30. dubna 2015

Baltimorské gangy veřejně prohlásily, že pouliční násilnosti nejsou jejich dílem

Kdo vlastně páchá ono násilí v Baltimoru, kvůli němuž je v pohotovosti obrovská policejní mašinérie? O tom se víceméně mlčí. Všimněte si, že média, pokud vůbec zmíní nějaké původce nepokojů, používají všeobecného výrazu "thugs" (= bandité, gangsteři). (My už víme, že to byly i zmanipulované děti školního věku... viz článek Násilí v Baltimoru vyprovokováno sonickou zbraní.) 

To pobouřilo opravdové baltimorské gangy, které udělaly neslýchanou věc: spojily se a natočily pro televizi společné prohlášení, že současné násilnosti nejsou jejich dílem...

(I normální běžní občané, kteří se někdy účastnili nějakých protestů, protestují teď v médiích proti označení "gangster"... ) = Orgonet =



Baltimorské gangy Black Guerilla Family, Bloods a Crips vyšly na veřejnost s prohlášením, že to nejsou oni, kdo dělá pouliční nepokoje
http://www.jimstone.is/
Jim Stone
29. 4. 2015
Překlad: Orgonet


Veškeré okolnosti ukazují na to, že CIA si přivezla placené vládní gangstery, aby demolovali Baltimore.
  1. Starostka řekla policii, aby nezasahovali a nechali „protestujícím“ prostor k ničení.
  2. Baltimorské gangy Black Guerilla Family, Bloods a Crips spolu s menšími gangy vyšly na veřejnost se společným prohlášením, že pouliční násilí nedělají oni, že neuzavřeli žádné příměří k tomu, aby společně zabíjeli policisty, a nevydali žádný rozkaz „zabít všechny policisty“, a když viděli, jak je město demolováno, byli to oni, kdo se pokusili zastavit násilí, když policie nedělá nic.
  3. Policejní komisař Anthony W. Batts veřejně prohlásil, že veškeré násilí je prováděno malou menšinou lidí, kteří nejsou z Baltimoru. V podtextu zní, že všichni místní, kteří byli zatčeni, byli osobami, které byly dostatečně hloupé, aby se zapletly do této inscenované události. Myslím si, že policejní komisař ví, že je vše inscenováno, a nesouhlasí s tím, ale nemůže říci natvrdo detaily toho, co se děje, a přitom si zachovat své zaměstnání.
  4. Policejní státní cvičení Jade Helm již probíhá, a i když Baltimore je mimo jeho oblast, i tak byly povolány Národní gardy, aby „zastavily násilí“, které podle starosty bylo nikoli z města, ale importované. To tak silně zavání scénářem policejního státu naplňujícího svůj program, že bych radši čichal k přeplněnému veřejnému záchodku u vchodu na trh. 
Bez legrace, tady máme co do činění s pořádným vládním svinstvem. Zajímavé, že ono veřejné prohlášení koordinované schůze gangů (které se normálně chtějí vzájemně zabít) o nezapojení do násilí, (to samo o sobě už je novinka: oni se všichni sešli, aniž by po sobě stříleli, jen aby řekli, že to neudělali), je bez legrace hodno zveřejnění v tisku, a přesto o tom v médiích není ani píp?

Členové gangů sami požádali televizi WBAL-TV 11 o natočení jejich prohlášení, které je zde (anglicky): 



Verze videa s komentářem zde:
Policie přistižena při velké lži - násilí zahájila CIA, aby prosadila stanné právo
 28. 4. 2015
Média šíří desinformace a lži. Aby naklonili veřejné mínění k zavedení stanného práva, řekli, že gangy uzavřely mezi sebou příměří ke společnému "zabití všech policistů". To je velká lež a byla zřetelně vytvořena k šíření násilí a dezinformace.
Je to vláda USA, která si najala násilníky, a dokonce to připustila na Fox News. Připustili, že násilí provádí někdo, kdo si najímá násilníky. A kdo má dost peněz, aby si najímal násilníky a gangstery, kdo začal organisovat ISIS? CIA. Proč to udělali? Aby šířili násilí a smrt, aby naklonili světové mínění k tomu, že je třeba zničit střední Východ kvůli Izraeli. Nyní to dělají, aby získali veřejné mínění k tomu, že potřebujeme stanné právo. Jestliže víme, že naše vláda to dělá po celém světě, pak víme, že to dělá i tady. Chtějí totální kontrolu nad našimi životy. My v Americe nepřijmeme stanné právo. Prosím, šiřte informaci!!



Možná se o tom nemluví proto, že se to nehodí černé agendě? Když se díváte na tohle jejich setkání, tak to skutečně otevírá oči. Pokud víte něco o ganzích, něco takového by mělo být zcela nemožné. Myslím, že nepřítel nepřítele je přítel, a tyhle gangy všechny vidí společného nepřítele ve vládě, která je obvinila, že dělají něco, co nedělali. 

Je velmi důležité vědět, že ti lidé museli mít vyslovené pověření od vůdců svých gangů, protože kdyby to udělali bez dovolení, znamenalo by to automatický rozsudek smrti. Schůzka na tomto videu je neoddiskutovatelným důkazem, že gangy to násilí v Baltimoru neprovedly; a když to nebyly gangy, kdo to tedy byl?





Dodatek souvisejícího článku: Orgonet:

Předseda městské rady Baltimoru se na tiskové konferenci v úterý omluvil protestujícím za označení "gangsteři" ...
http://www.prisonplanet.com/baltimore-city-council-president-apologizes-to-rioters.html

28. 4. 2015
Překlad: Orgonet



... a uvedl, že za násilnosti je odpovědná "nesprávným směrem vedená" mládež. Jack Young, stojící bok po boku s mladíky, kteří se prohlásili za členy gangů, řekl, že členové gangů stáli před obchody, aby zabránili lidem rabovat, a stáhl svá prohlášení, že členové gangů jsou zaměřeni na likvidaci policie. "Všichni jsme občané Baltimoru," řekl Young. Během násilí o pondělní noci bylo zatčeno 200 lidí. Bylo zapáleno 144 vozidel a 15 budov, podle sdělení úřadu starostky.









21 komentářů:

  1. Nechají si lidé na sobě štípat dříví či nenechají?
    Pochody na protest proti policejnímu násilí jdou ve velkých městech Států a někteří z pochodujících byli uvězněni http://ria.ru/photolents/20150430/1061819439_1061811171.html
    http://rt.com/usa/254357-nyc-dc-freddie-gray-rallies/ - projeďte si odkaz dolů, je tam vidět přenos z pochodu a lidi v ulicích...

    OdpovědětVymazat
  2. manipulace rozkvétá....ale je krásne vidiet ako sa ludia prebudzajú, a ako im to dochádza, kde je sever...skoda ze mocnári vlastnia všetko, a nie je na svete "priestoru" ktorý by nemali podchytený...všetko je jeden mega biznis, od zeme az po oblohu a vesmír...
    ale ludskú dušu sa im nikdy nepodarí zotročiť, leda tak na chvilku ale zákon vývoja a slobody im to nikdy nedovolí..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevlastnia vsetko, vlastnia informacie. Ked im svojou otrockou pracou venujes energiu, tak az vtedy vyhravaju

      Vymazat
  3. PŘÍMÝ DŮKAZ ...Zeman měl o Peroutkovi pravdu .

    http://www.pritomnost.cz/archiv/cz/1939/1939_26_4.pdf%20

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V podstatě tam píše, že si Němci můžou svůj mein kumpf strčit i s Hitlerem do prdele. Ale to holt v té době nešlo napsat přímo. Ono stačí umět trošku číst mezi řádky. S ohledem na dobový okolnosti je to jasný jako facka. Pochopilo to dokonce i gestapo, soudruhu ;)

      Vymazat
    2. Vida, je to tam :-) Nu? Psi štěkají,karavana jde dál.

      Vymazat
  4. Už i v Novém Yorku šli lidé do ulic...
    http://www.presstv.ir/Detail/2015/04/30/408807/Freddie-Gray-protests-spread-nationwide
    http://www.democracynow.org/2015/4/30/headlines#4301

    OdpovědětVymazat
  5. Cílek dnes http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3373552

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všimli jste si implantaci amerického života do Evropy? Velké "prázdné" domy, místo knih velká TV. Sleduji např, desingové uspořádání domů u nás. Je to tak- sterilita. Je zajímavé a povzbuzující, že ještě spousty lidem je to nepříjemné. Ale ti, co chtějí být "in", v tom jedou a rozrůstá se styl "prázdnoty" domů.(nejen) Stejně tak je sem implantováno sociální rozdělení společnosti. I tady už je to silné- ale to je účel. Většina má být chudá, zrno bohatých, kteří na ní budou parazitovat. Nejsme vlastně takovými indiány ve vlastní zemi?
      Tempo je vražedné.

      Vymazat
    2. Ne jsme jen blbci, kteří si nechají od emerikánských boys všechno líbit...

      Vymazat
    3. V jednom emerickým seriálu jsem nevěřícně koukala na nápis na tričku jednoho z herců. Stálo tam debiliboys. Později jsem zjistila, že se tak jmenovala jedna americká punková kapela.

      Vymazat
  6. Tereza Spencerová: Přímo v USA tiká bomba, jde o všechny chudé lidi na Západě. Vládcům Kyjeva jde do tuhého. Kdo opakuje teze o „líných černoších, co nemakají“, měl by si uvědomit, že nejde o americké Afroameričany, ale všechny chudé lidi na Západě, komentuje probíhající nepokoje v Baltimoru novinářka Literárních novin a analytička Tereza Spencerová. ... http://www.ovkscmfm.estranky.cz/clanky/zpravodajstvi/

    OdpovědětVymazat
  7. To To je horšie pre nás opakuje sa Černobyl z roku 1986
    https://vlkovobloguje.wordpress.com/2015/04/30/940477/#more-940477

    29.04.15 Zpráva „Russkoj Věsny„.

    „Požár u černobylské jaderné elektrárny dosud nebyl uhašen. Již 16 hodin, pokračuje hašení požáru, který se téměř plížil k sarkofágu černobylské jaderné elektrárny. Ukrajinský expert Oleg Soskin řekl, že kyjevští obyvatelé nevěří ujištění orgánů, že situace kolem rozsáhlých lesních požárů v černobylské zóně je pod kontrolou, v kontrastu, naopak, je to podobné, opakují se zkušenosti úředníků sovětských úřadů, kteří se po výbuchu v Černobylu v roce 1986 provedly oslavy prvního máje v hlavním městě USSR. Katastrofální lesní požár v černobylské zóně hrozí vážnými důsledky pro zdraví milionů Ukrajinců. Nedůvěřiví občané jiných regionů aktivně diskutují a šíří informace o tom, jak se vyhnout riziku otravy z radiace. Všem, kteří žijí v Kyjevě a v oblasti, odborníci se zkušeností s radioaktivním zamořením, vřele doporučují:
    – Příští týden, se vyvarovat jakýchkoliv srážek (!)
    – Minimalizovat vystavení slunečnímu záření;
    – Když bude severní vítr, nechodit na ulici.
    – Minimálně v těchto dnech větrat byt, nebo jen v noci, když je bezvětří (na ulici radioaktivní prach přiletí a odletí, ale ve vašem bytě bude tento prach klidně ležet a škodit několik let).

    Příznaky nemoci z ozáření:

    – Spáleniny na kůži (jako je spálení sluncem), mírný kašel (bolest v krku). První a nejzřejmější znamením přítomnosti záření – hlen v krku, který se nedá ani polykat, ani vykašlat. Máte-li tyto příznaky, okamžitě volejte sanitku.

    Pro srovnání, když před několika lety v Černobylu zdi spadla stěna jedné z budov, až v Kirovogradu (400 km od Černobylu) bylo hospitalizováno více než 500 lidí, aby radioaktivní otravy v síle toho, které bylo hlášeno v roce 1986. Někteří z nich již zemřeli, ale u nás se nikdo nestará. Situaci znali pouze úzcí specialisté a onkologové. Žádné informace v televizi nebyly (jen ujistili, že nic nehrozí a i to až po několika dnech), takže nečekejte, že vám ve zprávách někdo řekne o znečištění.„

    29.04.15 Zpráva experta Michael Pavliva.

    „Síly Ministerstva pro mimořádné situace Ruské federace v Brjanském, Belgorodském, Kurském a Smolenském regionu byly uvedeny do vysoké pohotovosti kvůli lesnímu požáru v blízkosti černobylské jaderné elektrárny. To oznámila RIA Novosti. Ukrajinské orgány, zřejmě tají rozsah lesního požáru v černobylské zóně a Kyjev čeká vypuknutí rakoviny jako v roce 1992, kdy došlo k podobné mimořádné události. Skutečná velikost požáru v uzavřené zóně je zřejmě mnohem větší, než je uvedených 400 ha. Píše se o rozměrech 2000 a dokonce i 10.000 ha. Podle prognózy, je dnes celý den jižní vítr. Takže, oheň rychle poroste a zachvátí nejvíce znečištěné oblasti. Ale večer bude foukat severozápadní vítr, celou noc a další den pak severní. V lese, zachváceném požárem, je zvýšená radioaktivitu. To znamená, že v případě, že předpovědi počasí jsou správné, více dní na Kyjev a západní předměstí poletí neviditelné nebezpečí, od roku 1992 nevídaná norma stroncia-90 a cesia-137. Tehdy to vedlo se zpožděním osmi až deseti měsíců k vypuknutí výskytu rakoviny. Současný požár by mohl výrazně překonat účinky požáru v roce 1992 „.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zozen si Lugol (jod) a nesetri s nim. Viacej info o nom najdes tu: http://rizikaockovania.sk/dok/Vitamin_C-liecba.pdf
      (od str. 328)

      Vymazat
    2. Černobyl je počátek a konec, znamení počátku a konce. Pokud začne velký povyk kolem slova "Černobyl", pak je to právě to znamení, že se blíží konec "velké vlády". Překlad a názor , nechť si každý, kdo má zájem, učiní sám. Srdečně zdraví

      dan.

      Vymazat
  8. http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1649-amerika-v-plamenech-cerna-sedlina-spolecnosti-rabuje-baltimore-za-podpory-starostky-generalni-zkouska-na-nastoleni-totality-trenuji-americke-ozbrojene-sily-utok-na-rusko-nebo-cinu.htm

    OdpovědětVymazat
  9. Je super, že gangy pochopili nejrychleji a rozhodli se pro akci...prostě se ukazuje, že rebelové všude, si zachovavaji dobry úsudek

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Orgo a všichni příznivci nezávislého zemědělství, zdravých potravin a svobody v tomto státě. Dnes jste si možná již někteří všimli propagandistického videa na streamu obhajujícího zrušení zemědělství, označeného jakožto NEJVĚTŠÍHO OMYLU V DĚJINÁCH LIDSTVA. Prachbídné argumenty rádoby seriozně vypadajících komentátoru neznámého média Infobaden News přicházejícího kdoví odkud mi pořádně zahustilo tělesné štávy... Posudtě sami:

    https://www.stream.cz/infobaden-news/10005528-zemedelstvi-je-jednim-z-nejvetsich-omylu-lidstva-zjistili-vedci#nejnovejsi

    Hnus největší. Když se zruší zemědělství tak už je jen krůček k totalitě a kontrole lidí přes dovoz otrávených nebo jejich úplné odstavení a vyhladovění obyvatelstva, způsobení nepokojů apod...

    Neveděl jsem jestli se mám smát nebo brečet, ty lidi co dělají pro toto médium bych zavřel na doživotí, aby svými hloupými mozky neškodili lidstvu.

    OdpovědětVymazat
  11. Ježíši - copak jsi nepochopil, že to je obrovská ironie a sarkasmus a prostě po staročesky sranda - a k tomu přidám i ruský název - šutka a můj otec říkával místo legrace - regrace. Nevím proč nějak se mu líbilo to tak vyslovovat.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.