22. července 2013

Oheň a kouř vystupující z podzemí Jemenu

Milý Orgonete,

dovoluji si přeposlat ti příspěvek z YT, který mě dost zaujal . Troufám si věřit, že stejnou měrou zaujme i mnohé jiné Orgoneťáčky. Ať už z pohledu materialisty či duchovně založených.

Pro materialisty může být zajímavý fakt, že výzkumy tohoto kráteru provedené jistým prof.Ianem Gassem již v roce 1964 prokázaly, že dosud probuzené sopky ve světě by byly jen zábavnou pyrotechnikou ve srovnání s probuzeným kráterem v Adenu, který je součástí šesti sopek v přilehlém okolí . Aden je přístavní město, jižní částí hl. města Jemenu, jehož přístavní část se rozkládá právě na tomto kráteru.

Pro duchovně laděné lidičky a předpokládám, že i v jisté míře obeznámené s proroctvími Písem svatých, by mělo být zajímavé to, že konce časů musí být nejprve projevené zvenčí. Tudíž viditelné každému oku. Což ovšem (tento výňatek z Nového zákona) je podmíněný faktem, že pouze probuzený (tj. hledající, obrácený na službu konání dobra, k Bohu ) je schopný vidět. Jinak, velmi obecně řečeno ( jako měřítko i těm, co si nejsou jisti svým postojem) se to dá zhrnout slovy, že něco se děje a dochází ke zvláštním úkazům, dějům.

Ještě toliko k videi, co pokládám za zajímavost je, že muslimové pokládají tento úkaz za jev, který jim byl prorokován jejich Mohamedem. Ten jim totiž na otázku toho, jak poznají poslední hodinu odpověděl, že "poslední hodina" nenastane, dokud nepřijde posledních 10 znamení. Mimo jiné ( pro křesťany známé jako posledních deset ran) se má objevit oheň, vystupující ze spodní části Adenu (arabsky slovo "aden" znamená ráj), znamení toho, aby byl jeho lid připravený na návrat proroka.. A tento "oheň ze země" je pro mnohé muslimy jasným znamením  toho, že čas je blízko. 
Potěší mě, když tímto svým příspěvkem vzbudím zajímavé diskuse a názory .

Zdraví všechny Dan.

 přikládám odkaz:


P. S. Orgonet: 
Město Aden je u vyhaslé sopky, jeho přístav přímo v kráteru.
Že by jim tam trochu zatopili HAARPem? (:-)))

21 komentářů:

  1. Interesantné - pripomína mi to tlkot srdca v hrudi - v hrudi JEMENU . Je to krásne !
    Tiež mi pripomína tento obraz vôľu ľudí stavať na miestach kde by sa malo nechať konať prírodu. Jedni zhoria, iných pohltí voda, lebo robia tie isté veci - idú proti - nesplývajú .
    B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 8:02

      Krásné přirovnání ! A víte, že jsem si toho všimla až teprve nyní?! Jako srdce ! Díky

      dan.

      Vymazat
    2. Občas sa mi "prisnia", vidím, rôzne obrazy.
      Podobný mi prišiel pred záverom 2012.
      Všetko je plán Zvrchovaného.
      B

      Vymazat
  2. Musí nějak strašit lidi.

    OdpovědětVymazat
  3. Takzvaná Biblia a Jánová Apokalypsa sú podla mna písané tými istými silami, ktoré riadia dnes svet a ludí. A tieto sily sa umelo postarajú o to, aby sme dostali nase znamenia a my ludia vo vseobecnosti si budeme mysliet ze to je trest, alebo spravodlivost bozia, zakial tí ktorí kontrolujú svet a ludí cez ich reptiliánske pudy nám hrajú tento scenár... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš půjde o kombinaci a prolínání obou realit : jak té Boží, tak té fušerské od temných globalistů ! Globalisté chtějí lidi svádět a odvádět od Božího Díla, aby uhráli svůj temný mandát proti vypršení jejich času. Zapomínají ovšem, že s Bohem se nesmlouvá jak s trhovcem na jarmarku. ON to totiž nemá v nejmenším zapotřebí se před nějakými světovládnými smrtelnými šosáky ponižovat ! Jakmile Bůh řekne, že je něčemu konec, tak se tak i stane, ať se proti tomu kdo chce jak chce cuká sebe víc ! ON je totiž nejvyšší instancí a autoritou ve Vesmíru ! Co řekne je Svaté !

      Vymazat
  4. Tento jev může mít souvislost jak s jistou pasáží o otevření ohnivé propasti dle Zjevení sv.Jana, tak s nějakou temnářskou utajovanou činností (Haarp a další nám neznámá "hejblátka")v prostoru Adenského zálivu. Není jistě bez zajímavosti v této souvislosti, že na jaře roku 2011 se v blízkosti Adenu v moři a nad mořem objevil gigantický vortex, jehož okolí hlídaly vojenské lodě NATO.Anejeden politik z Evropy a zámoří se na ten úchvatný jev přiletěl osobně podívat ! Není zcela vyloučeno, že tyto jevy mohou mít na svědomí jisté satelity na orbitě Země, jako je tomu podobně na orbitě slunce v případě propalování děr a otvírání časoprostorových vortexů !

    O události Adenského vortexu 2011: GOLF ADEN HAARP STARGATE 2011 SATELITE (http://www.youtube.com/watch?v=E0agFgW0NQw) a řada dalších videí, pokud do vyhledávače youtube.com zadáte větičku GOLF ADEN VORTEX.

    OdpovědětVymazat
  5. Podle mého pozorování mám dojem, že se tu již delší dobu jedná o jakési prolínání apokalyptických událostí, řízené "Boží mocí", a událostí, řízené uměle temnáři. Možná že temnáři chtějí, aby se probuzení těžko orientovali v tom, co se kolem nich děje, a aby jim mařili snahu o poznání pravých událostí, které nás nyní vedou ke Konci Časů, a mohli tak správně na "Boží signály a znamení" reagovat, a připravit se na na onen konec, který bude jenom na úrovni 3D (a zřejmě ne pro všechny)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro / 11:20. / Když už se bavit o Boží moci, je nutné si uvědomit, že Boží moc je v nás, v našem vědomí. A toto naše vědomí řídí vše, jenže toto vědomí není jednotné a tím se prolínají různé záměry, které pak vedou trochu nadneseně řečeno ke konfrontaci těchto různých záměrů zde na planetě. Proto jsou výsledky záměrů různé.

      Vymazat
    2. Podle všechno jsou obě strany v plné zbroji mi s láskou a oni s její odvrácenou stranou...

      Vymazat
    3. Tak tak, my stojíme s Mírem před konfrontací se stranou Války, Zmaru a Smrti. Apropo, to víte, že pražští zednáři usilují o ovládnutí církví v ČR, a že chtějí nahradit Blahoslavenou a Svatou Pannu Marii Svatou Smrtí (tzv.Santa Muerte),a to včetně soch a dalšího ikonografického zobrazování. No řekněte, který soudný a slušný člověk by si doma pověsil obraz smrtky nebo její sochu jako symbol uctívání a pravé zbožnosti ?!

      Vymazat
    4. O skutečné Boží Moci, která není v nikom z vás/nás, ale která má zájem o vás/nás, se už brzy přesvědčíte na vlastní kůži...my ovládáme respektive jsme schopni ovládat jen dílčí dary Boží Moci, nikoli Boží Moc celou, komplexní, absolutní...nepovyšujme proto své pyšné ego nad někoho, kdo je našim Tvůrcem a Bohem. I On má meze své trpělivosti, a nikým se nenechá vysmívat donekonečna. Jsou mnozí, kteří na své rouhání již šeredně doplatili nebo dokonce už nejsou mezi námi...

      Vymazat
  6. Jestli tato sopečná činnost nemá určitou souvislost s dírou ve sluneční koroně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 22:44
      Je to velmi možné. Opravdu víme velmi málo o tom, jak moc a do jaké míry ovlivňuje Slunce život na Zemi. Bylo by velmi troufalé tvrdit, že už víme všechno.

      dan.

      Vymazat
  7. Toto místo je určitě zajímavé, více třeba v tomto článku http://arduamontis.blogspot.cz/2011/09/z-ahadny-vortex-v-adenskem-zalivu.html nebo http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/4269-project-camelot-stargate-realitou-tajne-manevry-v-adenskem-zalivu-a-v-jemenu-co-je-realita-a-co-fantazie-rozhovor-s-aaronem-mccollum-1/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 22:46
      Velké díky za odkaz !

      dan.

      Vymazat
  8. No, teda chodit po tenké snad pevné krustě, pod kterou proudí láva, a ještě do otvoru v té krustě dloubat lopatou, to je buď extrémní odvaha a nebo by se to dalo nazvat také biblicky: Blahoslavení chudí duchem. Rozhodně bych se zrovna z tohohle na jejich místě tolik neradovala bez ohledu na to, jestli to Mohamed prorokoval nebo ne. To je jak sedět na odjištěné bombě.

    OdpovědětVymazat
  9. Cítím,že je v tom jistý záměr.... oheň i voda je očistou . Při pohledu na mapu a celkem chabým znalostem, ale selským rozumem... by to vypadalo na jisté spojení kontinentů.... zdali to bude vítané spojení pro obyvatele oněh území to si můžeme jen představovat, ale Gája jistě ví co a proč dělá. Krásné dny všem.....

    OdpovědětVymazat
  10. takovej zdroj energie a nevyuzitej....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, to chce "Jemenského Golema" držet na uzdě, a ne mu ještě pomáhat s megavýbuchem

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.