19. května 2013

Řada umělých bouří o délce 2 000 km

Klimateroristé měli dnes v podvečer v plánu silné bouře, jichž se se ctí zhostili.

Dnešní pás bouří o délce odhadem 2 tisíce km nese mnoho znaků umělého vzniku.
Všechny bouře v pásu vznikly současně a současně se rozvíjely známým bouřkovým výbuchem.

Vznik a vývoj bouří:

Na snímku Eumetsatu je na "hřbetu" bouřkové oblačnosti dobře patrná linie šlehacích otvorů či komínů procházející středem (kliknutím zvětšíte).


Na animacích vidíte, jak bouře vznikají současně a jak se rozvíjejí jakoby výbuchem do kruhů, až se nakonec spojí do celistvé fronty.

Animace Eumetsat: http://youtu.be/Hee77q5ObyQ 
Animace MSGhttp://youtu.be/MWfbMAvlK2U


Srážky:

Srážkový radar ukazuje, že nejvyšší aktivita srážek je na onom "hřebenu" - tam dosáhla oblačnost do nejvyšších výšek. I radar Brdy se účastnil akce - viz kruhy.


Animace srážek ČHMÚ:  http://youtu.be/d8IG5hFnBjQ

Blesková aktivita v Evropě je i dnes extrémní. Je patrná i na "naší" řadě bouří.


Animace Meteox:
http://youtu.be/BVUn3zapD1Y



P. S. Orgonet: U mě na zahrádce jsme se těšili navečer na pořádnou bouři, v dáli byla slibná oblačnost, ale nakonec nám tam spadlo pár kapek.
Nevím, jestli to bylo octem, žádné aktivní vypařování jsme neprováděli, jenom tác s octem ležel celé odpoledne na slunci, a nad námi se ta oblačnost pořád jaksi nemohla spojit ...
Cloudbuster a různé formy orgonitu tam máme nepřetržitě, takže už ani nemohu říci, jestli to účinkuje.
Hřmělo nepřetržitě asi 3/4 hodiny. Jo to za mých mladých let, to se ještě střídaly hromy a blesky, a teď si hřmí nezávisle na blescích ...


19 komentářů:

  1. Bylo by dobré, kdyby se tu občas objevila nějaká informace o bouřce, která nebyla umělého vzniku. Když nemám srovnání, tak je od sebe nerozeznám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemůže se zde objevit žádná informace o přirozené bouřce, protože žádné již dávno neexistují. Všechny vznikají uměle pomocí řízeného vypařování, řízeného vzniku mraků a spouštějící radiace.

      Na přirozené bouře můžeme jen vzpomínat my pamětníci, co pamatujeme dobu před 20-30 lety. (Před 20, to jest v 90. letech, už se ale byly některé řízené.) Dnešní třicetiletí už přirozené počasí nezažili.

      Počasí v Evropě je v současnosti stoprocentně řízeno a kontrolováno. Možná ve světě existují oblasti menšího zájmu, které jsou ponechány přirozenému průběhu, ale i ty jsou ovlivněny, protože je celosvětově ovlivňováno tryskové proudění.

      Prostě, žijeme tak nějak jako rybičky v akváriu, kde jsou veškeré životní podmínky řízeny a kontrolovány.

      A nepište mi sem už onen alibistický nesmysl šířený pseudoduchovností, že se na to nemáme dívat, protože tím to posilujeme a udržujeme. Mějte sílu a odvahu přijmout tuto informaci a pak teprve v sobě můžete objevit, zda to chcete a můžete změnit. Samo se to nezmění, když to nebudeme vědomě chtít.

      Vymazat
    2. Prvním krokem k řešení problému je přiznat a popsat problém, bez toho to nejde. Spíš jde ale asi o to, kde kde a jak soustředujeme svou pozornost. Jako příklad bych použil právě toto, mnoho lidí zastává názor, že negativita posiluje negativitu a dále jí udžuje, ale večer třeba přijdou domú a koukaj na svoje děti, jak na počítači hrají nějakou sřílečku a jsou rádi, že se baví a maj od nich pokoj.. Je to pouze příklad, ale asi víte kam mířím. Pokud se máme vypořádat s negativním, je opět třeba začít u sebe a ve svoji hlavince.
      Ještě by mě napadá jedna věc, dalo by se na tom všem co vlády a globalisté konají najít něco pozitivního ??? Něco co nám třeba ještě ani nedošlo. Všechno zlé je k něčemu dobré, jak se říká, a jsem přesvědčený, že to platí i zde, jinak by se to nedělo. Zkusme zapřemýšlet, myslím tím přímé dopady, ne obecné hledisko, že čím více zakusíme negativitu, tím silnější a citlivější z toho vylezem. ( např. CO2, dodnes prezentovaný jako skleníkový plyn a ničitel planety, ale jak nám ta příroda po něm krásně roste atd..)
      Díky
      D.

      Vymazat
    3. Klasická bouřka má napřed světelný záblesk blesku, a po několika vteřinách zahřmí nebo to oblohou zlověstně zapraská. Poněvadž víme, jakou rychlostí se šíří vzduchem zvuk (330 m/s), dalo se spočítat (počet sekund od záblesku do hřmění krát 330 = kolik tisíc metrů (případně km) jak daleko to od nás řachlo. Dalo se takto i zjistit, zda se bouřka přibližuje (zkracující se intervaly) nebo vzdaluje (prodlužující se intervaly). Dnes vídám blesky bez hromů a slychám hromy bez blesků.Takže tu opravdu něco není v pořádku !

      Vymazat
    4. Co dodat?...

      Vymazat
  2. pamatujete na bouřky tak před třiceti lety?jak byl po bouřce krásnej čistej a voňavej vzduch.myslim ti na šumavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no aby ne ! to byl čistej ozon jak rajská vůně :-)

      Vymazat
    2. Přečtěte si zde na Orgonetu článek o škodlivosti troposférického ozónu. Ta "rajská vůně" má podle toho článku mnoho nepříjemných vedlejších účinků.

      Vymazat
  3. Jo takhle. Známý, který pracuje v Rusku si všiml, že počasí se tam chová velmi zvláštně, až postupně nabyl dojmu, že je řízené, ačkoliv se o problematiku chemtrails nikdy nezajímal. Když se na to ptal místních, moc komunikativní nebyli, ale z toho co byli ochotní říct nabyl dojmu, že řízené počasí berou jako službu státu, kterou si platí ze svých daní. Jsou rádi, že mají o víkendech a městských slavnostech vždy hezké počasí a důsledky se příliš nezabývají. Asi podobně jako my přijímáme naše civilizační vymoženosti každý den, ačkoliv víme, že budoucím generacím se naše dnešní chování moc nevyplatí. Nicméně tam to funguje asi tak, že počasí je jakoby normální a zasahuje se jen tehdy, když je ošklivé v nevhodnou dobu. Takže v pátek třeba prší a fouká studený a během půl hodiny začne z ničeho nic foukat teplý a udělá se úplné jasno. To vydrží celý víkend a v pondělí se to zas vrací k původnímu stavu.

    OdpovědětVymazat
  4. Je "úprava počasia" len konšpiračná teória?

    http://www.cfr.org/search/?Ntt=geoengineering&Rpp=20
    http://www.cfr.org/climate-change/developing-international-framework-geoengineering/p21651
    http://www.foreignaffairs.com/articles/139084/david-g-victor-m-granger-morgan-jay-apt-john-steinbruner-kathari/the-truth-about-geoengineering
    http://www.marpes.info/marpes-info/marpes_info_1/exp_geoing_sk.html
    http://www.24hod.sk/Geoinzinierstvo-pomoze-v-boji-s-globalnym-oteplovanim-cl69576.html
    http://www.extraplus.sk/1344/
    http://vat.pravda.sk/technologie/clanok/16623-geoinzinierstvom-za-zachranu-planety/

    a veľa iných článkov.

    Pre zaujímavosť - Rímsky klub:
    http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%98%C3%ADmsk%C3%BD_klub


    OdpovědětVymazat
  5. K čemu slouží umělé bouře?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No aby se klimouši pořádně vybouřili za kompem. Oni asi na nic jiného nejsou zřejmě použitelní.

      Vymazat
  6. Umělé bouře a počasí obecně je něco podobného jako umělé pěstování potravin za pomoci umělých hnojiv a umělého zavlažování nebo imunita uměle vybudovaná očkováním nebo umělé těhotenství nebo umělá hmota. Ze začátku to vypadalo slibně, ale časem se to zvrhlo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Díky Orgo, já to stáhla včera přesně tuto sekvenci, jen k sobě, neumím to dát veřejně- což jsi udělal:-)
    Je to tak zajímavé, umělé, že jsem si to musela uložit do archívu:-))) Jasný důkaz, že už tu není nic přírodního, možná jeden, dva dny v měsíci...je obloha jako kdysi...počasí, jinak hrozné výkyvy, drtí to lidi i.rostliny, drtí to i zvířata, jak pozoruju, ptáky....ufff...hnus.
    Vím z kdysi, z letadel, ve výšce cca 10-11 tisíc n.m. se stávalo občas že byl viděn bouřkový mrak v té výšce, který vždy sahal až několik tisíc km výše z letové hladiny a dělal tento "hřib" - Cumulonimbus, který letadlo vždy oblétávalo z uctivé vzdálenosti :-) kvůli bezpečí (jsou v něm silné sestupné tlaky, hrozí až neřízené zřícení letadla při vletu do něj) ale takové množství v jedné lajně, útvary z nich- to je nesmysl uměle tvořený, dle mě..(nejsem odborník ale :-)))
    To, že se děje něco "venku" rychle poznám na sobě a ihned nahlédnu do tvých linků meteo- a nikdy mě mé vnitřní pocity nezklamaly, vždy sat ukáže prasárničky :-/ Njnooo, ale co s tím, a jak dál? Ukazuji lidem, když si stěžují jak jim není dobře, oblohu...pošlu nevidomým fotky...buď mlčí, nebo se posmívají, že jsem si to upravila na photoshopu :-D Tak nevím, kdo je blázen- my, co víme, nebo ti, co neví? :-)
    Přesto příjemné dny všem ☼

    OdpovědětVymazat
  8. Známá žíjící ve Španělku píše, že tam předevčírem sněžilo, což je v oblasti Madridu asi dost nezvyklé... Co si o tom myslet?

    OdpovědětVymazat
  9. Manžel je lékař, a onehdy si jen tak mezi řečí postěžoval, jak strašně přibývá lidí s různými podivnými potížemi, které jakoby nemají reálný důvod - např.: únava, ospalost, větší potivost, bolesti kloubů a zad... Přitom podle všeho, co se v běžné obvoďácké ordinaci (vč. ev. laboratorního vyšetření moče a krve) dá zjistit, jsou ti lidé v pořádku, jenže oni se v pořádku necítí. Možná to tedy taky souvisí s tím, co na nás padá shora, jenže s tímhle se prostě v ordinaci operovat nedá. A pak babo raď... :-(

    OdpovědětVymazat
  10. Myslím si, že používání octa, ale také cloudbusterů může být v trvalém důsledku někdy nevhodné.
    Jejich působením chemická deka nad hlavou síce zmizí, ale zmizí i mraky, které by mohly polejt záhrady. Je absolutně nezodpovědné cloudbuster nechávat postaven vertikálně celej rok! Co kdyby jsme se nějak dohodly.... třeba požívat jenom na víkendy,? ...ale jinak, poslední týden byly suché mraky z Afriky tahany směrem na Evropu z jihu, a mokré dešťové z Atlantiku uměle stáčeny zpátky na moře, nebo na sever! Jasná spolupráce Haarpu s pozemskými radary. Jediným cílem globalistů je - ničit! Měsíc pálit, vysušovat zemi, a pak někde na dva dny hodit "bouřkovou bombu" a smést úrodu i majetek....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by docela sedělo toto : "Jediným cílem globalistů je - ničit! Měsíc pálit, vysušovat zemi, a pak někde na dva dny hodit "bouřkovou bombu" a smést úrodu i majetek."

      Vymazat
  11. ahojky Orgo, dobrý článek vyšel, usím se podělit:


    http://www.novinky.cz/domaci/302720-predpovedet-leto-hodit-si-korunou-je-presnejsi-mini-klimatolog.html
    Předpovědět léto? Hodit si korunou je přesnější, míní klimatolog :-DD
    ale řekl něco podstatné, co se děje- přiznal v článku:
    Charakter počasí nad Evropou je za normálních podmínek určován pohybem vzduchu mezi oblastmi nízkého tlaku nad Islandem a vysokého tlaku nad Azorami, tedy většinou západním prouděním. V převážné části druhé poloviny minulého roku a letos od počátku února až do poloviny dubna se ale velmi často vyskytovaly jak nad Atlantikem, tak i nad východní Evropou oblasti velmi vysokého tlaku, které byly příčinou „náhlých“ vpádů velmi chladného vzduchu ze severu či naopak velmi teplého vzduchu od jihu.
    Vida, přiznal nepřímo klimouše, co dělaj :-) odborník....

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.