11. dubna 2013

13 000 let starý satelit "Black Knight"

http://youtu.be/sEuDKzP_MKI



Zveřejněno 27. 03. 2013 
Překlad informací k videu: Orgonet

Již v roce 1954, tři roky před vypuštěním Sputniku, který byl první umělou družicí vyslanou lidmi, byla vydána zpráva, že kolem Země létají dva umělé satelity ... tuto informaci NASA brzy stáhla.

Výše uvedené video obsahuje znovupublikované fotografie UFO/satelitu nazvaného Black Knight (Černý rytíř) které v lednu 2013 NASA stáhla z internetu a zničila linky. Ale pozdě, vidělo je už příliš mnoho lidí! Všechny snímky byly prověřeny a jsou to pravé, needitované originály NASA. 

UFO/satelit nazvané "Black Knight" bylo vyfotografováno 3. září 1960, 7 měsíců poté, co bylo poprvé objeveno radarem, sledovací kamerou v Grumanově letecké továrně na Long Islandu. Někdy bylo vidět ze země jako červeně zářící objekt pohybující se po dráze východ-západ, v době, kdy se většina satelitů pohybovala ve směru západ-východ.

Toto UFO/satelit vysílalo signály a bylo monitorováno nejen USA a Sovětským svazem, ale i dalšími zeměmi jako Švédsko a nadšenci amatérského radiovysílání.

Jeden takový radioamatér dekódoval sérii signálů přijatých z UFO/satelitu a oznámil, že je to hvězdné schéma systému dvojhvězdy Epsilon Bootes. Ale tak, jak se jevil ze Země před 13 000 lety!

Byl vytvořen výbor, který měl prozkoumat tento jev UFO/satelitu, ale v tichosti se vypařil z veřejné scény.

O 3 roky později byl vyslán do vesmíru na 22 obletů Země vyslán americký astronaut Gordon Cooper. Během posledního obletu hlásil UFO – viděl před sebou zeleně svítící objekt, který se jakoby blížil k jeho modulu. Cooper to hlásil sledovací stanici Muchea v Austrálii, kde byli schopni na radaru rozpoznat UFO a potvrdili, že se pohybuje na orbitě východ-západ.

Americká obří zpravodajská společnost NBC se o tom dozvěděla, ale bylo jí zakázáno se zeptat Coopera při přistání na UFO. Ale byl vytvořen tlak dotazů, co se tam nahoře dělo, a tak bylo vydáno „oficiální“ vysvětlení – astronaut Gordon Cooper měl údajně halucinace z důvodu velké koncentrace CO2 v modulu ...

Black Knight i nadále krouží po své oběžně dráze, a to neuvěřitelnou rychlostí!

Více o jevu Black Knight: 
http://www.whatdoesitmean.com/index1538.htm (Sorcha Fall 2011 o souvislosti výskytu Černého rytíře a zničení ruské sondy Phobos-Grunt vyslané k Marsu; podobně "nevysvětlitelně" selhaly i satelit NASA a německý satelit.)

41 komentářů:

  1. No, možná proto USA trénují cosi na způsob vlečného paprsku, aby tohle stáhli na zem a mohli se tomu podívat "na zoubek" :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni USA ho už údajně před nějakou dobou stáhly, zkoumaly a kvůli nějakým obavám ho prý zase vrátily zpět na oběžnou dráhu.

      Vymazat
    2. aby tim nelovili konspiracni teoretiky do fema kempu :))

      Vymazat
    3. Chcípali na úzkost, strachy.

      Vymazat
    4. Asi nic nestahovali, a tudíž nezkoumali. Protože jiné zprávy zase říkají, že se sice o to pokoušeli jak amíci ta rusové. Ale když se nějaká sonda nebo robotický satelit k tomu Černému rytíři přiblížily, byly okamžitě zničeny neznámými zbraněmi. Pokoušeli se ho i sestřelit, ale bez úspěchu. Proto ho jen monitorují, co dělá, a kudy se pohybuje. Přitom zjistili, že Černý rytíř na oběžné dráze není sám. Neznámých různě velkých, strukturovaných objektů je tam více v různých výškách od Země. Nejdál je asi objekt obrovské gigantické částečně poškozené (a možná i opuštěné) cizí "orbitální stanice" ve vzdál. asi 50.000 km od Země. Je to vyrobeno (nebo natřeno?) z něčeho uhlově černého, takže to není vidět, jen když se to šikovně sejde s nasvícením od slunce, jsou patrné částečné obrysy a některé části staveb,modulů.

      Vymazat
    5. citujem z 12. dubna 2013 11:23
      Oni USA ho už údajně před nějakou dobou stáhly, zkoumaly a kvůli nějakým obavám ho prý zase vrátily zpět na oběžnou dráhu.
      k tomu tolko
      - rusi aj americania sa zhodli ze je to objekt ktory vazi nad 15ton. A ze s terajsou pozemskou technologiou to nie sme taky kolos schopni dopravit na obeznu drahu.
      A neviem si predstavit pojem jednoducho vziat z obeznej drahy take teleso..kto ma vyrobeny "remorker" aby pohol takym "tankerom"? Ako ho dopravit na zem bez poskodenia?V igelitke od TESCO?Ak nemame ani šajn o tom ako ho riadit ako s nim pristaneme na zemi?
      A to ze ho nie je vidno - ak niekto ovlada cestovanie takym sposobom ze zakrivuje priestor mozno toto vyuziva aj na ochranu svojej vesmirnej lode. Tak ze potom vidno len cierny priestor ked sa lod nachadza medzi Slnkom a Zemou. moze pohltit cast energie ktora smeruje od Slnka na Zem a tak lod nevidno, iba jej obrysy.
      A samozrejme ak mam vyspelu technologiu nenecham ju bez ochrany tam kde je hromada primitivov - bez urazky, voci ich poznatkom sme primitivni co sa tyka hmotneho poznania sveta...Pre nich nieco ako slon v porcelane.

      Vymazat
  2. Mohlo by se to ono podivat na zoubek jim...

    OdpovědětVymazat
  3. O tomto satelitu psal svého času Ludvík Souček ve svých knihách "Tušení...". Tam ale uváděl, že tento satelit neobíhá, nýbrž je "ukotven" v libračních bodech a reaguje tak, že přijaté signály odesílá zpět s určitým spožděním dle určitého klíče, podle kterého lze určit lokaci Epsilon Bootes. Dle Součka se toto stalo již ve 20-tých letech min.století.

    OdpovědětVymazat
  4. "Black Knight i nadále krouží po své oběžně dráze, a to neuvěřitelnou rychlostí!"
    Co je na 1. kosmické rychlosti neuvěřitelného? Pohybuje se jí všechno na oběžné dráze. Co je rychlejší, odletí do vesmíru, co je pomalejší, spadne na zem. To jsou zase objevy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, kdyby lidi věděli, jakou rychlostí se otáčí Země okolo své osy, okolo slunce, a slunce okolo galaxie, budou padat do kolen nad tou závratí ! A přesto si ničeho na první pohled ani nevšimneme, že ?

      Vymazat
    2. 1. kozimcka rychlost.... ano, plati pre klasicke rakety. Neplati ak je teleso vybavene systemom na rusenie gravitacie. Predpokladam ze BR ma automatiku o akej sa nam ani nesnivalo a ze uplne kludne by sa mohol pohybovat okolo zeme rychlostou aj 6x 1.kozmicka po drahe tvaru stvorca alebo 6 uholnika alebo srdca. Takze by som bol opatrny s vyrokmi o objavoch :-)

      Vymazat
  5. "It's speed was also about three times normal."
    Podle uvedených článků tento neznámý satelit má 3x větší rychlost než normálně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 3x větší než naše pozemské satelity, nebo jak je to myšleno ?

      Vymazat
  6. Mám otázku, kdo a jak určil jeho stáří, takhle na dálku a v té rychlosti? Dík za vysvětlení. JanaR.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přečti si znovu článek ...

      Vymazat
    2. Ano, ano radioamatér:-)), ale podle jakých vědeckých vzorců.
      Vědci mají na vše své "šuplíky", ale dá se tomu věřit? Toť otázka. S láskou JanaR.

      Vymazat
    3. Přečti si články v prvním odkazu, tam je vše podrobně vysvětleno.

      Vymazat
    4. Vědci sotva umí zařadit věci na Zemi, natož ve vesmíru. Moc bych na jejich "kdyby" nesázel !

      Vymazat
  7. myslím, že jim ten únik nepohodlný a proto rozšiřují fámy, že je 13 000 let starý,
    taky možnost nemyslíte.
    Ty fotky pamatuju, bylo radost se na ně dívat))) Rusáci i Číňani o tom musí vědět taky.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechno je řízená dezinformace. Jen ti s prověřeným stupněm utajení vědí o něco více !

      Vymazat
    2. Ja si tiež myslím že onen satelit nepochadza zo žiadneho epsylonu ale zo Zeme... To že vysiela informáciu o epsylone pred 13000 rokmi je jasná dezinformácia. Keby niekto v realnom svete pošle k nejakej planete o kerej sa domnieva že je tam vyspelý život sondu to posledné čo by ta sonda vysielala by boli súradnice domovskej planéty logicky.....

      Vymazat
    3. Ja si tiež myslím že onen satelit nie je mimozemský ale pozemský a súradnice o epsylone spred 13000 rokov sú jasná a riadená viacúčelová dezinformácia. Ktorý idiot by posielal do neprebádaných hlbín vesmíru sondu z domovskými súradnicami keď nemá ani poňatia kto alebo čo ju vlastne objaví a ako zareaguje? Viem že my ludia sme sa takejto chyby dopustili už ale tá kraksňa kerú sme poslalisa k najbližšej hviezde dostane až za pár milionov rokov takže to je passs.. Niečo sa chystá , asi príchod vesmírneho falešného spasitela alebo čo... pritom nebude z vesmíru ale zo zeme alebo skôr z jej najnižšej verzie.. proste neviem to je jedno..... my ludia sa len prispôsobíme ako vždycky..

      Vymazat
    4. Na planetě, odkud satelit pochází nemusí vůbec existovat život, takový, jako ho znáš ty, takže tam nemusí být ani násilí. Tím pádem nemusí mít strach, že je někdo bude chtít zničit.

      Vymazat
    5. A kde jste vzali to ze pochazi z toho systemu co vysilal?

      Vymazat
    6. Zjevení Janovo 12:7-10

      7 V nebi se strhla bitva: Michal se svými anděly bojoval proti draku a jeho andělům.
      8-9 Veliký drak se svou družinou byl poražen, vyhnán z nebe a svržen na zem. To je ten dávný had z ráje, nepřítel, pomlouvač a svůdce všech lidí.

      Všechno zlo vesmíru bylo svrženo na zem, takže pokud je mimozemského původu, tak jsou mírumilovní. My hold máme ten pech...

      Vymazat
  8. Pokud mám správné informace, tak obíhá obráceně než všechny ostatní satelity. Při vynesení na oběžnou dráhu je totiž méně energeticky náročné vystřelit raketu ve směru otáčení Země. Sčítá se totiž rychlost rakety a Země. Proto je naprosto nepraktické vynášet satelity proti směru otáčení Země. A v době, kdy byl tento satelit na oběžné dráze zjištěn, tak nikdo na Zemi neměl takovou technologii, aby to dokázal. CZK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten rozdíl není zase moc závratný. Rotace Země přidá satelitu jen asi 0,4 km/s k celkovým asi 10-11 km/s, které musí dodat nosná raketa (7,9 na vlastní kroužení, zbytek je na vyzdvižení na oběžnou dráhu a na vzdorování gravitaci během prvních minut startu)

      Takže tvrzení o nedostatečných technologiích k retrogonálnímu pohybu mi proto připadá nepravdivé. Rozdíl zhruba 10% potřebného výkonu raket je dost malý.

      Jinak: Rusové postavili vojenský kosmodrom Pleseck, který je hodně na severu, a přidává k rychlosti družice velmi málo z rotace Země. Je ale fakt, že využívat pro kosmické lety ho začali až v půlce 60. let (předtím tam měli jen jaderné rakety pro střelbu přes pól na USA).

      Vymazat
    2. I kdyby, bylo by to 3 roky před vynesením Sputniku. 10% výkonu by jim tehdy přišlo dost.

      Vymazat
    3. Neverím tomu že túto technológiu nemali pár desaťročí pred tým nežju vôbec zverejnili.....

      Vymazat
  9. ja zase negde cetl ze uz ho amici snesly dolu a maj ho nekde zavrenej a vedci co ho zezacatku studovaly zemrely na nakou nemoc z ozareni takze to amici zavrely do nakyho bunkru a buchvi co stim vyvadej

    OdpovědětVymazat
  10. Nasa v 1954 nic odvolat nemohla. NASA bola zalozena 1958....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, pozorný čtenář má vždycky pravdu, a lživá data zase hliněné nohy ! V tomto případě je to to samé, jako kdyby někdo o někom řekl, že se narodil, ale nebyl počat :-))))

      Vymazat
    2. ale mohli uz pracovat bez oficialniho "my jsme nasa". ja cetl ze to je banda bejvalejch esesaku.

      Vymazat
  11. ahoj všem...
    Vzpomínáte???
    http://orgo-net.blogspot.com/2011/11/staroveka-mesta-pod-hladinou-jezer-na.html
    naše civilizace nezanikne!!!!
    Stále více důkazů, že jsme tady už byli a opravdu věřím, že nás nyní nenechají, abychom skončili....Oni i my jsme poučeni...
    Nevím, jak VY, ale já - čím jsem starší, tím více miluju tuto ZEMI, která je tak bohatá, obdarující..., láskyplná....... Kypící životem, barvami...
    KDE BYSTE TO, dobré bytosti, NAŠLY....?????

    MILOVANÝ BOŽE, CHRAŇ NAŠI NÁDHERNOU ZEMI SVOU NESKONALOU LÁSKOU A MOUDROSTÍ....

    všem přeju krásný týden
    veronika

    OdpovědětVymazat
  12. Jen chci upozornit, že NASA vzniklo nařízením kongresu až 29.7.1958, takže v roce 1954 mohla NASA stahovat velký kulový

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. NASA existovala i před rokem 1958 akorát se jmenovala NACA a zajímala se o aeronautiku a okrajově i o vesmír takže když kdyby ti sem napsali NACA zase by jsi remcal že tam má být určitě NASA. Nejdřív si zjisti pak upozorňuj...

      Vymazat
    2. si myslis ze se ta tlupa sesla ze dne na den. ja zase ze uz davno svy pikle kuli :)

      Vymazat
  13. A co tak, zamysliet sa nad takymto niecim...

    Aeronautics and Astronautics Chronology, 1958
    (SOURCE: Eugene M. Emme, comp., Aeronautics and Astronautics: An American Chronology of Science and Technology in the Exploration of Space, 1915-1960 (Washington, DC: National Aeronautics and Space Administration, 1961), pp. 94-105.)

    "1958 September 7: Black Knight missile of the United Kingdom was launched from the Australian range at Woomera to an altitude of over 300 miles."

    Tu viac o Black Knight: http://history.nasa.gov/conghand/astother.htm

    ..takze sa kludne mohlo stat, ze tymto dnom vznikol mýtus. stacilo par fotiek odpadu z nepodareného startu...

    OdpovědětVymazat
  14. Kravina za kravinou v té diskusi, fakt že jo, je úžasné, jak vznikají urban legends přihazováním drobných kravinek k padesát let vyvráceným faktům. Je to prostě tepelný plášť Discovereru VIII. tečka. Snad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. podle tech fotek spis zimni plášťik batmana

      Vymazat
  15. To je dle Vás též zimní pláštík batmana? http://www.theeventchronicle.com/media/informational/the-secret-breakaway-civilization-youre-not-supposed-to-know-about/ http://www.theeventchronicle.com/media/documentary/the-secret-space-program-full-documentary/ http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/veil-society-the-yellow-book/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.