10. října 2011

Škůdci - video o chemtrails 3. díl

Děkujeme autorovi VERITAS za následující video o chemttrails.
(Po shlédnutí konstatuju, že to video je super, shrnuje vše podstatné ... dejte prosím o něm vědět dál... chtělo by to anglické titulky, ať jde do světa!)

Je tu 3. díl ŠKŮDCŮ. http://www.vimeo.com/30285519
Cílem této trilogie :) bylo co nejjednodušší a nejstravitelnější formou informovat hlavně ty lidi, kteří o tomhle neví, přinést jasné důkazy a shrnout to nejpodstatnější. Pomozte proto prosím tuto 3. část zpropagovat – na facebooku, twitteru, emailem vašim známým, vložením na vaše stránky – jakoliv. Zabere to jen pár sekund, a pomůže to informovat více a více lidí. Je to opravdu nejdůležitější problém, kterému teď čelíme.

Co se týče rozborů – po zadání „ekologická laboratoř“ do googlu je hned jako druhý nebo třetí odkaz na laboratoř, která má v ceníku test např. samotného hliníku (a dalších těžkých kovů) – kolem 160 kč za položku. Nejvhodnější doba odebrání vzorku vypadá na dny, kdy je obloha jedna světle šedivá deka, kde nejsou rozeznatelné od sebe jednotlivé mraky, a když se podíváte do dálky na horizont, tak se to táhne až k zemi (chemická mlha).

Tyto dny je ve vzduchu cítit chemická pachuť, i chování vody při varu je v tyto dny zajmavější. Vypadá to, že jim ještě záleží na tom, aby se to veřejnost nedozvěděla. Dobře vědí, že to co se na Orgonetu objevuje, jsou skutečné důkazy (viz nefunkčnost satelitních snímků tento týden při pádu teplot z 27°C na 8°C, které byly např. dnes. Proto informujte vaše blízké a kohokoliv můžete. S přáním mnoha slunečných dnů VERITAS
Uživatel Anonymní k příspěvku Nashle po víkendu dne 10.10.11


ŠKŮDCI (3. část) from Veritas Media on Vimeo.

7 komentářů:

  1. CzechGlobe inscenuje alarmistické divadlo?
    29.09.2011 17:11
    Před časem jsem psal o tom, že USA sice bankrotují, ale americká Akademie věd přesto rozhazuje peníze na oteplovací klima-alarmistické divadlo. A vida, tento skvělý trend konečně dorazil i do naší vlasti.
    Více zde: http://www.klimaskeptik.cz/news/czechglobe-inscenuje-alarmisticke-divadlo-/
    Czech Globe je nejdražší web na Zeměkouli, levnější jsou i české dálnice )))
    Má za úkol dělat kouřovou clonu klimateroristům. Uveřejňuje příspěvky placené zbrojařskou lobby. například Lockheed Martin http://cs.wikipedia.org/wiki/Lockheed_Martin
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  2. Komentář ze dne: 05.10.2011 10:49:39 Reagovat
    Autor: neregistrovaný - veronika (@)
    Titulek: film jsem neviděla
    Z chemočár jsem strašně nervózní. Může za ně naše vláda.. Kdo jiný??!!! Je třeba se tomu postavit!!§
    Sypou nám na hlavu nanočástice a nikoho se neptali... Ovlivňují počasí, tedy i naše zdraví a my na to NIC... A ještě si budem platit nadstandartní péči ve zdravotnotnictví..., abychom byli lépe ošetření v našich nemocech.... Ach jo!!! ČESKÝ NÁRODE - PROBUĎ SE UŽ KONEČNĚ!!!! JE TŘEBA S TÍM NEŘÁDSTVEM ZATOČIT!!!!!

    Komentář ze dne: 06.10.2011 10:55:28 Reagovat
    Autor: neregistrovaný - Gullsy (@)
    Titulek: Re: film jsem neviděla
    Šiřte šiřte šiřte to.

    Komentář ze dne: 06.10.2011 18:48:17 Reagovat
    Autor: neregistrovaný - proud (@)
    Titulek: rad bych dodal
    ze se prakticky hodne zbroji proti VIDITELNEJM chemtrails,a to jsou ty nejmin nebezpecny,vetsinou ty na rizeni pocasi,dost se zapomina na ty co nejsou videt a to jsou ty co nas pomalu zabijej,zneplodnujou a vubec primo poskozujou,a nejen nas,prakticky vsechen zivot na planete..........proud

    OdpovědětVymazat
  3. nedaří se mi video otevřít sakryš,pro Lockheed dělá i Alexander Vondra, naše vypapané prasátko
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle video by měli vidět všichni, kteří zažili povodně......

    OdpovědětVymazat
  5. Jak tam bylo řečeno. Dodat úřadům zodpovídajícím za životní prostředí důkazy o znečišťování (výsledky vzorků z laboratoří) a v případě že nic neudělají a to se i stane, zažalovat je a zároveň městské úřady a vládu, kteří jsou jejich zřizovatelem. Zároveň to co nejvíce zmedializovat, aby se minimalizovala možnost fyzická likvidace zúčastněných tak, aby to bylo okamžitě nápadné a tím pro druhou stranu kontraproduktivní.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  6. hliník je těžký kov?

    OdpovědětVymazat
  7. Když ho je větší množství, tak ano. Jinak by ho nepřizpůsobivý spoluobčané nečórkovali.

    Tady ale nejde o jeho hustotu, ale jeho "přínos" živým primitivním organismům jako třeba nám. :-)
    Michal

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.