19. října 2011

Nechápu, proč se tak mordujou s tím deštěm..

Dnešní dešťová fronta dala klimateroristům (nebo klimapokusníkům) dost práce. Nechápu, proč se s tím tolik mordujou ...
Takže:

1. Nejprve během noci vytvořili několik tisíc km dlouhý pás oblačnosti - jak? Ty chemtrails stříkané nad Atlantikem mají asi schopnost vytvářet superdlouhé řetězce. Všimněte si obdélníkovitého tvaru a zatáčení do "hranaté spirály".
2. Spustili vypařovače nad Evropou a vytvořili vrstvu "žluté deky".
3. Vytvořili horní bílou chemtrailsovou vrstvu. Nad Itálií bylo třeba ji posílit "srážkovou lajnou", která "vystřeluje" oblačnost. (Pustťe si kus dnešní animace jsmsg, uvidíte to v pohybu.) (Na předchozím obrázku vidíte podobnou "sopku" oblačnosti nad Francií - hustá bílá barva.)
4. Obě oblačnosti se pohybují na sebe kolmo. (Pustťe si kus dnešní animace jsmsg, uvidíte to v pohybu.)


5. Letadla vše od časného rána kropila chemikáliemi.

6. Zapojil se i radar Brdy, vidno dle kroužků.

7. Oba české radary po celý den vystřelovaly paprsky, kam třeba. (To se mi už nechce fotit.)

To je ale úkonů ... skoro jako vařit voběd. Co asi z toho mají?

14 komentářů:

  1. NAŠI POZORNOST URČITĚ

    OdpovědětVymazat
  2. Díky Orgonete za shrnutí vývoje dnešního počasí (opravdu upřímně).
    Ovšem mnohem více se těším na překlad říjnového Matthewa, pokud tedy najdeš čas a shledáš, jako smysluplné. Zkoušel jsem prohledat weby, zdali někdo krom Tebe překládá do cz/sk a našel jsem pouze jeden, který už je pouze pro registrované. Pak jsem našel plno dalších, kteří přebírají Tvůj překlad (takže jim také srpen schází :-) ). Velmi jsem si oblíbil MM a asi ne jenom já, a tím bych Ti chtěl velmi poděkovat za to, že jsi MM přivedl do CZ/SK. (Zatím jsem to přelouskal svou EN a pomocí google translatoru = někdy kostrbaté.)

    Přikládám ještě link, který jsem náhodou objevil(samozřejmně nic není náhoda). Zde: http://www.cestakmedusi.cz/channelling/

    Hodně zdaru, Mark

    OdpovědětVymazat
  3. Matka země k nám promlouvá, skrze energie živlů. Ve větru, který je slyšet v korunách stromů, na loukách mezi stébly trávy. Všechno to jsou verše, které jsou napsány pro duše živých tvorů, jenž rozumí této řeči odpradávna. Ať již na podvědomé úrovni, či podprahové pro naše smysly, už tak otupělé stylem života. Taktéž Slunce promlouvá k Zemi, svými paprsky ji dává potřebné informace a sílu.
    Někdo snaží tuto přirozenou komunikaci programovat těmito modifikacemi. Vnímáme to - lidé, zvířata, i rostliny. K tomu můžeme přičíst, genetické modifikace a je jasné, že se něco musí změnit.
    Ti, jenž vládnou takovými modifikacemi, přímo vstupují na komunikační kanál stvoření života a matky Zemi. Je možné, že to má podstatné důvody - je možné, že se tímto způsobem může i harmonizovat bordel, který lidé vytvářejí svým způsobem života. Všechno je o harmonizaci.
    Nevěřím, že za vším musí být zlý úmysl lidí (jing+jang). Ale věřím, že na naší planetě jsou i korporace - jenž mají přístup k takovýmto technologiím, a snaží se vše zvrátit k chaosu a zániku.
    Co když rok 2012, má být miléniem rozkvětu myšlení a vnímání všeho. A někdo se toho tak bojí, že přijde o své ovečky a bude odhalena pravda o zotročování společnosti. Že veškerou snahu převádí do nastolení armageddonu, aby pravá podstata byla popřena a zapomenuta.
    Snaží se způsobovat katastrofy, záplavy a další krize. Jen proto, aby lidé uvěřili, že se blíží bezvýchodná situace a ostatní se vzdali skutečných hodnot a naděje? Vyléčit lidstvo od svobody a ukázat bezmocnost snahy překročit malý kousek k otevření mysle a probuzení ducha.
    Namyšlenost, přesvědčení ve svou dokonalost a touze po moci. Povýšená až na míru, která brání v informovanosti o tom, co druhým způsobuje takové jednání. Nebo zastrašování a ničení důkazů o chybách způsobených špatným přístupem, je nanejvýš do nebe volající. To by se mělo vyeliminovat.

    OdpovědětVymazat
  4. Ráno jsem vstala a bylo ještě modro, ale viděla jsem od západu divné roztáhlé mraky. Sotva jsem posnídala, tak už se to táhlo. No a po obědě a pak odpoledne už bylo zakryté Slunce takovou nechutnou mlhou a všude bylo už šedo.

    OdpovědětVymazat
  5. Jen tak mimo článek, na netu se píše že má na zem dopadnout další, tentokrát německá družice. Nezdá se vám taky divné že padají poslední dobou nějak často, předtím nic a teď jedna po druhé.

    OdpovědětVymazat
  6. ...jak se jeden také "rádoby nezávislý" web angažuje....komu slouží a kdo za ním stojí??
    Bylo by dobré,jim tam ty slinty rozcupovat na hadry... ( http://www.osud.biz/ )

    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1148-filip-kscm-chemtrails-nasi-lide-se-na-to-podivaji.aspx

    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1152-paralelni-denik-ctenare-51-komu-slouzi-osud-biz-.aspx

    Tuareg.

    OdpovědětVymazat
  7. No jo no , jak zjistili že jde ovládat počasí, tak fatální blbost u těchto mocí posedlých individuí nemá mezí. Kdo ví jestli ti co za tím stojí jsou ještě lidi a né už nějaká invaze z kosmu co to tu chce ovládnout.
    http://www.exopolitika.cz/news/exopolitika-a-hrozba-vnejsiho-nepritele/

    OdpovědětVymazat
  8. Co když je tadle oblačnost prozměnu přirozená?

    OdpovědětVymazat
  9. neviem ci sa nahodou nesnazia naopak vyrabat sucho lebo neprsi nic.ale aj orgonitov je uz dost tak je mozne aj to ze uz tak nedokazu vyrabat dazd.zostrojte kto ma moznosti reichov cloudbuster.tym sa da privolat aj dazd.i ked aj orgonit by to mal zabezpecit.tak neviem.krasny den zelam vsetkym

    OdpovědětVymazat
  10. Takymi jsou podezřelé ty padající družice,všimněte si - zprávy před dopadem, potom konstatování že asi dopadla do této oblasti a víc nic, žádný údaj, foto,informace jestli úlomky něco způsobily, nic. Všimli jste si náhlých povodní v Římě, kde před pár dny demonstrovalo mnoho tisíc lidí?

    OdpovědětVymazat
  11. Nezapomínejte, že ve hře více objektů, než jenom slunce. Uvidíte příští rok !

    OdpovědětVymazat
  12. Prosím o vysvětlení, jaký radar v Brdech máte na mysli. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  13. Trochu sci-fi : A opět kde zůstanou ukryty největší objevy světa, artefakty dávných kultur ? Odpovím, přeci tam kde je nejvíce peněz a moci. Takže Saudská Arabie, USA, Rusko, bohužel Japonsko dostalo ránu. Civilizace lidí, se budou vzdalovat od pokroku nad mocí starých zapomenutých technologií, které jsou neustále dokonaleji skrývány před zraky lidí a někdy i zneužívány ku prospěchu upevnění moci. Lidem budou dávány jen hračky, k ovládnutí jejich duše a poslušnosti.

    OdpovědětVymazat
  14. Jako, že budou demonstrace ve velkých městech rozhánět povodněmi a tornády ?! Vůbec bych se v případě těch psychopatů alias cyniků klimateroristických nedivil !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.