10. října 2011

Britský dokument: Ostrava - nejznečištěnější evropské město

Přečtěte si v Britských listech: Britská televize natočila 45minutový dokument o tom, že Ostrava je asi nejznečištěnější evropské město. Na vině je firma Arcelor Mittal. Video je anglicky, přepis česky najdete na odkazu:
http://www.blisty.cz/art/60547.html


P.S.Orgonet: Vzápětí přišel příspěvek, který přesně vystihuje můj vztah k tomuto dokumentu: je to součást desinformační kampaně na odvádění pozornosti od chemtrails? Nebo Firma Acelor Steel upadla v nemilost mocných? Oboji?

7 komentářů:

  1. Ono se to vždy hází na někoho jiného a ani slůvko v těch rozborech o chemitrails.Že by byli tak hloupí? Ale ta skutečnost jak působí na lidi chemie se ukazuje.

    OdpovědětVymazat
  2. Mittal je skutečný problém. Argumentují tím, že 2/3 znečištění přivane z Polska. Ale už neřeknou, že Mittal má podniky i na polské straně té uhelné pánve.
    Vyrůstal jsem v podobném prostředí mezi chemičkou, elektrárnama a povrchovýma dolama a bylo to stejný. Do 12 let jsem měl 10 zápalů plic, první ve dvou letech. tehdy to bolševik neřešil a odepsal nás do ztrát. Každý rok jsme dostávali příplatek, za to že tam žijeme a pracujeme, říkali jsme mu pohřebné.
    A protože bolševik zmodral a vládne dál, je to v Ostravě atd. stále stejné.
    Ovšem bez příplatků a s rizikem nemocí, kvůli kterým nemusíte mít na nájemné, oblečení a topení a nazdar ubytovna bazar.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  3. Bydlím na okraji Ostravy a celý region moc dobře znám, nejde jen o Ostravu, ale o celé Ostravsko. Samotný problém není jen v průmyslu s exhalací, ale samotné umístění takovéhoto průmyslového města! A to je velmi nešťastné z pohledu geografického umístění. Oblast je náchylná k častým inverzním podmínkám a to především v zimním období. Z jihu oblast obklopují Beskydy a ze severu výběžek Oderských vrchů. Takže dle mého názoru nehrají prim ani chemtrails, ani Mittal, ale geografické umístění a z toho plynoucí následky.

    OdpovědětVymazat
  4. ...spíš jim ten oxid siřičitý reaguje s chemtreils...

    OdpovědětVymazat
  5. Je zajímavé,že za komunistů to nikomu nevadilo a to bylo znečštění několika násobně větší než dnes.Já osobně tady bydlím 45 let,vychoval jsem tři syny a nikdy neměli problémy,já osobně pracuji na ocelárně 23 let anemám problémy.Ti co ten dokument natocili,by se měli projet od 22. hod. do rána přes tyto lokality o kterých píšou.Sami by viděli čím se topí a jaký kouř jde z komínu.Dále je zajímavé že nikomu nevadí to,jaké je ovzduší v Třincitam se nenatáčí,tak že m"j názor je ten,že je to štvavá kampan proti Mittalu a 7000 pracujících,kteří živí rodiny,také by bylo vhodné,kdyby ti co tuto kampan způsobili se přišli zeptat těch,kteří v Arcelloru pracují

    OdpovědětVymazat
  6. To ti pitomíni chytrý s BBC co nenechaj na Čechách nit suchou asi nebyli v Moskvě.... .Nedávno jsem se vrátil a řeknu vám....ufufu...to v Ostravě nadýcháte taky, je pravda, ale pár set metrů pod zemí.....
    Milan

    OdpovědětVymazat
  7. oni ten dokument smazali, pokud ho nekdo stahl ozvete se na supersekh @ gmail.com vyvesim ho znovu

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.