4. října 2011

Meteorolog o fungování octa

Octování zaujalo řadu lidí, a ti, co to zkusili, vědí, že to funguje. Ale zatím nevíme proč  - naštěstí se máme kam obrátit! Snowmane, co ty na to?


Snowman napsal (reakce na komentář 12.04).


Ocet určitě hodně pomáhá, a funguje to na jednoduchém principu.

Octová pára velmi silně ionizuje vzduch kolem - vytváří množství nabitých částic. Díky různým reakcím kyseliny octové se vzduchem a vodní párou získají tyto nabité části poměrně velkou energii a tak stoupají vzhůru a téměř řetězovou reakcí nabíjí okolní částice. Přispívá k tomu výrazně také rychlé snižování tlaku a teploty se vzrůstající výškou (nižší teplota = menší energie částic) a tím pádem mají nabité částice oproti okolí stále větší energii a dokáží tak řetězovým způsobem zionizovat obrovské množství vzduchu. A jakmile se tato "řetězová reakce" dostane až do mraku, který byl vytvořen umělým nasprejováním kondenzačních jader, tak se nabijí jádra i kapičky vody kolem nich; a voda se z kapiček vypaří do plynného skupenství, aniž by kapky spadly na zem. :-) 

A tak se rozpustí umělá vysoká oblačnost a dokáže to i zmírnit sprejováním podporované bouřky... :-) :-) A díky výše popsaným reakcím na to stačí několik litrů octa. ;-) 

Co se týče mého názoru na možné látky, používané jako kondenzační jádra, tak o tom jsem něco napsal v diskusi pod tímto článkem: http://orgo-net.blogspot.com/2011/09/meteorolog-o-dnesnich-chemtrailech.html


Jinak aktualitka - na Znojemsku byl dnes dosažen nejhorší 5. stupeň zemědělského sucha z 5.: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/ok/sucho/sucho1.png 
Situace se bude zhoršovat až do pátku. 

...Takže sice jsme si po oblačném létě užili 2 týdny krásného počasí, ale za jakou cenu zase...

Pěkný den, Snowman

10 komentářů:

  1. Dobrý den! Jestli jsem to správně pochopil, tak kovové částice zůstanou ve vzduchu, jenom dojde o odpoutání zkondenzované vody na těch částicích, které by jinak s tou vodou spadly na zem. Takto sice "mrak zmizí", ale chemie zůstane ve vzduchu a možná i déle.

    OdpovědětVymazat
  2. 10:36 Co se stane s těmy kovovými/jinými kondenzačními jádry nevím; ale nemyslím se, že by zůstaly na místě - protože na kovy působí nabití zvláště hodně.

    To že zůstanou déle ve vzduchu je možné - ale každopádně myslím 2 základní důvody proč octovat to nevylučuje - za prvé dát lidem i přírodě více slunečního svitu, který v posledních letech dost chybí (např. v květnu 2010 bylo kolem 80h slunečního svitu za měsíc oproti průměrným 170h; LETOS OD BŘEZNA ČHMU MĚSIČNÍ DOBU SLUNEČNÍHO SVITU PRO JISTOTU NEUVEŘEJŇUJE) a to může octování zlepšit;
    a důležité je taky zmírňování uměle přiživených bouřek... :-)

    Snowman

    OdpovědětVymazat
  3. Kdyby to reagovalo s vodou, tak to je k ničemu. Jenže ono to reaguje přímo se sprejovaným bordelem.
    http://www.youtube.com/user/LibranEsq#p/u/6/M5Z9tHQQdTg

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mu nedvoverujem a hlavne preto lebo oni a UssA by nas chceli videť na kolenach.
    sčasti je to pravda ale riesenie je jednoduche treba zrušiť fiktivne uvery tak ze bankam sa da prikaz aby skončili z uzerov a hotovo komu vlasne dlzia banky annonimusovi?

    OdpovědětVymazat
  5. V poslední době jsem zjistil, že vypouští to svinstvo zejména v noci.ZA SVITU MĚSÍCE JE VIDĚT TLUSTÉ ČÁRY CHEMTRAILS NA CELÉ OBLOZE.
    Josef z Břeclavska

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dnes to bylo nad Pálavou, 4 kříže a plno čar. Ještě teď jsem se dívala z okna a jsou ty čáry vidět. Letadel tu bylo jak za války. Některé čáry šly i do písmene L, takže manévry. Bílá, nepřirozeně, obloha a v podvečer fialový, růžový nádech.Fotky mám, ale netřeba, jsou stejné jako z jiných míst.Mají svůj stejný systém

      Vymazat
  6. Neuvěřitelně se bavím :D Makes my day.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, já taky :D I když nevím, jestli to není spíš k pláči :D

      Vymazat
    2. myslím, že k obojímu :D :(

      Vymazat
    3. Taky hledám, zda to funguje, ale co to zkouším, přiletí vždy "kontrolní" letadla > ?!!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.