12. ledna 2016

CERN vysílá "vesmírné hvězdy smrti"; Rusko se cítí ohroženo


Zdroj: http://www.whatdoesitmean.com/index1981.htm
Putin vydal rozkaz, aby se na západní frontu přesunulo 100 000 vojáků, a varuje, že Švýcarsko je největší hrozbou lidstvu
January 12, 2016
Putin Orders 100,000 Troops To Western Front, Warns Switzerland Is Now “Greatest Threat To Mankind”
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.



Udivující zpráva ruského Ministerstva obrany pro vnitřní potřeby Kremlu dnes uvádí, že president Putin podepsal dnes ráno rozkaz, povolující přesun 100 000 vojáků na západní frontu; jde o tři nové divize a pět regimentů Strategických raketových sil, vybavených atomovými zbraněmi, které se mají připravit na očekávaný protiútok sil NATO, až Rusko vystřelí jadernou raketu proti evropskému státu Švýcarsko, které ruský vůdce nyní nazývá „největší hrozbou lidstvu“. 

Podle této zprávy Rusko tímto útokem neplánuje vymazat z povrchu zemského švýcarskou vládu či lid Švýcarska, nýbrž Evropskou organizaci pro jaderný výzkum (CERN), podporovanou Evropskou unií, jejíž podzemní výzkumné centrum leží na severozápadním předměstí Ženevy, na francouzsko-švýcarské hranici. Toto centrum, jak informují ruští analytikové, odhalilo tajemství nejobávanějších tajných zbraní nacistického Německa – interdimenzionální komunikaci/cestování. 

Důkazy o tom, že CERN odhalil tajemství této obavané nacistické tajné zbraně, získala dle zprávy nedávno ruská Zahraniční výzvědná služba (SVR), jejíž pracovníci operovali ve Španělsku, kde měli za úkol odhalit pravdu stojící za třemi záhadnými koulemi, vesmírními „hvězdami smrti“, které spadly na španělské území v listopadu 2015. Pracovníci SVR zjistili, že jsou spjaty s podobnou koulí „hvězdy smrti“, která byla v těchto dnech natočena na video, jak se vynořuje z CERNu

Obrázek: Jedna z vesmírných koulí, které dopadly ve Španělsku.

https://youtu.be/0QWGkd9gGEo


https://youtu.be/CIylyumbIWI







I když představitelé CERNu tvrdí, že záhadné formace mraků tvořící se nad jejich švýcarským výzkumným zařízením, z nichž se vynořují koule „hvězdy smrti“, souvisí s jejich výzkumem spojení mezi galaktickými kosmickými paprsky a tvořením mraků, zpráva uvádí, že nejpravdivějším důkazem toho, co skutečně tito západní vědci provádějí, jsou slova ředitele pro výzkum a vědecké počítače, Sergia Bertolucciho, který v roce 2009 řekl šokující věc: „Skrze tyto dveře může něco přicházet, anebo my může skrze ně něco posílat“.


První známá a potvrzená existence těchto koulí - hvězd smrti v historii je ze 14. dubna 1561, kdy brzy ráno se na nebi nad Norimberkem v Německu objevily „ velké cylindrické objekty, z nichž byly vystřelovány černé, červené, oranžové a modrobílé koule… všechny tyto objekty začaly vzájemně proti sobě bojovat“, tato podivná událost byla uchována pro potomky ve slavné dřevořezbě proslulého německého tiskaře Hanse Glasera.




Během růstu moci nacistického režimu v Německu v letech 1920-1930, jak zpráva cituje sovětské archívy o 2. světové válce, začala nacistická nejtajnější a nejmystičtější organizace známá jako Ahnenerbe při svém průzkumu/výzkumu kopat tunel pod Norimberkem, kde nalezla starobylý „elektromagnetický stroj“, o němž se domnívali, že je zdrojem těchto hvězd smrti; po tomto objevu se celá oblast Norimberka se stala „nejvyšší svatyní“ Adolfa Hitlera, kde poprvé řekl stovkám tisíců svých oddaných přívrženců, že jeho režim bude panovat po příštích 1 000 let.

Nacisté se domnívali, že tyto „hvězdy smrti“ nejen zachránily Něecko v roce 1561, ale věřili i v to, že tyto „interdimenzionální nástroje“ je opět zachrání před porážkou armádami Spojenců. V roce 1944 byl tento „starodávný nástroj/stroj“ opět aktivován; Německo vyslalo na oblohu stovky těchto hvězd smrti, které byly nazývány piloty Spojenců jako „foo fighters“ (neexistující bojovníci). 

Text: Stříbrné koule plující ve vzduchu - nový válečný nástroj nacistů
Paříž, 18. 12. 1944: Spojenecké armády dnes obsazují nové zisky na západní frontě; bylo zjištěno, že Němci vypouštějí do války nové "přístroje" - záhadné stříbříté koule plující ve vzduchu.
Piloti oznamují, že viděli tyto objekty samostatně i v houfech, během letů nad Říší. 
Účel plovoucích koulí nebyl okamžitě zjevný. Je možné, že představují nový nástroj letecké obrany či novou zbraň. 
Tato zpráva byla v nejvyšším velení silně zcenzurována.


https://youtu.be/USeP91a6ZJ4




Po porážce nacistického Německa však Spojené státy tajně odpustily německým vědcům, kteří reaktivovali tento „starý interdimenzionální nástroj“, a převezly je do Ameriky ve známé akci Operace Paperclip. Tam jejich výzkum pokračuje až do našich dní.

Pokud jde o „nejyšší cíl“ západních mocností, které pokračují v nacistickém výzkumu těchto „interdimenzionálních sil“, zpráva v závěru praví, že se tím otevřeně vysmívají celému světu nejenom tím, že logo CERNu zobrazuje „znamení bestie“ - číslo 666, ale i tím, že hlavní sochou zdobící jejich zařízení je hinduistický bůh Šiva – jinak známý jako ničitel světa. 

 

January 12, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.

28 komentářů:

  1. Nedá se pochybovat o tom, že víc než skutečných Ufo, létá nad našemi hlavami šmírovací pozemská supertajná technologie. A to už velmi dlouho. A pokusím se i být hodně troufalá v tom, že nadhodím spekulaci : Nemá či nemůže mít vynález CERN na svědomí také to, co se stalo v Norimberku léta páně 1561 ?! Průnik červí dírou do minulosti ? A proč ne ? Dnes už mi to nepřijde nemožné.

    dan.

    OdpovědětVymazat
  2. http://liborcermak.blog.idnes.cz/c/454073/co-to-padalo-nad-nemeckem-rakouskem-a-svycarskem.html

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem toho názoru,že lze ovlivnit pouze budoucnost z přítomnosti. Ovšem nezavrhuji zcela události dějin.Jsou obsaženy v energoinformačních polích,jako součást ,,Vyššího Systému",tedy Kontrolního systému Země a pomocí kterého se tyto alespoň hlavní události OPAKUJI,jako možné opravy,abychom mohli dostat možnost se poučit z chyb.Jinou věcí je,že tato pole(morfická pole),jsou zcela záměrně ovlivňována skupinkou zasvěcených lidí,s nekalými ůmysly.V určitých časových intervalech dokáží vyvolat podobnou událost se ,,svým dodaným virem",zlým ůmyslem,prostě vytěžit co nejvíce pro sebe z události,o které vědí,že přijde znovu,připravují se na ni a daleko dopředu tak plánují,opět své aktivity..pracují s holografickými info-obrazy v těchto polích ve snaze ovlivnit budoucnost jen pro sebe.Proto je potřeba mít dobré myšlenky a dobré ůmysly,živě si je představovat(obrazně představovat),tak,jakoby se už přihodily,zrealizovaly.Dnes je to velmi potřeba,je to nutné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, také si to myslím. Domnívám se, že kromě našich dobrých úmyslů, vizualizace, modliteb má Země svou ochrannou pojistku, která ji před těmito lidskými démony určitým způsobem chrání.

      Vymazat
    2. Vědecky bylo experimentálně prokázáno, že minulost nelze měnit. Můžeme ji pouze pozorovat jako účastníci, i když je možné do ni vstupovat, ale nelze přitom měnit běh již proběhlých dějů a událostí. Tím by mohlo nastat popření Posledního soudu a z mrtvých vstání. Proto tento úsek lidské reality Bůh před člověkem zapečetil, aby s tím nemohl svévolně manipulovat.

      Vymazat
  4. CERN se dá považovat taky jako velmi nebezpečná hračka.Ukolem člověka přece není uvolňovat energii výbuchem,explozí.Ale spíš vázat Energii ke Tvoření a spolupracovat tak s Bohem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Destrukci a zmar nám někdo šikovně manipulátorsky podsouvá.

      Vymazat
  5. každý asi vidí podle svého zasvěcení, ať už je to cokoliv ..... někdo chodí do lesa, někdo je raiki, jiní věří že věřit je nezpochybnitelný zákon, matrice
    opatrujte se prožívejte život plnými doušky se smíchem na rtech sdílejte energie radosti

    OdpovědětVymazat
  6. To měli ale náckové strašlivou zbraň když to nikdy nikomu neublížilo. Víc mrtvol vytvořila protiletecká palba. Jestli je tento pseudo dokument opravdu od rusů tak jediného čeho je důkazem je jak jsou ale vážně vylízaný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jen temnářská propaganda "na účet volaného"

      Vymazat
  7. Vše je vždy ještě jinak než jak někdo píše a jak to vypadá...

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, vždy když se mluví o CERNu musím si připomenout knihu a film Pán prstenu. Armáda skřetů obsazuje Evropu. V závěru knihy a filmu je jasně vysvětleno, že síla zlovolné říše Mordoru skončí, až bude roztavený Prsten moci. Proto přijímám tuto zprávu pana presidenta Putina jako jasný důkaz o tom jaké ničemné nazi zařízení je CERN. Oldarthur

    OdpovědětVymazat
  9. Další info k CERN, ale nebezpečí dle mluvčího Resistance Movement odtamtud nehrozí, je to pod kontrolou Světelných sil...
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2016/01/cern-dna-ufos-quantum-computers-saturn.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/12/ai-artificial-intelligence-update.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/12/cern-saturn-and-return-of-golden-age.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/12/just-released-mark-richards-interview.html
    http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2015/10/simon-atkins-talks-about-wave-x-future.html

    OdpovědětVymazat
  10. Cestování v čase a to ještě v minulém je NEMOŽNÉ!!! Čas vymyslely inteligentní bytosti k tomu, aby se konkretně orientovaly v minulých, trvajících i budoucích situacích. A jestli by to (hypoteticky) možné bylo, to by vesmír vypadal zcela jinak! Ne vždy mají "navrch" bytosti s nekalými úmysly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Shrnu to ve zkratce: Čas je z každého bodu do prostoru minulostí. Každý bod se nachází uprostřed, kterýmkoliv směrem od bodu je nekonečno. Vše kolem je magnetoelektrické pole. Pokud něco zemře,člověk, zvíře, rostlina aj., hmotná stránka tedy R se rozloží, zbyde L a C na své frekvenci. Do minulosti se lze dostat, pokud se dostane na své nebo cizí LC, ale prožije to LC samé bez hmotné stránky, takže si stáhne rezonanci. Každý planetární disk má svoji světelnou rychlost v magnetoelektrickém poli vesmíru a své náklony. Vše ve vesmíru je v pohybu. Černá díra nepohlcuje světlo a hmotu, jen má větší otáčky, které my s naší světelnou rychlostí nevidíme. Takže vše jen ve zkratce. .cz

      Vymazat
    2. Ale merito věci vám v tom mudrování jaksi uniklo.

      Vymazat
  11. Cestování v čase je možné. Je možné i vymazání negativních časových linií a taky, že k tomu došlo (díky vysoce duchovně vyspělým Světelným silám). V tomto roce se to na mnohých věcech ukáže. Vždyť jen jaké množství pravdivých doposud utajovaných informací se denně objevuje na světovém webu a dojde až k plnému nasycení...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Shrnu to ve zkratce: Cestování v čase v hmotě, tedy R není možné. Jde to jen si zpětně přehrát rezonanci už prožití LC, do které se vstoupilo vznikem nové hmotnosti, pokud to dokáže obnovit. .cz

      Vymazat
    2. Re:15:35 , můžu tvoji tórii potvrdit, už Břetislav Kafka z Červeného Kostelce ve své knize - Nové základy experimentální psychologie - léčil lidi od všeho možného, a to na vědeckém základe moderní psychologie, běžně přes médium, které hypnotizoval. Ono totiž právě tím médiem, které se ladilo do té LC frekvence minulosti, nahlédl do příčiny potíží sledovaného pacienta, a mohl tak vyblokovat patogénní vzpomínku, nebo událost. Říkám to proto, že CERN dělá totéž ve velkém, tudíž může na tuto LC frekvenci minulosti udělat mnohem větší zásah, než si můžeme představit. Stačí se jim dostat do období nástupu Jelcina, kdy byl mladý Putin ješte jen...atd. Třeba by teď nebyl už on, ale někdo mnohem blbější, a politika bude celkem jiná, nejadnou.Média to už z mozků vymýtí,jako obvykle... myslím, že je to vážné dnes! Pokud to zas není kachna od SoorchFaalky.....

      Vymazat
  12. Možná, ale jen možná je ta věc v CERN smysluplná pro záchranu lidstva.
    Před pár lety jsem četl neuvěřitelný rozhovor s jakýmsi člověkem, který dezertoval z jednoho z nejtajnějších projektů světa. Tajně natočil kdesi v zapadlé putyce rozhovor s jakousi novinářkou. Říkal, mj. , že k naší planetě míří technoorganická civilizace (vzpomeňte na Borgy) a mají v plánu nás zničit, asimilovat, použít.
    A s pomocí „hodných emzáků“ dávají do kupy stroj času s jehož pomocí chtějí změnit minulost tak, že Borgy ani nenapadne prozkoumávat tuto oblast vesmíru. Další varianta je, že by přesunuli naši planetu do úplně jiného času a tím jim unikli. Samozřejmě, že by to byla jen naše kopie i s lidmi. Tamti originální to mají spočítané. Jaksi mám takový divný pocit, že se tak stalo před cca 20 rokama. Nemohu se zbavit pocitu, že všechno je nepatrně jinak.
    Celé jsem to poskládal do jednoho článku a je to zde:
    http://ulozto.cz/xwX8V5iW/tvurci-kridel-pdf

    Res

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zase pocit,že tato civilizace SKONČILA V ROCE 2012,TAK,JAK JSME PROROKOVALI...

      TOHLE CO JE TADY DNES,JE JENOM ZRŮDNÝ SEN-V MATRIXU... ILUZE V ILUZI.

      Vymazat
  13. CERN another interesting informations:
    http://www.theeventchronicle.com/media/informational/cern-watch-jesuit-connection-confirmed/
    http://www.theeventchronicle.com/media/informational/is-cern-being-used-to-access-dark-energy-black-holes-other-dimensions/
    http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/is-cern-an-orion-stargate/
    ???

    OdpovědětVymazat
  14. A nebyli by to oni, aby v tom neměli prsty:
    http://www.theeventchronicle.com/media/informational/cern-watch-jesuit-connection-confirmed/

    OdpovědětVymazat
  15. videa s portaly na nebi jsou fake....kdoby to cekal...https://www.youtube.com/watch?v=CzWb_t8HdsY

    OdpovědětVymazat
  16. Lidicky, ze by se byvaly spion v zapadnim Nemecku az tak zblaznil, ze se da na scifi? No to teda malokdo cekal. Na druhe strane cvok na cele jaderne velmoci, to by mohl byt megapruser. Nastesti je to cele asi z toho, ze nejaky novinar nejspis cucal spinavou ponozku a co z ni vycucal, to uverejnil.

    OdpovědětVymazat
  17. K podvrženým videům s portály - to neznamená, že tyto portály neexistují.

    OdpovědětVymazat
  18. Ke hvězdám: zde je seznam význačných astrologických jevů v průběhu letošního roku včetně odkazu na stránky, co umí převod časových pásem:
    http://www.theeventchronicle.com/events/astronomical-events-in-2016/

    OdpovědětVymazat
  19. To je právě ten problém s videii, Fx Guru nám přidá do videa triky Hollywoodu, pak dnes i pro zkušené oko může být někdy problém, čemu věřit čemu ne, co považovat za pravdu, co ne.

    Velké UFO nebo typická ukázka toho jak může být objekt přidán do našeho videa, důvěryhodné, co říkáte. https://www.youtube.com/watch?v=Vt83zRKEtPQ (nenašel jsem video kde je zobrazeno vytvoření modelu lodi počítačem)

    Fx Guru přidá vír do videa podobný nad Cernem...https://www.youtube.com/watch?v=S4ENXDEtkDk&spfreload=10 Ufo objekty atd.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.