12. května 2011

Mnoho falešných letadel na youtube

Já na falešná letadla věřím, i když mám z toho taky zamotanou šišku  ...
Na webu jich najdete spousty, například na kanálu youtube, http://www.youtube.com/user/FakePlane , z něhož je ukázka. Všimněte si, jak se mění tvar letadla, křídla se narovnávají a zahýbají, přibývají a ubývají motory, ...



P.S. V Orgonetu se mi zřejmě dnes někdo hrabal, proto po nějakou dobu nefungoval. Změnil mi podpisování článků z Orgonet na Orgo. Možná je to výstraha, že toho můžou udělat víc, v lepším případě se dál nedostali - ale spíš věřím v první možnost. Nevadí, lavina informací se valí odevšad a je nezadržitelná.

3 komentáře:

  1. Jen jeden postřeh: všechny obrácené duhy ( na google Upside down rainbow )jsou na chemtrailsové oblačností ,i ta duhové oblaka před zemětřesením v číně byly na chemu ,asi by jim ty haarpyje a holagramiády fakt nefungovaly kdyby nám neosévaly oblohu Onano plevelem...

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, něco "visí" ve vzduchu(včetně radiace- mimochodem jak se skutečně daří zastavit radiaci v Japonsku? na posledních snímcích z radiační mapy, která dnes nešla otevřít, to po dvou měsících moc růžově nevypadalo).
    A jakmile nám oRgoNet zafačují, odfačujeme další informační zdroje: (čchinet,pránnet,zemnet,vesmírnet,šuškonet aj)
    Přeji hodně síly.

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli se Ti někdo hrabal v Tvém blogu, možná by opravdu stálo za uvážení udělat další, "záložní" web, kde by se shromážděné informace mohly uložit, protože se zde nachází opravdu vyjímečná sbírka informací, útržků a zkazek, které jinak člověk sbírá všude možně po všech čertech.
    Jestli jsi už něco takového udělal, tak se omlouvám za opakování:)
    Ale snad to byla jen ta "druhá možnost".

    Přeji hezký den a hodně štěstí!

    Richard

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.