20. května 2011

Kterého vlka krmíš, ten vyhrává

Zdravim Orgonete,

nejdříve bych chtěl poděkovat za zveřejnění mého předchozího dopisu přesně na mé 30té narozeniny přesně ve 22:22 (tyto čísla mi pořád chodí do života) ... náhoda ? myslím, že ne. Chtěl bych ti poslat odkaz na Youtube na zprávy Osud.cz z 15.5.2011.
(http://youtu.be/nF-_wWtYc7E), čas 1:45, je tam citován můj dotaz do turbulence, který byl označen jako ter.oris.mus a zmínka o tvém serveru. 

No popravdě jsem ani nečekal, že to bude mít až takové "následky", ale je dobře, že jsi to publikoval jako důkaz cenzury na ČT. Moderátorky drží hubu a krok a bojí se a hájí názory těch, kdo mají za úkol udržel běžné lidi v nevědomí.

Jen si všichni tito lidé neuvědomují, že zatím sice stojí na silnější straně barikády, ale jak se zrychluje čas, ani se nenadějí a zjistí, že se strany a role prohodili a že jsou naopak oni označováni za blázny a neschopné vycítit realitu. To už bude ale příliš pozdě. Moc se na tento okamžik těším a vím, že přijde již velice brzy. Pak ze světa zmizí lži a podvody, protože již nebude možné toto maskovat nějakými slovy, nebo manipulacemi.

Např. když potkáš někoho, kdo bude říkat něco jiného a myslet si něco jiného, tak to hned poznáš a ten člověk zase naopak bude vědět, že to nefunguje, je průhledný a nelze už lhát. Pak se buď změní a přidá se na stranu dobra, nebo se nezmění a odejde pryč ze světa, kde už nebude moci šířit negativno a nebude mít k tomu ani energii. Všichni budou vědět co je kdo zač, co má doopravdy pod nějakou maskou a jaké jsou jeho skutečné úmysly.

Toto si myslím, že bude právě ten největší důvod pro změnu ve společnosti. Jednoduchá řešení jsou ta nejúčinější a proto si myslím, že právě toto změní lidstvo. Je čím dál tím více lidí, kteří nejsou nějací léčitelé, nebo šamani, nebo nevykládají karty, ale začínají cítit a rozpoznávat pocity ze světa, z lidí, z energetických míst, atd...pozoruji to kolem sebe a každý den objevím dalšího a dalšího, co má oči i srdce otevřené. Toto mi dodává klid, že ačkoliv s porodními bolesti, rodí se nový svět, kde již nebude lži a manipulace, ale bude převládat láska, empatie a společné ušlechtilé cíle. 

Zde přikládám ještě krátký příběh, který mi přišel "pod myš" (nikoliv pod ruku, pod rukou je ještě myš :)) a myslím si, že se na tomto místě hodí.

Jeden večer jeden starý Indián vyprávěl svému vnukovi o bitvě, která se odehrává uvnitř lidí.
Řekl:" Můj synu, tato bitva je mezi dvěma "vlky" uvnitř nás všech.
Jeden je zlo: hněv, závist, žárlivost, smutek, chtivost, arogantnost, sebelítost, pocit viny, zášť, pocit méněcennosti, lež, falešná pýcha, pocit převahy (ego). 
Druhý je Bůh: To je radost, mír, láska, naděje, vyrovnanost, pokora, laskavost, shovívavost, schopnost vcítit se, velkorysost, pravda, soucit a víra."
Vnuk o tom chvíli přemýšlel a pak se zeptal dědečka: "Který z vlků vyhrává?" Starý Indián odpověděl prostě: "Ten, kterého krmíš."

Tak co, kterého vlka krmíte Vy ? (..nic osobního :D, jen řečnická otázka k zamyšlení pro ty, kteří si to přečtou, samozřejmě pokud to budeš chtít publikovat...)

Krásný den a hodně štěstí všem

Panzik

12 komentářů:

  1. Panzik skvelé - ... toľko máme Boha v sebe, koľko si ho vpustíme. Bo

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě bych rád všem objektivním a slušným lidem poslal link na diskusi na webu www.osud.biz.
    Prosím všechny, aby se podívali na tuto stránku:

    http://www.osud.biz/co-si-na-osude-neprectete/inzenyrsky-armageddon-agenda-luciferianska/

    Jde o komentáře k mému článku, který byl publikován zde na orgonetu a osudu.cz.

    Tato stránka celkově, spolu s diskusí, jasně dokazuje, že pro některé lidi je pravda stále nepohodlná a využívají všech možných prostředků, aby ji zakryli.
    Pojem Svoboda slova a projevu si zde místní diskutéři a administrátoři přetvořili v něco, co se nechutným způsobem podobá svobodě americké nebo spíš čínské.

    Dávejte si tedy pozor, jaké stránky navštěvujete a kde o Vás a Vašich příspěvcích plodí lži a jiná obvinění.

    Díky, Kokeš.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, ten zlom přijde a bude to chaos před znovuzrozením. Doufám, že všichni lidé, kteří vyrábí nebo schvalují škodlivé produkty pro zdraví lidí, zvířat a rostlin, budou souzení jako viníci genocidy a zločinů proti planetě.

    Je to pěkně popsáno v bezvadném filmu NÁDHERNÁ ZELANÁ, který všem doporučuji shlédnout!

    http://nadhernazelena.szm.com

    OdpovědětVymazat
  4. Vlky potřebujeme oba.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, posílám jako komentář aktuální zprávu z webu Amezdas.cz, z událostí, které sám také po svém naplňuji a přijímám (Květinová změna, Převzetí správy Země duchovním člověkem):
    http://www.amezdas.cz/web%20aktualne%20posledni%20udalosti.htm
    I.

    OdpovědětVymazat
  6. Supr článek :oD :oD..
    Ani jsem netušil, že existuje něco jako spravodajstvý OSUD.cz :o).
    Jinak ta povídka je dost dobrá!! :oD :oD :oD

    Nasgol

    OdpovědětVymazat
  7. Díky, Panziku, za pěkný článek a hlavně za moudré indiánské přísloví.:-) Zdraví Nibiru.

    OdpovědětVymazat
  8. K té diskuzi na nějakém tom Osudu alter nebo jak,nevím,neznám,nechodím tam a ani nebudu.Jen jsem to zhruba projela.Beru to tak, že buď lidi chtěj slyšet co jim říkám,diskutujeme o tom, ale nervu jim nic násilím a čím dál víc lidí vidí, že se něco děje a koukaj i na nebe, že to není v pořádku. Nebo to nechtěj slyšet a je to jejich volba,já nemám potřebu jim svoje názory rvát násilím,stejně by to cenu nemělo a kolikrát jsem taky změnila na něco názor pod tíhou věcí, důkazů. Kdo chce vidět vidí a zajímá se o to, a že se zajímá čím dál víc lidí je dobře.A s těmi co nemaj zájem, jejich život,jejich směr,vybrali si.Jen je vidět, že ti co to odmítají, mají kolikrát jen jako argument výsměch, ponižování, dělání blbce, bez připuštění sebemenší možnosti , že je pravda jiná, než jejich.

    OdpovědětVymazat
  9. @Kokeš.
    Z toho webu jsem byl při jeho vzniku zmaten, sleduju ho celou dobu. Nejdříve začali házet špínu na Osud.cz (čímž nechci říct, že je to 100% objektivní server, má taky své pro i proti), aby přetáhli část lidí a návštěvnost na svojí stranu.
    Pak začali odkazovat na originální zdroje článků s překladačem a pořád házeli špínu na Maška a snažili se ten jeho web zesměšnit, jak jen mohli.
    Ano, je to placený server, ale spoustu lidí neumí anglicky a je to pro ně jediný zdroj informací v ČJ, nebo se jim to nechce hledat nebo ani nevědí kde, proto si to asi taky platí.
    Jo to každého svobodná vůle. Já osobně si třeba dělám názor na věc až když mám více úhlů pohledu. A pak v neposlední řadě sleduji svoje pocity, které prozradí nejvíc !!
    Ale to co předvedli admini v diskuzi je přesně to, o čemm jsem psal. Pravda se dere na povrch čím dál rychleji a všichni kdo chtějí mlžit, nebo sledují nějaký zvrácený cíl, se sami většinou prořeknou, nebo se události začnou dít tak, aby jejich manipulace a polopravdy byly průhledné. Dříve to trvalo roky, než to vylezlo na povrch, ale jak se zrychluje čas, tak i tyto věci jsou daleko rychlejší.
    Pochopil jsem, že jsi chtěl přeložit článek, který tě zaujal a bez nároku na nějakou platbu, či protislužbu jsi ho poskytnul dál. Osud.cz ho vydal a toť vše. To je přesně voda na jejich mlýn, který se roztočí pokaždý, když slyší o serveru, kterému sami z nějakého důvodu ukradli jméno.
    Měl jses na to obhajování vykašlat, ikdyž o tobě začali plácat urážky a diskreditaci, ale pomohl jsi odhalit jejich pravou podstatu (díky za všechny) a tou jsou dle mých pocitů desinformace a manipulace o tom, co se opravdu děje.
    PRAVDA SE UKAZUJE VŠEM, KDO JSOU NA NÍ PŘIPRAVENI. A že těch lídí je čím dál tím víc mi dodává klid.

    OdpovědětVymazat
  10. Vlky, musíme poznat a vyzkoušet oba. Ti vlci jsou v nás, stejně jako mozek má dvě půlky. A nemůžeme jednoho odhodit, zůstat jen s jedním. Ale oba poznat a oba milovat - to je vědomí. Aspoň tak to znám ze své zkušenosti - zatím. Jinak super zpravodajství! Opravdu...musím nad tím celý den přemýšlet a ........ ta odvaha a upřímnost mě odzbrojila, ten krásně jiný pohled na dění kolem viděný a slyšený z obrazovky! Děkuji Milan

    OdpovědětVymazat
  11. Ve čtvrté dimenzi již není souboj dobra a zla. To jsou oboje nástroje třetí dimenze. Cílem je sjednotit tyto protiklady do jednoho celku, protože nástrojem i dobra je boj, který je motivován strachem.

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravím, hledám nějakýho chytrýho a ochotnýho radioamatéra nebo člověka, který rozumí nízkofrekvenčním vlnám. Potřeboval bych vědět, zda je možné tyto vlny nějakým způsobem odrušit nebo odklonit.
    V oboru elektro jsem absolutní laik a na webu jsem k tomu nic nenašel. Pokud by někdo věděl, jak to provést a zda je to vůbec možné, prosím, aby tu nechal třeba odkaz nebo návod. Díky, Kokeš.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.