17. dubna 2015

Americké speciální jednotky zabraly několik obchodů Walmart na svá velící centra pro vojenské cvičení

Americké speciální operační jednotky SOCOM, řídící i válku v Jemenu, zabraly několik obchodů Walmart po celé šíři USA za účelem zřízení center C2 (Command and Control) pro vojenské cvičení "Jade Helm". 

http://www.whatdoesitmean.com/index1861.htm
April 16, 2015

Sorcha Faal a její západní přispěvatelé
Překlad: OrgoNet

Neobvyklá zpráva ruské Zahraniční výzvědné služby (SVR) pro vnitřní potřeby Kremlu dnes vyjadřuje rozpaky, proč velení špičkových oddílů Speciálních sil amerického vojska, které v současné době řídí válku v Jemenu, v předchozích dnech zabralo několik obchodů Walmart v Americe, a nyní je přeměňuje v Centra velení a kontroly (Command and Control Centers, C2 )

Podle této zprávy analytikové elektronické rozvědky SVR pověření sledováním svých amerických protějšků v minulých dnech zaznamenali sérii záhadných komunikací mezi Velením speciálních operací Spojených států (SOCOM) se sídlem na letecké základně MacDill v Tampě (MCF http://www.macdill.af.mil/ ) na Floridě s jejich podřízeným protějškem http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Africa_Command#Headquarters_and_facilities se sídlem na americké lodní expediční základně Camp Lemonnier http://en.wikipedia.org/wiki/Camp_Lemonnier v Djibouti (odkud je řízena současná válka v Jemenu) a .. tu byl znenadání zavřen obchod Walmart v Brandonu na Floridě http://www.wfla.com/story/28812813/walmart-store-closing-in-brandon-raising-questions-and-doubt , pouhých 20 km od hlavního velitelství.

Při sledování těchto komunikací Hlavního velení byla odhalena další zvláštnost, a to, že souvislost s C2 byla zjištěna i u dalších náhle zavřených obchodů: 


Zpráva dále uvádí, že náhlé zavření těchto obchodů přes celou šíři Spojených států, v dosahu vojenských základen, bylo všude doprovázeno záhadným a přesně stejným problémem s kanalizací http://www.zerohedge.com/news/2015-04-15/why-walmart-mysteriously-shuttering-stores-nationwide-plumbing-issues … ale místní zdroje zpráv od Kalifornie po Floridu tento problém brzy popřely jako nepravdivý http://www.zerohedge.com/news/2015-04-15/why-walmart-mysteriously-shuttering-stores-nationwide-plumbing-issues .

Daleko zlověstnějším faktem ohledně náhlého zavření těchto Walmartů je, jak zpráva dále uvádí, jejich umístění, které bylo označeno jako „hlavní cílová bojová zóna“ masívního vojenského cvičení SOCOM plánovaného pro USA pod názvem „Jade Helm“ (Jadeitová helma, http://sofrep.com/40783/jade-helm-shouldnt-make/ ), jehož ukončení v září (náhodou?) přesně odpovídá lhůtě 6 měsíců, po niž mají být tyto obchody uzavřeny, jak samy prohlásily. 




Zpráva k masívnímu vojenskému cvičení „Jade Helm“ praví, že jde o 8týdenní bojový vnitřní plán, který má začít 15. července a trvat do 15. září, a zahrnuje americké státy Kalifornie (převážně přátelský stát, hrstka povstalců), Utah (nepřátelský stát), Arizona (přátelský stát), Nevada (přátelský stát), Kolorado (Přátelský stát), Nové Mexiko (neutrální stát), Texas (nepřátelský stát), Mississippi (neoznačený stát) a Florida (neoznačený stát). (Poznámka: Mississippi a Florida se k tomuto cvičení přidaly později. http://www.infowars.com/more-states-added-to-jade-helm-military-exercise/ )

V odtajněné Žádosti o provedení realistického tréninku – Jade Helm 15 (RCRT-JH15 http://sofrep.com/40783/jade-helm-shouldnt-make/ ), kterou uvedl SICOM, je toto masívní domácí vojenské cvičení popsáno takto:

„Je to náročné osmitýdenní cvičení vojska a nekonvenčních zbraní prováděné v Texasu, Novém Mexiku, Arizoně, Kalifornii, Nevadě, Utahu a Coloradu.

7 států a rozdělených oblastí je označeno jako státy nepřátelské, svolné, nejisté (se sklonem k nepřátelství), a nejisté (se sklonem k přátelství). Např. Kalifornie je označena jako modrá (svolná) oblast s malým podílem červené (nepřátelské), zakldající se na povstalecké aktivitě v oblasti. Zde je grafické označení geografického rozložení.
Účastníci cvičení jsou silami Ministerstva obrany a americké vlády, a patří mezi ně U.S. Army Special Forces Command (Green Berets), U.S. Navy SEALs, U.S. Air Force Special Operations Command, U.S. Marine Corps Special Operations Command, U.S. Marine Corps Expeditionary Units, 82nd Airborne Division a někteří zprostředkující partneři. Pravděpodobně, ale nepotvrzeno: FBI, CIA, DHA a další.
Účastnické státy podpoří cíle, které má cvičení naplnit: zlepšit schopnosti nekonvenčních zbraní amerických speciálních operačních jednotek jako součást strategie státní bezpečnosti, a zjistit pozitivní a negativní aspekty spojené se cvičením“

SOCOM ani jiná americká instituce neříká, proč americké speciální síly a domácí zpravodajské/bezpečnostní agentury potřebují provádět takové cvičení ve Spojených státech, když Spojené státy jsou tak jedinečné (pokud jde o lidi, společnost, dopravu, atd.), že jediná informace, kterou je možno tímto cvičením získat, je, jak podrobit/potlačit vlastní občany, protože získané poznatky není možné aplikovat na žádný jiný stát na světě.

Ještě pochmurnější poznámka ohledně tohoto dobrodružství „Jade Helm“ od ruských analytiků je, že síly SOCOM zjevně vybrušují taktiku, ktero brzy hodlají použít na své vlastní občany v Americe … včetně masového vyhladovění http://news.antiwar.com/2015/04/15/saudi-coalition-preventing-food-ships-from-reaching-yemen/ … v Jemenu.

Důvodem k tomu může být, jak zpráva dále vysvětluje, že jak Jemen, tak USA mají ve světě nejvyšší počet soukromě vlastněných střelných zbraní na jednoho občana http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2015/04/analysis-boots-ground-yemen-150408112912763.html , což je situace, která dovoluje ruským válečným expertům, aby oba tyto státy označili jako „nepřemožitelné“.

Ale největší potenciální ohrožení, o které skutečně může jít ve cvičení Jade Helm, lze slyšet ve slovech amerického veterána a informátora FBI, Larry Grathwohla http://en.wikipedia.org/wiki/Larry_Grathwohl , který v r. 1982 popsal do mrazivých detailů logistický plán Obamova režimu na zabití desítek miliónů Američanů http://www.thenewamerican.com/usnews/politics/item/2455-obamas-friend-ayers-kill-25-million-americans „fellow travelers http://www.breitbart.com/big-journalism/2012/06/04/obama-ayers/ “....a použití zavřených Walmartů jako center C2 napovídá, že je to něco, co by mohli udělat.

https://youtu.be/HWMIwziGrAQ







April 16, 2015 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY and GFDL.

13 komentářů:

  1. Ďakujem za tento článok, sledujem tento vývoj udalostí na inom, ale značne nespoľahlivom webe, takže som nevedela či sa dá tomu veriť. Zdá sa, že hoci pomalšie než čakali, ale predsa sa začínajú tie obavy Američanov napĺňať a ten "martial law" ich nakoniec neminie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správně připomínáte karty hry Illumináti ! Tam je vše, co je připraveno, a co oni se světem provedou. Vypadá to na to, že jim v tom Putin bránit nebude. Mám o úloze Ruska v nadcházejících světových událostech nemilou předtuchu. Mám obavy, že v tom jede s nimi.

      Vymazat
  2. Všetky tescá v strednej europe majú ísť pod jednu centrálu a celý ten jeden balík podla zakulisných rečí,ma dostať presne ...walmart

    OdpovědětVymazat
  3. http://www.aktuality.sk/clanok/273238/spekulacie-o-predaji-tesca-pokracuju-slovenske-predajne-by-mohol-kupit-americky-wall-mart/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli jsou slovenské Aktuality stejně tak seriózní jako české, tak tož potěž pánbů... Z kaprů toužících po nějakém tom žvanci nadělali málem dravé piraně... Tak si myslím, že novinářská obec posunula hranice blbosti do vyšších dimenzí...

      Vymazat
    2. Nene z hranice lidské blbosti se posunuli do patra politických a propagandistických objednávek. Jsme zase o krok blíže nové totalitě ! Ale budou tomu říkat demokratická reforma !

      Vymazat
  4. Lidi je moc ta valka bude a pokud se us nepodari vyprovokovat rusa tak brzi budou muset zacit likvidovat vlastni lidi koncentraky a pohrebiste na jutubu doporucuji hledat .Fema camp. to staci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasné : pokud nebude III.světová, mají v záložním plánu tzv.martial law, kerý už dopředu "naživo" testují na území usa. Koneckonců mají k tomu již na 800 fema campů (novodobé koncentráky s plynovými spalovnami) po celé usa. Jeden fema camp je ve stavu zakonzervování i u nás v čr někde na litoměřicku.

      Vymazat
  5. Nestratili sa tam niekde atómove hlavice? Tak asi sa nájdu,sú demontované z Ukrajiny z azbukou nápisy čo asi pripravujú? Ten scenár tu už bol nevyšiel plán A Rusko nenapadlo Ukrajinu .F a D nechcú napadnúť Rusov nie je dôvod . Preto sa rýchlo vyrábajú nové branne zákony a my sa už budeme ! brániť! ako celá EU aj USA preto tá vzdialenosť.Plán B odpalenie hlavice tam kde je púšť nájde sa nevybuchnutá obvinia Rusov a tradadá ideme ?BRANIŤ? a podla zmluv musíme sme v zločineckej organizácii NATO. Odhad asi začatia konec aprila asi začiatok maja aby to stihli obsadiť Rusko do konca oktobra inak im vajka odmrznú ako Napoleonovi a Hitlerovi.

    OdpovědětVymazat
  6. Kabalisti - teroristi, jak je normální lidé porazí ? Společenství Bílého draka se aktivuje, údajně část Pentagonu je proti Iluminátům. Je to na dlouhé roky. Putin je, myslím na světlé straně. Proč, ale jsou chemtrails i v Rusku, jak to, že si to nechávají líbit ? Kdo je za tímto projektem, Ilumináti ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sám/a jste si odpověděl/a, na které straně Putin stojí. Ty chemtrailsy nad Ruskem nejsou náhoda. Někdo to v Rusku dovoluje, protože nemá čisté úmysly. Hra o světovládu nebude mít ani vítěze ani poražené. Jde o jednu/jedinou globální hru mocných s námi řadovými občany. A na depopulaci planety od lidí se shodli na summitech VŠICHNI !

      Vymazat
    2. ... kedysi ktosi podpísal a tak sa to deje. Pomaličky sa znižuje ....

      Vymazat
  7. Zdravím všechny. A co poslat Obamovi toto:
    https://www.youtube.com/watch?v=ivASIwtHALM

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.