10. května 2012

Domluvme se na octování

Díky Malému princi ze speciálního octovacího webu http://octovani.webnode.cz/ (snad je to on, odkaz mu z mailu nějak vypadl) za následující příspěvek, který vysvětluje, jak působí ocet při rozptylování umělých mraků. 
Že funguje, o tom my zde nepochybujeme, mnozí to máme vyzkoušeno prakticky, a trocha teorie nám jenom prospěje.
Praktických rad na octování máme i zde na blogu dost, stačí si najít štítek Octování., (19 článků) ....
Fungování octa nám obdobně vysvětlil i meteorolog Snowman, můžete porovnat: http://orgo-net.blogspot.com/2011/10/meteorolog-o-pusobeni-octa.html 
Octa je všude dost, a dokonce levnější než loni, tak si nemusíme nechat sypat na hlavu kroupy jako tenisáky - stačí včas zaoctovat. (:-)))

Jak působí ocet při rozpouštění umělé oblačnosti?

... octovat nebo neoctovat????? Naprosto správně položená otázka. Důležité se zamyslet nad následujícími fakty. Co vlastně ve vzduchu způsobuje ocet? Položme si podobnou otázku. Pít koloidní střibro nebo nepít...     ... když je prokazatelně nejlepším antibiotikem pro člověka a zvířata!!!!! Vysvětlím velice stručně, jasně a jednoduše, aby každý pochopil.

Vysvětlení pojmu:

Pojem VYSOCE NEGATIVNÍ znamená částice s ohromnou energií, která principem imploze regeneruje určitou dobu svůj náboj a částečně předává na ostatní částice.

Koloidní stříbro (dále jen KS) v těle člověka je vysoce negativní částicí, která v krvi a mimobuněčné tekutině, zabíjí z 98% bakterie, a 100% viry. To je přece fantastické, protože na viry farmacie nemá žádné "léky". Ke dvěma procentům bakterií, které nezabije úplně, se KS chová macešsky, nikoliv mateřsky!!!!! Je důležité si uvědomit, že v dnešní době nejsou pro lidi až tak nebezpečné bakterie, ale viry. Při zabití jednoho jediného viru jakoukoliv chemií nebo zapperem viry okamžitě mutují. Pak už stejný způsob likvidace na ně nefunguje. Jediný neustále funkční mechanizmus, na které se viry a bakterie neumějí nastavit, je KS.

Popis mechaniky je následující.

Vysoce negativně nabité malé částice KS se přitahnou k pozitivně nabitým virům a baktériím. Viry a baktérie dýchají pomocí enzymů. Jakmile se viry a baktérie dostanou do kontaktu s KS, ztratí náboj, přestanou vytvářet enzymy, pomocí kterých dýchají, a nastává problém. Do 20 vteřin se udusí mladé kolonie baktérií a do 2 minut staré vyvinuté baktérie. Po udušení virus přebere částečně negativní náboj a baktérie ztratí pozitivní náboj, pomocí kterého dýchá, a tělo je může jako mrtvé konečně odstranit. Takto působí dle kvality KS v těle od jednoho dne do 7 dnů. Jakmile vypadne KS z koloidního stavu, tělo KS odstraní a člověk ho vymočí. (Při těžkých nemocech a napadení organismu smrtelnými viry se používá KS v hodnotách 15 000ppm - 25 000ppm. Na trhu normálně nedostupné). Zajisté pochopíte proč.....

Jak funguje ocet v ovzduší - to je obdoba KS v krvi a mimobuněčné tekutině. Dle zákonů vesmíru jak v makrokosmu tak v mikrokosmu, jak v mikrokosmu tak v nanokosmu, je nám jasné, že všechno je jeden celek. Když přirovnáme vzduch k mimobuněčné tekutině nebo krvi, dochází ke stejným nebo obdobným jevům s vypařeným octem do ovzduší. Vysoce negativní ionty vypařeného nebo rozprášeného octu do ovzduší začínají rychle stoupat a předávat částečně svůj náboj na okolní molekuly.

Bylo by dobré si uvědomit, že chemtrailováním, popřípadě následným nabíjením částic pomocí HAARPu dochází k přebití atmosféry pozitivními náboji. Skoro všechno pozitivní je v přírodě a v člověku smrtonosné, naopak negativní je v přírodě a v člověku životadárné. Celá příroda a člověk žije na principu negativního náboje. Když jsou všechny buňky ve zvířeti nebo člověku pozitivní, znamená to pro dotyčné zvíře či osobu exitus.

Jakákoliv bouřka je v přírodě způsobena poruchou atmosféry a nabíjením atmosféry pozitivními náboji. Před bouřkou se člověku špatně dýchá, lidé kolabují a dostávají infarkty. Po bouřce lidé otevírají okna a dýchají čerstvý, vysoce negativní vzduch, nabitý blesky a bouřkovou vodou.

Nyní zpět k octování. Z domácnosti moc dobře víte, že ocet je nejlepší čistící prostředek skoro na všechno. Tím pádem také na vzduch. Víte přece, že v bytech, kde se nekouří a přijdou k Vám neodolatelní kuřáci a zapálí si, dává se na skříň houbička s octem, která pach dle vysvětleného způsobu zlikviduje. Kuřácké byty, kde atmosféra je už nesnesitelná, jsou také mnohými notorickými kuřáky čištěny octem. Octem se čistí také záchody a ledničky od pachu. Princip jsem vysvětlil.

V atmosféře je to obdobné. Vysoce negativní částice octu nabíjí atmosféru negativně. Také viry a baktérie namražené na hliníku v prášku a rozptylované chemtraily s těmito částicemi reagují. Viry a bakterie se tímto likvidují a reakce chemických látek s octem je jasná. Samozřejmě že odpad rozprášený do vzduchu musí někam spadnout. Když máte po octování nad hlavou modré nebe, z letadel je vidět jasně modrý komín a proto se snaží ho zase rychle zalepit. Většinou bezúspěšně. Zreagované částice a hliník dopadá pak v okruhu 20-30 km opět na zem. Záleží na množství rozptýleného octu. Proto radím lidem, aby se domluvily skupiny lidí na octování a úspěšně likvidovaly jejich rozpoutanou třetí světovou válku pomocí chemtrailů octem. Zreagované chemikálie nejsou tak nebezpečné jako ostře pozitivně nabité. A proto raději nemyslete pozitivně, ale konstruktivně.....

Zde se můžete na octování domluvit. Byl na to specielně pro Vás založen minulý rok BLOG. http://octovani.webnode.cz/



32 komentářů:

  1. kousek za Opavou pravidelně octoji :) ... a hlavně teďka na víkend kupuji zásobu a rozestavím nádoby... protože nechci ty mrazíky nechat rozjet až do -12 jako minulý rok... Moc bych chtěla ochutnat zase naše oříšky a meruňky...

    OdpovědětVymazat
  2. Krupobití hlásí pro západní Čechy - v těch krajích, kde jsou samá pole s úrodou. Tam by chtělo zaoctovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Octuji pravidelně, dnes příjemné ráno s drobným deštěm.

      Vymazat
  3. Hezke cteni,ale s tim stribrem to neni tak jednoduche,je velice toxicke pro spermie a vubec pro reprodukci,je to experimentovani na svem organismu,vubec se nevi jaky ucinek to bude mit na lidi treba za rok,protoze se v tele velmi usazuje.
    Tim nechci rict ze je spatne,jen sem si nejprve prosel poradne vsechny informace ohledne teto lecby a docela sem se divil jak to nekteri lide odsuzuji,takze sem ted v rozpacich.
    Potreboval bych to jako sul,jak se rika,ale nechci ze sebe udelat zkusebni mys.
    Jestli stim mate nekdo opravdu zkusenosti tak prosim podelte se o vysledcich,diky Ludva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, kol. stříbra se neboj. Mám s ním osobní zkušenosti několik let.
      Dokonce jsem tím zachránil život sousedovic kocoura a od té doby se usadil u mých dveří a nenechá se odnést ani majitelem :) Prostě je u mne každý den dokonce i v mrazech :)
      Je to fakt neuvěřitelná sranda! :) Já z něho chcípnu! Musím ho totiž krmit. Samozžejmě mu preventivně dávám do mlíčka 10 ml kol. stříbra a von se za to na mne usmívá :) No, já pak sousedovi pošlu fakturu!
      Manželku přepadl asi před půl rokem silný zápal plic. Prostě jsme to podcenili. Nasadil jsem jí během dvou dnů 10 dávek po 0,5 dcl. Tj. půl litru za dva dny. Efekt byl přímo fantastický.
      Pak jsem to rychle doléčil pomocí MMS1. Na rentgenové kontrole ani stopa po nějakém stínu. Myslím, že to bylo po deseti dnech od nálezu, tak nějak.
      Alfa

      Vymazat
  4. Před třemi dny jsem nad Brno nasměroval tříhlavňový CB. Učinek se podle pozorování stále zvyšuje a je naprosto evidentní. Čárance přes celou oblohu ve výceči kam míří "trubky" mizí téměř ihned. Ocet je super ale v porovnání s účinkem CB je to čajíček :-)) "CB do každé rodiny"
    Neb

    OdpovědětVymazat
  5. NJN, holt CB každý nemá... já mám v Ochozi u Brna na balkoně už asi 14 dní v kýblu ve vodě všechny orgonity které jsem doma našla + ještě jeden křišťál, řekla bych, že to nějaké účinky má, ale nemám tam trubky... Marcela

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím můžu se zeptat co je CB?Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus google :-)) http://www.paprsky1.de/chemtrails__cloudbuster/orgonit_-_cloudbuster_-_vyroba/Orgonit_-_domaci_vyroba_CB.pdf
      Já svůj první vytvořil na výzvu zde na OrgoNetu. Dlouho jsem zvažoval tradiční výrobu dle existujících schémat /zalití do pryskyřice/ a pak jsem se dozvěděl o možnosti vyrobit "cukrovou variantu" což mi připadlo jednodužší a míň smradlavý :-)) postup.
      Funguje to.
      Neb

      Vymazat
  7. Octuji pravidelne za poslednich 14 dni,jsem v CR na dovolene a dela mi nesmirnou radost,kdyz jim vzdycky vypalim diru do jejich umelych carancu.Spolu s CB jsou ucinky velice zajimave a jsem si jisty ,ze to pro chemoteroristy je pomerne drahy spas neustale zalepovat ony diry,stejne se jim to nedari a tak mame nad hlavami v oblasti zapadnich Cech modre nebe.

    OdpovědětVymazat
  8. Nějak se mi nechce zobrazit můj komentář.Co je prosím CB?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vysvětlení najdete např. zde:
      http://orgo-net.blogspot.com/2012/01/vyroba-cloudbusteru-video.html
      N.B.

      Vymazat
    2. CB je cloudbuster viz clanek tady http://orgo-net.blogspot.com/2009/03/cloudbuster-pro-zacatecniky.html
      PS:jaké jsou níklady na pořízení jde to do tisíců že?

      Vymazat
    3. CB je cloudbuster viz clanek tady http://orgo-net.blogspot.com/2009/03/cloudbuster-pro-zacatecniky.html
      PS:jaké jsou níklady na pořízení jde to do tisíců že?

      Vymazat
    4. Cloud Buster

      Vymazat
    5. Cloudbuster neboli něco jako Reichův orgonomet na rozhánění mraků a oblačnosti vůbec

      Vymazat
    6. Pokud je CB na rozhánění mraků a oblačnosti, nepřijde vám trochu sobecké vůči přírodě, že sice koukáte na krásně modrou oblohu, ale vláha, která dává život všemu na Zemi se sem nedostane?

      Vymazat
  9. CB je cloudbuster...zkus youtube,pan Ruda tam ma krasny a podrobny navod na to kak cloudbuster vyrobit :)

    OdpovědětVymazat
  10. http://magiehermetismus.bloger.cz/obrazky/magiehermetismus.bloger.cz/chembuster021_2.jpg
    obrázek jak vypadá a CB znaméná Cloudbuster, nebo Chembuster. Více na internetu.

    OdpovědětVymazat
  11. co říkáte na komentář u "Druhé slunce, dvojí svítání ..." příspěvek Anonymní9. května 2012 10:02 ? Podle mě ten člověk má pravdu v tom, že je dobré používat i normální kameny (nejen orgonity). Na druhou stranu je podle mě ukázkový příklad toho, čemu se říká duchovní EGO.. stručně řečeno si myslím, že jeho odsuzování orgonitů je blbost, ale zajímají mě Vaše názory, tak sem s nimy :-)

    OdpovědětVymazat
  12. CB je CloudBuster.
    http://orgo-net.blogspot.com/2009/03/cloudbuster-pro-zacatecniky.html

    OdpovědětVymazat
  13. DNES 2 LITRY OCTA A VUBEC NIC ,ANI TROCHU AZURO,VUBEC TO NEFUGOVALO A TO BYLO ZA 20 MINUT VYPAŘENÝ!!

    OdpovědětVymazat
  14. Slovenský ocot zisťujem sa pomaly vyparuje, ak ho ale zmiešate s vodou tak pol na pol ide to rýchlo.

    OdpovědětVymazat
  15. Je to Cloudbuster-něco jako velký orgonit s měděnýma trubkama. :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, já už zaoctoval :) Ale pouze 3 litry...víc jsem neměl, snad až večer mi dorazí dalších 5l, tak zas něco vyleju na silnici :) Mějte se. Jinak CB je Cloudbuster http://orgo-net.blogspot.com/2009/03/cloudbuster-pro-zacatecniky.html

    OdpovědětVymazat
  17. CB - http://orgo-net.blogspot.com/search/label/Cloudbuster%20%28CB%29.

    OdpovědětVymazat
  18. kdyz nemate penize na CB original,tak si udelejte z orgonitu co mate doma WCB(water cloud buster),tzn vodni formu CB.staci orgonity nasypat do kyble,naplnit vodou a do toho ponorit trubky,nemusi byt medeny,staci hlinik,napriklad nasady na koste za par korun,nebo lesenarsky roury,stary vodovodni roury,atd,proste neco co se vam vali doma.dulezity je aby trubky byly izolovany od vody,teda omotany folii,izolackou atd,namoceny do barvy atd.vysledky jsou prekvapivy,vygooglujte si to.uz se to tu probiralo nekolikrat,ale kazdej to treba nevidel..zdravim jirik

    OdpovědětVymazat
  19. Deti, mam z vas opravdu velkou radost, je videt,ze to stale vetsimu vzorku populace neni jedo. Pokud se jedna o porovnani CB s octem, tak bych rekl, ze ocet je opravdu agresivni pomocnik. Je fakt, ze CB mele stale, ale pro toho kdo nema ty to moznosti, je ocet uplne skvely. Mam jiz nainstalovano hodne zarizeni a da se rici, ze jsem skoro stale videt ze satelitu, ale na ocet nedam dopustit. Kdyz byly hlaseny vcerejsi boure, dokonce jsem na infra satelitnich snimkach zpusobil i zmenu teploty. Takze, octovat a octovat. A sila je v jednote, proste zaoctovat najednou pri planovane akci klimoušů. Vim ze dnes octovala i celkem slusne Bratislava a okoli. Je dulezite se nebát a vydržet, maji iiz na kahánku, temni zde maji stale horší podminky pro život. Repťáci a šedivaci zde uz nejsou, uz to neunesli.
    Tak hodne stesti,
    Sysel

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj mno s těmi děti nevim nevim :) Myslim, že šediváci tu ještě jsou a repťáci taky...ale řekl bych v menšim množství. A co na to Tvý sousedé, když tam mají pořád hezky? (:-D

    OdpovědětVymazat
  21. To je zajimave, ze je koliodni stribro nejlepsi antibiotikum. Ale zapomneli jste to rict boreliim, ktere na KS ne a ne reagovat. :-)
    Zlate komercni antibiotika ;-)

    OdpovědětVymazat
  22. Hello
    http://orgo-net.blogspot.de/2012/05/domluvme-se-na-octovani.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.