6. července 2013

Radarový kruh 28. 6. 2013, Denver

Tento radarový puls vyslal radar NEXRAD (Dopplerův radar) z letecké základny Dover, Delavare, USA,  28. 6. 2013. I z tohoto je zřejmé, že tzv. "meteorologické radary" mají daleko více funkcí než monitorování počasí ... Účel kruhu není znám, v blízkosti bylo vydáno varování před tornádem, ale to se neuskutečnilo (psal to dutchsinse)...




Více k tomu Michelle Hopkins anglicky:
http://www.youtube.com/watch?v=H9DAX-Zv7Gs&feature=share&list=UUBw57UIatFoishbWSeejGaw
(Doufám, že dnes najdu čas na překlad.)

6 komentářů:

  1. wow, sumi jak ten v brne, a zablesky hazi jako ten na slovenku i kdyz jen jen na jendu stranu zatim...

    OdpovědětVymazat
  2. Ti haj.li to zatím pořád testují, protože se připravují na celosvětové umělé spuštění Apokalypsy, a to tak, že si lidé budou myslet, až se to bude dít, že je to přírodního (byť třeba i kosmického) původu nebo že to je Boží trest seslaný z nebe na ně. Ale viníka "za oponou" - klimateroristy a další škůdce - z toho vinit nebudou - prostě tomu nebou chtít uvěřit, že něco takového vymyslel člověk na člověka !

    OdpovědětVymazat
  3. Len tam sú až tri radari vedľa seba na Malom Javorníku a 1 km odtial je další letecký radar ten je na Velkom Javorníku...Čo som ani netušil,že tam je tolko radarov po kope.......MS...

    OdpovědětVymazat
  4. A v Brně máme nějakej radar?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, kousek pod Brnem v Sokolnici v areálu bývalé raketové základny. Tam ho provozujou přímo amíci (viz obrázek zde : http://www.lidovky.cz/ministr-bartak-ujistil-starosty-ze-radar-u-sokolnic-zdravi-neskodi-11f-/zpravy-domov.aspx?c=A090821_103247_ln_domov_mev)

      Vymazat
  5. To mě nepřekvapuje. Denverské letiště a především to, co je vybudováno pod ním a v jeho okolí, dává tušit, že se tam dějí velmi nestandartní události. Koneckonců to dokumentuje i cyklus záhadných obrazů, jichž je toto letiště plné. Na několika z nich je namalován šedo-zelený spící démonský Moloch krutosti a zmaru, kterak se na jiných probouzí k životu a malchusem(druh šavlomeče) zdvíhá světový válečný požár. Doporučuji si ten cyklus denverských obrazů prohlédnout. Sami uvidíte, a budete překvapeni množstvím podivných otázek po jejich shlédnutí !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.