25. dubna 2013

Něco hezkého: Jackie Evancho: Věřit

Díky Alče za tip na krásnou píseň mé oblíbené malé zpěvačky Jackie Evancho. Přidávám titulky.

http://www.youtube.com/watch?v=b5isJ_SwqLc

7 komentářů:

  1. Zdravím Vás, občas keď nájdem na Orgo-net niečo pekné hodím na moju Fb. Až dovčera normálne. Dnes si pýta "opis hesla-textíku v rámečku" . Že vraj security :-( Tak som išla na Youtube, hodila priamo, nič sa nepýta. Nuž len toľko, že predtým tak nebolo a naviac príspevky čo som umiestnila včera na moju profil stránku od teba orgoneti a tam dnes nie sú. B

    OdpovědětVymazat
  2. Když slyším něco takového, běží mi mráz po zádech a jsem šťastný, že mohu být přítomen... V těchto dětech je naděje pro lepší svět.

    OdpovědětVymazat
  3. Ona je andílek 0:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krása :) děkuji.

    OdpovědětVymazat
  5. Talent úúúžasný hlas...

    OdpovědětVymazat
  6. Fajn že se taky někdy vzpomene na ty naše vrabčáky:-))) vskutku nádhera a moc dojemné......děkuji

    OdpovědětVymazat
  7. My jsme ti spravni a oni jsou ti zli/nemocni/chudi...vsichni jsme jedno a mame spolecneho Otce, ktery nas miluje, je jedno jakym druhem utrpeni chceme trpet, uz jenom to je nespravna myslenka, ze chceme trpet a reseni odkladame do doby"az jednoho dne nebudou valky a bude mir", posouvame reseni do vzdalene budoucnosti. NE! zijme NYNI nechcime trpet, probudme se. Kazdy, jedno zda na strane bohatych ci nuznych,, netridme se...Ta pisen by nemela takovy ohlas, kdyby nesouznila s cirkeni temou - tam daleko nekde, nekdy, nekdo...speme dal!Resenim je kazdy sam za sebe a ted, v pritomnem okamziku, ovsem ne egem - a to je to podstatne, ego je stav kdy se prozivame jako telo, ale buh nas stvoril na svuj obraz a jsme jeho detmi, jsme tedy duchem a tento svet tato dimenze je nasim vyhnanstvim ze zapovezeneho raje.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.