12. dubna 2014

UFO střílí cosi do chemtrailsového mraku

Díky čtenářce za odkaz na zajímavé video, na němž je létající předmět ve formě orbu, který vlétne do mraku vytvořeného z chemtrailsové stopy a tam cosi vypustí.

Video je velmi pěkně rozfázováno, takže vše je názorně vidět.

Že by to byli "hodní" mimozemšťané neutralizující chemtrails, to se mi jaksi nezdá ... to by se nalítali ...(:-)))

Moje hypotéza je, že ono UFO by nemuselo být nic mimozemského, nýbrž mohlo by to být nějaké vzdušné plavidlo spjaté se systémem výroby počasí (armáda takové létající objekty určitě vlastní), které dopravilo na přesné místo materiál (bombičky s nanomateriály na výrobu počasí), které po aktivaci radiofrekvencí explodují a vytvoří řetězovou reakci, jíž vznikne třeba místní bouřková oblačnost "z ničeho". Nebo jde o nějaký jiný místní experiment s tvorbou/rozpouštěním oblačnosti.

Škoda že autor nezaznamenal, co se poté dělo s mrakem.

http://youtu.be/4byMQIk_iGQ



16 komentářů:

  1. veď net je toho plný ako mimozemské lode "neutralizujú najškodlivejšie účinky chemtrails", asi si o tom ešte nepočul a aj tak si mi to potvdil......

    OdpovědětVymazat
  2. Ať už v chemtrailu létalo cokoliv, nebylo to tam samo... krásně je vidět rychlý přelet něčeho v 0:34 a 2:03.
    Marcel

    OdpovědětVymazat
  3. Jestliže toto je technologie "hodných" mimozemšťanů, tak se začínám bát :-D jedno malé vzdušné plavidélko, to je vážně ........ že by neměli technologie na celoplošné celoplanetární neutralizování? Čuchám čuchám člověčinu ....... koho tady babo máš :-D

    OdpovědětVymazat
  4. V čase 2.02-2.04 se vlevo od objektu objeví ještě jeden!
    zdeněk49

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní12. dubna 2014 13:59

    V čase 2.02-2.04 se vlevo od objektu objeví ještě jeden!
    zdeněk49
    ____________________

    výborně, objevil jsi prolétajícího ptáka, Zdeňku !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pták to teda určitě není.

      Vymazat
    2. kdo tvrdí, že to byl pták, tak má asi na mozku švába

      Vymazat
  6. Srdečne zdravím :o)
    Vôbec by som nepodceňovala "jedno malé vzdušné plavidélko"... A vyvediem vás z omylu - nejedná sa o pozemské plavidlo... Je to skutočná mimozemská kozmická loď, vykonávajúca svoju dennodennú monitorovaciu prácu... Doporučujem vám, aby ste nepozerali odpad amerického (aj iného) filmového priemyslu typu "Deň nezávislosti" a pod. - filmy (reklamy, spravodajstvo TV, denná tlač, časopisy, atď. ...) majú v sebe ukryté informácie k nášmu podprahovému programovaniu a manipulácii... a chcú nás dostať tam, kde nás chcú mať... Nie všetko, čo nám preletí nad hlavami, je "votrelec" :o) , ako nám to chce "nakukať" tento systém... Riaďte sa srdcom :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už víme, že se nám atmosférou, troposférou a dalšími obaly Země prohánějí jak pozemské, tak mimozemské objekty. Zůstává však otázkou jejich skutečná mise. Jak těch pozemských, tak těch mimozemských. Ne všechny ty mise mají pozitivní účel ve vztahu k lidem a vůbec ke vztahu k fauně a floře a atmosféře na Zemi !!! Mám takový dojem, že se tu někdo snaží o svého druhu terraforming, a lidé to nejsou !!!

      Vymazat
  7. Asi nemám dobrý výhled, ale to nějaké vypouštění něčeho z toho objektu opravdu nevidím. Spíše bych to hádala na nějakou mimozemskou sondu, odebírající vzorky z toho sajrajtu. Na pozemšťany mi to moc nesedí. Je tam u toho objektu takový ten váhavý pohyb (jako by se to ptalo zda jít doprava či doleva) což asi pozemská plavidla neumí. Ale nevím. Stejně tak si nemyslím, že pokud je taková nějaká pozemská "bombička", tak by svůj obsah pravděpodobně vysypala kdekoliv a neřítila by se "chytře" schovat do chuchvalce mraku. Na mimozemský zásah to také nepasuje. Ovlivnit nějak jeden pruh umělého mraku z těch tisícovek, co jich denně nadělají klimouši, by jistě nějaký významější efekt nemělo. Takže spíše typuji tu mimozemskou sondu.
    P.S. Je hezké a uklidňující, že alespoň někdo pohlídá, aby ty zdegenerované pozemšťany nenapadlo sypat něco mnohem horšího. Dokud se čas nenaplní.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sond, sbírající nejrůznější fyzické vzorky, bylo identifikováno již značné množství. Otázkou zůstává, zda jsou to pozemské nebo mimozemské zájmy !!!

      Vymazat
  8. Jestli nevidíš vypouštění, tak je načase pořídit si silnější brejle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, nejlépe teleskop 50x60 nebo silnější

      Vymazat
    2. JO jo, čím silnější, tím více poznáš, kdo klame a proč !!!

      Vymazat
  9. http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/zpr-va-pro-satto-pros-m-o-sd-len-na-va-em-facebooku-d-k

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Facebook = sračko.ité prostředí, kde jedna falešná konspirace stíhá další a další.Proto na FB nechodím !!! Globální fízly ze zásady nepodporuji !!! KAŽDÉHO VĚC, KOMU DÁTE SVOU DŮVĚRU !!!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.