15. května 2011

ČT a dotazy na geoinženýring v Prvních zprávách

Díky za odkaz na článek ze serveru První zprávy, který přetiskuji. Je výborné, že tyto informace se šíří. Jenom nevím, proč autor článku (metodou copy-paste z Orgonetu) se nenamáhal uvést zdroj (:-)))) a jaksi to zvláštně promíchal ... nicméně sdělovací hodnota je myslím zachována.

ČT označuje dotazy na geoinženýring za teror 
ČT si naběhla s pořadem, ve kterém chce osvětlit vznik kondenzačních stop. Po mnoha dotazech čtenářů musela uzavřít diskuzi. Dotazy označila za teror..

15.květen 2011 - 13:27

O co jde? Server Prvnizpravy.cz upozornil na "novinku" v předpovědích počasí na ČT. Například toto úterý v jedné z ranních relací moderátor upozorňoval, že kvůli specifickým podmínkám budou dnes kondenzační stopy za letadly na nebi dlouho zůstávat. Ten den byla obloha skutečně nezvykle poznamenaná stopami za letouny.

Redakce se proto obrátila s dotazem na mluvčího ČT. Ten se ihned pustil do vysvětlování toho, jak kondenzační stopy za letadly vznikají a přislíbil, že se tématem bude zabývat i nedělní pořad ČT "Turbulence", kde vystoupí i doc. Daniela Řezáčová z Ústavu fyziky atmosféry AV ČR.

Na redakci Prvnizpravy.cz se však obrátili čtenáři s tím, že ČT diskuzi nad tématem na webových stránkách pořadu Turbulence cenzurovala, poté zablokovala a dotazy na tzv. geoinženýring, tedy umělé úpravy počasí, označila dokonce slovy pracovnice redakce počasí za "teror".

"Omlouváme se všem slušným návštěvníkům našeho webu. Kvůli neustálému porušování pravidel diskuse byla u tohoto pořadu diskuse uzavřena," stojí skutečně na stránkách ČT24.cz.

"Dříve bylo počasí bezpečným tématem, teď je tabu. Sledujete, že se něco divného děje s počasím? Hlavně to nepište do televize, mohli byste být označeni za teroristu, anebo alespoň za popírače přírodních zákonů. A před těmi televizní demokracie musí diváky chránit!," zlobí se například jeden z čtenářů.

A připojuje odpověď hlasatelky počasí Taťány Míkové na svůj dotaz:

"I my jsme hluboce znepokojeni tim, co vaše skupina za uplynulých 24 h předvedla. Je vidět, že teror může mít různé podoby. Od nás ale nečekejte, že Vám budeme pomáhat. Na tom se podilet nebudeme. Taťána Míková, redakce počasí."

Čtenář přitom pouze vyjádřil hlubokou nespokojenost nad tím, že debata k pořadu byla zrušena. "Jako vysvětlení uvádíte, že byla konstantně porušována pravidla diskuse. Je tomu skutečně tak? Není tomu tak, že otázky, jež se ukázaly jako krajně nepohodlné (a kterých byla veliká převaha), porušují pravidla diskuse tím, že naráží na témata, která jsou v České televizi zakázaná?" píše čtenář s iniciály M. K.

"Lidé nejsou slepí, naštěstí. To, co každý den probíhá na nebi, rozhodně není přírodní proces, jak se snaží Vaše propaganda namluvit. Lidé se pouze ptali na stínění slunce, na perzistentní contrails a svým způsobem byly otázky ryze technického zaměření ve vztahu k patentům, které jsou aplikovány při modifikaci počasí, alias geoinženýringu," napsal také.

"Vážená redakce počasí ČT, velice mne překvapilo, že jste sáhli k tak radikálnímu kroku, jakým je uzavření diskuse o počasí. Zažil jsem toho v životě už hodně. Víc jak polovinu života jsem prožil v socialismu a užil jsem si socialistické cenzury víc než dost - hlavně v oblasti vědy a kultury. Komunisté ve svých písních zpívali "poroučíme větru dešti" a řada z nás se tomu smála. Za socialismu bylo mnoho témat tabu a mnoho témat bylo závadných a nebezpečných. Nejbezpečnějším tématem tehdy bylo hovořit s druhými o počasí. To bylo neutrální téma, které nikoho neohrožovalo, Ale svět je plný absurdit. V době, kdy se skutečně něco zvláštního s počasím děje, kdy mnohá svědectví poukazují na cílenou manipulaci s počasím, tak je najednou toto téma tabu a předmětem cenzury. Opravdu je to pro mne zajímavý fenomén, kdy se veřejnoprávní TV uchýlí ve věci počasí k cenzuře názorů svých diváků," napsal zase čtenář Ota Nepilý.

Tomu zase Míková odpověděla, že nikdo nemá právo dělat si z internetové debaty na stránkách ČT vlastní výkladní skříň:

"Vážený pane Nepilý, diskuze k předpovědi počasí měla opravdu sloužit k výměně názorů na náš pořad. To ale neznamená, že by to měla být platforma pro svobodné vyjadřování kohokoli o čemkoli. Pokud tvrzení některých diváků odporují přírodním zákonům, napíšeme to. Pokud to ale nestači, nemůže si jakákoli skupina osobovat právo, dělat si výstavní síň svých názorů na stránkách diskuse o pořadu ČT. To nemá nic společného s cenzurou," odpověděla Míková.

Čtenář ale oponuje, že jeho dotaz nebyl nijak nevhodný:

"Dobrý den, na základě mého pozorování oblohy cca. 2 let téměř nepřetržitě bych rád položil dotaz. Můžete mi prosím vysvětlit, proč v určitých dnech, kdy svítí slunce velice intenzivně a je absolutně jasno, tak nejvíce "přirozených" čar od letadel je na východě při východu slunce a na západě nic. Postupně jak slunce putuje po obloze, letadla zanechávají přímo před ním ty samé čáry (západ i východ je čistý) a ke konci dne, když zapadá tak jsou opět na západě a na východě je jasno. Připadá mi, jako by letadla účelově stínila slunci ve svitu. Ty stopy zůstávají přímo před sluncem jako nějaká mřížka po celý den. děkuji," napsal přitom pouze. Jeho příspěvek byl ale po dvou minutách smázán pro "porušení pravidel".

Čtenář dotaz ještě přeformuloval, přesto byl po dalších deseti minutách smazán. Poslal ho tedy potřetí, se stejným výsledkem.

Debata pak byla přesunuta ze stránek pořadu "Turbulence" na stránky pořadu "Předpověď počasí". Pak byla zrušena úplně.

"Tohle začíná být docela vážné - to označení pouhých dotazů za ´teror´, to není dobré, protože v dnešní době je tohle kouzelné slovíčko jak mávnutí kouzelného proutku, které dělá zázraky a když to vezmem do extrému - když se komukoliv (rozuměj někomu neoficiálnímu) něco nelíbí, dá tomu cejch ´teror´ a raději nedomýšlet co to může nést za následky. V tomhle případě to naštěstí byla jen uzavřená diskuze u pořadu a totálně trapná a stupidní odpověď paní z televize. Ale mám takový dojem, že kdybychom byli v USA, tak díky patriot act (ve zkratce a mimo jiné - kdo je označen za teroristu, tak je v háji a označen může být skoro kdokoliv) by už čtenáře M.K. sebrala FBI nebo CIA. Nějak se mi nelíbí, že se i v Česku začala používat kouzelná formulka ´teror´. Doufejme, že to zůstane jen u trapných slovních projevů," zlobí se další čtenář.

(abb, foto: Petr Škrabálek)

27 komentářů:

  1. Mám velikou radost. Snad se někdo v ČT zamyslí... a jejich přístup se stane konstruktivnějším. Uvidíme, že ? Orgonauti držte sé ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dneska jsem nad tím slocem - teror...a pak i skupina - přemýšlel. A docela mi to zapadá do všeho ce se u nás děje i v politice : zákaz 11ti politických stran a omezení činosti 73, to navrhla na začátku května Poslanecká sněmovna. Ještě se kasali, že tam není napsána ani jedna sněmovní strana. Jsem také velice znepokojen tím, že můj absolutně neškodný dotaz byl smazán a poté jsem byl společně s mnohými nazván "neslušným" a "teroristou". Na to, že poctivě platím koncesionářské poplatky TV a žije z nich i paní Míková, silná káva! Milan

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych jim to neuvedení zdroje odpustil... Ačkoliv je tu mnoho zajímavých informací, lze mnohé snadno zesměšnit a zpochybnit. Mnoho lidí není ještě připravených dívat se na věci jinak. Orgonete, sám píšeš, že tvé okolí by to také ještě nepřijalo... Mnoho lidí, neumí s informacemi pracovat a přijímat je a ti. co by se tomu chtěli vysmát, by si tu našli řadu citací, kterými by poukázali na "neserióznost" zdroje. Tak ať je to jak to je - důležíté je, že téma vzbuzuje zájem a přemýšlí se o něm. Možná je dobře, že článek není vztahován přímo k tomuto blogu...

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den,
    našel jsem na stránkách Czech Globe níže zmíněný překlad. Udělal jsem z něj malý výcuc s pracovním názvem
    "Pentagon a lékaři ve šťastném obětí"
    originál zde http://www.czechglobe.cz/images/stories/bmj_cz.pdf

    Klimatická změna, špatné zdraví a konflikty jsou vzájemně propojeny, lékařská a vojenská povolání musí
    proto spolupracovat

    Lionel Jarvis, lékař kontraadmirál1, Hugh Montgomery, profesor2, Neil Morisetti, kontraadmirál1,
    Ian Gilmore, profesor3
    1 Ministerstvo obrany, SW1A 2HB Londýn, Velká Británie
    2 UCL ústav pro veřejné zdraví a výkonnost, Londýn, Velká Británie
    3 Royal Liverpool Hospital, Liverpool L7 8XP, UK
    Poškození struktury lidské společnosti je špatné pro lidské zdraví. Poškození může nastat i z jiných
    důvodů, než je válka. Nedávná zpráva Mezinárodního institutu pro strategická studia (IISS) upozornila,
    že dopady změny klimatu budou v první polovině 21. století představovat hrozbu pro kolektivní
    bezpečnost a globální uspořádání. 1 To omezí přístup k potravinám, bezpečné vodě, elektřině,
    hygieně a lékařské péči a povede k masové migraci a soutěži o zbývající zdroje........
    ...Pentagon ve své Čtyřletém obranném hodnocení 2010 pro Kongres zdůraznil potenciál změny klimatu přispět „k bídě, zhoršování životního prostředí a dalšímu oslabení křehkých vlád“.
    Pokračuje: „Změna klimatu přispěje k nouzi o potraviny a vodu, zvýší šíření nemocí a může spustit nebo zesílit masovou migraci“,

    Následující věta je zvláště povedená, pro mne znamená, že postřik kdejakým ochlazovacím sajrajtem bez ohledu na kvalitu života občanů, je jen drobná prkotina:
    "Přestože diskuse je dobrá, už nemůžeme dále odkládat rozhodné činy, které opravdu změní situaci, a marnit čas hašteřením o drobných nejistotách v modelování klimatu. "

    Projekt Czech Globe o sobě říká toto
    - Centrum výzkumu globální změny AV ČR, v.v.i., dále jen CzechGlobe, je špičkové vědecké pracoviště Akademie věd České republiky, které prostřednictvím nejmodernějších vědeckých metod a technik zkoumá projevy a dopady globální změny klimatu.
    - Globální změna (GZ)“ patří k velmi závažným problémům současnosti, který vyžaduje vytvoření celospolečensky akceptovatelného systému odpovědí naší civilizace na možné důsledky tohoto fenoménu...
    - Czech Globe ve spolupráci s vysokými školami uskutečňuje doktorské studium a vychovává vědecké pracovníky. V rámci předmětu své činnosti rozvíjí mezinárodní spolupráci, včetně organizování společných výzkumů se zahraničními partnery, přijímání a vysílání stážistů.....
    ....napadá mne, nebyla nastáži náhodou i Taťána Míková?

    z obsahu http://www.czechglobe.cz/
    Obsah serveru odpovídá tomu, když si pyromané založí požární stanici. Nebo je to příliš příkré? Partnerskou organizací Czech Globe je i Ústav fyziky atmosféry jehož místopředsedkyně mluvila v posledním pořadu Turbulence.
    A mluvila a mluvila až nic neřekla.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  5. Do danej diskusie som sám prispel asi 5 príspevkami ktoré boli v priebehu minút vymazané. Ani jeden nebol zameraný na konšpiračné teórie, nešlo o osobné útoky nešiel mimo tému. Celé to mazanie mi pripadalo ako mimoriadne hysterická reakcia niekoho kto dostal strach.

    OdpovědětVymazat
  6. Je dobré, že to vyšlo, step by step. Díky milý Orgonete, s Láskou Bo.

    OdpovědětVymazat
  7. dneska se snaží ovlivnit směřování fronty myslím, když před ní zacloní povrch před sluncem, klesne v té oblasti teplota, vzduch se smrští a vzniklá tlaková níže ji přisává.
    asi je nutné frontu řídit zdaleka a jemnými a stálými intervencemi
    musí to být neodolatelná hračka )))
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den, sleduji Orgonet a jsem nadšená z přílivu nových příspěvků a reakcí čtenářů. Zdá se, že těch, co přemýšlí a nebojí se napsat svůj názor přibývá. Občas sice zavane z některého příspěvku nádech strachu (většinou tím, že se autor bojí podepsat), ale ať už přispívá kdokoli, je fajn vědět, že lidé mají, co říct a sledují dění kolem sebe a sudnávají klapky z očí. Dnes mi jedna přítelkyně připomenula, shodou okolností Tebou Orgonete, přeložené video, ve kterém najdete způsoby, kterými v nás vyvolávají strach.
    http://www.cez-okno.net/clanok/pozri/rauni-kilde-interview-pro-dokumentarni-porad-bases-cz-titulky
    Náš strach je náš největší nepřítel.
    S pozdravem a úctou

    Beata Rösslerová

    OdpovědětVymazat
  9. http://www.cpc.ncep.noaa.gov/products/analysis_monitoring/enso_update/sstanim.shtml
    jen žádnou paniku, dnešní Německo

    OdpovědětVymazat
  10. Monday, April 25, 2011
    Commercial Jets Chemtrailing Over Las Vegas
    Received the following email today:

    Cathy:

    Chemtrail Flights Busted Part 2 is now available on YouTube

    http://www.youtube.com/watch?v=82zpL__kD_4

    On 4-21-2011 the Las Vegas area got hit hard by planes chemtrailing from all
    directions. I shot over two hours of video and over 200 photos of these
    planes. I've been able to identify 42 commercial jets doing the
    chemtrailing and am working on YouTube videos at this point. I'll let you
    know when these are posted.

    Best regards,
    Ken
    http://floridagulfskywatch.blogspot.com/2011/04/commercial-jets-chemtrailing-over-las.html
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  11. Představte si následujíci slova v budoucí relaci o počasí:
    "Počasí zdar! Nad pevninou se opět podařilo utišit 9 vznikajících tornád. Nad mořem se povedlo zneškodnit hurikán Xoxi. Nejsou hlášeny žádné oběti ani škody. Příští týden bude slunečno a každou noc se těšte na zahradnický déšť, který začne po 23 hodině a bude ustávat po 4 hodině ranní v max.úhrnu do 14 mm.
    Čau- O.Zeka

    OdpovědětVymazat
  12. Pamatuju si krásný léta,teplý dny a noci, letní bouřky,nádherný východy i západy slunce,jaro který se pomalu probouzelo a bylo už dopředu cítit , že brzo příjde,májový dešť, v zimě supr sníh a nádherně se třpytil ve slunci.Počasí předpovídali na týden dopředu a taky tak bylo. Teď se nestrefí ani na půl dne s předpovědí.Léto není,jaro, najednou se divně oteplý,hlína mě příjde unavená, studená,tráva , keře,všechny rostliny nevím divný jak když nemají sílu. Místo deštíků, průtrže mračen a kroupy, tornáda tam kde nikdy nebyla, mráz až -12 stupňů v květnu. Nad hlavou mi lítají mraky žluté, divně hnědé, čáry po letadle , které jsme dřív pozorovali jak se rozpadají, se nerozpadnou , ale nabobtnají a utvoří mraky, které cloní vetěšinu dne slunce. To když jednou za čas svítí,tak je stejně jiné jak za clonou a přesto divně jedovaté, i když to asi nebude sluncem. Modré krásné nebe není, je šedá divná hmota, divná mlha,divná rosa, divný déšť. Stopy po letadlech jsou uspořádané do pravidelných mřížek, které utvoří celistvý mrak. Ostatní mraky jsou něco, co jsem za roky neviděla,tvarem i barvou. Většina lidí má celoroční problém s kašlem,rýmou, bolestí hlavy.Na tohle nemusím být v žádné skupině. Stačí když se dívám a vidím, že se děje něco co se dřív nedělo a že to určitě není pro lidi i přírodu dobré. A nazvat lidi co si takových změn všímají a chtějí znát pravdu teroristy, mě uráží. Já vidím, že něco není v pořádku,oni to nevidí? Oni nemají děti, vnuky , rodinu? Nebo si snad myslí , že oni téhle chemie a všeho budou uchráněni. Co svědomí? A jak dlouho bude trvat než i u nás dostane každý za odlišný nehodící názor nálepku terorista a bude mít připravenou rakvičku a tábor (bohužel ne dětský letní). Podle mě jsme už na hraně, až se jim ji podaří překročit , nebude návratu. Takže díky za to co tady děláte a díky všem co dokáží vnímat, dívat se kolem sebe a snaží se ukázat lidem, že pravda je možná úplně jinde, než co nám sdělují v novinách a TV. Pro paní Míkovou a spol. nejsem v žádné skupině, ani sdružení, na toto jsem přišla náhodou, dost mě její vyjádření naštvalo a narozdíl od nich mi záleží v čem a jak budou žít moje děti i celá rodina.
    R.D.

    OdpovědětVymazat
  13. Je fajn tento blog, je fajn, že si máme kde postěžovat. Skúsme klást tyto otázky formou papíru na ČT, ministerstvá, prezidenta, novináře.
    Když to nebudeme dělať adresne, nezabere.
    Bo

    OdpovědětVymazat
  14. Zeptejte se všech takových, jako je p.Míková : "A máte také americkou nebo i jinou hypotéku?" Tam hledejte odpovědi, proč se chovají tito lidé loajálně k stávajícímu "režimu", a proč se chovají servilně ke svým poplatníkům. Inu, znovu na scénu vystoupily mamon, moc a zvrácený egoismus. Jsou prostě lidé, kteří za každou cenu (někteří i za docela vysokou :)) se chtějí prezentovat "papežštěji než papež", poněvadž získali pocit neomylnosti(nebo jsou k tomu patřičně povzbuzováni) a jakési pofiderní svatosti svého myšlení. Jsou tu však i tací, kteří si "vzali"(je jedno zda peníze, majetek, místo apod.)a musí nyní "dupat levou (dnes vlastně pravou)", poněvadž dobrovolně souhlasili, že budou za zvýhodňování a odměňování sloužit "režimu". Nepodceňujme ani tzv.zahraniční stáže, kde je systém brainwashingů hlavním tématem těchto "demokratických terapií".

    OdpovědětVymazat
  15. tak jsem položil několik dotazů na FB stánce turbolence a už mám zablokovaný přístup...nevadí založíme jiný profil

    OdpovědětVymazat
  16. Bohužel to nefunguje, měl jsem na vlastní oči možnost sledovat konání ČT a dotazy byly směřovány na Radu pro rozhlasové a televizní vysílání(organizuje http://www.nwoo.org/) je pravdou, že předmětem sporu nebylo geoinženýrství, ale o sofistikované debatě, která by mohla přinést objektivní pohled na 9/11. Jestli si dobře vzpomínám, jediným výsledkem bylo po x vyměněných dopisech návrh na podání ústavní stížnosti.

    OdpovědětVymazat
  17. Pro 16. května 2011 17:03
    Chemtrails,jaderné pokusy,pokusy na lidech ,přírodě, úmysl snížit populaci, s největší pravděpodobností umělé stínění slunce chemií, postřik lidí různýma látkama, bohužel nezastavíme jinak než tím , že se na ně bude upozorňovat,diskutovat,otevírat lidem oči, protože tím nám opravdu ONI ubližují, né my ,nikdo z nás nerozprašuje chemii a kdoví co jiného na lidi,nikdo z nás nedělá utajené pokusy na lidech, nestíní slunce a podobně,to ONI mají tu moc,peníze a vybavení. A když se lidi začnou ozývat a starat se o tyhle problémy, třeba i na diskuzích, možná , že nakonec nastane změna a pak bude přístupná volná energie, která nebude znečišťovat planetu.Kdy jsem přesvědčená , že už je dávno vynalezená, ale zase ONI ji pro své finanční zájmy zadržují, né My,já,Vy.Pak možná ani nebude pro cestování letadel třeba, lesy se na topení taky nebudou kácet. Tím, že přestanu cestovat, budu topit v chaloupce v kamínkách, budu chodit pěšky, mě opravdu nezachrání od toho, že se na mě chemtrailsově vyřádí, že onemocním z nedostatku slunečního světla, že ze mě udělají ovčana bez nároku na vlastní názor, že z dětí udělají pokusné králíky očkováním,že zakáží bylinky,nacpou do nás upravené potraviny. Takže konzumnost bohužel s pokusy a snahou o ovládání lidí nemá nic společného. I když budu sedět při svíčkách na samotě u lesa a nevytáhnu paty dál jak za nejbližší zatáčku a jediný co budu slýchat bude ptactvo a budu jíst jen zeleninu ze své zahrádky,tak stejně já i okolí dostane svou dávku chemie a kdoví čeho ještě. Protože ONI ji budou nerušeně stříkat, proto děkuju za tenhle web,za lidi co se snaží na takovéhle věci upozornit. Dnes jsem zase pozorovala jak to letadlo co špiní oblohu,vypouští něco co se rozplývá do stran, zvětší se do mraku,šedivých cárů, tohle není o létání.To je o tom ,aby lidi konečně procitli a pochopili , že ONI to s námi nemyslí dobře, že jim jsme ukradení a pokud budeme zalezlí a mlčet, tak nás ani nějaké omezování konzumní společnosti nezachrání.Mimochodem chovám si svá zvířata, pěstuji už zeleninu,bylinky, myslím si , že se chovám k přírodě s respektem, letadlem necestuji nějak často, ale přesto pokud budu mlčet a neupozorňovat ostatní lidi z mého okolí na to co se děje, budu za chvíli pod kamerama,čipama,chemií,12 hodin denně v práci pod umělým světlem,jen loutka a možná nebudu vůbec.

    OdpovědětVymazat
  18. anonymní z 16. května 2011 17:03
    = beznadělný případ nebo provokatér !

    OdpovědětVymazat
  19. http://www.novinky.cz/internet-a-pc/233577-usa-chteji-mezinarodni-organ-na-hlidani-internetu.html?ref=boxE tak to už se pak asi řady jakoby teroristů rozrostou hodně rychle a nepůjde jen o počasí s paní Míkovou

    OdpovědětVymazat
  20. Reakce ke komentáři Ubližujeme si sami:
    Ve všem co píšete máte podle mého názoru pravdu a je to opravdu projev rozvíjející se civilizace, ale jediné, před čím Váš mozek vydává varovný signál STOP, je pohled na to, že by mohlo docházet k věcem, které se tu diskutují a argumentujete bravurně shltnutými argumenty z pořadu Turbulence. Toto není Váš názor, ale jen program vložený do Vaší analytické části mozku od pořadů jako je Turbulence. Začněte přemýšlet sám/a za sebe a nepaouškujte manipulační nesmysly z TV. Srdce a pocity jsou klíč k vnímání světa takového jaký opradvu je.

    OdpovědětVymazat
  21. Vy sa spamatajte s takymto nazorom. Kolko z tych lietadiel lieta s dovolenkarmi?, tomu uz moze verit len uplny tupec. To, co my bezni ludia spotrebuvame na energiach je nic v porovnani s tym, co nam tu likviduje niekto iny...

    OdpovědětVymazat
  22. To anonam 11.54,
    máš aj pravdu, no podáváš to tupeckým spôsobom !!
    Pre Orgonet blog :
    Zdá sa mi, že sa tu presunuli niektorí vášniví prispievatelia z Doležité.sk. I tam ako inde sa zahustila stoka špíny a osočovania.
    Orgonete, prosím, daj dačo očisťujúce a upozorni dôrazne diskutujúcich.
    Ďakujem, Bo

    OdpovědětVymazat
  23. Anonymní 17. května 2011 11:54
    Nechcete mi tu tvrdit že dopravní letadla létají prázdná? Jsou v nich cestující, kteří si za tu cestu zaplatili, protože chtějí někam cestovat ať už je to dovolená, nebo pracovní cesta.

    OdpovědětVymazat
  24. S Anonymem 9:45 úplný souhlas !!! Jsem naopak zděšen názory Anonyma 16:11. To je kandidát/ka na demokratický brainwashing jak "vyšitý". Doufám, že takových lidí bude kolem nás menšina, poněvadž jinak se staronová Stb-ácká sít bude rozrůstat ještě rychleji, než tomu bylo za minulého režimu, a my si tak už ani na veřejnosti ani na netu neprdnem.

    OdpovědětVymazat
  25. Milý anonymní, obávám se, že i když budete sedět v chalupě při svíčkách, všude budete chodit pěšky ,na dovolenou budete chodit po svých po Čechách,budete se snažit být jak to půjde soběstačný v potravinách /což už plno lidí dělá a vrací se k pěstování a chovu, nebo se alespoň snaží kupovat z českých farem/, budete si vyrábět elektřinu solárně, tak stejně to dlouho nevydržíte. Protože i Vy i příroda okolo dostává zabrat tou chemií co na nás sypou a že to co je na nebi je umělé to je fakt.A když to nebude stačit, tak Vás naočkují spornou vakcínou, občas asi dostanete dávku něčeho o čem ani nevíme a pak Vás dodělají tím zbytkem potravin co si budete muset koupit, s přídavkem všech možných chemií, upravených plodin. A když ani to nebude stačit , tak Vás okleští příkazy,zákazy, sledováním,čipy a pak budete vidět jak už nebudete moct vůbec nic,natož jen tak diskutovat. Proto znovu říkám díky všem co se probrali,probírají a snaží se ostatním otevřít oči dokud je čas.

    OdpovědětVymazat
  26. Pochváľme sa ako sme dnes "utiekli" Matrixu ?

    OdpovědětVymazat
  27. Panzik: na tohle můžu jen reagovat že jsem neviděl ani jeden díl pořadu Turbulence, opravdu používám vlastní mozek a dívám se okolo sebe.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.