21. dubna 2015

Vyznání plukovníka Kaddáfího

Díky čtenáři za zaslání stále (více) aktuálního vyznání Muammara Kaddáfího (zavražděn 2011). 

V dnešní době, kdy už po všech životních zkušenostech mnozí z nás pochybují, zda to vůbec na tomto světě jde nějak spravedlivě zařídit, může být inspirací to, co dokázal Kaddáfí v Libyi (pro masmédia je to samozřejmě tabu.) 

= Orgonet =

Vyznání plukovníka Kaddaáfího
Ke stažení na odkazu https://drive.google.com/file/d/0B1lmMjJ4Fl45Y0hNRkZ5am81MVBKRmQzYzFkTzRRbXZKQXBV/view?usp=sharing

Printscreeny:







  • Muammar Kaddafi: Zelená kniha: Řešení problému demokracie, Řešení problému ekonomického, Sociální základna třetí univerzální teorie: http://www.ksm.cz/zelenakniha.pdf
  • Více článků Orgonetu pod štítkem Libye (viz pod článkem).

18 komentářů:

  1. Ani my jsme nepochopili, že za krásnými a vzletnými slůvky, znějící několik dní z balkonu Melantrichu, se skrývá hadí hlava s ostrým jazykem. Měli jsme tenkrát uchopit rozum do hrsti a pochopit, že z touhy po lux-usu jako na západě, přijde mega Lux ,. Když nám říkali, že kapitalismus je bída a utrpení versus bohatství a zhýralost, také jsme nevěřili. Naivně jsme si mysleli, že nám lžou. A tak si to teď musíme udžít. Abychom pochopili zákonitost. Kdo chce víc, nemá nic.
    A nyní také lehký kvíz pro pokročilé :" Jak poznáme diktátora ( prezidenta) dobrého a špatného ? "
    Odpověď: Nejen po ovoci poznáme je ! Ale z každých skutků. Ti, co statečně a četně bojovali , zemřeli v chudobě a v utrpení . Ti druzí se dožívají poměrně vysokého věku a v médiích se občas objeví ve slušivém elegantním saku šitém na míru anebo ve slušivé kanceláři, jejíž funkčnost je často zahalena mlhou.
    A lidé se stále ptají, jak bude vypadat vláda Antikrista ! Ale Kocourkov na tom nebyl o nic lépe .Zdraví

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dan : Aha, takže podľa teba to, že je "diktátor" DOBRÝ spoznáme tak, že zomrie v chudobe a v utrpení.............. ??? :D ....... Takže dobrý diktátor podľa teba má chudobným dávať, ALE sebe nedať nič ? ...... Dosť ČUDNE to vnímaš....... To je akože "odmena" za dobrotu diktátora, že za to dostane ODMENU byť chudobným a trpieť ...... ? A "v nebi" potom bude žiť v blahobyte, piť zlatú vodu zo zlatých kohútikov, mať 1000 žien, atď..... ?
      PS : čo je zlé na saku šitom na mieru ?????? ........TAKÉ BY MAL MAŤ KAŽDÝ. Dan, si riadny spiatočník/spiatočníčka.... Nasleduješ zlú cestu, cestu typu "dávam iným, ale sám nechcem nič, chcem práveže strácať". A TOTO JE TÁ NAJVäČŠIA HRA EGA .... hra typu "Ja som TAKÝ DOBRÝ,BOŹSKÝ, NAJLEPŠÍ, ŽE CHCEM ŽIŤ V CHUDOBE, UTRPENÍ, A ĽUĎOM DÁVAŤ VŠETKO". Lenže to je veľmi zlý tvoj DOJEM........ Lebo prvoradý je KAŽDÝ SÁM PRE SEBA, a keď niekomu záleží viac na iných než na sebe, JE TO PROTI PRÍRODE. ABSOLÚTNE NEVIDÍM DôVOD, PREČO BY KADDÁFI MAL ŽIŤ V CHUDOBE A UTRPENÍ, KEĎ ZOŽENIE PROSTRIEDKY PRE OBROVSKÉ MNOŽSTVO ĽUDÍ NA TO, ABY ŽILI V BLAHOBYTE............ Je ZHOLA NEMOŽNÉ, aby tie prostriedky potom nemal aj PRE SEBA. A keď ich MÁ aj pre seba (teraz už nie, je mŕtvy), TAK KEĎ TO NEVYUŽIJE, potom je PSYCHICKY CHORÝ........ Predstav si napr. veveričku na jeseň, ktorá našla desiatky kíl čerstvých orechov, ale na zimu si do svojho brlohu uloží len 10 orechov, lebo proste "trpieť a byť v chudobe je božské, ja to nejak prežijem snáď".....
      Toto mi hlava neberie.... o_O ....... To je akože úcta k sebe ??? TO JE ASKETIZMUS. Zamysli sa...

      Marek & Marek G.

      Vymazat
    2. Duplovaný Marek, tvoje výplody na úrovni žiaka ZŠ len zaberajú drahocenný priestor...

      Vymazat
    3. Výplody na úrovni žiaka ZŠ ? Tejto nepravde čo tu prezentuješ sa môžem len zasmiať, a určtie nebudem sám.

      Marek & Marek G.

      Vymazat
  2. Tak ja neviem............. Kde sú dôkazy, že v Lýbii sa ľudia majú finančne a majetkovo tak dobre ? .......A - odkiaľ pochádzajú tie "štátne peniaze" ? Nie sú "vyciciané" zo zbytku Afriky ? Či v čom je tá "finta" alebo "dovednosť" ? ...
    prečítal som mamke to, čo píše čitateľ Jan na facebookovej stránke, a ona začala vrieskať, že či som idiot, že tomu verím.....
    AKO TO TEDA JE ? .. Zadarmo nájomné, zadarmo energie v domácnosti, úvery bez úrokov....... AKO JE MOŽNÉ, ŽE TOTO JE TAM REÁLNE ? A to nepočítam ešte ďalšie veci (byt zadarmo....)...
    "Kde to vězí ?" ....

    Marek & Marek G.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.messin.estranky.cz/clanky/libye/libye--10-veci--ktere-nesmite-vedet-o-kaddafim.html
      http://www.ksm.cz/zelenakniha.pdf
      je možno hledat dál, kdo hledá, najde.

      Vymazat
    2. Opravím ťa, mali sa lepšie!!! USA a EÚ to zatrhli a teraz máme v EÚ superproblém s prisťahovalcami, lebo tí ľudia si myslia, že v EÚ padajú pečené holuby z neba tak, ako to bolo za Kaddafiho!

      Vymazat
    3. Tak to tam bývávalo, dokud žil. Článek je z minulosti, potom co to američani rozbili a vůdce zabili je tam jen nekonečná válka a smrt.

      Agata

      Vymazat
    4. Majú ropu, to stačí, alebo lepšie povedané mali...

      Vymazat
    5. Kaddáfí to na půdě OSN řekl zcela jasně : pokud Libyi zničí a jeho zabijí, nikdo a nic neudrží na uzdě více jak 50.000.000 milonů černých běženců ze všech koutů Afriky, kteří se jako armády kobylek vrhnou na Evropu. A taky se tak děje !

      Vymazat
  3. !!! http://zvedavec.org/vezkratce/10357/ !!!

    OdpovědětVymazat
  4. kdyby nechali ty debilni amici cely arabsky svet v klidu,mela by dnes evropa klid..amici udelaji bordel a evropa to pak zivi a ubytuje.CHudaci ted,meli tam super vydobytky ted jen oci pro plac...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ti debilní amíci to dělají právě proto,aby ten klid nebyl

      Vymazat
  5. Facebook dělá ,co by neměl a proto se mu už nedá věřit !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Facebook je jen sprostá americká žumpa, tedy nic pro mě.

      Vymazat
  6. mnoho lidí neví, že Kaddafí nechal vybudovat všude studně s pitnou vodou, místní obyvatelé měli kde napájet kozy, ovce a drůbež a to je jim množilo, nepotřebovali takřka nic protože to co neměli si vypěstovali, první co amerika udělala tak jejich vojenské síly shodily na studně bomby...ptám se proč?? protože se měli dobře a nepotřebovali ničí pomoc.

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, tohle beru! Ještě Orgonete, tak sehnat překlady Fidela Castra, tedy jeho knih. Protože to bude velmi podobné, a ještě s rafinovanejšími postřehy ohledně US politice.

    OdpovědětVymazat
  8. Orgo-net vpravo uvádí odkaz na webové stránky se spřízněným obsahem. Jeden z nejlepších je www.nwoo.org
    http://www.nwoo.org/2015/04/26/unikly-audio-zaznam-svedci-o-libyjske-valce-2011-jako-o-promyslenem-podvodu/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.