3. října 2011

Dr. Hnízdil: V nemocné společnosti nemůžou žít zdraví lidé

Od čtenářky:

Stojí zato vyslechnout si slova Odborníka ( s velkým O) a zamyslet se, v jaké žijeme společnosti.......
Mám stejný názor jako pan doktor Hnízdil.
MUDr. M. P.

http://dolezite.sk/MUDrJan_Hnizdil_jeden_z_mala_lekarov_ktory_si_svoj_titu_81.html


P.S. pro Orgoneta - díky za Váš blog, je jeden z mým oblíbených. Bohužel neobsahuje moc povzbudivých a příznivých zpráv, podobně jako je nemá pacient s rakovinou.
Ale některé příspěvky po letní pauze ukazují,že se "ledy lámou" a lidé a společnost se chystá uzdravovat a aktivně se zajímá o své zdraví a potažmo o zdraví společnosti, státu, planety atd..
Takže hodně zdraví a štěstí pro Vás a všechny čtenáře nejen Vašeho důležitého blogu "o))))

P. S. pro čtenářku:
Mnohokrát váhám, zda ty nedobré věci mám zveřejňovat ... a vždycky mi zatím vyšlo, že je to dobře. Společnost si potřebuje uvědomit, že je nemocná, protože dokud si to nebude připouštět, nemůže se začít uzdravovat, stejně jako u každé nemoci, to věděli už v antice.
Takže čím více "buněk" lidské společnosti si uvědomí nemoc a začne si přát uzdravení, tak tím dříve se váhy zhoupnou na stranu zdraví ... a už se to myslím začíná houpat na správnou stranu. Já už to světýlko na konci tunelu vidím ...
Pan dr. Hnízdil to jistě řekl líp, teprve si ho poslechnu (:-))))


2 komentáře:

  1. Rikat: parada, staci pozitivni videa vychazejiciho slunce, transformace probehne sama, jo, neni podle me uplne OK. Vzdyt kolik lidi u nas drime, netusi, co se napr. v Libyi deje a kdyby se nedejboze neco podobneho delo i u nas, bude mensina probuzenych rychle umlcena. Presne jak se dnes pise tu:
    http://leva-net.webnode.cz/products/chronologie-14-maria-a-radomir/

    K tomu, aby zlo zvítězilo, stačí jediná věc – aby dobří lidé nedělali nic. Edmund Burke

    rimi

    OdpovědětVymazat
  2. Já napíšu o očkování i když tady máme odkaz na slovenský stránky. Dlouho hledám věci o očkování a vůbec o alternativní medicíně, bylinkách /tímto obdivuju Milana , který sem píše a má opravdu znalosti/, prostě v sobě cítím, že do nás je cpáno plno chemie, která by v nás být neměla a že nemoc je jen potlačena, ne vyléčena, není odsraněna příčina.A minulý týden byla příbuzná u homeopatky, pozeptat se na homeopatii a očkování vůbec. Vlastně se mi potvrdilo, to co dost lidí tuší, ale třeba si v sobě pořád nechce připustit. Očkování jako takové by mělo být až kolem roku nejdříve, pokud ho matka chce dát , dítě nemá celou dobu dotvořenou imunitu. Ty látky co se píší , že jsou ve vakcínách / cizí DNA, tkáně, formaldehydy, hliník, rtuť a další/ tam opravdu jsou a způsobují dost velkou paseku v dětech. Některé jsou v době očkování schopné už přece jen nějaké obrany , některé ne, ty mívají následky ne dva dny jak se nám snaží cpát, ale třeba až po roce od očkování. Toto by mělo být zaneseno do statistik poočkovacích následků, jenže to tak doktoři nedělají a proto jsou statistiky výborné.Lékaři vědí o vedlejších účincích i složení , které tam opravdu je, ale nic nedělají, je to farmako zájem, prostě peníze, na uklidnění svého svědomí, dají dětem tabletku den před, prý je tato,ale neúčinná.Hexa jako očkovací látka je nevyhovující, ale nikoho to nezajímá i když to vědí, je v tom příliš peněz.Pokud bude dítě očkované, má si rodič vzít buď zbytek očkovací látky v ampulce, nebo si nechat kápnout do lihu, v případě potřeby z toho lze vytvořit účinné homeopatikum. Pokud lékař odmítne toto vydat, pak je možná lečba homeopatiky ze slin, prý dost účinná, ale mezi lidmi dost neznámá.Takže na závěr řeknu, že si myslím, že očkování, není vůbec posouzené nově s ohledem na jiné podmínky, než před lety, hygiena, prostředí , věk, imunita dítěte, ale že spíš s úspěchem vytváří nové pacienty pro farmako firmy už od malého věku, není nad to si vytvořit nové zákazníky. A lékaři, u mě všichni nejsou ti co nevidí, někteří přemýšlí a hledají , ale někteří jsou jen naučení ze školy a nic je nezajímá, podle hesla vždyť nám to tam takhle říkali tak to musí být pravda, no a někteří mají asi i jiný zájem a ten mě děsí nejvíc. Naštěstí už je dost lidí co přemýšlí a nenechají naočkovat už ve dvou měsících mimino bez imunity 6 očkovacími látkami, protože vidí jakou paseku to v tom tělíčku může napáchat / podle mě z takovou dávkou by měl problém poprat se i některý dospělí/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.