13. dubna 2014

Chemtrails 13. 4. 2014 k řízení "závojovité fronty"

Objevily se zde názory, že v poslední době je nějak málo chemtrails. Že by nějaký krok k lepšímu?

Může se to tak dočasně/chvílemi zdát, protože ani klimateroristé neplýtvají materiálem tam, kde zrovna nepáchají nic mimořádného, či tam, kde je atmosféra právě dostatečně nasycena ionty, aby byla bez problému řiditelná radiofrekvencemi či probíhaly komunikace. (Ani zemědělci nehnojí pole, na kterém zrovna nemusí nic růst, nebo které je zrovna dostatečně pohnojené (:-))

Prostě, buďme si vědomi, že klimateroristé nesprejují bezhlavě a co nejvíc, nýbrž podle přesně propočteného systému globálního řízení počasí/vojenských komunikací/dalších faktorů známých jen jim. Někdy stříkají hustě, někdy méně, někdy vůbec, ale vždy plánovitě.

Pravidelná chemolinka/monitorovací let (podle potřeby) nad mým domem/zahradou rozhodně hřmí denodenně nepřetržitě v desetiminutových intervalech. Jediná změna oproti zimnímu období je, že navečer dělá častěji nad ČB oblouky místo rovných čar (:-) Samozřejmě, další lítají dle klimateroristických potřeb, někdy míň, někdy víc.

Dnešní chemtrails nad územím ČR byly nastříkány za svítání, a to za přesným účelem řízení pohybu "závojovité" fronty, z níž dokonce na nás majitelé vody nechali spadnout trochu deště (asi tak konev na záhon, bída). Ráno už čáry na obloze nejsou vidět, rozplynuly se do obvyklé beztvaré chemooblačnosti.

Nedělejme si marné naděje, klimateroristický průmysl jen tak své hračky nezahodí, umíte si představit,
co subjektů na tom profituje?

Viz snímky:
Chemtrails v čele "závojovité fronty" vytvářejí "kanály", v jejichž směru je pak fronta řízena radiofrekvencemi  co do směru i rychlosti pohybu.

Zdroj: družice Eumetsat (snímky kliknutím zvětšíte)
http://oiswww.eumetsat.org/IPPS/html/MSG/RGB/EVIEW/SEGMENT15/index.htm






Zdroj: družice NOAA http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/sat/data_jsavhrrview.html



26 komentářů:

  1. http://www.disclose.tv/action/viewvideo/171895/Skywatcher_The_Incredible_True_Story_of_Artificial_Clouds_and_Weather_Modification/
    IvH

    OdpovědětVymazat
  2. To co škodí ztrácí svou schopnost škodit, jakmile je to vyneseno na světlo. V tomto vzájemně propojeném vesmíru každé zlepšení,jehož dosáhneme ve svém soukromém světě,zlepší svět všeobecně pro každého.My všichni plujeme na kolektivní úrovni vědomí lidstva,takže vše, co děláme pro obohacení života,se k nám vrací zpátky. My jsme život.
    Prostá laskavost k sobě a všemu,co žije,je nejmocnější transformační silou. Nezpůsobuje žádnou prudkou reakci,nemá žádnou stinnou stránku a nikdy nevede ke ztrátě nebo zoufalství.Zvyšuje vlastní skutečnou moc člověka bez vyžadování nějaké oběti. Ale k tomu aby taková laskavost dosáhla maxima, musí být univerzální,bez jakékoliv výjimky,nesmí být uplatňována s očekáváním nějaké sobecké odměny. Její účinek je stejně dalekosáhlý jako jemný.
    Ve vesmíru kde ,,podobné přitahuje podobné" přitahujeme to,co vyzařujeme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Globalisté v poslední době zaujali postoj ignorace k prozrazení jejich "misí", a rozjeté akce totiž navzdory prozrazením na netu, dokončují podle schváleného plánu. Mají totiž dobře vyškolené dezinformátory v rolích svých mluvčích, kterým se úspěšně daří odrážet útoky na utajované aktivity jejich chlebodárců.

      Vymazat
  3. Dobrý den!
    Chtěl bych vám poslat jeden snímek pořízený mobilem 30.3.20114.
    Bylo to po poledni, kdy jsem projížděl na úseku Jemnice - Moravské Budějovice (č. 152). Byla jasná, bezmračná obloha. Jsou k vidění stopy po letech do východních destinací a naopak, toto bylo však ze severu na jih, či naopak? a nijak se "stopa" po letadle nerozplývala. Při této výšce by to musel být velmi značný hlomoz motorů, ale nic takového jsem nezaznamenal...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte, že chemtrailsy nerozprašují jen pozemská konveční letadla, nýbrž i stroje, o jejichž původu prakticky nic nevíme !!!!

      Vymazat
  4. Mám pocit, že klimouši vypustili nějaký "divný" hmyz-je toho všude plno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jako kybernetický hmyz ? Nedávno jsem někde na netu zahlédl video, kde byl takový elektronický hmyz předváděn v činnosti a v letu.Na první pohled téměř nerozeznatelný od skutečného.

      Vymazat
  5. Já získávám při pozorování práce klimateroristů ten dojem, že tak trochu změnili navyklý systém sprejování. Přeci jen, jako by ubylo "pracovních sil" Dost možná, že nečekané lednové mrazy ve spojených státech či povodně v VB je poněkud vyděsily. Že by nežádoucí efekt ? Jistě, moje domněnka, neboť u nás na S. Moravě je klid. Je také docela možné, že i rebelující Ukrajina se vzdorným Ruskem může mít na postupu práce klimateroristů lví podíl. A je dobré politiku do této sekce plést.
    Počasí je sice poněkud aprílové, avšak, co je zvláštní, za poslední dva měsíce se nestalo vůbec nic zvláštního. Je to, jakoby klid před velkou bouří a mě osobně to vůbec nenechává v klidu. Takže, buďme bdělí..

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta mela zcela jistě ještě letos přijde. Podívejte se, co se děje v pohraničí Ukrajiny a Ruska.

      Vymazat
    2. Je to tak ! Dospěli jsme do stadia, kdy si to USA a aliance NATO chtějí s Ruskem a Čínou vojensky a mocensky "rozdat" !!! Dělají pro to všechno možné, aby se to stalo !!! Sledujte pozorně světové události v širším kontextu, a něco vám "dojde" !!!

      Vymazat
  6. Nevím jak je to v globálu, ale pravdou je, že poslední cca dva měsíce je toho hnoje nad hlavou u nás na Opavsku podstatně méně. Poslední dny skoro nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I Obamův klimateror aparát se otřásá v základech, ač to navenek za žádnou cenu nepřizná. Petrodolárky totiž končí, a tudíž chemosprejing nebude mít kdo brzy financovat. Myslím si proto, že udržují jen to nejnutnější, aby se jim to zcela nerozpadlo. Na druhou stranu se nám tají, že slunce se za posledních 20 let postupně zvětšilo o jednu čtvrtinu až jednu třetinu. Že pálí mnohem více, než asi před 5-ti lety, a že i světelný tok slunce se podstatně zvýšil. Z toho vyplývá, že pokud nebudeme povrch Země clonit chemodekami, spálí nás proměnou prošlé slunce na troud.

      Vymazat
    2. Obama s tím nemá nic společného...

      Vymazat
    3. I loutkáři a loutkoherci jako Obama jsou součástí globální hry "těch za oponou" o nás bez nás. A to je třeba si uvědomit jako vůbec první věc ze všeho !

      Vymazat
    4. Přesně tak ! Je třeba odhalit ty nebo toho, kdo tahá za nitky, pak je možné něco dělat, a měnit k lepšímu !!!

      Vymazat
  7. Také jsem zaznamenala sníženou činnost klimoušů tak od půlky března.. U nás na jihovýchodní moravě bylo neskutečně krásně, až se mi to zdálo divné :) ..trefně řečeno, klid před bouří :)

    OdpovědětVymazat
  8. .. klid pred búrkou ? - Haha, niekto tu po búrke túži ? Veď ju Vašimi rečami priťahujete ! B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anonymní 17:41- B.
      Kdyby moje řeči mohly cokoliv změnit, tak by tu na Zemi byl dávno ráj ! A Sluníčko by nikdy nezapadalo. Pokud budu ignorovat své vniřní pocity, tak je to totéž, jako když přestanu poslouchat svůj vniřní hlas, své svědomí. A budu žít ve tmě.

      dan.

      Vymazat
    2. Anomymni 17:41
      ..nikdo tu po "bouřce" netouží. Je mi to líto, pokud jste nepoznal/a tu ironii ve větě. Já se nad tyto všechny události, které se ve světě dějí dívám s nadhledem. Protože vím, že ti "neprobuzení" si hážou klacky pod nohy sami.. Je to ale bohužel jejich cesta, vybrali si to tak a ja to respektuji. Samozřejmě, že to jak tito papaláši jednají se dotýká i mé osoby, dotýká se to nás všech. Bohužel. Ale všechno co se děje, má svůj smysl. I ty špatné věci. Beze tmy bychom nepoznali světlo.

      Vymazat
    3. Neutěšujte se chimérickými tezemi, že vše, co se děje, je tak, jak má být. To bychom se nakonec mohli postřílet sami, a globalistům tak podstaně ulehčit jejich práci !

      Vymazat
  9. Můj komentář se netýká článku, ale dnešních krup. Dnes - 14. 4. v cca 15:45 jsem ochutnal jednu kroupu, které padaly nad Židovským městem v Praze a měla chemickou, nechutnou chuť. Druhá taktéž. Zvláštní.
    Radek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když jste jedl kroupy dříve, tak vám připadaly vždycky normální, chutné, nechemické? To je teda zvláštní...

      Vymazat
    2. To bude asi tím, že kroupy padající z nebe nejsou k jídlu!

      Vymazat
    3. anonymní 19:24
      Raději neochutnávat. Nikdo nevíme, co nám do těch mračen denodenně sypou.

      dan.

      Vymazat
    4. To máte zcela pravdu : kroupy padající z nebe zcela určitě nejsou k jídlu !!!

      Vymazat
  10. Frekvence od 1,8Hz - 2,5Hz mohou vážným způsobem narušit lidskou psychiku. Chemtrails nejsou ničím jiným, než odrazovou plochou pro šíření těchto vln, které lidské uchu samozřejmě neslyší. Dochází potom k agresivnímu chování a je jen otázkou, jak se chemtrails udělají a jak bude vítr foukat. Pokud je věe podle předpokladů a propočtů, může dojít k cílenému ovládání mysli, k hypnóze, sebedestrukcím, či agresím vůči ostatním. Potom stačí tedy s pomocí vysílače H.A.A.R.P vyslat signál s požadovanými účinky do ionosféry, kterou je zpočátku nutné ohřát a roztáhnout, aby se vytvořil efekt čočky. Poté již signál letí na určené místo. Ne vždy se to však podaří správně zacílit. Škoda Golfského proudu, který BP s pomocí USA úspěšně zlikvidovaly a narušily tím kompletně rovnováhu na planetě. Nicméně pokračuje se dál. H.A.A.R.P není zdaleka jediný takovýto šmejd. Podobný má i Rusko a Čína... A tak se na nás mohou válčící vrchní jen dívat, jak se tady pozabíjíme sami. Zajímavé na toto téma je v sekci UFO na stránkách aerotransport.cz - případně aeroport.freepage.cz

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.