10. července 2013

Nové video: Červený kříž už nemůže popřít úspěch testů MMS v Ugandě

Další, velmi zajímavé video o klinických testech MMS na malárii v Ugandě, kde jsou rozhovory i s hlavními účastníky těchto klinických testů, které prokázaly 100% úspěšnost léčby tropické malárie za velmi krátkou dobu. Od této akce se nakonec Červený kříž distancoval. 


Ota 

Orgonet: 
Z textu Jima Humbla: Jak se situace obrátila - Červený kříž už díky novému videu nemůže popřít, že se testů účastnil
28. června 2013:
Leo Koehof (iniciátor testů) se rozhodl napsat emailem jednomu z dalších kameramanů, kteří natáčeli testy Červeného kříže (byli tam tři). Chtěl vědět, co se stalo se všemi videozáběry. Dostal okamžitou odpověď, že odkaz na jejich video byl zaslán Klaasu Proesmansovi, ale dál se nic nedělo. V odpovědi byl i onen odkaz, a ukázalo se, že je to nádherně provedený krátký dokument poskytující detaily onoho “polního testu” Červeného kříže, a ukazuje, jak v něm Proesmans a několik představitelů Červeného kříže hovoří velmi pozitivně o výsledcích polního testu. Velice to na ně zapůsobilo a chtěli, aby to pomohlo i v jejich komunitě. Video ukazuje místo, kde polní pracovníci léčili pacienty, a je v něm dostatek důkazů, že Červený kříž se těchto polních testů účastnil.


1. července 2013: 
Moji lidé vydali toto nové video se svědectvím o MMS na kanálu youtube.

I když video, které vyrobil a vystavil Leo 2. května, bylo dobré, obsahovalo pouze některé výroky personálu Červeného kříže. Nové video jasně poskytuje jména a spoustu dalších jasných prohlášení.

Teď je čas ho vypustit do světa! Potřebujeme vaši pomoc. Lidstvo potřebuje vaši pomoc.

Prosím, kvůli miliónům miminek, dětí a dospělých, kteří mohou být zachráněni před smrtí tento rok a v dalších třech letech, šiřte toto video!

35 komentářů:

  1. V celém videu CEO neřekne a nezmíní MMS, pouze chlorid sodný, což je obyčejná sůl. Proč? Bojí se něčeho?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tam překlep v titulcích, poprvé je tam správně chloritan sodný a pak už je to chybně, překladatel to jistě opraví.

      Vymazat
    2. V originále videa také říká chlorid sodný. Tak jak to teda je? :(

      Vymazat
    3. Nevím, jak byl Klaas Proesmans seznámen s problematikou, pokud sám špatně mluví o chloridu sodném namísto chloriitanu sodném... Doslechl se o tom, přijel asi na týden za Jimem Humblem do jeho centra v Dominikánské republice a navrhl testy v Ugandě, které zaštítil a pomohl zorganizovat.
      Samozřejmě, že sůl z malárie neléčí. Léčí ClO2 připravené z NaClO2 a kyseliny, což je vidět i v detailním záběru do kelímku, kde se barví roztok. Takovou žluto-hnědou, zlatavou barvu má koncentrát ClO2, ale ne sůl.
      Příčinou malárie jsou paraziti, které se nazývají plasmódia. Každá laboratoř vám to může snadno zjistit a potvrdit, že ClO2 likviduje plasmódia a to velmi rychle, pokud se k nim dostane. Stejně tak vám potvrdí tento fakt lidi, co se zabývají detoxikací a likvidací parazitů i řada parazitologů, ale i lidé, kteří se z malárie vyléčili pomocí ClO2.
      Chyba v názvu sloučeniny je nepříjemná, ale nic to nemění na faktu, že z malárie léčí kysličník chloričítý - ClO2 a chlotitan sodný je jen základní surovina pro přípravu ClO2.
      Ota

      Vymazat
  2. Překladatelé občas zápasí s odbornými výrazy a tak vznikla chyba v CZ titulcích.
    U videa na YouTube je na tuto chybu v popisku videa upozornění.
    Je to škoda, ale stalo se. Jinak se mluví v originále o chloritanu sodném, ale ten se ještě míchal s kyselinou,
    takže k léčbě malárie se používal ve výsledku kysličník chloričitý - ClO2 rozpuštěný ve vodě.
    Pozná se to i podle zabarvení roztoku ( žlutý, žlutohnědý, zlatavý koncentrát ClO2 před zalitím vodou.
    Ota

    OdpovědětVymazat
  3. Orgonete, ty máš nějaké pozitivní zkušenosti s MMS? Uveď prosím příklad. Nebo kdokoli, kdo tento komentář čte. Zajímalo by mě, co vám to vyléčilo, jak rychle, atd... Videa a vlastní zkušenosti jsou 2 věci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podívej se pod štítek MMS zde na blogu, nebo zadej do vyhledávače. Je tu spousta článků a odkazů na toto téma. Jakožto i jinde na internetu..
      Já osobně to nepoužívám, protože nemám na co, neb se těším výtečnému zdraví. (:-)))

      Vymazat
    2. MMS, či CDS, obecně ClO2 likviduje viry, bakterie, plísně a jednobuněčné parazity. Neumí zlikvidovat vícebuněčné parazity. Dle zkušensotí a bádání Ing.Bláhové je vícebuněčných parazitů asi 60%. Takže ClO2 zlikvidujete asi 40% parazitů. Na bakterie a viry připadá asi 20% všech nemocí a 80% způsobují paraziti v lidském těle. Od mikroskopických, které mají setinu nebo tisícinu milimetru, až po velké, jako červi a tasemnice.
      Za dva roky, co ClO2 používám, jsem nebyl nemocný. Virózy jsem zastavil hnedf při prvních příznacích do 24 hodin a někdy i dříve. Celoživotní lehčí astma jsem v říjnu vyléčil za 7 až 10 dnů a poprvé jsem za celou zimu a podzim nekašlal. Předtím několikatýdenní chronické kašle každou zimu a podzim. Paní Bláhová mi však řekla, že jsem pouze vlasovce vyhnal do jiných míst, že je MMS nezahubí. Jsou třeba antihelmitika na vlasovce.
      Dobře a rychle to zabírá na záněty, i tam kde antibiotika nezabírají. Také na boreliózu. Mám přátele, známé, kterým to pomohlo. Na bolesti zubů, dásní. Kamarádka léčí svou kámošku ze smrtelného satvu rakoviny plic. Doktoři ji dávali asi 5 týdnů života. Uběhlo asi 7 týdnů a cítí se stále lépe. Po 14 dnech užívání nové CDS s hydrogensíranem sodným byl dle rengenu ustup rakoviny z plic o 20% ! Mám desítky zkušensotí. Bylo by to na knihu.

      Orgonet patří mezi 20-30% lidí, kteří mají velmi špatnou snášenlivost klasické MMS. Drahoš tu zmínil přípravu s hydrogensíranem sodným - NaHSO4, kterou prozkoumával i Jarda a už máme za dva měsíce spousty skvělých výsledků při užívání. Lepší snášenlivost pro všechny. Jak MMS, tak CDS z hydrogensíranu sodného. Lidi, co nemohli ani jednu kapku MMS s kyselinami, nyní bez problémů pijí běžné dávky MMS s NaHSO4 a dokonce dvojnásobné dávky CDS. Snášenlivost a účinky jsou opravdu skvělé, neboť nevzniká nic nežádoucího, škodlivého pro organismus při přípravě s NaHSO4.

      Pokud by byl zájem, mohu poslat článek o nové metodě přípravy MMS a CDS i o výsledcích, jaké lidé sadělují s touto novou metodou, která má samé přednsoti a doposud jsem nenašel žádnou nevýhodu.
      Ota

      Vymazat
    3. Oto, můžeš někde uvést zkušenosti té tvé kamarádky s léčbou rakoviny plic pomocí CDS vyrobeného aktivací hydrogensíranem sodným? Jak postupovala. Objevil se mi v okruhu znýmých podobný problém.
      Ten článek o výrobě MMS a CDS určitě někde zveřejni, moc by mne zajímal.
      Drahoš

      Vymazat
    4. Já i Brách, který byl dříve skeptický jsme již leta absolutně zdrávy. do te doby 2-3 chřipajzny ročně, trocha alergie, bratr prokýchal 2 měsíce z roka. Bratr se zbavil bradavic, akné a nadváhy, já nechodim k zubaři, takže mi to asi zachránilo zbytek chrupu. používám MMS místo zubní pasty.


      Znám tuto proceduru již léta od Belgického pracovníka Interpolu ze španělska ;), kde jsem se dostal na 80 kapek denně - vpodstatě z hecu - až cca dva roky na to se s tím roztrhl pytel na Internetu.

      To jsme ještě ředili 10ti %ní kyselinou 2 minuty :))) (citrusovou š´távou nebo octem)


      V té době jsem ještě naivně aktivně léčil jednu slečnu, která měla kožní a zažívací potíže, protože pracovala v nějaké chemičce nebo co. Když jsem jí potkal vypadala jako před smrtí- hubená, strupy po těle a bez kůže na chodidlech - zdravotní testy měla čisté, jen silěně překyselená, takže asi běžná toxikace. - za 3 týdny z ní byla holka jako lusk.

      Jakoukoli běžnou chorobu domlátím za pár hodin. V práci to sjíždíme už všichni a máme skoro nulovou nemocnost. V puse mám 6 odkrytých zubů - odstraněna farma výplň a používám MMS na čištění a propolis na výplň a bez bolestí i šíření kazů - kromě jednoho zlobivého zubu :))))


      Velmi účinné je koupání dětí v MMS - podle protokolu samozřejmě!

      všechy informace na foru "mms u pramene"

      Pozor při léčení onkologických onemocnění je třeba zavrhnout chemku i ozařování, jinak je efekt 0,-

      Také doporučuji s tím opatrně, nemocného je třeba oddělit od rodiny a známích a vyléčit ho někde mimo, protože rodina je většinou schopná vás linčovat a jeho zahubit chemo a ozářením - oba dva lidi, co jsem jim pomáhal s Rakem umřeli na chemku, protože rodina mě nazívala Sektou, protože jsem chtěl aby si s sebou vzal na dva týdny 3000 kč na jídlo a potřeby.

      Bacha na psychopaty, kteří na vás klidně svedou smrt svého známého, na fízlárně jenom řeknou, že jste do něj rval nějaké chlóóóry a radili mu odříznout doktory. Kdo chce do basy?????

      Většinu smrtelných onemocnění dotáhne do zdárné smrti rodina!

      Vymazat
    5. No nic jdu do toho. Nemám už co ztratit, maximálně svoje zuby :-D Pět let už nevím jak na paradontózu a zánět dásní. Odnáší to už i zuby :-( Bylo by možné sem hodit odkaz na nějaký prověřený i-obchod? Taky nevím jestli používat klasické MMS, o dávkování vlastně taky nic nevím, informací je na netu hodně, ale které jsou bezpečné a pravdivé? Myslím, že tohle hodně lidí odradí. S.

      Vymazat
    6. S. nestačí jen sehnat suroviny. Je třeba se to naučit i používat, zacházet s tím. Sebelepší věc je k ničemu, když to člověk neumí správně využít!
      V dubnu 2013 vyšla nová kniha o MMS, kde je hodně aktuálbích informací. Doporučuji. MMS - převrat v léčení nemocí - Jim Humble a kolektiv.
      Pak je autorizovaný CZ web o MMS od Jima Humbla - http://www.czmms.info/ a diskusní fórum U Pramene, ale je třeba se informacemi prokousat.

      Velice doporučuji novou přípravu MMS a CDS s hydrogensírenem sodným! Brzy bude článek, pokud ho Orgonet zveřejní.
      Suroviny kupuji u ověřeného prodejce chemie za pár korun. NaClO2 se prodává u nás v roztoku v koncentraci 24,5%, již k použití, jen se to sleje
      do lahviček s kapacím uzávěrem. Hydrogensíran sodný nebo kys.citrón se musí správně rozpustit. To se prodává v prášku. Rozpuštění prášku,
      krystalků ve vodě by měl každý zvládnout dle jednoduchého návody.

      DOPORUČENÍ NA ZUBY A DÁSNĚ :
      1/ Čistit zuby a dásně MMS. Na 100 ml - jednu deci, dáme 5 kapek MMS ( 5+5 kapek ), ale přípravíme víc, např. 3 deci vody, tedy 15+15 kapek.
      Čistíme kartáčkem, kloktáme, vyplachujeme pusu. Při problémech vícekrát denně. Kloktat MMS s vodou můžeme klidně každou hodinu nebo
      po 2 hodinách, nebo alespoň 3x až 5x denně. Výsledky se dostaví poměrně brzy.
      2/ Při silnjších bolestech lze použít lokálně, nebo krátkodobě silnější koncentraci MMS, např. 10 kapek ( 10+10 ) na 50 ml vody - půl deci.
      3/ Pro lepší transport MMS do zubů a dásní se používá masážní roztok DMSO a ošetřujeme s ním lokálně bolestivé místo se silnějším roztokem MMS.

      Pozor u DMSO je třeba před použitím udělat test na alergii vůči DMSO, který může mít jeden ze sta lidí a pocítíme to v játrech!
      MMS smíchané s DMSO dlouho nevydrží, je nutné ho využít do 15-20 minut po smíchání!
      Používám spreje a míchám přímo na kůži a u zubů stříknutím MMS a DMSO do malé mističky, minimističky a nanáším vatovou tyčinkou.

      Pokud záněty dásní jsou již velice dlouhou dobu, pak jsou často již vyžrané kosti pod dásněmi a to už kysličních chloričitý zpátky nevrátí.
      Zde je už potřeba chirurgický zákrok a doplnění chybějící kosti. Vždy je léle začít s léčbou včas, pak předejdete nevratným problémům.
      Jinak záněty dásní a zubů řeší MMS, ClO2 velmi úspěšně a zvláště je dobré začít při prvních příznacích nebo to aplikovat preventivně.

      Ota

      Vymazat
    7. LÉČBA POKROČILÉHO ( "SMRTELNÉHO" ) STÁDIA RAKOVINY PLIC - NOVÁ ZKUŠENOST.
      POUŽITÉ APLIKACE LÉČBY :
      1 / PITÍ NOVĚ PŘÍPRAVENÉ CDS POMOCÍ HYDROGENSÍRANUSODNÉHO - NAHSO4 10X DENNĚ PO 2 dcl O KONCENTRACI KOLEM 120 AŽ 170 ppm ( obsahu ClO2 ).
      ostatní aplikace s klasickou MMS, připravené s kyselinou citrónovou :
      2/ inhalace 5x denně po 2 hodinách ze skleničky ze dvou kapek MMS, dva nádechy nosem a dva nádechy pusou na střídačku - nos, pusa, nos pusa
      3/ koupele ve vaně v MMS, cca 60 kapek i víc na vanu a předtím vanu vydesinfikovat MMS asi 20 kapkami na 0,3 l vody - vytřét celou vanu a opláchnout
      do koupelí občas přidat 3-4 kg kuchyňské soli na vytažení mrtvých patogenů a toxicity z těla
      4/ klystýry - 4-6 kapek na objem klystýtovacího balonku nebo 9-12 kapek na vak
      5/ vyplachy u žen přes pochvu 20 kapek na litr
      6/ vak - pytel, 20 kapek koncetrátu
      7/ MMS 2 - chlrornan vápenatý v tobolkách, po tom co se člověk srovná s pitím MMS či CDS, užívání 1x ař 5x denně

      Zde je popis aprůbeh léčby rakoviny plic :
      Známá léčí svou kamarádku z pokročilého stavu rakoviny plic, kdy lékaři nemocné osobě dávali 5 týdnů života. Začala pít CDS
      připravené z hydrogensírenem sodným o koncentraci cca 170 ppm po 2 dcl za hodinu a 10x denně. K tomu inhalace, koupele,
      výplachy, klystýry a masáž MMS s DMSO. Po 14 dnech aplikací ústup rakoviny dle rengenu o 20%. Přitom nedocházelo u této
      těžce nemocné osoby k žádným zásadním problémům, jako je nevolnost a zvracení, což pokročilé stádium rakoviny provází.
      Před 2 týdny však do léčby vstoupili doktoři s biologickou léčbou ve formě tablet, i když předtím říkali, že už žádná léčba nepomůže,
      ale bioléčba také neléčí, údajně má jen zastavit nadměrné bujení rakoviny. Zatím poslouchá doktory a poslední 2 týdny užívá bioléčbu
      od doktorů i alternativní metodu s MMS a CDS souběžně. Kupodivu, i když je na příbalovém letáku k bioléčbě napsáno, že po týdnu
      až deseti dnech se dostaví z tablet silná nevolnost, špatné stavy, tak uběhly dva týdny a paní se cítíi dobře. ClO2 upsěšně elimunuje
      negativní dopady tablet bilologické léčby. Ani s užíváním CDS a dalšími aplikacemi nemá problémy. Vynechala jen vak, který ji z
      nějakého důvodu nedělal dobře, ale pokračuje v pití CDS, nyní asi 120 ppm po 2 dcl 10 x za hodinu + inhalace, masáže MMS s DMSO,
      klystýry, výplachy a 2x až 3x v týdnu koupele v MMS. Od začátku léčby pomocí ClO2 uběhl měsíc a zatím jen dobré zprávy. Samozřejmě
      upravila i stravu a jí hlavně ovoce, zeleninu a ovocné a zeleninové šťávy.
      Od soboty poprvé spala i na pravé straně, což ji dosud nešlo, protože ji plíce bolela. To znamená, další úspěch,
      je jí fajn, nic závažnějšího co se týče snášenlovosti nezaznamenává. Další pozitivum- inkontinence zmizela, při
      neustálém kašli se projevoval únik moči. nyní kašle zřídka a tím i tento problém odstraně. Více budeme vědět v půli července. Jede na digirentgen.

      Ota

      Vymazat
    8. Muzu se zeptat na to cisteni zubu? To cistite aktivovanym MMS? A kolik kapek? Aktivujete kys. citronovou, chlorovodikovou nebo tim NaHSO4? Ja kdyz aktivuju MMS kys. citronovou, tak se mi zda, ze to muze leptat zubni sklovinu...Diky za odpoved!!! J.

      Vymazat
    9. Já teď už na parodentozu a záněty v ústní dutině používám jen CDS vyrobené z chloritanu sodného pomocí hydrogensíranu sodného. Po čištění zubů místo ústní vody používám CDS o koncentraci cca 300ppm. Předtím mi dásně krvácely už při dotyku kartáčkem, dnes naprostý klid. Krev jsem už neviděl ani nepamatuji. Projeď si toto vlákno:
      http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=3427

      Vymazat
    10. No já mám osobní zkušenost. Mého syna jsem před čtyřmi lety vyléčil z rakoviny.
      Chemošku i ozářku odmítl, takže je dnes zdráv a vesel. Ne tak jeho tři spolupacienti z pokoje. Jsou mrtví. Poslední zemřel v loni. Všichni měli chemo....a hlavně jim nikdo neřekl, co mají dělat, aby se zbavili raka....
      Vše máme uloženo v lék. zprávách.
      Takže MMS/CDS je jedinečná věc. Proto farmacie tak šílí a straší lidi nesmyslnými keci, hlavně aby se MMS/CDS nešířilo mezi lidi. Jenže se jí to nedaří. MMS/CDS je perfektní zabiják patogenních virů, bakterií, plísní a malých parazitálních zátěží. Vím to, testuji si všechno možné na svém Oberonu....
      Alfa

      Vymazat
    11. Nové zprávy o léčbě rakoviny plic po včerejším rentgenu po 6 týdnech od zahájení léčby MMS a CDS ( doplnění předchozí zprávy ).
      Jedna plíce už zcela čistá. Druhá plíce má ještě metastáze asi na polovině plochy. Doktorka něchtěla věřit, že je to rengen pacientky, která tam byla před 6 týdny, kdy. byla jedna plíce již skoro neviditelná a druhá zcela prorostlá metastázemi. Dáavali ji asi 5 týdnů života. Dnes už neměla žít a cítí se stále lépe. V průběhu léčby nebyly žádné zásadní problémy s nevolností, díky tomu, že se používala nová příprava CDS s hydrogensíranem sodným, který neprodukuje škodlivé vedlější produkty jako je tomu u přípravy s kyselinami.
      Ota

      Vymazat
    12. po návratu z Asie moje dvouletá dcerka zvracela nonstop 2 a půl dne. Byla apatická a dehydratovaná. Po prvním podání MMS (2kapky) přestala okamžitě zvracet, tekutiny a jídlo začala zase přijímat a udržovat v těle. Tudíž jsme se vyhuli kapačkám a hospitalizaci v nemocnici. Druhý den zvracela už jen jednou a pak už ne.

      Vymazat
  4. Ten chloritan sodný, respektivě chlordioxid, který se z něj uvolní po aktivaci, je opravdu zázrak!
    http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=36
    http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=59
    http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=36&t=2325&start=315

    OdpovědětVymazat
  5. Taky se přemlouvám za změnu titulků, několikrát zmíněný chlorid sodný místo chloitanu,ať rýpalové nemají proč rýpat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je třeba napsat na YouTube autorovi kanálu PavelE Cz !!

      Vymazat
  6. Je jasné, že na celom svete prebieha riadená masová genocída organizovaná úzkou svetovou elitou. Používajú sa na to geneticky manipulované potraviny, falšované potraviny, klasická medicína, antibiotiká, očkovanie, manipulácia s počasím pomocou chemtrails a HARP anténami na Aljaške.
    Je jasné že MMS im kazí ich prácu a preto im vadí.
    Prečo sa tak deje človeku svitne ak si pozrie 4 videá od P. Chobota o křestanství

    https://www.youtube.com/user/FREEPLANETeTV?feature=watch

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní11. července 2013 10:34 no ale světová populace dál roste, proč?

      Vymazat
    2. To se mýlíte. Světová populace již začala klesat. Dokonce i v Číně. On totiž kapitalismus je dost motivační k tomu, nemít děti...

      Vymazat
    3. Až se naučí PCH mluvit, přestane odsuzovat druhé, povyšovat se, nadávat, tak pak ho možná někdo bude chtít i vyslechnout. Do té doby je přesně tím čím pohrdá.

      Vymazat
  7. Že populácia neklesá, je vďaka arabskému svetu, kde sa držia tradície a nepúšťajú si výdobytky západnej civilizácie ako GMO, a sa plánovite množia, aby ovládli a zaplavili svet. Ale napr. v Indii fi. Monsanto skúpila všetky semenárske firmy a získala monopol na semená s katastrofálnymi následkami. Nie všetko sa darí svetovej loby podľa priania, ale stále uťahujú skrutky viac a viac. Vidíme u nás, že zdravotný stav mladej generácie je stále horší, alergie, nové a nové druhy autoimunitných chorôb a podobné je to v celom civilizovanom svete.

    OdpovědětVymazat
  8. http://waterreferencecenter.com/blog/2013/06/wrc-strongly-dissociates-from-the-claim-of-a-miracle-solution-to-defeat-malaria#.UeDpyqzvg_3 Napis: WRC silne dištancuje od tvrdení o "zázračné" riešenie poraziť malárii

    OdpovědětVymazat
  9. Čo ty na toto?

    Dobrý den,

    Český červený kříž dodržel následující odpověď Mezinárodní federace ČK&ČP na
    dotaz ČČK týkající se údajné testu MMS na malárii.

    The International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies (IFRC)
    dissociates itself in the strongest terms from the content of the recent
    Master Mineral Solution newsletter (May 2013) entitled "Malaria finally
    defeated" and supporting YouTube video. IFRC does not support or endorse in
    any manner the claims made in relation to this project, and has at no time
    been involved in 'clinical trials' related to malaria treatment.

    Malaria affects 219 million people every year, killing a child somewhere in
    the world every minute. As a matter of policy, IFRC adheres to World Health
    Organization (WHO) guidelines which state the only way to combat malaria is
    to scale up prevention, diagnosis and treatment.

    The IFRC expresses its support the Uganda Red Cross Society and recognises
    that it has been spearheading prevention programmes across the country over
    the last decade, as auxiliary to their public authorities and in line with
    WHO guidelines.

    S pozdravem

    Dr. J. Hornych


    -----Original Message-----
    From: xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxx@xxxxxx
    Sent: Monday, May 13, 2013 6:52 PM
    To: info@cervenykriz.eu
    Subject: Dotaz testu MMS na malárii

    Dobrý deň.

    Viete poskytnúť podrobné informácie o tomto vami realizovanom lekárskom
    teste?
    http://www.osud.cz/jedovate-mms-jako-lek-proti-malarii-pri-vedecke-zkousce-c
    erveneho-krize-uspelo-video



    S pozdravom xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx

    OdpovědětVymazat
  10. Několikrát jsem na sobě zkoušel MMS, ale protože jsem zdráv tak bez výsledku. Nedávno můj malý syn dostal opakovaně hnusnou angínu. Teploty skoro 40 ani po střídavém podávání antipyretik a zábalech to nešlo dolů. V hrdle žluté povlaky a hnis. V zoufalství jsem podal jednu kapku MMS (aktivivané HCl) v 1 dcl vody po 1 hodině 8x. Mladej se ani neušklíbl. Stal se zázrak. Po 5 hodinách teplota v normálu a druhý den zmizely povlaky a hnis z hrdla. Další den zmizel otok uzlin.Byl zdravý za 3 dny, kdy předtím marodil 14 dní. A to jsem dal jen 1 kapku (na jeho váhu jsem mohl dle protokolu pro děti dát až dvě). Už tyto látky nedám z ruky a beru je sebou všude. Doporučuju tu nejnovější knihu Humbla. Je tam všechno krásně popsané.Byl jsem trochu skeptik poté co to na mě nějak neúčinkovalo (jsem asi zdravý)ale po zkušenosti s tou angínou...
    Ps: v žádném případě nedělám nikomu a ničemu reklamu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na angínu je dobré, kromě pití, ještě přidat opatrné, regulované inhalace ze dvou kapek koncentrátu dva nádechy pusou a dva nosem, na střídačku a pak zalít kapičky půl deckou vody a vykloktat. Tohle dělat alespoň 3x až 5x denně s odstupem 2 hodin. Inhalace a následně kloktání.
      Používání nové přípravy s hydrogensíranem - NaHSO4 velmi doporučuji všem a zvláště dětem. Je to nejčistější a nejvlídnější metoda a snesou ji i lidé, kteří měli s klasickou přípravou pomocí kyselin problémy s užíváním MMS.
      Ota

      Vymazat
  11. Kde najdu odkaz na novou metodu s hydrogensíranem? Ď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro kutili a zájemce napíšu článek.

      Pro začátek doporučuji rozpustit 1 kilogram NaHSO4 bezvodého o chem. čistotě alespoň 94% ve 2,2 litru vlážné destilované vody, nebo aspoň převařené vody a po rozpuštění doplnit na 3 litry roztoku, tak aby výsledek byl roztok o objemu 3 litry z jednoho kilogramu hydrogensíranu sodného. Ten pak používáme v poměru 1 : 1 s NaClO2, tak jako s 50% kys.citrón., nebo s 3,5 až 4% potravinářksou HCl.

      Jen reakce je maličko delší, jak u kyselin, ale na rozdíl od kyselin pokračuje i po zalití vodou, až do úplného zreagování všech molekul.

      Velice snadná je výroba CDS, mnohem jednodušší, něž klasické MMS, jen roztoky a voda musí být VYCHALZENÉ min. na 4 stupně Celsia a rekace, sycení plynu ClO2 do vody probíhá cca 12 hodin. Dělám to v kyblíčku s uzavíratelným víkem, kam postavím do 1,5 až 2 litrů vody pohárek - číši na nožičce s reagujícími koncetráty, kde dám od každého základního roztoku NaClO2 a NaHSO4 od 40 do 60 ml ( od každého stejný objem ). Zavřu víko a nechám sytit ClO2 do vody na temnějším a chaldnějším místě. Po cca 12 hodinách pohárek vyleju a nasycenou vodu sleju do lahví ( lépe sklo ). Pozor při slívání na nadýchání. ClO2 ve větší koncentraci škodí plicím, v regulovaníém množství však léčí. ClO2 je těžší jak vzduch. ClO2 je hořlavý a výbušný, tak pozor při manipulaci.

      Ota

      Diskuse a zkušenosti k přípravě ClO2 pomocí hydrogensíranu sodného :

      http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=8&t=3419

      http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=114645#p114645


      Nejdůležitější PDF s porovnáním vlastností staré a nové technologie přípravy ClO2 :

      http://www.twinoxide.cz/files/pdf/Katalog.pdf

      Vymazat
  12. vetsinou co je jenoduche je casto ucinnejsi jak to co je velmi slozite...nez ruzne chemicke leky je lepsi cibule cesnek a zelenina ze zahradky..., jablecny ocet take je uricitou prevenci napr. rakoviny..ale MMS pokud opravdu je tato skutecnost pravdiva je lek levny dostupny a nebezpecny pro velke farm. spolecnosti ktere vydelavaji miliardy na leceni lidi, ktere casto neleci ale udrzuji jejich stav nemoci...protoze potrebuji ne zdrave lidi, pro svuj bussines potrebuji co nejvice nemocnych ...MMS je tedy lek na mnoho nemoci, jak jsem se docetla snad krom vlasovcu a vetsich parazitu..dost mozna bychom si meli nechat udelat testy na parazity.....at vime jak na tom jsme...

    OdpovědětVymazat
  13. Mám také vyzkoušený vynikající účinek CDS pro čistění a dezinfekci zubních protéz. Nabízené tablety nejsou zrovna nejlevnější, s použitím CDS/MMS skoro zadarmo se stejným, ne li lepším výsledlem.

    OdpovědětVymazat
  14. boli me uz deset let zada jaky je postup mms dekuji

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.