9. července 2013

Vyrobit krásné letní počasí není jen tak

V ponděli byl letní den jako vymalovaný, teplo přesně akorát, na obloze vzorné letní obláčky (viz moje autentická fotka) ...



Jenže pohledy na radarové a satelitní snímky prozrazují, že ani tohle vše nevzniklo přírodně, nýbrž bylo třeba to vyrobit. Je-li v plánu jasno a příjemné letní počasí, dá to klimateroristům dost práce.

Viditelné manipulace počasí v pondělí 8. 7. 2013:

1. Kruh kolem nizozemského radaru - zřejmě odvracení atlantické oblačnosti od Evropy vytvářením vysokého tlaku vzduchu.



2. Typické letní obláčky: na satelitním snímku je vidět, že byly jakoby kouzelným proutkem náhle současně asi v 7.00 "zapnuty" ve čtverci zahrnujícím ČR a část Polska, a dále postupovaly jako vojsko ve vyrovnaných řadách. Příroda by to nedokázala, ale pro klimateroristickou radiaci je to hračka.
Tyto mráčky zřejmě vytvářejí částečnou sluneční clonu, aby teplota příliš nestoupla. Jinak bychom tu měli okamžitě přes 30°C.
Snímek NOAA:

Video - animace tvoření a pochodu mráčků: http://youtu.be/SiO1NGDo9Wk

3. Radar Skalky od časného rána vytvářel modré zrnění - zobrazoval "falešné srážky" (to dělal už několik dní předtím), a dokonce vytvořil kruhy typu "kruhy na vodě". Nakonec v 11.15 se údajně porouchal - viz hláška o poruše.
Snímek radar ČHMÚ :

Animace: http://youtu.be/7ucI69cw6HI


4. Radar Skalky odpoledne po opravě jako znovuzrozen (upgradován?) vyslal silné impulsy, které se projevily jako plný kruh. Díky čtenáři za upozornění a za zaslání snímků.

Ahoj Orgo, posílám dva snímky radaru Skalka z dneška v 16.15 a v 16.30, kruhy byly za sebou jen v tyto dva časy. Případně je vyvěs na tvůj web, za který ti zároveň děkuji :-) Ardi


Animace - jak radar Skalky vyslal impulsy: http://youtu.be/6HgeRSTMWuQ


Výše uvedené manipulace bývají pozorovány v období jasného počasí, a zcela jistě jsou důkazem jeho umělého vytváření a udržování. Žádné přirozené počasí už neexistuje :-(((

Večer se úplně vyjasnilo - když vypnuli technologie na tvoření mráčků - a několik letadel zkontrolovalo pomocí chemtrails stav orgonu v různých hladinách ... asi v pořádku, do rána si dáme pauzu a pak uvidíme.

14 komentářů:

  1. Vyrábějí sucho v období nalévání obilných zrn.
    To bude zase breku ze stran dotovaných zemědělců.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ale ten brek si odskáčeme všichni, nemyslíš?
      Dita

      Vymazat
    2. za chvili uz bude volne obchodovani EU s USA, tak budem nakupovat chleba s Terminatorskeho obili a brambory s geny od skorpiona s jezurou. mimojine se o tom jedna Angela Hitler, tedy Merkel s Gerym. GNO musi vsak,pry v EU byt vyznacene,v USA nikoli. No, jak dlouho jim to tady dovoli oznacovat.

      Vymazat
    3. GMO k nám proudí nepozorovaně. Nebo je snad původ olejů, na kterých se smaží, uveden na jídelních lístcích restaurací? Vývařovny vesměs nakupují ten nejlevnější mogul v kanystrech a o GMO slunečnicích je v Evropě ticho. Ani ta řepka už se mi nezdá taková jako dřív. Česká kukuřice je GMO téměř vždy, o tom není pochyb. Používá se na krmení dobytka, prasat i drůbeže. GMO je v mase, uzeninách, másle, mléčných výrobcích, vejcích .....
      Hnojem od zvířat krmených GMO kukuřicí je zaneřáděna půda pro pěstování obilí, brambor, ovoce a zeleniny, často distribuovaných s nálepkou biokvality. Lítáme v tom všichni už mnoho let. Probíhá nevyhnutelná likvidace všech, kteří nemají možnost samozásobení. Ráda si koupím maso z Maďarska a Polska. Tam Monsato vypráskali. Kdo věří pomluvám pana Babiše, má obrovskou smůlu.

      Vymazat
    4. Už by se s tím mělo začít něco dělat.Co začít s servilními,zrádcovskými,zlodějskými politiky??

      Vymazat
    5. http://ee.dunres.sk/clanky.php?id=6093

      Vymazat
    6. Dle předpovědí, bude úroda opožděná jen asi o 14 dní a na velkou katastrofu to nevypadá

      Vymazat
    7. Češi si zato mužou samy, pokud budou pořád masově navštěvovat obchodní řetezce a vykupovat slevové zboží, ktere je vetsinou vyrabeno a dovazeno z ciziny.

      Vymazat
  2. Už se to rozjíždí!!! :D :D :D budou pecky

    OdpovědětVymazat
  3. Ta animace tvorby obláčků je dokonalá ukázka toho, co je v možnostech klimoušů... Neuvěřitelné!

    OdpovědětVymazat
  4. Diky za video i obrazky kruhu, taky jsem ho postrehla (mam aplikaci v mobilu, docela uzitecne :-) ). Ovsem dnes na webu chmi uz ty obrazky nejsou. Pro me jako skeptika to je jasne potvrzeni manipulace pocasi...

    OdpovědětVymazat
  5. O počasí je zajímavě psáno zde:
    http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2013/07/uvaha-pocasi.html

    OdpovědětVymazat
  6. Ty obláčky jsou hodně nízko.To již před lety mi bylo divné a byl to jeden střípky, který mne vedl a dovedl až sem na Orgo.Když mi bylo 12 let, letěl jsem letadlem z K.V. do Prahy prohledali jsme "beranky".
    A tak jsem chtěl vědět tehdy jak vysokou vlastně bývají. J ešte v letadle jsem se dozvěděl, že ve 3 km.No a pak ke konci 90.let, začali podivně létat níž a níž. Tudíž pro mne i tyto mraky už nejsou přírodní.
    To jsem si tak vzpomněl, když jsem viděl tento článek.... :)

    OdpovědětVymazat
  7. Teda, už nebudu psát komentáře z tabletu.... .-(

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.