14. července 2013

Kupolovité stavby na Marsu

Video z 11. 7. 2013
Z komentáře:
Díval jsem se na Google Mars a mezi krátery Gemini Scopuli a Lonar jsem objevil kupolovité objekty, které měří v průměru mezi 92 a 127 m, vzdálenosti mezi nimi jsou kolem 100 m. Mají kovový vzhled, některé jsou světlejší - zřejmě novější, ty tmavé jsou zřejmě starší.
O co jde? Jsou to stavby, jimiž obyvatelé Marsu anebo mimozemštané zachycují z vesmíru cosi, co potřebují?
Fotografie na Google Mars pocházejí od NASA, a jakmile tam NASA zjistí něco nepatřičného, honem snímky zaretušuje, takže je si je co nejdříve uložit ...

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/145459/Hundreds_of_Structures_On_Mars_In_Google_Map_UFO_Sighting_News_July_2013/



Má to něco společného s touto kupolí, kterou objevil Mars Curiosity?
http://youtu.be/tlibqYykKPo



Související články o životě na Marsu:
http://orgo-net.blogspot.cz/2013/05/jesterka-na-marsu-na-fotografii-nasa.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2013/02/kosti-dinosaura-na-marsu.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/12/je-pred-nami-tajen-zivot-na-marsu.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/12/rozbor-fotek-z-marsu.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/02/objevovani-zivota-na-planete-mars.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2011/06/amater-objevil-zahadnou-stavbu-na-marsu.html



16 komentářů:

  1. Podle mě to sou pozůstatky kdy si vyspělé rasy.... A určitě snimi máme něco společného ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určite, a čásť z nich prišla na ZEM. Sú tu potomkovia.
      B

      Vymazat
  2. Vypadá to jako "parkoviště" létajících talířů respektive vesmírných lodí. To mě napadlo po zahlédnutí videa jako první. Je jasné, že pokud člověk uvěří, že kolem naší planety Země je jich stovky či i tisíce (o čemž já naprosto nepochybuji), pak je jasné, že jejich létající lodě musí čas od času někde přistát,odpočinout si,sejít se na pokec..Jako je zvykem na Zemi u nás lidí.
    Mimochodem, pokud takto vypadá runway vesmírných lodiček, pak bych si je uměla představit i v naší záhadné Nazce:
    http://www.youtube.com/watch?v=tHwN8_qa2c8

    Zdraví

    Dan.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Při těch rozměrech by to nemusely být létající talíře, spíš bych to viděl na obytné kopule. Pod jednu stometrovou by se vešlo pár baráků i s prostorem k nějakému pěstování.

      Vymazat
    2. A copak my lidé víme s jistotou, jak velké lodě si mimozemské bytosti staví? Co takový Star trek?

      dan.






      Vymazat
    3. Až se ty lodě tady nad námi objeví, budete v hrůze před nimi utíkat, protože tak obrovského jste ještě nikdy nic neviděli. Hory jsou proti nim jak malé domečky !

      Vymazat
  3. V roce 1985 se konala konference vědců "západního" světa, kde se řešilo jak a kdy za pomocí nanotechnologií, vybudovat na Marsu základny. Stačilo prý tam poslat sondou určitě množství tohoto "materiálu" a pak počkat až se tam sami postaví.....Takže to vůbec nemusí bát Ufounci, ale ufouní pozemštané :-) z NASA . Rád bych posloužil odkazem, žel mi pc, ve kterém jsem měl odkazy uložené "odešel".... do věčných elektronických lovišť....

    OdpovědětVymazat
  4. Video č. 1: Těžko říct, zda to jsou stavby nebo přírodní hrbolky, třeba vzniklé únikem podzemních plynů.
    Video č. 2: Tohle natočím kdekoli na zemi a přebarvím to v post process softu. Ty kameny kolem by musely být velké jako ho**do :)

    Není to nic , než spekulace a fake.

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom, že NASA tají život na Marsu, je důkazů dnes více než dost. Byla tam dokonce už i Hitlerova výprava na konci 2.sv.války. Následovala společná výprava USA a SSSR, která na Marsu začala budovat těžební základnu. Tyto agresivní mise pokračovaly dál, až se někdy na přelomu 70. až 80.let 20.stol.stalo, že marsovští obyvatelé (lidičky kolem 1m vysocí a modrošedé kůže - film Avatar proto není náhoda !!!) začali tyto základny napadat. A co myslíte, že udělaly obě světové velmoci ? Začaly na Mars posílat kontingenty pojízdných robotů, které měly za úkol tyto licičky chytat a zabíjet. Dnes tam pozemšťané mají údajně celou výrobní robotickou linku, protože se marťanům dařilo ty roboty vyslané ze Země ničit. Ono nestačí, že korporátní mafiáni vedou války na Zemi, oni si je dovolí drze vyvážet i do vesmíru ! Alex Collier před časem říkal, že pokud lidé začnou vyvážet svoje pozemské války do vesmíru, mimozemské entity získají od Vyšší Moci mandát, dát pozemšťanům takovou lekci, že na ní nezapomenou jako na biblickou Potopu. Možná, že různé světové kalamity současnosti mohou mít původ právě v tomto bodě, a klimateroristické akce podstatně zhoršovat (jejich účinky, následky). Bezmocní globalisté se zmohou jen na jejich tradiční lhaní a mlžení, a sami mají jak se říká "pr.el v kalupu"! Vždyť i samotný Rothschild v nějakém starším rozhovoru pronesl, že přichází nejistá a nebezpečná doba, před kterou se nelze dostatečně ochránit !

      Vymazat
    2. tak a teď bych poprosil buď tu o Karkulce a nebo pár desítek odkazů :))))

      Neříkám, že nemáte pravdu.. Jen nechápu ty vykřičníky.

      Vymazat
    3. - tiež si to myslím, nevyzerá tá brošňa akási príliš čistá? Vyleštená? Po stovkách rokov? Žiadny prach! Možno práve spadla zo šuplíka v Curiositke....

      Vymazat
    4. pro Anonymní 16. července 2013 0:12

      Jen si vy lenoši líní dejte také práci jako já, a hledejte, čmuchejte, překládejte a pak také naleznete. Problém může u někoho nastat jedině ve špatném, nedostatečném propojení různorodých informací ve srozumitelný celek, jenž není vidět prvoplánově (jako servírovaná holoubata na talíři), ale rýsuje se "mezi řádky" zcela zřetelně ! Pokud nechápete ty výkřičníky už nyní, je zbytečné vám to vysvětlovat i potom. Je to stejné, jako když nepochopíte pointu vtipu, a nevíte následně, čemu se vlastně smát !

      Vymazat
  5. Tak jsem se na to první video koukla ještě jednou - a opravdu tam jakési stavby jsou. Jen mi bylo divné, že když už tak kvedlal autor myší, že nepřiblížil úplně rovný objekt blíž k pozici Lunar a ani nezmínil stíny, které ty objekty vrhají, některé byly opravdu dlouhé. To druhé video se mi pořád zdá jako povedený fake...

    OdpovědětVymazat
  6. A co se na tom Marsu vlastně těží?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to by zajímalo i mě ! Bude to něco, čeho je na Zemi nedostatek, nebo zde vůbec není. Určitě to nebude kámen nebo písek pro stavební průmysl na Zemi :-)))))

      Vymazat
    2. těží, těží, jako o život, protože z toho mají pohádkové zisky. Vůbec bych se nedivil, kdyby tam posílali těžební robotické lodě, které tam samy doletí, přistanou, natěží zásoby a zase odletí směr Země. Jako to bylo ukázáno ve filmu Měsíc 44, kde jim ty lodě někdo kradl i s natěženým obsahem. Takže i my můžeme zřejmě počítat s vesmírným pirátstvím.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.