3. prosince 2010

Rosalind Petersonová: Utajované chemtrails

Rosalind Petersonová je jednou z nejzámějších aktivistek zabývajících se pravdou o chemtrails. Právě natočila nové interview o svých nových poznatcích.

Rosalind Petersonová: Utajované chemtrails

Paul Joseph Watson
Prison Planet, 3. 12. 2010

Rosalind Petersonová z California Skywatch (Kalifornská nebeská hlídka - organizace proti chemtrails) http://www.californiaskywatch.com/ byla diplomovanou likvidátorkou škod na úrodě Agentury služeb farmářům a pracovala ve více než 10 okresech Kalifornie. Nyní vede skupinu „hlídacích psů“, kteří monitorují nekontrolované experimentální programy modifikací počasí, ohřívání atmosféry a oceánských a atmosférických experimentálních geoinženýrských programů. Petersonová je v čele výzkumu v oblasti chemtrails a zkoumá škody, které působí nevysvětlené vzory jizvící naši oblohu na lidském zdraví a životním prostředí.

V jednohodinovém videu exkluzívně pro členy Prison Planet.tv Petersonová vysvětluje, jak se poprvé pustila do výzkumu chemtrails poté, co byla na ně upozorněna někým z okresu Mendocino. Petersonová tehdy začala intenzívně studovat tento jev a všímla si, že letadla, která vytvářejí stopy, obvykle oblétávají okres ve smyčce ve směru hodin a za necelé tři hodiny pokryjí celou oblast oblačnou mlhou. Petersonová cituje studie NASA, které ukazují, jak se chemtrails mění v člověkem vyrobené mraky, které zhoršují umělou klimatickou změnu. Avšak Petersonová tvrdí, že NASA se pokouší zakrýt pravou povahu chemtrails a přesvědčit lidi, že jde o přirozený jev, a tento trik poslušně papouškují významné meteorologické a satelitní observatoře, které, jak vysvětluje Petersonová, sice vědí o faktu, že uměle vyrobené chemtrails mění počasí, ale přesto je ve svých veřejných vysíláních označují jako přirozené povětrnostní fronty.

Protože tyto rozsáhlé nepotvrzené a tajné experimenty s naší atmosférou jsou zcela zjevně nelegální, bez schválení Kongresu a bez veřejné diskuse, Petersonová poznamenává, jak akademikové a vědci se vědomě snaží, aby slovo „geoinženýrství“ bylo drženo mimo veřejnou známost a mimo systém vysokých škol, a aby se udržovalo jen v elitních vědeckých kruzích, ale přesto se nyní tento pojem pomalu dostává na veřejnost.

Petersonová ukazuje mapu poskytnutou FFA, která odhaluje, jak „vnitřní lety“ – zejména vojenského původu – vytvářejí chemtrails, přičemž létají po oblastech leteckými cestami, které se podstatně liší od normálních leteckých tras. Tyto lety nemají zjevně jiný cíl než rozptylovat chemikálie, protože nemají žádnou určenou destinaci, pouze létají v kruzích stále dokola.

Jak plánovali protagonisté geoinženýrství jako je Obamův vědecký „car“ John P. Holdren, primárním efektem chemtrailsování je blokování slunečního světla, a jednou z chemikálií  rozptylovaných v těchto stopách je zřejmě síra. Jak vysvětluje Petersonová, síra je spjata s řadou zdravotních problémů, a z tohoto důvodu ji Kalifornie odstranila z dieselového paliva.

Jak jsme již dříve zdokumentovali, vystavení síře je spjato s následujícími zdravotními efekty: http://www.prisonplanet.com/secret-geo-engineering-projects-threaten-unknown-environmental-dangers.html
  • Neurologické efekty a změny chování
  • Narušení krevního oběhu
  • Poškození srdce
  • Účinek na oči a vidění
  • Selhání reprodukce
  • Poškození imunitního systému
  • Žaludeční a gastrointestinální poruchy
  • Poškození ledvin a jater
  • Defekty sluchu
  • Narušení hormonálního metabolismu
  • Dermatologické efekty
  • Dušení a plicní embolie

Po prostudování kvality vzorků vody ve státě Kalifornie 30 let zpět zjistila Petersonová, že od roku 1990 všechny vodní zdroje ve stejnou dobu zaznamenávají neobvyklé špičky některých chemikálií, a to arsen, barium, aluminium, vápník, mangan, hořčík, olovo a železo. Měřením špiček těchto chemikálií ve vodě a srovnáním s podobnými špičkami těchto chemikálií ve vzduchu Petersonová došla k závěru, že příčina je vzdušného původu a že chemikálie musely přijít z atmosféry. Petersonová poznamenává, že míšením hliníku a baria se vytvářejí mraky a že experimenty NASA založené na tomto konceptu odpovídají špičkám výskytů těchto chemikálií naměřeným ve vzorcích vody a vzduchu. 

Interview přináší osvětlující, podrobné a zdokumentované vysvětlení, jak se provádějí chemtrails, kdo je za ně odpovědný a jaké mají následky pro naše zdraví a životní prostředí. 

Vyzýváme všechny přeplatitele, aby se nyní podívali na toto interview na Prison Planet.tv – stačí navštívit „video sekci“. Nejste členy? Prosím klikněte zde http://prisonplanet.tv/signup.html, zaregistrujte se a získejte okamžitý přístup k tomuto interview, společně s dalšími tisíci hodin materiálů a živým video streamem. 

(Asi 40 USD ročně, pozn. Org. Nebo počkáme, až to někdo hodí na youtube.)

4 komentáře:

  1. Paní Petersonová má moji podporu a obdiv aspoň takhle slovně a na velkou dálku. Děkuji za statečný občanský postoj.
    ramidan

    OdpovědětVymazat
  2. Znie mi to logicky, .. bo

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavé video http://probuzeni.blogspot.com/2010/12/ucinky-haarp-chemtrails-pro-jedince-se.html , http://www.youtube.com/watch?v=l6Y0W1vcX9o&feature=player_embedded . asi jak to funguje?

    OdpovědětVymazat
  4. http://ge.ssec.wisc.edu/modis-today/index.php?satellite=t1&product=true_color&date=2010_12_04_338&overlay_sector=false&overlay_state=true&overlay_coastline=true&sector=USA7&resolution=250m
    Než zdlouhavě popisovat fotografii, raději napíšu - najděte typy umělé oblačnosti nad daným územím sami. jihovýchodní pobřeží USA např. )))
    r.m.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.