4. října 2011

Chemtrails a záhadný objekt v Děčíně

Něco pro záhadology:

Ahoj Orgonete!
Můj bratr 29.9.11 ,17:00 - 18:00 fotil chemtrails před naším domem a na jedné z fotek se objevil tento objekt, úkaz, šmouha?
Zajímal by nás názor tvůj a ostatních návštěvníků a taky Snowmana :).
Dík za odpověď.
Zdraví A. K

P. S. orgonet: (Snowman je na roztrhání!)

23 komentářů:

  1. Podle mne je to jen odraz od čočky, nic víc bych v tom nehledal...nebe je teď plné sajrajtu, tudíž i plné odrazů a tak. Tohle je jen odraz světla, který se láme v objektivu. Tauri

    OdpovědětVymazat
  2. Odraz v objektivu, zabarvení je od antireflexních vrstev.


    Fox

    OdpovědětVymazat
  3. Na tento tip úkazů nejsem odborníkem, takže spíše napíšu, o co se určitě NEjedná. :D

    Na první pohled je jasné, že se nejaedná jen o šmouhu - bílý útvar je nějaký ostře vyfocený objekt a malý oblouček na něm koresponduje se sluncem.

    Pokud by objekt měl zhruba dvojnásobný až trojnásobný průměr, mohl by to být prostě měsíc, "náhodou" umístěný přesně kolmo nad slunce 8) , jenže toto se mi zdá dosti měnší.

    Z optických jevů dělají alespoň něco minimálně podobného pouze Halové jevy (lom světla na ledových krystalcích vysoké oblačnosti; tvoří často různá "boční slunce" apod.); a ty opět můžem naprosto vyloučit. Stačí ukázat jeden tipický příklad http://ukazy.astro.cz/gal/20081227JiriZujic_Vanoce200815xSlozRes.jpg
    a následně Plné Halo - neboli naprosto všechny existující Halové jevy v jednom http://www.its.caltech.edu/~atomic/snowcrystals/halos/Halo7.jpg
    a myslím že je každému jasné že v tomto případě se jedná o něco jiného...



    Četl jsem víc názorů, na existenci různých oficiálně neexistujících astronomických objektů, a také by jistě šlo najít možné vysvělení v teorii Duté Země; ale o tom prvním toho nevím dost na to, abych mohl tento objekt určovat, a o tom druhém se tu radši nebudu rozepisovat...


    Pěkný den
    Snowman

    OdpovědětVymazat
  4. Mě to přijde spíše jako odraz clony od fotáku přec jen je to optický systém a ty čočky se tam různě pododráží a nechá to tam takové jakoby 2 Slunce na youtube můžete shlédnout hodně videí, že je to Nibiru 2 Slunce atd.. ale musel by člověk mít natočené video a vědět zda se to hýbalo popř. zda to šlo vidět pouhým okem.. toť asi vše

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem dnes ráno na jihu Moravy nafotil zajímavé mraky:
    http://hynekpetr.blog.cz/1110/o-podivnych-mracich-a-petkach-agaty-hanychove

    OdpovědětVymazat
  6. Je to obycajny odlesk sosovky, (lens flare), take to veci sem nepatria..

    OdpovědětVymazat
  7. To bude zřejmě ta "okřídlená hvězda", co je i na egyptských basreliéfech nebo v legendách Hopiů. I Nostradamus ve svých verších říkal, že k nám přiletí "slunce spravedlnosti" na konci času.

    OdpovědětVymazat
  8. Pokud je to jen na jedné fotce, nepřikládal bych tomu nějaký význam.

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkná fotka, ale...

    Na freeglobe se snaží naznačit možné problémy na světovém finančním parketu!
    Mrkněte na to!

    "Dosáhnou během října finanční trhy kritického bodu? Právě teď tu máme všechny druhy signálů, že finanční svět zažije nervové zhroucení. Obrovské částky peněz investorů se stahují z akciového trhu a na říjen se staví mamutí sázky proti indexu S&P 500. Evropská dluhová krize se nadále zhoršuje a po celé planetě probíhají příšerné finanční pohyby. Znamenají všechny tyto nezvyklé aktivity, že se blíží něco velkého, k čemu má dojít? Doufejme, že ne. Ovšem historicky mají největší krachy burz sklon probíhat na podzim. Jsme tedy na pokraji „Černého října“?"

    OdpovědětVymazat
  10. Takovýto předmět, slunce?, hvězdu, nebo co to je jsem viděla v létě, přesně v této pozici, slunce zapadalo a nad ním opticky 20m se objevilo tohle něco, nemohl to být odraz v hledáčku, já to viděla na vlastní oči a nestihla to ani vyfotit. V tu chvíli to svítilo zvláštně jako hvězda, chvíli to bylo vidět a než jsem tak nějak ostatní navedla na co se mají dívat už to nebylo vidět. Od té doby jsem přesvědčená, že tu existuje druhéslunce, nebo nějaký objekt, který je vidět jen v nějakých dnech a čase, ale vidět je, buď je tam na stálé dráze, nebo jen prolétá, ale vnitřně v sobě cítím, že není třeba paniky, že to není nic co by nás mělo ohrozit, jak se nám snaží ti nahoře naznačit a vyvolávat strach, ba právě naopak. Je zvláštní, že podle mě právě kvůli tomuto objektu se mohutně chemtrailuje při západu a východu našeho slunce. Budu hrozně ráda , když si tady přečtu i další postřehy a názory, leží mi totiž od té doby v hlavě co to vlastně je, ale jak říkám nemyslím si , že je to nějaká hvězda přinášející nám zkázu a konec jak je nám cpáno ze všech stran.

    OdpovědětVymazat
  11. Je to velice běžný jev v poslední době. Meteorologové sice tvrdí, že se jedná o vzácný úkaz, který se vyskytuje tak 2x do roka a jedná se o déšť mezi dvěma vrstvami mraků (nebo něco na ten způsob). Já hledím denně i několik hodin na oblohu a vídám to několikrát za den a často i několik "falešných" sluncí najednou.
    Jak stále opakuji, stačilo by jen aby se všichni občas koukli nad sebe.
    Nedávno mě zarazila odpověď na moji otázku, zda si můj známý všiml těch podivných čar za letadly. Odpověď zněla, že ne a že se vlastně ani na oblohu nedívá!!!
    Michal

    OdpovědětVymazat
  12. Vyfotil jsem obdobný významě zářící objekt na obloze. Chtěl bych poslat fotku - poraďte jak to mám provést.

    OdpovědětVymazat
  13. zorgan: pošli mailem na orgonetzavináčgmailcom

    OdpovědětVymazat
  14. Těch objektů se do Sluneční soustavy sletělo mnohem více. Některé ještě stále přilétají z vnějšího vesmírného sektoru, a jeví se proto relativně malé. Až doletí, a budou prolétat kolem nás,uvidíme, co bude.

    OdpovědětVymazat
  15. Kvůli těm objektům NASA cenzuruje satelitní snímky hvězdné oblohy. A to chemoplánování je kvůli tomu jenom z části. Jsou tu mnohem temnější globalistické cíle.

    OdpovědětVymazat
  16. Těch objektů se do Sluneční soustavy sletělo mnohem více. Některé ještě stále přilétají z vnějšího vesmírného sektoru, a jeví se proto relativně malé. Až doletí, a budou prolétat kolem nás,uvidíme, co bude.

    OdpovědětVymazat
  17. Tato fotka mi připomněla jednu věc, které jsem si všiml na mnoha podobných fotografiích, kde bylo snímáno slunce v různých denních polohách, a také v různých částech světa. Před sluncem je totiž gigantická čočka nebo něco jako clona či energetický štít. Ten prakticky neviditelný obrovský kruh se neustále stěhuje se sluncem, a jeho střed je umístěn na středu kotouče slunce. Poznat přítomnost této čočky lze pouze za pomocí duhových šlehů, které se vyskytují po obvodu tohoto kruhu, právě jako zde na této fotografii. Na jistých snímcích je vidět téměř celá polovina tohoto kruhu,ohraničený množstvím duhových šlehů. Co to může být, nevím, ale jistě to není přírodního původu, poněvadž nic podobného neznám z fotografií před rokem 2000.
    Poněvadž ten svítivý objekt se nalézá na okraji této čočky, mohlo by se jednat o odraz slunce, ale pak by ta čočka nebo kruh musel být hodně vysoko, a být nepředstavitelně obrovský. Pokud by se jednalo o velkou přilétající planetu, musela by být ještě daleko za sluncem kvůli celoplošnému ozáření. Takže uvidíme. Pokud někdo něco víte o té čočce či kruhu před sluncem více, napište nějaké další odhalující info.

    OdpovědětVymazat
  18. nevim nevim, ale toto napadlo ihned po prohlednuti

    http://subversify.com/2011/06/10/is-google-censoring-nibiru-planet-x/

    OdpovědětVymazat
  19. Asi tě zklamu, ale jedná se o běžný jev způsobený optikou foťáku. Tak jsem se tím už napálila.
    Vlabi

    OdpovědětVymazat
  20. Je to cockou fotáku,stává se mi to taky...Posledne,jak jsem fotil Mesíc.

    OdpovědětVymazat
  21. "Svetlá čo vidíme sú diery v podlahe nebies"
    :-), Bo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zdravím lidi jedná se o odraz diody proti červeným očím :-()

      Vymazat
  22. když fotím směrem ke slunci tak to tam mám vždy je to vlastně chyba nic mimořádného

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.