28. května 2013

Energetické pole kolem nás: Rekonektivní léčení

Zdravím, vždy mne potěší,když i v TV, kterou zatím sleduje široká veřejnost, zaznamenám něco zajímavého. Tuto metodu u nás provádí tato paní:http://www.lecivaenergie.com/...a jmenuje se to "Rekonektivní léčení" a odvysílala to ČT24 pod názvem: Energetické pole kolem nás.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KlG_VbW8YYQ#
S láskou Jarmila



4 komentáře:

  1. http://search.seznam.cz/?q=reconnection

    OdpovědětVymazat
  2. Při tomto působení jemnohmotných energií na pacienty tohoto doktora,dochází k tomu,že za ním stojí víc duchovních bytostí,které tento účinek,tohoto,doktora zesilují, a doplňují o ty nenergie,které tento doktor,vůbec není schopen v mysli vytvořit natož je použít,Kdyby působil jenom sám brzy by na sebe nabalil tolik balastní energie,co pacieti svým destruktivním myšlením vytvoří,že by i dětí pana doktora se potýkali s ní,i jeho další a další pokolení.I na to umírali.
    S pomocí těchto vyšších duchovních bytostí dochází k rozplynutí těchto energií.Aby nebyl zasažen touto destruktivní vyžaduje to trénink mysli,nejest maso, a znalost ochranu svojeho biopole,a znalost technik v noru vidění energií těl,myšlenek, jak pospátku v čase,tak dopředu v čase.Což u této osoby postrádám.Učím se tyto energie pozorovat i cítit hmatem i čichem také i zvukem,a pořád jsem vždy něčím překvapován.Kdo se chce tomu věnovat musí hodně ze svýho času obětovat,i že třeba zůstane sám.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je skvělá zpráva. Jen houšť a větší "kapky"! A.

    OdpovědětVymazat
  4. Není pravda, že tuto metodu u nás provádí jen Zdeňka Pollaková. Praktiků je u nás více. Najdete je na oficiálních stránkách Dr. Pearla:

    http://thereconnection.com/practitioner-directory/?strAction=advance&idCountry%5B%5D=57

    Orgonete, nebylo by od věci tuto informaci do článku doplnit?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.