17. července 2013

Podvečerní chemtrails u Rakovníka

Hezký večer, 
posílám příspěvek.
I. 
--------------
Byl krásný letní den 16. 7. 2013. Sluníčko svítilo a pěkně hřálo. Občas byl nějaký ten mráček. Najednou kolem 20:45 začalo pěkné chemtrailsové divadlo na obloze nedaleko Rakovníka. Kolem 21:00 to byl již excelentní malířský kousek. Bylo to vidět na jihozápadě a západě. V jiných směrech to nebylo. Vypadá to jako by chtěli odrušit Kounovské kamenné řady, které mají pěknou energetickou sílu na celý Středočeský kraj a i dál.  Zajímavá by byla mapa ČR v tuto dobu. Určitě to viděl někdo v tuto dobu taky jinde. 
Díky za Vaše stránky. Záslužná práce.


(Snímky kliknutím zvětšíte.)













Od čtenáře z Plzně:

Zdravím, jedna fotka ze západu slunce 16.7.2013 v Plzni....

přes den sem ještě viděl zajímavý mrak typu cirrostratus, zajímavé bylo že jedna část byla ohnivě rudá a druhá plynule přecházela v blankytně modrou, bohužel sem neměl u sebe foťák :( nevíte čim mohlo byt zpusobeno to zvláštní zbarvení? Něco podobného sem nikdy neviděl..

bylo to pozorováno v oblasti Padrťských rybníků..

Díky M.



Orgonet: Totéž se odehrálo i v ČB,
Snímky ze satelitu NOAA v tuto dobu:




Jak víme, právě se nacházíme v umělém "režimu sucha". Dle aktuální dnešní předpovědi počasí má zde pršet nejdříve v pátek. Oblačnost je odvracena od střední Evropy, viz činnost nizozemského radaru - nepřetržitě vysílá signály, které se projevují jako kruh falešných srážek, viz http://www.meteox.com/h.aspx?r=&jaar=-3&soort=satradar..

Tyto podvečerní chemtrails 16. 7. 2013 nad naším územím byly součástí rozsáhlé oblasti sprejování nad Německem a Polskem, které sloužilo zřejmě k ovlivnění směru proudění, aby oblačnost nevstupovala do střední Evropy. Viz snímek Eumetsat 18.00 =20.00 našeho letního času.


Mimochodem, včerejší krásný letní den byl výsledkem řízeného SZ proudění. Všimněte si, jak oblačnost (žlutá) pochoduje od SZ ve vyrovnaných řadách - řízena uměle vlněním/radiací. Nebo si myslíte, že takové řady mohou vznikat přirozeně?




19 komentářů:

  1. Ten samý den - Dobříš:
    http://imgup.cz/rjs

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné čáry byly k vidění i na příbramsku, včera večer a dnes ráno. Halt je momentálně noc krátká, takže je jejich práce v tuto dobu na očích.
    GW

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I nad Chvalšinama u Č.Krumlova byly dnes ráno před půl šestou výrazné 4 chemostopy ( a o kus dál další 3 vedle sebe) bez přerušení od obzoru k obzoru ve směru Z-V. Jak nám toto vy popíračské hlavy zabedněné vysvětlíte, že stopa za letadlem jde od obzoru k obzoru, nemizí, ale naopak roztahuje se do šířky a spojuje s těmi ostatními do jedné mohutné chemodeky ?!

      Vymazat
    2. contrails hybrid
      Spatne jste se ucila studentko :-)))))))))

      Vymazat
    3. Nic jiného než stupidní trollí odpověď nebylo možno očekávat :-))))))))))))))

      Vymazat
  3. Dnes ráno před 6 čarovali i na Třinecku od SV na JZ přes sevení stranu.
    Jinak krásné fotky od pisatele :
    Všem klidný den. Honza J.

    OdpovědětVymazat
  4. Mezi Berounem a Rokycany bylo podobně vymalováno. Dostalo se mi školení o viditelnosti contrails v závislosti na výšce a vlhkosti vzduchu. Má smysl octovat i proti suchu?

    OdpovědětVymazat
  5. Proč vždicky zaserou nejvic východ a západ sluníčka????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Abys neviděl/a zářící dvojče našeho Slunce Nibiru !

      Vymazat
  6. Severní Morava to samé..počmáraná obloha.

    OdpovědětVymazat
  7. Severní Morava to samé...počmárané nebe , které se změnilo z modré na šedomodrou..

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, diky za obrazky, u Mirosovic (Stred. kraj) to bylo vcera vecer podobne, dokonce se na jednom umelem mraku udelala duha, i kdyz neprselo...
    Dival jste se nekdo na radar? Pripada mi, ze od vcerejska si radar v Brdech dela kolem sebe kolecko mraku, uvnitr je mezi nimi dira presne nad nim a zaroven to (cilene?) nezasahuje Prahu. Ctu to spravne? Mam i ted octovat, kdyz je (relativne) pekne?
    Diky,
    Betty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozor, na okraji Prahy u Zbraslavi (nedaleko mezi Zbraslaví a Cukrákem) je ještě jedno divné velké "anténní zařízení" ! Možná, že řídí (udržuje) počasí nad Prahou a jeho blízkém okolí !

      Vymazat
  9. Tady u Sečské přehrady ráno krásně svítilo sluníčko,pak se po obloze přehnalo hejno sprejerů....no a jako obvykle je sluníčko za mlhovým závojem...prostě humus.

    OdpovědětVymazat
  10. samozřejmě že mohou vznikat přirozeně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo mohly vznikat přirozeně, ale to už dnes téměř neplatí kvůli geoinženýringu potažmo klimaterorismu !

      Vymazat
  11. Zdrávím,
    Nejvíce sprejují východ a západ,protože v této době slunce vysílá na zemi nejvíce zvláštního druhu záření,které ve všech bytostech,ktéré mají těla založené na uhlíku 14,mění pomalu na uhlík 7.Hmota transmutuje na vyšší verzi.:-) A temnáři to samozřejmě vědí.

    Slunce v duši
    Kuba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase četl něco o křemíku, a ne uhlíku. Zdá se, že si to každý vykládá po svém nezávisle na tom, jak to skutečně je !

      Vymazat
  12. Včera 17.7.jsem jel ráno z Frýdku do Ostravy, vycházející sluníčko bylo cloněno vydatným sprejováním...Ten den probíhala asi sprejakce na většině území ČR...děs.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.