20. října 2011

Pouze komunisté jsou ochotni řešit chemtrails

http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1148-filip-kscm-chemtrails-nasi-lide-se-na-to-podivaji.aspx


Filip (KSČM): Chemtrails? Naši lidé se na to podívají

Autor: -abb- | Publikováno: 19.10.2011 | Rubrika: U NÁS
Ilustrace




Bojovníkům proti chemtrails se podařilo získat pozornost předsedy KSČM pro tématiku rozprašování jedů z letadel. 
Všem poslancům skupina pěti aktivistů spolku Česká exopolitika předala v červenci dopis, ve kterém je upozorňují na nebezpečí dlouho trvajících kondenzačních stop za letadly, které obsahují životu nebezpečné jedovaté látky.


Inspirovali se anketou, kterou mezi poslanci na podobné téma před časem uspořádal redaktor serveru Prvnizpravy.cz, když poslance obeslal několika otázkami týkajícími se geoinženýrství a umělého ovlivňování počasí. Hned několik poslanců bylo ochotných se o tématu bavit. - čtěte Sedm statečných. Poslanci mluví o úpravách počasí


 "Tímto dopisem bychom na Vás rádi apelovali, abyste na půdu Poslanecké sněmovny vnesl/a téma tzv. chemtrails, což je název pro směs chemických látek rozprašovanou letadly, která na obloze vypadá jako dlouhé kondenzační stopy. Máme vážné podezření, že v souvislosti s chemtrails dochází k porušování lidských práv, zločinům proti lidskosti, a možná ještě závažnějším proviněním vůči lidem, kteří jsou jejich účinkům vystaveni. Považujeme tuto záležitost za velice důležitou a závažnou, jak z pohledu otázky osobní svobody a přístupu k informacím, tak z hlediska zdraví občanů. Nesouhlasíme s tím a byli bychom rádi, kdybyste pomohl/a na toto téma iniciovat diskuzi v Parlamentu ČR. V následujícím textu podrobněji popisujeme situaci a účinky tzv. chemtrails," píše se v dopise, který má redakce k dispozici.


Aktivisté upozorňují, že podle laboratorních rozborů obsahují tyto rozprašované látky různé těžké kovy jako hliník, barium, mangan, arzen a další, které podle odborníků mohou být přičinou řady nemocí a poruch.


"Problémem zde je, že ČR v rámci ´Open Skies´ (speciální smlouvy, která  se týká vzdušeného prostoru členských států NATO, pozn. red.) umožňuje v podstatě jakýmkoliv letadlům volně využívat náš vzdušný prostor. Ti, kteří by měli náš vzdušný prostor ochraňovat, ho propůjčili k nezodpovědným pokusům a činnostem poškozujícím obyvatelstvo," píše se také v dopise.


Odpůrci "práškování" proto navrhují, aby Poslanecká sněmovna otevřela na toto téma na půdě parlamentu diskuzi, vytvořila speciální komisi a zabývala se otázkami, o jaká letadla se jedná, kdo o nelegální operací ví a jaké je složení rozstřikované směsi a její vliv na zdraví člověka.


"Domníváme se, že odpovědi na uvedené otázky pravděpodobně zná Ministerstvo obrany a Armáda ČR, na tuto problematiku však Ministerstvo zatím reaguje negativně," uzvařeli svůj apel aktivisté.


Odvahu projevil jen Filip


Na dopis reagoval jako jediný předseda komunistů Vojtěch Filip. V dopise z 27. července aktivistům napsal:
čtěte také:
reklama



6 komentářů:

  1. Komunisti sú v súčasnosti asi jediní, ktorým aspoň ako tak ide o záujmy bežných ľudí.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé!
    Jen mám poznámku. Už jsem se s tím několikrát setkal při svých debatách s nezasvěcenými a je to bohužel sice drobnost, ale znevěrohodňuje to celu situaci. Neuváděl bych slovní spojení "těžké kovy", ale buď pouze kovy, nebo zdraví nebezpečné kovy. Těžko se pak reaguje na uštěpačné poznámky typu, že hliník přece není těžký kov apod.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  3. Total brutal.. cetli jste take ty clanky pod tim?? Vzdyt to je uzasna zprava.. opravdu to zacina prosakovat na verejnost.. !! Uzasneeee!! Na tohle jsme preci vsichni cekali? Mozna ze se skutecne daji veci do pohybu..

    OdpovědětVymazat
  4. Nenechte se od komunisty nikdy zblbnout, komunista vás nespasí, komunista se teď jen tak tváří, ale ve skutečnosti jenom čeká až se taky na chvíli dostane k moci. Už to tu bylo a jak to dopadlo všichni víme, komunismus byl záměrně vytvořen jako součást plánu, nebo myslíte že vyplnění času od druhé světové války do údajných revolucí a pádu SSSR byla jen náhoda. Byla to příprava východu na vazalství k západu při minimální potřebě do nás investovat finance, a jak jsme byli západu vděční že. Celá studená válka byla monstrózní divadlo na rozdělení světa na dvě frakce, rozděl a panuj znají všichni.

    OdpovědětVymazat
  5. Všichni máme společného nepřítele, zvláště pak dnes. Už jsme se konečně dověděli, že světu nevládnou lidé, ale jsou jen jako nástroje cizozemské moci používáni ti, co kolaborují a zradí svůj druh za peníze a pomyslný blahobyt. Vždyť jejich chlebodárce je otec Lži, a proto si i ve lžích vůči níže postaveným lidem libují stejným způsobem. My však víme, že tato neviditelná moc bude brzy poražena a smetena ze Země. A s ní i její přisluhovači. Jó, to bude nářku a prošení o záchranu, to ještě uvidíte a uslyšíte. Svou hřivnu si vybírají tady a teď. Na jinou a jinde už nemají nárok ! A v tom vidím Spravedlnost !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Není to jenom 2.sv.válka !!!
    Jde to mnohem dál, než si myslíme. Když někdo zformuluje doktrínu na ovládnutí světa, a odvolává se přitom na dějinný evoluční program, asi se nenajde adekvátní protisíla, která by zamezila jeho konečnou realizaci.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.