15. května 2011

Útok mimozemšťanů na tajné technologie NASA

Flotila UFO se blíží k zemi. 
„Útok mimozemšťanů“ způsobil smrt 500 lidí v Texasu.

Sorcha Faal, 14. 5. 2011

Šokující zpráva připravená Federální vesmírnou agenturou pro premiéra Putina tvrdí, že jedno z nejvýznamnějších zařízení pro vesmír, Forth Worth v Texasu, bylo minulý týden napadeno „mimozemskými silami“, které napadly technologii Vimana http://en.wikipedia.org/wiki/Vimana , přenesenou sem po jejím objevu americkou armádou z Afghánistánu, jak jsme dříve uvedli v článku „Světoví vůdci se stahují do Afghánistánu poté, co tam byla objevena tajemná „studna času“. http://www.whatdoesitmean.com/index1432.htm

Podle této zprávy oddělení NASA, umístěné na vzdálené části obřího mezinárodního letiště Dallas – Forth Worth a odpovědné za vytvoření softwaru potřebného ke kontrole vesmírného prostoru nad severní Amerikou, bylo napadeno půlhodinovým útokem, který měl za následek smrt více než 500 vojenských a vesmírných podnikatelů pracujících na technologii „Vimana“.

Nejneuvěřitelnější je, že tento „mimozemský útok“ na USA byl nafilmován (video 1 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wsKzxxCl-Ag , ale rychle byl americkými propagandistickými médii odsunut do pozadí s vysvětlením, že se jedná o pouhé „exploze transformátorů“ http://news.yahoo.com/s/yblog_localdallas/20110511/ts_yblog_localdallas/amazing-video-shows-transformers-exploding-in-fort-worth  způsobené bleskem, i když se na videu neobjevují žádné blesky a nejsou slyšet žádné zvuky výbuchů.

 
Je důležité poznamenat, že technologie Vimana je onen dlouho známý létající stroj popsaný ve starobylých sanskrtských eposech, které existovaly před prvním převratem Země, a údajně nesl zbraně velmi podobné dnešním atomovým bombám http://www.hinduwisdom.info/Vimanas10.htm .

Důvod, proč Američané převezli ukořistěnou technologii Vimana do svého zařízení NASA ve Forth Worthu, pokračuje tato zpráva, je, aby se pokusily ji využít na jednom ze svých nejtajnějších létajících strojů popisovaném jako „Černý trojúhelník“ http://en.wikipedia.org/wiki/Black_triangle_%28UFO%29 , o kterém se říká, že byl přepracován z mimozemské technologie a umístěn zde od konce  80. let.

Je zajímavé poznamenat, že jeden z těchto amerických „UFO Černých trojúhelníků“ může být rovněž spatřen na videu (video 2 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NupvqNWrIB0 ), kdy byl zachycen loveckou kamerou v blízkosti letiště Dallas – Forth Worth, jak se vznášel na noční obloze po více než dvě hodiny. 


(Zkráceno).

P.S. Orgonet: Co říká Matthew? Že flotila chránící vzestup Země do vyšší dimenze brání temným silám v používání technologií škodících Zemi a lidstvu.  (:-))))

16 komentářů:

  1. No nevím, co si mám o tomto článku myslet.
    1) Kdo je autor? Jaká je jeho práce?
    2) Kdo natočil to video?
    3) Kde se vzala ta Vimana? Kde v Afgánistánu? Kdo? Kdy?... Proč je tak důležitá, že na ní mimozemšťané útočí?
    4) Co to je za záblesky? Kdo vymyslel, že to je útok mimozemšťanů? Proč mají různé barvy? Transformátory?
    5) Cože je toto: "Šokující zpráva připravená Federální vesmírnou agenturou pro premiéra Putina tvrdí, že jedno z nejvýznamnějších zařízení pro vesmír, Forth Worth v Texasu, bylo minulý týden napaden „mimozemskými silami“, které napadly technologii Vimana" ??? Jak se to dostalo venka? Kde je ta zpráva?
    Tento článek rozhodně vyžaduje bohatou diskuzi. Je to celé nějaké slepené z různých částí nevím odkud. A článek je psán jakoby horkou jehlou...

    OdpovědětVymazat
  2. Přečti si odkazy z článku, tam se vše dočteš (bohužel jen anglicky).

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm a to těch 500 údajných obětí nemělo žádné rodiny nebo příbuzné? Dost pochybuju, že by se toto dalo jakkoliv utajit, pokud by to vůbec měla být pravda. Byly by do toho zataženy tisíce lidí a to už by prostě nikdo nezatloukl...

    OdpovědětVymazat
  4. Pavel: přečti si dikuzi na Youtube

    Pobavilo mě: Další video o události (anglicky -přečtený článek Sorchy Faal pro Američany, co neumějí číst.)
    I když Sorchu nemusím, toto vypadá dosti pravě. (Autor to natočil ze 34 patry výškové budovy)
    Dnes bylo ve zprávách, že AM íci balí vesmírný program, raketoplány jdou do muzea a startovací plošiny do šrotu (Koneckonců to GEO Ing. taky něco stojí). Tak doufám, že bude líp, a že se jim NEPOVEDE vymražování, které nám ničí úrodu.
    Vypadá to, že platí - Na hrubý pytel hrubá záplata.

    OdpovědětVymazat
  5. 1) Video neukazuje útok UFO.
    2) Video krásně ukazuje na přepětí a následný výboj (modrý nebo červený), který vzniká za vhodných podmínek (vysoká rel.vlhkost, přepětí, elektromagnetické výkyvy způsobující přepětí, apod.).
    3) Na videu je okolí v klidu, či-li nedošlo k vyřazení el. proudu
    4) Podle všeho to spíše vypadá na přepětí na el. přechodkách v el. síti ktéré se projevuje elektrickým obloukem, který ionizuje vzduch a vytváří světelné efekty, přičemž nemusí docházet k vyřazení el. proudu
    5) Příčinou těchto jevů může být cokoliv...tady můžeme zahrnout i sci-fi o útoku UFO...
    6) Tento jev je poslední dobou dost častý (už jsem ho viděl několikrát) a je to vždy v době, kdy je velká rel. vlhkost a v ovzduší je cítít "rozžhavený kov"...(třeba jako žehlička)...podle mě by se mohlo jednat o souběh několika jevů a vlivů lidskou činností...
    7) Může se tedy jednat o souběh zvýšené rel. vlhkosti, BTS stanic pro mobily a jejich "vlnění", kdejaký zdroj "záření" ať už lidskou činností nebo přírodní, kosmický vliv, které vzájemně dohromady "indukují" bludné proudy, přepětí, apod.,které se takto projevují. Samozřejmě můžeme mluvit i o sci-fi pohledech.
    8) Podle mého názoru se něco děje se stratosférou a ionosférou...to je podle mě hlavní příčina...jinak si nedokážu vysvětlit ten "rožhavený kovový zápach"
    9) vzpomínám si jak jsem po 1 týdnu přijel z hor do města a jak jsem přijel, tak jsem dostal horečku a hodně...ale teploměr ukazoval 36,5°C...cítil jsem se jak nemocný a měl jsem horké čelo...jako v mikrovlnce a až po cca 4 hod jsem se adaptoval a tělo se uklidnilo...přisuzuji to zvýšené koncentraci různého elmag. vlnění ve městech oproti horám.
    10)V souvislosti s tím jsem si vzpoměl jak jsem v jedné diskuzi mluvil o útvaru nad Moskvou (tetraedru), který mi připoměl jeden z Platonských těles, který představuje element ohně.... a do půl roku V Rusku byly rozsáhlé požáry. Zajímavé na tom bylo, že když jsem to napsal, tak mi druhý den letěl nad barákém ve 3:30 letoun Stealth...to jsem totiž napsal, že ten tetraedr se pohybuje jako kdyby se tady k nám někdo chtěl prolomit z jiné dimenze...

    http://www.youtube.com/watch?v=xuanP2P41_I

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:5-cell.gif

    http://en.wikipedia.org/wiki/5-cell

    ...je možné že se na videu jedná o "fake"...ale ta shoda s ohněm co zachvátil po půl roce Rusko mě tak nějak potvrdila opak.

    OdpovědětVymazat
  6. Já myslím,že to jasně dokazuje proč v USA cvičili "black-out" (tmu bez el. proudu) v New Yorku a jinde...
    1) Buď šlo o jen takové cvičení a pokus...nebo
    2) Něco vědí a proto cvičí a něco proměřují (chování lidí apod.)
    3) Něco mají a testují to...a opět proměřují apod. nebo
    4) Něco vědí, ale nemají nad tím vůbec kontrolu...
    ...jen dodám, že to nemusí být hned UFO a mimozemšťani...co třeba invaze z jiného časoprostoru...třeba návrat nacistu v akci "blitzkrieg 2"...:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Amazing video shows transformers exploding in Fort Worth
    tak tohle transformátory nebyly určitě
    co třeba signalizační světelný systém jako v blízkých setkáních třetího druhu....a pohádali se kapánek, třeba kvůli placení složenek za proud nebo pronájem hangáru ;););)
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  8. Kdo nezná Vimanaka Shastra (Umění létat) je ignorant.
    Vimanas and the Vaimanika Shastra

    The Vaimanika Shastra is an early 20th century Sanskrit text on aeronautics, claimed to be obtained by mental channeling, about construction of vimānas, the "chariots of the Gods".

    The existence of the text was revealed in 1952 by G. R. Josyer, according to whom it is due to one Pandit Subbaraya Shastry, who dictated it in 1918-1923. A Hindi translation was published in 1959, the Sanskrit text with an English translation in 1973)))
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  9. dyt to jsou jen svetelne zablesky ze zeme nikoliv utok z vnejsku .
    ufo na lidi nemuze utocit ,spis se jedna o podvrh aby vsichni zacli verit jak je ufo nebezpecny , jak ukazuji v mnoha novych filmech.zas opet dalsi posun jak obcany obra o svoje prava .
    Karel

    OdpovědětVymazat
  10. A o dva dny později, 12.5.2011 další stejná událost ve Fort Atkinson ve Wisconsinu a zřejmě nově i včera 15.5.v Las Vegas.

    OdpovědětVymazat
  11. Pavle, máš uvedené linky, bez toho aby si ich prezrel budeš písať takéto koniny.
    hi

    OdpovědětVymazat
  12. to je zase americká pohádka - nic víc

    OdpovědětVymazat
  13. Zdá se, že se toho po světě děje víc !!! V Antarktidě došlo k nálezu jakéhosi gigantického stroje, který se "zničehonic" aktivoval, a je údajně zodpovědný za vznik tzv.časového víru. Je asi 2 km pod ledem. Americká armáda tam kvůli tomu přesunula zvláštní stroje, o kterých dosud nikdo ofociálně nevěděl. Jedná se o obrovské samostatné razící jednotky s jaderným pohonem, jejichž součástí jsou moduly s obsluhou. Celá tato jednotka tak může hloubit tunely a cestovat pod zemí celé měsíce, jako kdyby např. ponorka brázdila hloubky oceánů. Vzpomněl jsem si na film Jádro, a už tenkrát jsem měl podezření, že se na obrazovku dostal hollywoodskou formou další utajovaný program. Nevím, zda se tato odhalení dějí plánovitě, nebo je cenzura tak "slepá", že takové filmy "neprohlédne". Už jsem si všiml více filmů a dokumentů, kde se prezentují věci, hovory, témata, fakta, jakoby cenzura zaspala.Neboť se v nich ukazuje a mluví to, co se oficiálně popírá jako konspirace a spiknutí !!! Pravda, ve většině případů jsem je již nikdy v TV neviděl. Mám jen záznamy o jejich názvech, vysílacích časech a některé dokonce natočené na video. Ale koho to vlastně dnes vůbec zajímá ?
    Také jsem si všiml někdy v průběhu roku 2007, že
    noční rozhlasové zprávy byly pro ranní (většinou od 5.hodin - tzn.kdy vstává nejvíc lidí do práce !!!) a celodenní vysílání cenzurovány a upravovány !!! Proto jsem poslouchal první zprávy hned po půlnoci, kde toho bylo nejvíc (nebo spíš nejvíc zajímavého).Nevím, jak je tomu dnes, poněvadž již na sledování zpráv v noci nemám čas.

    OdpovědětVymazat
  14. Royjížděj Blue Beam, nehodlám panikařit :)

    OdpovědětVymazat
  15. I to je možné. Kromě Země se také hodně děje v jejím okolí a celé Sluneční soustavě !!! Kdo máte přístup ke snímkům Slunce tak za poslední týden zpětně, uvidíte něco zcela neuvěřitelného : Slunce je na svém povrchu hustě obklopeno dvěma řadami obrovských kulovitých objektů. Ty dolní jsou bílé světelné, a ty nad nimi zřejmě hmotné, poněvadž odráží na svém povrchu světlo. Na některých částech této horní kulovité vrstvy jsou vidět formace dalších jakoby spřažených černých koulí, které vstupují mezi již stávající černé koule kolem Slunce a tuto vrstvu dále "zahušťují". Je vidět, že mezi černými koulemi je rudě žhavo, přičemž ty světelné koule pod nimi tvoří jakousi slupku/krustu, do níž je Slunce "uvězněno". V okolí Slunce se přitom pohybuje obrovské množství dalších černých a světelných koulí, které se spojují a zase rozpojují do různých formací jak na diodovém displeji. Gigantický "křídlatý" vesmírný cruiser je stále na stejném místě nalevo od Slunce, kde byl zachycen a vyfotografován družicemi již loňského roku v únoru !!! Proto je nám všem divné, že se se Sluncem něco děje. A ono je zatím tlumeno/stíněno. Ale proč? Co se má přerušit, čemu se má zabránit ?

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem si odkazy prošel. Většina z nich již nefunguje nebo tam nejsou informace k tématu. Jde jen o to, že mi ten článek přijde jak slepenec všeho, co autor zrovna potkal na webu.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.