18. prosince 2013

Další purpurový paprsek

Ještě nás ani nepřestalo bavit se dohadovat, co je na snímcích světelného sloupu z Kanady, a už tu máme další červenofialovou záři.
Natočeno 8. 12. 2013 v Anglii, Tor of Glastonbury.

http://youtu.be/Nv6Ew50nmPY

purpurový


Poslední dobou je prý snímků s touto barvou stále více. Duchovní znamení?
Význam fuchsiové/purpurové/nachové/magenta barvy: Viz http://www.aura-soma.cz/produkty/barvy/magenta.htm


Symbolický význam: Takže... co je první? Červená nebo purpurová? A co je poslední? Fialová nebo purpurová? Pokud budete v purpurové vidět barvu, která je mezi fialovou a červenou, pochopíte metaforu osvobození se od duality. Prožít nebe (fialová) na zemi (červená) je možné teprve tehdy, kdy přestanou existovat polarity. Z tohoto důvodu jsou v purpurové čakře uloženy akášické záznamy: mimo dualitu a tedy i falešné soudy, které tento stav vytváří. Je dobré vzít v úvahu i complementární barvu k purpurové - tedy olivově zelenou. Proces otevírání se plnému potenciálu purpurové vede přes pochopení energií komplementární barvy a přes vědomé úsilí o udržení čistoty olivově zelené čakry. V symbolické rovině vidíme starozákonní poselství olivové ratolesti, kterou holubice přinesla Noemovi, i olivový háj, kde se podle Nového zákona scházel Kristus se svými učedníky. V Noemově případě hovoří olivová o naději, že potopa proměnila a očistila zkažený svět. V případě Krista představuje naději, že se učedníci naučí sloužit na zemi a přitom přebývat na nebesích. Kristus řekl: „Buďte z tohoto světa - ale ne v něm“. To je příslib purpurové - přeměna(transmutace) a přepodstatnění (transubstanciace).
Spirituální význam: Purpurová je neblíže Bohu a jako taková představuje vše - věci velké i malé. Všechny mají stejnou důležitost. Jinými slovy tato barva pojednává o nesmírné úctě k posvátnosti všeho života.


Anonymní18. prosince 2013 16:11
Glastonbury patří k nejsilnějším místům božské ženské energie, dárkyně života. Taková místa se snažili temnáři ničit, neboť jim hodně narušovala jejich zvrácený koncept. Některé legendy uvádějí, že v Glastonbury je pochován král Artuš, hledač svatého grálu. Glastonbury Tor je považován za místní svatý kopec. Tuto sobotu 21.12.2013 od 17,11 jejich času tam proběhne celosvětové setkání a spojení sil, abychom se připravili na opravdovou realitu. Doposud jsme mistrně nuceni žít v iluzích, které nám temnáři naprogramovali. Jak uvedl 7.7.2013 Aolian: "je potřeba aktivním způsobem zapracovat na změně vnímání naší reality: skličující pocity zajatectví vyměnit za klidný postoj pozorovatele a koumáka, který si dělá jasno v tom, co patří k životu a co k falešným pozlátkům".


20 komentářů:

  1. Tak tady je ten odlesk naprosto jasný. Na videu je to vždy lépe vidět, protože pluje spolu s kamerou - reaguje na její pohyb. Dokonce je tam v jedné chvíli vidět, jak zabral systém pro stabilizaci obrazu při prudším pohybu a paprsek se rozhoupal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, nevsimla jsem si, ze by neco s kamerou plulo. ten paprsek stal na stejnem miste.
      tak uz abyste jsem poslali vase videa s plujicimy odlesky apod. tesime se na ne.
      kylco tomu, kdo mne presvedci, ze je to kamerou nebo fotakem:-))) sem zvedava......

      Vymazat
  2. ..opět "lens flare" :-/

    OdpovědětVymazat
  3. Videla som v "sne" biely trojplameň, s obrysmi purpurovými, a pod ním znaky - hakybaky.
    V reáli : Na vode plávala biela Victoria Regia/ lekno/ , na vode plávali jej olivovo zelené listy. Celé jazierko bolo posypané leknami fuchsiovými :-) To ma primälo namalovať svoj prvý obraz v živote. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne, ďakujem , B

    OdpovědětVymazat
  5. Opravdu? Tzv. přetečení chipu v kameře!!!! Dělájí to i foťáky když dostávají více informací, než dokážou zpracovat. ;) (Záleží jak cloníte, jestli se používají filtry, ND atp...) Zkuste si to ale na své kameře či fotoaparátu, já mám své hračky rád a přímý pohled do Slunce jim dopřávám jen těsně po východu nebo těsně před západem ...

    OdpovědětVymazat
  6. Nic nového pod sluncem.Je to infrazáření,které zachytila kamera.Já když opravují dálkové ovladače,které nejsou vybaveny indikační diodu,tak používam mobilní telefon s fotákem.Na mobilním telefonu zapnu foták a zaměřím na infra led diodu dalkového ovladače a sepnu nějaké tlačítko a na displeji mobilního telefonu vidím jak svítí infra dioda.Tím si ověřím funkčnost dalkového ovladače.Kdyby fotáky byly vybaveny filtry které propustí jenom viditelné světlo a všechno ostatní spektrum potlačí, tak to nebude dělat žádné barevné anomalie.Petr

    OdpovědětVymazat
  7. na fotce neni nic zvlastniho - bezna opticka vada vznikla v objektivu pri foceni proti svetlu ...

    OdpovědětVymazat
  8. Glastonbury patří k nejsilnějším místům božské ženské energie,dárkyně života. Taková místa se snažili temnáři ničit, neboť jim hodně narušovala jejich zvrácený koncept. Některé legendy uvádějí, že v Glastonbury je pochován král Artuš, hledač svatého grálu. Glastobury Tor je považován za místní svatý kopec. Tuto sobotu 21.12.2013 od 17,11 jejich času tam proběhne celosvětové setkání a spojení sil, abychom se připravili na opravdovou realitu. Doposud jsme mistrně nuceni žít v iluzích, které nám temnáři naprogramovali. Jak uvedl 7.7.2013 Aolian: "je potřeba aktivním způsobem zapracovat na změně vnímání naší reality: skličující pocity zajatectví vyměnit za klidný postoj pozorovatele a koumáka, který si dělá jasno v tom, co patří k životu a co k falešným pozlátkům".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OKO, KTORYM SA POZERAS NA SVET, SA POZERA NA TEBA... ODRAZ&NEODRAZ

      Vymazat
    2. je tam Cobra, Fulford i jiné zajímavosti. V odkazech na zdroje jsou diskuze:-)
      http://hipknowsys.blogspot.cz/

      Vymazat
  9. Nevim jestli to neni mimo misu a muze to k tomuhle mit nejakej vztah,ale skutecnosti je,ze modry nebe jak ho vnimame my,kdyz je jasno,neni ve skutecnosti vubec modry,to je jen zpusob videni naseho oka,ale ve skutecnosti je fialovy!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mi ani nerikejte, pane proud. tak to by znamenalo, ze vecer si leham se sousedem, ktery je vlastne v mych ocich muj muz.... a nebo..., nebo je to vlastne uplneobracene???? je to muj muz, a my oci ho videj, jak souseda a.....a..ja si uz 10 let myslim, ze je to ten pravej....a vono to tak vubec neni!!!

      pane proud, neberte to ve zlym. mam proste rada humor, kterym jsem se nakazika od meho muze, nebo to byl preci jen ten soused??? :-))
      krasny vecer

      Vymazat
    2. Proude, kde nájdem niečo bližšie ?? Ď. B

      Vymazat
  10. Toto video je optikou a sklonem proti slunci, běžně toto snímám- vychytávám, aby to na záběru nebylo- sklonem úhlu.

    OdpovědětVymazat
  11. Opravdu by to chtělo nějaké znalosti o optice a lomu světla. Zejména pokud se jedná o nekvalitní fotak, což je zřetelné na fotkách paní.
    http://www.tzplanet.com/words/understanding-lens-flare/52

    https://www.google.cz/search?q=lense+flare&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=0-OxUv7jEYXwhQfC3oHwBA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1680&bih=900

    OdpovědětVymazat
  12. Nemám potřebu ve všem vidět mystéria, nicméně vy všichni techničtí mistři vytvořte tedy prosím takové video- když je to tak snadné, děkuji...

    OdpovědětVymazat
  13. http://cs.wikipedia.org/wiki/Blooming
    https://nikoneurope-cz.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/58791

    OdpovědětVymazat
  14. https://www.google.cz/search?q=Smearing&client=firefox-a&hs=53D&rls=org.mozilla:cs:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZpKyUpGXAoyZhQeXq4EI&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1720&bih=776#q=Smearing+ccd&rls=org.mozilla:cs:official&tbm=isch

    OdpovědětVymazat
  15. Odlesk objektivu od sluníčka, nehledal bych v tom nic víc..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.