4. října 2011

Copak je to za divný mrak?

"Dobrý den, dneska jsem pozorovala mrak, který jsem nikdy předtím neviděla. Připlul na modré nebe od severu a pokračoval na jih. Vyfoceno dnes v sobotu odpoledne poblíž Valašského Meziříčí. a shodli jsme se všichni takový divný mrak nikdo nikdy neviděl. Třeba byste mi o tom mohl napsat něco více, předevčírem nás nasprejovali, tak kdoví co je zase toto. Děkuji a přeji hodně sil a posílám moc lásky a děkuji vám za vaši práci. D."



Přeposláno meteorologu snowmanovi. No není to paráda, mít ochotného konzultanta? (:-)))
Snowman hbitě odepsal:

Tento mrak je z pohledu klasické meteorologie rozhodně dost zvláštní. :-D
Na první pohled připomíná Cirrus a je nepochybně ve výšce kde se Cirry vyskytují. Jenže Cirrus "nemá proč" by se při svém vzniku tvaroval takto strukturovaně do "vějíře"; navíc se Cirrus prakticky nikdy nevyskytne jako takovýto jediný ohraničený útvar na jinak naprosto jasné obloze. V přirozené podobě by měl vypadat Cirrus nějak takto http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/04/ComputerHotline_-_Cirrus_(by).jpg ale většinou jsou v této době Cirry alespoň z části nasprejované stejně...
Jediný typ mraku, který má takovýto tvar a bývá takto osamocen, je Altocumulus Lenticularis. Ten má ovšem naprosto jinou strukturu i výšku výskytu, a vzniká orografickým vlněním, což v sobotu za bezvětří rozhodně nenastalo.
Takže myslím můžeme, právě podle té struktury a osamocenosti říci, že se jedná nepochybně o mrak nepřirozeně vzniklý... Hádám, že by se mohlo jednat o produkt nějaké umělé výškové konvekce, dost možná byla způsobená "mobilními věžemi" ("shodou okolností" je na první fotce jedna věž dole uprostřed, přímo pod mrakem); a také je to dost možná vedlejší projev nějakých haarpových impulzů ve vyšších vrstvách.....no kdoví. ;-)
Pěkný den!

P. S. Orgonet: Někteří gifteři by možná řekli, že se jedná o takzvaného "Sylfa" - oblak vzniklý tak, že přírodní bytosti Sylfové (s pomocí orgonitu) "likvidují" umělý mrak a vytvoří přitom tvar připomínající zvíře apod. Já nevím, jestli je to Sylf, za určitého rozpoložení na ně taky věřím, ale většinou to budou asi spíš lidské výtvory...
I další čtenáři poslali foto téhož divného mraku - díky! Je vidět, že stoupá vnímavost k podivným jevům!
Takto byl vyfocen mezi Frýdem-Místkem a Ostravou:


21 komentářů:

  1. já... jsem ho viděl, po ceste z Opavy do Ostravy, zdálo se že "visí" nad Ostravou... fakt dost zvláštní :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je fakt dobrý!!!! Konzultant a i ten vysílač(anténa) dole na fotce.... . Snowmene, pomáhá ocet nebo ne? Co ty na to? Víš něco blíže o složení umělých mraků? a jedo v tom naše vláda vědomě nebo je to pouze loutkové divadlo?....Díky i když třeba neodpovíš... :-)
    milan

    OdpovědětVymazat
  3. Taky pridam par fotek,myslim ze normalni mraky to urcite nejsou.http://f2h.rajce.idnes.cz/Foto_rajce

    OdpovědětVymazat
  4. Úplně ten samý mrak jsem vyfotila taky. Přibližně mezi Ostravou a Frýdkem-Místkem. Fotku Vám pošlu na mail, Orgonete :) jinak ten den na obloze bylo více takových, ale byly malinké. Jeden z nich, když se potom na obloze přiblížil ke slunci, tak měl v sobě takovou tu duhu, takže si myslím, že přírodní nebylo.

    OdpovědětVymazat
  5. NO, přesně tento mrak jsem si musela taky vyfotit. Objevil se z ničeho nic nad Opavou přesně na jihu a vypadl dost divně... PO chvilce měl i pár menších bratrů okolo sebe....

    OdpovědětVymazat
  6. my tu máme Sylfíny často, vždy když přijdou tak se chemtrails krásně rozpustí...
    tyto dva se oběvily chvilku poté co jsem zasadil mini chembuster do 108čky, do půl hodiny se hustě posprejovaná obloha krásně vyčistila:
    http://www.flickr.com/photos/potravina/4841322610/in/photostream
    http://www.flickr.com/photos/potravina/4840710403/in/photostream
    na títo fotce se Sylfy "rozpustily" chemtrail během několika sekund:
    http://www.flickr.com/photos/potravina/4772244642/in/photostream
    a tu je pár dalších fotek ;)
    http://www.flickr.com/photos/potravina/page1/

    OdpovědětVymazat
  7. 12:04: Ocet určitě hodně pomahá, a funguje to na jednoduchém prinpu.
    Octová pára velmi silně ionizuje vzduch kolem - vytváří množství nabitých částic. Díky různým reakcím kyseliny octové se vzduchem a vodní párou získají tyto nabité části poměrně velkou energii a tak stoupají vzhůru a téměř řetězovou reakcí nabíjí okolní částice. Přispívá k tomu výrazně také rychlé snižování tlaku a teploty se vzrůstající výškou (nižší teplota = menší energie částic) a tím pádem mají nabité částice oproti okolí stále větší energii a dokáží tak řetězovým způsobem zionizovat obrovské množství vzduchu.
    A jakmile se tato "řetězová reakce" dostane až do mraku, který byl vytvořem umělým nasprejováním kondenzačních jader, tak se nabijí jádra i kapičky vody kolem nich; a voda se z kapiček vypaří do plyného skupenství, aniž by kapky spadly na zem. :-) A tak se rozpustí umělá vysoká oblačnost a dokáže to i zmírnit sprejováním podporované bouřky... :-) :-) A díky výše popsaným reakcím na to stačí několik litrů octa. ;-)

    Co se týče mého názoru na možné látky, používané jako kondenzační jádra, tak o tom jsem něco napsal v diskusi pod tímto článkem: http://orgo-net.blogspot.com/2011/09/meteorolog-o-dnesnich-chemtrailech.html

    A do politické probelmatiky se plést rozhodně nebudu, to je obor jiných lidí; například bych doporučil články tomáše marného, který píše hlavně na osud.cz



    12:37: Zvláště tato Vaše povedená fotka je velmi názorná :-) http://img7.rajce.idnes.cz/d0703/5/5521/5521664_606bf410f74990d154d9b31be9c9e518/images/DSC03705.jpg


    Pěkný den,
    Snowman

    OdpovědětVymazat
  8. Jinak aktualitka - na Znojemsku byl dnes dosažen nejhorší 5. stupeň zemědělského sucha z 5.: http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/ok/sucho/sucho1.png Situace se bude zhoršovat až do pátku.
    ...Takže sice jsme si po oblačném létě užili 2 týdny krásného počasí, ale za jakou cenu zase...

    OdpovědětVymazat
  9. a tu je time lapse video se Sylfem v akci ;) neni to nej kvalita ale trochu videt to je :) 0:42 ...
    http://www.youtube.com/watch?v=V4E3GZiYSuo

    OdpovědětVymazat
  10. hromada fotek cca od května do dnešního dne, vesměs okolí Hodonína http://pricka.rajce.idnes.cz/wtftrails/

    OdpovědětVymazat
  11. takýto istý bol v sobotu aj u nás na Slovensku!:O A tiež šiel zo severu na juh...Tiež som si hovoril že nevyzerá ako normálne mraky..

    OdpovědětVymazat
  12. Nemůžu si pomoct, ale mně ten tvar mraku připomíná tvar srdce......ale to asi není podstatné.

    OdpovědětVymazat
  13. Tak přesně tenhle "mrak" sem pozoroval z Nového Jičína. Pěkně si to plul od ValMezu směr Opava/ Bruntál. Dřív bych to i fotil, teď už jenom kroutím hlavou co ještě nevymyslí... :) Ale byl divnej, to jo.
    Každopádně práškovali jak šílení...
    Radar.

    OdpovědětVymazat
  14. Mně to přišlo jako druh maskování něčeho v tom mrakku. Něco vytvořilo silné gravitační pole, ve kterém zůstaly zachyceny částice chemtrailsu z místa, kde bylo to aktivováno. Pak, jak se to pohybovalo, tak si to neslo ten bordel v "kožichu" :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Nad Prahou se tyhle mraky objevují houfně, ovšem nikoho ze zdejších robotů nic nenapadá. Buď makaj v nějaký díře s klimatizací nebo potom chlastaj v jiný díře s klimatizací, potom spěj něěkde ve třetí díře.
    Z nebe vidí jen výsek nad ulicí - ideální občani.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  16. 10:51: To je rozhodně zajímavý názor. Spíš než gravitační, tak bych ale řekl, že by se mohlo jednat o pole elektromagnetické (resp. haarpové), které pochopitelně nejvíce účinkuje na kovy - to jsem zmiňoval, že takto strukturované mraky mohou vzniknout haarpovým impulzem. Gravitační pole by každopádně šlo brát v úvahu v podobných jevech také; ikdyž tam můžeme myslím jen čistě hádat, protože tyto úvahy musí být od základu stavěné už na alternativním/dutozemském pojetí gravitace, jako náboje; a o tom toho opravdu mnoho podrobnějšího nevím a myslím že to nikdo tady...

    Snowman

    OdpovědětVymazat
  17. tuna je pár zaujímavích ifo o tom.. i zaujímavé je že na http://stardoves.com/Star_Ships_Over_George_Washington_Masonic_National_Memorial.html
    dolu v Merkabe je "vševidiace oko"
    taktiež na
    http://unhypnotize.com/ufos-ets/1017-cloud-ships-natural-phenomenon-spaceship-both.html

    logo + ikona webu

    http://www.youtube.com/watch?v=sbHksNHVK84

    http://www.etfriends.com/lisacloudpix.html

    ↑ tuna jeviac fotografií.

    (mimo tému, liedadlá vôôôôboec nevypúštajú nič... - http://www.youtube.com/watch?v=oMSL2lrfXjg&feature=feedrec_grec_index )

    OdpovědětVymazat
  18. tak tohle mi napsal můj známý:
    "Vysvětlení vědce:Celý ten citát je z hlediska fyziky i chemie naprostý nesmysl. Nejde jen o dodanou energii, ale i o probíhající chemické reakce. Především nikdo neuvažuje o koncentraci a počtu potřebných částic. I kdyby to mělo fungovat, muselo by nějaké té sloučeniny (octa) být tisíce kubických metrů. Mimochodem ionizace vzduchu je jak známo měřitelná, tak co změřit jak se to daří tomu octu?
    Dále by mě zajímalo, jak ionizované částice selektivně poznají, která vodní kapka je umělě vytvořená a která umělá (pomíjím skutečnost, že už na energetickém základě je tahle myšlenka nesmyslná)? Podle toho, co autor napsal se tedy uživatelé octa sami dopouštějí manipulace klimatu tím, že rozpouští i oblačnost, která umělá není, nebo snad ne?"
    jak se to dá vyvrátit??

    OdpovědětVymazat
  19. prosím vás uverejnite tento príspevok na orgonet buc aj upravený ako chcete nen nech je tam. dakujem čechom .
    pozdravujem českých bratov.
    Dnes 7.1.2013 som sa rohodol zaoctovat aj ja na slovensku a to na: strednom-slovensku.,ale bolo málo oblakov.čo je vidno aj zo sat snimok.
    Kúpil som 6l octu a to som dal do kotlíka na trojnožku a na ohen v prírode.
    Podkúril som a čakal na bod varu octu ktorí sa horšie varí ako čistá voda lebo sa varí pri 118 stupnov celzia.
    Takže som musel poriadne podkladat aby vždy vrel a odparoval sa.
    zacal som varit ocot :7.1.2013 o13.30 na strednom -slovensku a 6l sa pri bode varu odparilo úplne okolo 16:00hod.
    Počas varenia octu ,čiže jeho odparovania sa skutočne nebo po pol hodine rozjasnilo a hned priletovali lietadlá s chemtralisom.
    Počas celej doby varenia octu lietali nado mnou čiže nad stredným slovenskom a snažili sa to plátat chemtralisom,avšak som si všimol,
    že ked s tými čiaramy prebehli , tak do dvoch ninút bolá úplne rozložená celá ciara skúšali to 5 alebo 7 ráz a boli pridali lietadlá ktoré mali ,tzv .štvorčiaru -
    namesto klasiky dvoch čiar.Neutralizácia bola absolútne úžastná.fakt niečo neuveritelné.
    kedže sa im to rozpúštalo asi tak v polovici varenia až do konca varenia prešlo nadomnou prieskumné nietadlo dva krát , absolútne tiché ,biele a bez čiary a pomale,a samozrejme o dost nišie ako ostatné.
    Vyčistilo to celé západné a stredné slovensko dokonca aj západnú polovicu Madarska a domnievam sa ,že aj východnú čast česka to to vyčistilo !
    Po 16:00hod skúšali nadalej plátat ale bezúspešne všetok chemtralis sa 16:00 do 19:00 rozpúšta dad stredným a západným slovenskom.
    a všimol som si že ten odparovaný ocot nemá na prírodné oblaky žiadny zásadný vplyv ,dokonca jeden malinky bol počas varenia octu nado mnou a nerozkladalo ho to vobec to je super !

    OdpovědětVymazat
  20. Ať je vysvětlování takzvaných ,,vědců " jakěkoliv , důležitější je , že ocet zabírá a funguje. Před chvilkou jsem si pustil velmi zajímavé video od bývalé Finské minisryně na podobné téma , stačí zadat na internetu : RAUNI KILDE - PRATELE . NEBE . CZ Mimo jiné tam tvrdí,že na severu skandinávie je výkonný radar schopný svými frekvencemi ovlivňovat kromě vědomí lidí celé Evropy i počasí,dokáže trápit nebo i usmrtit kohokoliv, třeba pomocí mobilu,ve kterém cíleně navýší frekvence až 20.000 krát , apod. Často bývám v noci nebo brzo ráno venku a všímám si naprosto nepřirozených mraků. Některé na mně silně až hrozivě a odpudivě působily,nebyly přírodního charakteru. Bydlím mezi N.Jičínem a Příborem , sprejování je tak časté,že ten ocet začnu zkoušet taky,protože lépe je dělat aspoň něco,než nic. Můj osobní názor na chemtralis je ten , že to svinstvo neustále vylepšují. Nejenom že se snaží odclonit přirozené světlo od našeho Slunce a tedy i hvězd za ním , . jako přirozeného energoinformačního zdroje pro Zemi a propojení s Vesmírem ve hmotné dimenzi. Ale snaží se pomocí dalších pro oko neviditelných látek , nanočástic , které tam přidávají infikovat těla rostlin i lidí na Zemi tak,že tyto nanočástice působí efektem světla. Každá živá buňka obsahuje ve svém jádru informaci , DNA , která zároveň svítí,přijímá i vyzařuje energii světla. Tyto seslané nanočástice pak působí jako ,,světelný virus ",může měnit DNA,způsobit nemoc.oslabit imunitu na základě vibrační kvantové změny záření ůtočných nanočástic. Ony velmi dobře působí na lidi oslabené , zpracované sdělovacími prostředky,negativními filmy v TV , ap. Avšak organizmus člověka se dokáže bránit i proti nim,hlavně u lidí kteří se nenechají zblbnout,snaží se žít zdravě , s přírodou , lehce se zklidní,meditují nebo se vzdělávají tak,že dokáží aktivně využívat vlastní rozum i intujici, důležité je propojení Rozumu a Srdce. Tělo člověka není jen hmotné,ale je zároveň i vyšším Světlem , duchovním,prostupujícím i jiné dimenze bytí , Vědomé Duše , Má cenrum v srdeční čakře,prostupuje celým tělem ven,za jeho hranice,má svědomí,přijímá energii Lásky apod. Světlo má více podob.Je fyzické-sluneční,existuje jiné - duchovní, mezi tím je velký rozdíl, např.jako u ohně , který svítí a pálí , oproti obyčejnému světlu v místnosti,které je ale taky vlastně ohněm , ale studeným... Avšak Duchovní světlo je nadřazené , je silnější , tvůrčí, je mocnější. Ten,kdo k němu směruje se dokáže bránit,toho agresivní nanočástice hned nezlomí. Jarek K.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.