5. července 2013

Vymýcení dětské obrny je lež

Následující článek uvádím proto, že po jeho přečtení mě opustila další životní iluze: mám sice již dávno názor, že vakcíny jsou neúčinné, ale přesto ve mně bylo domnění, že očkování proti dětské obrně, kterým moje generace v ČR prošla v 60. letech, smysl mělo, protože tuto nemoc celosvětově vymýtilo, jak ukazují statistiky ...

A vida, vymýcení dětské obrny se ukázalo jako statistický podvod, jehož podstatou je hra se změnou názvu. 


Lži o vakcínách: Vymýcení dětské obrny je podvod

Paul Fassa
Překlad: OrgoNet


Jistě jste někdy četli zuřivé komentáře zastánců očkování pod články sdělujícími pravdu o vakcínách. Zastánci očkování často píší o tom, že zásluhy vakcín silně převažují nad rizikem nepříznivých účinků, a nepříznivé účinky ve skutečnosti vůbec neexistují.

Běžným argumentem je, že obrna byla vymýcena tím, že celé populace lidí byly očkovány vakcínou proti obrně. Na chvíli se vám může zdát, že je to pádný argument, který nelze popřít. Ale ona to prostě a jednoduše není pravda.


Pokud chcete posílit své rozhodnutí neočkovat, nebo získat argumenty z citací lékařů, vědců a jiných profesionálů medicíny o tom, jak vakcíny selhávají, navštivte web http://www.vaccinesuncensored.org/history.php . Podobné weby jsou vystaveny nejrůznějším stálým útokům, avšak poskytují neocenitelné infomace. Na téma obrna zde: http://www.vaccinesuncensored.org/history.php#coup 
(Pozn. Orgonet: základní informace o dětské obrně česky: http://cs.wikipedia.org/wiki/D%C4%9Btsk%C3%A1_obrna )

Hra na „změnu jména“

Zmizení „železných plic“, což byl obrovský přístroj s množstvím individuálně přizpůsobených dekompresních komor, kam byli umisťováni nemocní s obrnou, aby jim pomohly dýchat, vedlo mnohé k tomu, že uvěřili, že problém obrny je pryč. Ale železné plíce byly pouze nahrazeny jiným, mnohem menším přenosným přístrojem známým jako ventilátor. Ty jsou dnes používány k tomu, aby pomáhaly lidem postiženým jakoukoli formou omezení dechu, ať už z důvodu překrvení plic, obrny, či jiných paralýz, které znemožňují normální dýchání.

Podle dr. Zuzany Humphries bylo krátce po roce 1955 zahájeno tutlání za účelem skrytí faktu, že vakcína proti obrně ve skutečnosti tuto nemoc šíří. Dr. Humphries vysvětlila v přenášce, http://www.youtube.com/watch?v=Twch-T-n8Ns , jak smrtící živý kmen viru obrny infikoval "mrtvé" Salkovy vakcíny z neaktivních virů a vytvořil epidemii nemocí podobných obrně, které byly označeny jako aseptická meningitida či Akutní měkká paralýza (Acute Flaccid Paralysis, AFP). Tento pojem zahrnuje Gullain-Barreův syndrom neboli „francouzskou obrnu“, traumatickou neuritidu, Reyův syndrom, enterovirální encefalitidu, transversní myelitidy a poliomyelitidu.

Dr. Humphries ukazuje grafem v článku http://drsuzanne.net/wp-content/uploads/2012/07/Smoke-Mirrors-and-the-%E2%80%9CDisappearance%E2%80%9D-Of-Polio-_-International-Medical-Council.pdf , jak záznamy o obrně sice dlouhodobě klesají, avšak případy AFP od poloviny 90. let prudce narůstají, což dokazuje, že obrna nezmizela.



Dr. Lorraine Day, která se přirozeně uzdravila z rakoviny, poté, když byla po těžkých lékařských procedurách „poslána domů zemřít“, rovněž vysvětluje, že vakcíny nefungují, ve videorozhovoru, který můžete vidět zde http://healthmaven.blogspot.com/2011/12/vaccines-do-not-work.html

Když bylo zahájeno očkování, obrna byla přejmenována na různé jiné názvy, aby se zakryla neúčinnost vakcín. Dr. Day tvrdí, že 80-100% obrny bylo způsobeno samotnou vakcínou. Ale o tom se dozvěděl málokdo, protože název obrna byl změněn na aseptickou meningitidu.

Obrna vyvrcholila počátkem 50. let a před zavedením Salkovy vakcíny proti obrně byla již na ústupu.
Pak přišla "živá" orální vakcína proti obrně (OPV – Oral Polio Vaccine), kterou vynalezl Albert Sabin http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Sabin , a která obsahovala oslabené živé viry. Byla určena k vytvoření „virálního krytu“.

Pěkná teorie, ale ve skutečnosti živé viry obsažené v OPV měly tendenci kombinovat se a mutovat ve čtvrtý, virulentnější divoký kmen virů obrny. V USA byly dokonce případy, kdy byli obrnou zasaženi rodiče, kteří měnili plenky svému očkovanému dítěti.

Nebezpečné orální vakcíny byly v USA a v jiných industriálních státech zakázány, ale výrobcům vakcín se podařilo protlačit je do třetího světa, které za ně nejen zaplatily, ale souhlasily i s tím, že budou prosazovat toto očkování na svém obyvatelstvu.

Program Billa a Melindy Gatesových v Indii byl propagován jako „Poslední míle: Vyhlazení obrny v Indii“ http://www.youtube.com/watch?v=a-4a5LwYhKE Propagační video uvádí čísla ukazující tisíce případů obrny v Indii před několika desítkami let, a pokles až na 42 v r. 2010.

Avšak tato statistika divokého viru obrny nezahrnuje případy obrny vyvolané očkováním, pod jiným jménem, (NPAFP – Non Polio Acute Flaccid Paralysis – nepoliózní akutní měkká paralýza)

Opět stačí prostá změna názvu nemoci, a nemoc zmizí – a objeví se jiná se stejnými symptomy! Skvělá metoda pro očkovací průmysl a jeho kampaně na prodej svého svinstva třetímu světu a rozvojovým zemím.

Pokud nevíte, proč mainstreamová média pomáhají farmaceutickému průmyslu zakrývat tuto špínu, uvědomte si, že média tím ochraňují svůj status-quo a své obrovské zdroje příjmů z reklamy farmaceutického průmyslu.

In case you’re wondering why the mainstream media helps the pharmaceutical industry hide this dirt, realize the media protects the status-quo as well as its large source of advertising revenue from the pharmaceutical industry.

Další zdroje informací:

NaturalNews.com/035627
Untested vaccines causing new wave of polio-like paralysis across India
Mutated Virus from Vaccine Causing Polio Outbreaks in Africa
Pakistan to ‘Punish’ Families Who Reject Ineffective and Dangerous Polio Vaccine
Polio Vaccines Now The #1 Cause of Polio Paralysis
VIDEO: Vaccines Didn’t Cure Polio After All?


19 komentářů:

  1. Orgonete děkuji za parádní článek.O očkování dětí se začínám zajímat čím dál víc,internet+knihy,a sami máme doma 3 týdenní miminko a nebudeme ho nechávat očkovat na nic!Bude to boj,ale nenechám ho otrávit rádoby povinným očkováním jako je Hexavakcína a jim podobné jedy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím vám palce, buďte stateční. A kupte si knihu Doba jedová II, ať máte dostatek protiargumentů proti zaostalým či koupeným lékařům.

      Vymazat
  2. Nejsem pro přehnané očkování, ale něco na něm přecejen je. V době, kdy jsem byl dítě, byly nemoci jako je dětská obrna nebo černý kašel běžnými nemocemi. Kde jsou dnes? Vy snad znáte někoho, kdo má dítě s dětskou obrnou nebo které mělo černý kašel? Já ne!
    Nic se nemá přehánět. Aby se s vaničkou nevylilo i dítě! Určitě to očkování nepřehánět, ale úplně ho zatratit je také hloupost.
    Až vás pokouše pes nakažený vzteklinou, opravdu si nenecháte dát vakcínu?
    Drahoš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ne,urcite ne.Dam si panaka MMS

      Vymazat
    2. Pokud vás pokouše pes se vzeklinou, tak i kdyby ockovani fungovalo, tak uz je jaksi pozde... zkuste se trochu zamyslet... nicmene pokud prozkoumate pocatek ockovani proti vzekline, zjistite, jak je to vse prekroucene a ze tzv. vzteklina je, kdyz je zvire akutne otravene nejakymi jedy.

      A pokud hledate deti ci dospele s obrnou, tedy neurodegenerativnim postizenim, tak ty jsou vsude kolem vas. Ja jsem napr jednou z nich, nasledek ockovani (ktereho tezko rict), nastesti jen s lehkou formou. (Ale ja jsem zrejme ta ojedinela vyjimka a ta jedna z mala, kterou je treba obetovat pro "zachranu ostatnich, ze?!) Asi jste video pozorne nesledoval a zrejme nepracujete s "nemocnymi" lidmi, pak byste koukal..

      Mam pocit, ze mnoho lidi se nedokaze vzdat domnenky, ze to prece nebylo cele nadarmo (ockovani, pokusy na zviratech), zvlaste kdyz uz to v sobe maji a dali to i svym detem, proto stale jakesi alespon lehke obhajovani, ze to smysl ma... ach ach ach

      Kamala

      Vymazat
    3. Proti MMS zcela jistě nic nemám. Ale všelék to také není! Nic se nemá přehánět. Ani ten odpor k očkování.

      Vymazat
    4. Pro Kamalu
      Problém tkví v tom, že jsou lidé v zajetí svých denních rituálů a mělkého, jednoduchého myšlení. A to je přesně to, co Matrix po nich chce, aby dělali !

      Vymazat
  3. Zajímavé.
    Dnes když je svátek Cyrila a Metoděje se objevil na netu jeden zajímavý článek o nich trochu z jiného pohledu:

    http://www.seniortip.cz/?module=article&id_article=3633

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...umne napsáno, obzvlášť poslední věta článku. Ďakujem za navedenie , B

      Vymazat
    2. No, myslím, že to o tom Rusku bylo dost tendenční,západ se chová stejně, jen to víc maskuje.
      Dita

      Vymazat
  4. Státní totalisti mají svůj dvoreček tak jim ho neberte a dejte jim své děti na jejich neúnavné naporcovávání svých mrzkých experimentů. To jste humanisti, šilhali by vzteky kdyby si nemohli dokazovat důležitost osobnosti. Měli jsme profesora na základce který tvrdil že se spletl když 20 let to vyžadoval s pedagogem. Za sebe bych zrušil i povinné školství. A vejšky nechal dělet zájemcům se splněnými testy inteligence které rozvíjení nižší školství nenabízí, zato ale bezpočty fašismů kreatůr s přeplněnými sajtnami vrchem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohajeho, vy jste Tatar? Vůbec nechápu, co tímto příspěvkem chtěl básník říci... :-))

      Vymazat
    2. Jasně že ne, ale dávejte si fruktózový sirup (ve slovenské variantě koly) který tělo neumí metabolizovat a ukládá ho do tuku ať nevypadnete s kalhot, když už se vám to povedlo z obrazu.

      Vymazat
    3. Tady pomůže už jedině mokej hadr na palici nebo rovnou utratit obecní palicí

      Vymazat
  5. Tak například já byla očkovaná na černý kašel a před čtyřmi lety jsem s ním skončila na infekčním. Takž Drahoši, zde jsem. Já měla černý kašel a u nás v práci minimálně pět lidí co vím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proboha, kde to děláte, kde žijete?! Neplete si černý kašel s něčím jiným? Já ve svém okolí prostě o někom s černým kašlem nevím. A kdysi dávno před nějakými 60 léty ho měla moje máma. Nepřál bych vám to zažít! A kde jste viděla někoho s dětskou obrnou? Za mých mladých let to byla častá choroba. Konkrétně můj soused když byl dítě ji měl, vyléčili ho a do konce života kulhal, protože mu přestaly nějak růst svaly na jedné noze.
      Drahoš

      Vymazat
    2. Nebojte se, chemtrailsy nám nějakou geneticko-biologickou lahůdku jistě připraví

      Vymazat
    3. Člověč Vy vůbec nevíte, co to plácáte. O černém kašli vím, vyskytuje se i dnes, a o dět.obrně nevíte vůbec nic. PS:obrna nejde nikdy 100% vyléčit, pouze pravidelnými cviky zmírnit postižení. Mám takto postiženého syna= dětská mozková obrna. Nejdřív se odborně informujte, než tady budete plácat nesmysly a oblbovat lidi.

      Vymazat
  6. Dobrý večer,
    u nás na vesnici také řádil černý kašel, zdůvodňovali to tím, že to chytl ročník co zrovna nebyl očkovaný, kde je pradva nevim
    Antena

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.