AVGCU8



PLEJÁĎANSKÁ ZPRÁVA Z GALAKTICKÉ FEDERACE – 
V A R O V Á N Í


Posted on 09/12/2010 by CyberWiseman
http://hptruth.info/2010/12/09/plejadanska-zprava-z-galakticke-federace-v-a-r-o-v-a-n-i/
Překlad: Dana Rašínová


Zdravím vás,
jsem Alaje ze světelné dimenze Plejád. Ve všech mých zprávách jsem opakovaně zdůrazňoval, jak důležité je vyvíjet se duchovně, abyste tak vytvářeli světelnou energii. Země potřebuje energii plnou světla, aby na sobě mohla odstranit veškeré negativní energie. V této vyšší frekvenci nemůže setrvat žádná nízká, negativní energie. Z tohoto důvodu se temní vládci světové vlády pokoušejí zamezit všemu kolem toho. Oni tu jen tak nesedí nečinně. Mají plány. A jedním z jejich plánů je vyrobit extrémní chaos, a jedině ryzí duchovní člověk s VYSOKOU energií by si pak zachoval jasnou hlavu.

Nyní vám budu povídat o jednom jejich větším plánu, ohledně něhož doufám, že se nikdy nestane, neboť chtějí zabránit transformaci a přechytračit vás. Jak nyní ví několik pozemšťanů, temní vládci po mnoho generací zatajovali realitu mimozemšťanů a vaše kontakty s nimi, a svědky zabili nebo je zesměšňovali. Protože ale nyní existuje stále více lidí, kteří mají sami zkušenosti s mimozemšťany a viděli mnoho kosmických lodí, nemohou toto téma už více udržet v tajnosti, tak jak by tomu chtěli. Proto mají nyní jiný plán. Mají plán použít své loutky, TV-politiky, aby oficiálně připustili, že mimozemšťané existují a že s nimi spolupracují. Temná vláda poskytuje pouze informace, které jsou v JEJICH zájmu. Pokusí se pomocí mediální kampaně představit se jako hrdinové, tak jako to udělali pokaždé a na veřejnosti za to byli považováni za dobré a současně říkají jen malé, nedůležité pravdy a své pravé motivy skrývají. Nikdy nevěřte politickým show.

Budou říkat, že to bylo udržováno v tajnosti, protože veřejnost nebyla připravena na tento druh informací. Že by se obávali masové paniky. To je důvod, proč takovéto věty člověk slyší i ve filmech. Byly do filmů zabudovány úmyslně, aby lidi psychologicky ovlivňovaly. Téma únosů však přirozeně zapírají. Po dlouhých diskusích na toto téma mají v úmyslu to, že chtějí veřejnosti vaše negativní mimozemšťany představit jako laskavé humanoidy, kteří tu jsou údajně proto, aby lidstvu pomohli. A přirozeně to chtějí prezentovat jako velkou televizní událost, proto také takovéto scénáře vestavěli do filmů a pozemšťany na to mentálně připravili. Nejpozději poté by u vás měl zaznít alarm. Neboť světla-plní duchovní mimozemšťané Federace světla vůbec nespolupracují s temnými vládami Země, protože naše pomoc byla již před desetiletími odmítnuta. Vlády nás odmítly, neboť od nás by neobdrželi žádné technologie či zbraně, nýbrž pouze duchovní pomoc, dokud by na tom nebyli spirituálně tak, že by byli připraveni na vyšší technologie. Pozemské vlády spolupracují pouze s negativními mimozemšťany a jejich jediným cílem je zesílit kontrolu a zotročení pozemšťanů. Poté, co si pozemšťané na mimozemšťany zvyknou, chtějí pozemské vlády učinit reklamu na to, jak zesílit kontrolní technologie – jako např. čipy pod kůži. O tom se samozřejmě bude hovořit jako o něčem pěkném, takže to pozemšťané budou chtít dobrovolně, tak jako to dosud udělali i s vakcínami a kamerovým sledováním.

Budete pak stále poslouchat: je to ke tvému dobru…, pro tvé bezpečí…A jako vždy budou ukazovány některé rozhovory se zaplacenými lidmi, kteří mají dosvědčit, jak důležité tyto čipy mají být. Současně chtějí dále organizovat teroristické atentáty, aby mohl být vyhlášen národní výjimečný stav, aby proto byla silněji nasazena armáda. Nezapomeňte, že vždy vytvoří nějaký problém, aby se později ukazovali jako zachránci, když lidé zoufale touží po pomoci. Později mají v úmyslu veřejně říci, že existují ještě lepší bytosti a chtějí prezentovat Šedé a Reptiliány (Reptoidy). Ty, kteří Zemi udržují po tisíciletí v otroctví. Potom vám řeknou, že si nemáte všímat jejich zevnějšku, nýbrž jejich údajné lásky k lidstvu. Nezapomínejte, že tyto bytosti mají technologie, které jsou milióny let napřed jako např. 3-D hologramy a budou je poté také používat, aby lidem demonstrovali údajné zázraky. Kromě toho mají také mentální síly, které vás mohou ochromit . To vím proto, že jsem se s oběma druhy už setkal, kteří se u mě o to pokoušeli – a pouze se svojí světelnou energií jsem je mohl vypudit. Tak budou např. uzdravovat nemoci, aby přetáhli lidi na svoji stranu, ale samozřejmě neřeknou, že oni sami všechny nemoci vyrobili, aby se potom objevili jako zachránci v nouzi. Celý jejich výstup má za účel pouze demonstrovat jejich moc a psychologicky lidem říci, že to oni řekli.

A chtějí být zato také oslavováni. Povahou Reptoidů je KLAMAT (ŠÁLIT), aby masy nepoznaly, co mají v úmyslu. Temná strana hodlá za pomoci technologií vytvářet přírodní katastrofy, aby vyvolala paniku, strach a chaos. Potom chtějí říci, že má přijít konec světa a že Země bude zničena. To je také důvod, proč je ukazováno stále více katastrofických filmů, aby strach lidí jejich plánu poskytl ještě více energie. A kdo má strach a zoufá si, ten přijme všechno, co je mu nabízeno. Vlády vám plánují říci, že můžete přežít pouze, když opustíte Zemi kosmickými loděmi mimozemšťanů. A ty, kteří budou odpírat, chtějí vojensky donutit. Proto vás varuji, nenechejte si nikdy implantovat čip, i v případě, že by někdy měli vlády tomu dělat reklamu. Ti, kteří poletí s těmito Reptoidy by příliš pozdě poznali, že je to past, neboť je zotročí, použijí na experimenty nebo zužitkují jako potravu. Reptoidé to dělají už po milióny let a pokládají všechny planety za své vlastnictví a zdroj potravy. Pouze duchovní lidé by pak byli schopni VYCÍTIT, že něco není v pořádku. Současně chce temná vláda udělat kampaň proti dobrým mimozemšťanům a budou nás označovat za negativní vetřelce. Vidíte tedy, proč ve všech svých zprávách říkám, jak důležité je se duchovně vyvíjet. Pouze duchovní lidé potom budou schopni rozlišit světlo a tmu (dobro a zlo). Pouze pozitivní kolektivní vědomí lásky může zastavit plán temné strany. Pokud má dostatek lidí energii lásky, zakusí masové vědomí pozitivní změnu a transformace Země by proběhla pozvolna. Pozemšťané se musejí rozhodnout, jaký druh budoucnosti chtějí mít. Říkám vám, láska je klíč.

Dobří mimozemšťané vyzařují duchovní energii lásky, jak ze svého těla, tak z jejich kosmické lodi. Pokud z mimozemšťanů necítíte takovouto lásku, měli byste se od nich vzdálit. My z Federace světla se budeme také ukazovat, ale úplně jiným způsobem. Mimozemšťané světla by vás nikdy k ničemu nenutili a vy máte svobodnou volbu naši pomoc a lásku vnímat, nebo nikoli. Respektujeme svobodnou vůli. Každá duše se nyní musí rozhodnout, zda chce jít cestou světla, anebo nikoli. Všichni ti, kdož mají duchovní vědomí, nebudou mít žádné obtíže nás poznat a vycítit. Ale ti, kteří si svoji auru a energie zničili drogami a nenávistí, to budou mít těžké – vydžet naše vysoké energie lásky a budou mít dokonce strach. Temná strana počítá se strachem a s temnými myšlenkami lidí, kteří jsou ještě chyceni v nízkých vibracích. Aniž by to věděli, přispívají tyto duše k chaosu, který vládne kolem vás. Mohu pouze stále dokola opakovat, staňte se PRAVÝMI pracovníky světla, neboť pouze pokud máte ve své auře Silné Světlo, můžete Zemi pozitivně transformovat. Udržujte své tělo bez veškerých drog, jedů či negativních emocí, neboť ony způsobují, že vaše energie je slabá. Tak nemůžete ničeho dosáhnout a jste sami ovlivňováni temnými energiemi a podporujete plán temné strany. Láska je největší síla, s největší energií světla. A jedině zdravé vědomí ve zdravém těle může v sobě nést tuto vysokou energii a použít ji k efektivní transformaci reality.

Alaje z Plejád (část 9)

20 komentářů:

  1. Hm, hm, dačo je vo vzduchu ??? Včera ťahalo všetky videá normálne - dnes zaspáva...
    Ale chcela som toto :
    ten mužský hlas vo videu je bez emócie /čo by som chápala/, je to ako špatne prednášaná báseň a rýchlo ! Ak by som stretla takúto entitu, ťažko by som v tóne zacítila l á s k u !
    bo

    OdpovědětVymazat
  2. toto veleznámé sdělení obsahuje vše...V roce 98 jsme byli svědkové poselství o evakuaci,vytažení za kšandy do lodí,posléze se nic nestalo...Takže větříme intuicí a tyto zprávy vedeme POUZE jako doplnující. http://www.youtube.com/watch?v=qMFlp4EX08c

    OdpovědětVymazat
  3. Tak a dost... tohle nemůžete myslet vážně...
    Moje nervy... sami si podkopáváte věrohodnost těchto stránek...

    strigoii_mortii

    OdpovědětVymazat
  4. Kouknete taky na rozhovor s Ivem A. Bendou, ktery ma kontakty s Plejadany, taky mluvi o lasce, jako o nejvetsi sile ve vesmiru,a je napr. proti cipizaci lidi a veci...zda se, ze informace zapadaji do sebe...
    http://www.youtube.com/watch?v=zbnZb6wDciY&feature=related
    a tady novejsi video 1.cast, 2.,3., a 4. cast si najdete snadno sami:
    http://www.youtube.com/watch?v=bxYdOhX8lpM&feature=related

    OdpovědětVymazat
  5. No, Alaje mluví plechovým hlasem, to je pravda, že to nezní láskyplně. Ale proti jeho poselství nic nemám. Souhlasí to se vším, co sleduju.

    Mimochodem, když prý mluví Čech anglicky s českou intonací, tak zní Angličanům a Američanům velmi hrubě. I kdyby mluvil se sebevětší láskou, nezavděčí se...

    OdpovědětVymazat
  6. 1/ Aký je to rozdiel rozdiel počúvať Kieshu a počúvať a Alaje ! Ktorý z týchto dvoch prejavov vás naladí na lásku ?

    2/ Informácií je až moc., LÁSKY je málo !

    3/ Citujem Alaje : ..."Láska je největší síla, s nejvétší energií světla".

    4/ V ktoromkoľvek tvojom článku či príspevku Orgonete je viac lásky ako v ... , doplňte si tajničku sami.

    Dobrú noc, bo

    OdpovědětVymazat
  7. Bo, máš pravdu, jako vždycky. No, tak jsme to aspoň zkusili ...

    OdpovědětVymazat
  8. Absolutní souhlas se strigoii_mortii. Tyhle články dělají totální medvědí službu celému boji proti NWO, globální vládě apod. No, jak chcete ...

    OdpovědětVymazat
  9. Orgonete mám ťa rada. Každý vieme svoje, myslím nás všetkých a treba dať na plac informáciu. Vidím, ako sa to tu uberá dobrou cestou, aj keď "len" computerovou, nik s nikým sa nestretá, každý sa doslova "vybavuje" /ai odbavuje/ so svojim JA cez prostredníka. Ale aj tak, keď sa započúvame do srdca ono nám dá odpoveď.
    God bless Alaje, God bless you, :-), bo

    OdpovědětVymazat
  10. trochu jsme Ivošovi /Bendovi/ pomohli v jeho začátcích v Praze/1997/Ted,když koukáme na poslední jeho video a porovnávame naše VHS se současností,nemužeme říci,že Ivoš NEMÁ PRAVDU,ale jen letmý pohled na vyzáž nám říká,že slovenský moderátor má laskavější vyzařování....Takže I.A.B se moc do laskavosti z vlastního nitra neposunul.

    OdpovědětVymazat
  11. a preco vsetci "mimozemstania" hovoria anglicky???

    OdpovědětVymazat
  12. Myslím, že zrovna Alaje je Němec, ale angličtinou zasáhne přece jenom více lídí. Takže asi proto.

    OdpovědětVymazat
  13. Jinak Alaje mluví česky na
    http://probuzeni.blogspot.com/search/label/Alaje%20z%20Plej%C3%A1d

    OdpovědětVymazat
  14. Lencher Falprea je odkiaľ, tiež z Plejád ? :-))
    Zvláštne Meno i priezvisko.
    hi

    OdpovědětVymazat
  15. Přesně jako v seriálu V :)

    OdpovědětVymazat
  16. Zdravím,

    nemůžu nekomentovat některé negativní komentáře. Myslím, že to dobře vystihli ve filmu "Kymatica", kde bylo řečeno - není dobrá nebo špatná informace, je prostě informace a každý z nás se musí rozhodnout, jak je pro něj přínosná. Nikdo nemá právo prohlásit jestli je něco dobrá nebo špatná informace.

    Navíc - ať už je tohle pravda nebo ne - tak to vrhá nové světlo na některé právě se odehrávající události. Vlastně by to jen podtrhávalo to, o co se NWO a podobné spolky snaží.
    Narazil jsem už několikrát na teorii, že se v poslední době množí množství pozorování UFO a to proto, že se vlády světa chystají na veřejné přiznání toho, že mimozemšťané existují, tak aby byla veřejnost už tak nějak na ten šok připravena.
    Tomu odpovídá například i tento článek http://www.cez-okno.net/clanok/exopolitika/clen-evropskeho-parlamentu-predstavuje-deklaraci-k-ukonceni-utajovani-ufoet
    nebo tento: http://www.cez-okno.net/clanok/exopolitika/pozorovani-ufo-predpovezeno-na-leden-2011-nad-moskvou-a-londynem

    A když si člověk přečte tenhle vzkaz tady a potom najde třeba tohle video: http://www.youtube.com/watch?v=W-0Ebn3qrBE , tak to všechno tak nějak snad i dává smysl.

    A pak ještě musí zákonnitě člověka napadnout, že proč by vlastně vlády, které plánují světovládu, vyhlášení stanných práv, zavedení Codexu Alimentarius a vyhubení 90% lidstva a podobné věci, utajujou zprávy o mimozemšťanech, tajných technologiích a tak dál, tak najednou by chtěli představovat dommělé "zachránce" planety... není to trochu podezřelé? Proto by mi i tahle zpráva dávala docela smysl.

    Mimochodem, pokud někomu nějak nejdou do hlavy ty zmínky o "láskyplných tvorech" a "vysokých frekvencích", tak doporučuju podívat se na film Esoteric Agenda, v poslední části je to velice hezky vysvětleno.

    Přeji hezký den!

    Richard

    OdpovědětVymazat
  17. 1. část

    Převzato z http://cestydusi.cz/2009110028-soucasny-svet-jak-lide-podporuji-system-

    Jak lidé podporují systém?

    Téma: Současný svět

    Jsou dva způsoby, jak lidé podporují systém, podle kterého teď funguje svět.
    1. líbí se jim a souhlasí s ním, protože se bojí, že bez něj by zde bylo něco horšího nebo 2. nelíbí se jim, protestují a bojují s ním, protože se bojí, že už to nejhorší je zde. Oba způsoby vycházejí z morálního soudu, kdy věci či lidi dělíme na dobré a špatné, pravdivé a lživé, černé a bílé. Ale existuje ještě jiný způsob vycházející z vědomí jednoty všeho, díky kterému můžeme z tohohle systému vystoupit.

    Teď jsme zavaleni obrovským množstvím zpráv, které „odhalují“ různá spiknutí a konspirace, varují před nejhorším, varují před lidmi či věcmi, na které si máme dát bacha. Ovšem pozor. Každá taková zpráva, která přiživuje strach je součástí systému, každý informační zdroj, který šíří nedůvěru, je součástí systému. Každý bojovník proti systému i každý odhalovač konspirací podporuje systém a je jeho nedílnou a integrální součástí. Tenhle systém potřebuje lidi, kteří ho nenávidí, protože pak je stále silnější a mocnější, potřebuje lidi, kteří mu nedůvěřují, potřebuje lidi, kteří se ho bojí, protože kdo se bojí, ten je snáze manipulovatelný.

    Spousta lidí přeposílá ty informace v dobré víře, protože si myslí, že lidé mají být informováni nebo že mají znát svého nepřítele, aby byli připraveni a nedostali kudlou do zad. Ale nikdo z nás není pouze přeposílatel nebo pozorovatel, všichni jsme tvůrci. Každá informace má náboj, buď lásku, nebo strach, a když něco přeposíláme, vždy zesilujeme to, co tam je. Když přepošleme nebo překopírujeme informace naplněné strachem a přitáhneme k nim pozornost druhých lidí, přidáme jim také energii k existenci. Většina těch informací jsou fantazie a bludy, ty věci neexistují, ale tím, jak jim věnujeme čím dál víc pozornosti, tak se materializují, stávají se skutečnějšími. Všechny ty konspirace začínaly tak, že si je někdo vymyslel a realizovaly se tím, že v ně lidé uvěřili. A zmizí ve chvíli, kdy svou pozornost koncentrujeme na to, co skutečně chceme. To je ta změna.

    Můžeme se rozhodnout, že z tohohle systému vystupujeme a ukončujeme tu hru na líbí-nelíbí, na protesty a strašení. Můžeme lidi raději informovat o tom, co je povzbuzuje a rozvíjí, můžeme jejich pozornost raději směřovat k laskavosti, soucitu, harmonii a k darům, které mají v srdci a které přinášejí. Ta volba je na každém z nás.

    Tahle volba je opakem strkání hlavy do písku před věcmi, které se nám nelíbí. To, že některé věci ignorujeme, neznamená, že neexistují, ale nepřidáváme jim další energii k existenci svou pozorností, protože kam jde naše pozornost, tam jde i energie. A co má naší energii, strženou třeba i protestem či bojem, to existuje. Tenhle svět změníme tak, že ho každý z nás změní v sobě, nikde jinde ani nemůže. Změníme ho tím, že směřujeme svou pozornost a energii do toho, co opravdu od života chceme, co s námi souzní, co je v harmonii, co je naplněné láskou. Protože, když tohle má naší energii, tak to existuje a vzkvétá, co naší energii ztratilo, to umírá. Každý z nás si vybírá, kam tu energii pošle.

    OdpovědětVymazat
  18. 2. část Převzato z http://cestydusi.cz/2009110028-soucasny-svet-jak-lide-podporuji-system-
    Tohle řešení je aktivní a tvůrčí, vyžadující odvahu, koncentraci a odhodlání. Směřování pozornosti a energie tam, kam skutečně chceme, může být duchovní práce na plný úvazek, obzvlášť v tomhle světě přeplněném negativními informacemi, kde se to valí všemi mediálními kanály. Každý z nás je důležitý, protože naše pozornost se koncentruje a zesiluje. A každý další člověk, který se k tomuhle úsilí přidá a aktivně svou pozornost soustředí na to, co skutečně chce, je kapkou v proudu, který strhává současný systém.

    Jsme propojeni a to nejen v duchovním světě, ale díky internetu i v tom fyzickém. Jsme propojeni a sdílíme informace. Ale pokud se na lidi díváme jako na neurony v obrovském mozku zvaném lidstvo, tak to, co se děje, se dá výstižně popsat jako epileptický záchvat. Fungující neuronová síť pracuje tak, že neuron přijímá informaci, zpracuje jí a vydá zprávu o svém novém stavu. Při epileptické záchvatu neuron přijímá informace od ostatních neuronů a zesílené je posílá dál bez toho, aby vydával svědectví o svém aktuálním stavu. Něco podobného děláme i my lidé na internetu, přijímáme a přeposíláme spoustu informací o tom, co jsme se kde dozvěděli, co jsme kde přečetli, ale málo vydáváme svědectví o tom, co právě prožíváme a co cítíme. A internetem se šíří epileptická vlna.

    Co můžeme udělat jinak? Můžeme psát laskavě, pravdu o sobě a s láskou o druhých. Můžeme přestat vytvářet, podporovat a přeposílat domněnky o druhých lidech (organizacích, státech, nemocech). Můžeme žít s vědomím, že nikdo nedělá nic kvůli nám, ale kvůli sobě. Vím, že nikdo učený z nebe nespadl a i tohle chce trénink, ale už teď a tady to můžeme dělat nejlépe, jak právě dovedeme.

    A jak to dělám já? MILUJU SYSTÉM - to je ta láska, kterou dávám…

    OdpovědětVymazat
  19. Je to fantastické,chtěl bych poznatALALEA.Vím že je to fantzie nejsem ten vyvolený,ale smekám a fandím mu ať to s námi vydrží.Jsem též zastáncem Lásky k planetě ,k lidem a fandím Přátelům nebe.Nemají to s námi lehké,satan ten má velkou moc,těžko se proti němu bránit.Miluji všechny ty přátele s nebe,kteří to myslí s námi dobře.

    OdpovědětVymazat
  20. Zdravím, než přejdu k věci - Nechci nikoho poučovat a prosím autora článku aby si o tom co teď napíši něco zjistil a přehodnotil svůj postoj k Plejádanům. Díky
    Takže k článku, to s těmi mimožemštany, cítím to samé, před pár lety bych se snad označil za blázna ale dnes už jsem více porozuměl a pochopil.
    K plejádanům, pozor na ně nechci aby tohle vypadalo jako nějaký prorokovací dílo nebo tak, ale chci vás jen varovat že nejsou takový jak si je představujete a není možné jim věřit...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.