18. ledna 2016

Finské ženy si kupují od azylantů sex za 20 Euro

Finské ženy si kupují od azylantů sex za 20 Euro
18. 1. 2016
=Orgonet=


Myslím, že leckteré problémy imigrantů se leckde vyřeší samy od sebe. Příroda si poradí, je mocnější než zákony a pravidla států (:-)))

Viz například zpráva z finského tabloidu ze 14. 1. 1916: Ženy si kupují od uprchlíků na nádraží v Helsinkách sex za 20 Euro.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452757045685.html. Už to převzalo leckteré světové zpravodajství (:-)))


(Protože neumím finsky, použiji k překladu do češtiny článek přeložený do angličtiny Sputnikem.)

Finské ženy nabízejí osamělým uprchlíkům 20 Euro za sex, napsal v pátek tabloid z Helsink
Zdroj: http://sputniknews.com/europe/20160115/1033204184/finland-sex-money.html


Zaměstnanci Diakonské nadace v Helsinkách, provozující centrum pro žadatele o azyl, se divili, kde chlapci berou peníze na cigarety a jiné věci. Chlapci se jich též ptali na věci, které vyvolávaly jejich podezření. Správkyně centra řekla, že je si jistá nejméně ve dvou případech, ale dodala, že jich může být daleko více.
"Jeden chlapec se jednou ptal, jestli je pravda, že ve Finsku je dovoleno líbat ženy, kdykoli ony chtějí."
Taina Cederströmová, správkyně Centra, řekla, že si nevzpomíná, že by se něco takového ve Finsku dělo dříve: 30-40leté finské ženy, zjevně inteligentní a bohaté, nyní přicházejí na nádraží, aby si kupovaly sex od teenagerů.
"Snažíme se vysvětlit žadatelům o azyl, jak by měli zacházet se ženami, a teď se děje tohle," řekla.
Cederströmová se také obává, že mladí migranti teď budou trávit mnohem více času na nádraží a mohou se dostat do problémů. Řekla, že jim může být nabídnuto, aby prodávali drogy.

Ve čtvrtek psaly finské noviny o jiném sexuálním skandálu, tentokrát mezi pracovnicí Červeného kříže a žadatelem o azyl.

Smutnou ironií je, že 11. ledna finský immigrační úřad vydal mobilní kurs o sexuální rovnoprávnosti a sexuálním zdraví pro azylanty. Cílem je podat azylantům informace o sexuální rovnosti, obecných právech a povinnostech a zvycích ve Finsku.

P. S. 
Takže Žilková má docela pravdu (:-)))  „Je to silný pud přírody. I mnoho evropských žen časem svůj pud určitě bude dobrovolně směřovat k novým samcům...,“
 http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Veronika-Zilkova-o-problemech-s-imigranty-Je-to-u-nich-pud-prirody-Casem-k-tem-novym-samcum-pujdeme-dobrovolne-Musime-zavest-multikulti-vychovu-do-kazde-skoly-417246


23 komentářů:

  1. nie je to sice k tejto teme,ale chcel som Vam to poslat.....konci doba 666...je to sice v anglicitne,ale verim,ze budete vediet co s tym urobit....pekny den...http://alcuinbramerton.blogspot.co.uk/2007/12/2008-agenda-for-disclosure.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj už dávnejšie som si riešil tuto tému ohľadom čísel 666 ... a tu je jedno pekne videjko ..ja osobne nemám naňho názor. Je v takom neutrále lebo premňa 666 konči tam kde záčina láska :) čiže pre mňa to nemá žiaden dátum ani čas je to práve teraz

      Vymazat
  2. Pochopte,že v podstatě se jedná o genocidu původního obyvatelstva.Místní samce zaměstnáte aby zabezpečili domov a rodinu a dovezete silné,mladé,ne moc inteligentní(blbost vždy vítězí),dáte jim ubytování,peníze(z daní těch pracujících) a volný čas.Kdo myslíte že tady bude za pár generací většina?Ti inteligentní a pracující?Ani náhodou!Ti co se rychle množí!Budou tady vládnout a evropané jim to dnes štědře financují.
    Je to dopředu dobře naplánované,modrooké blonďáky tady za pár generací už nepotkáte.

    OdpovědětVymazat
  3. No jestli to není HOAX, tak je to tedy dost nářez... A to hodný studia všech humanitních věd...

    OdpovědětVymazat
  4. Toto se děje masově, nebo jde o 1-2 případy?

    OdpovědětVymazat
  5. Novinarska kačica. Finska vlada sa rozhodla,ze chcu vyhnaat moslimov zo zeme, ale ich zeny sa ba sex zapredavaju? Moslimi nekupuju sex, bud dostanu dobrovolne lebo si to narokuju. Alebo bude to pozlotky podla nich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si vedle jak ta jedle. Jde o to, že muslimové PRODÁVAJÍ sex :DDDD

      Vymazat
    2. Sice prodávají, ale primární je uvést bělošky do jiného stavu, aby rodily slimáky.

      Vymazat
  6. aha....asi jsem staromodni, ale sex za penize a nasili na zenach ci znasilneni jsou dve ruzne veci...

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud nejsou ty zdroje přímo od muslimských poškozených :- ))). A pokud by se snad někde našla nějaká taková...pak jedině zbohatlická nymfomanka či něco takového, co má do morálky dost daleko. Běžně na nějaké takové obchody nemají naše ženy (Evropské) prostě žaludek. Kde všude takovou blamáž nechaly média zveřejnit ?! Co chtějí ? Ponížit bílé ženy v očích přistěhovalců ještě více ?! Já myslím, že o nic jiného ani nejde. Smutné.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by jste se divil.Kamarádka mi vyprávěla co viděla letos
      v Tunisu na dovolené.Ženské již v letech doma spořádané maminy
      a na dovolené bez rodiny jak urvané z řetězu.Sexuální turistika
      kvete i v Egyptě.Já to taky nechápu asi jiná doba.

      Vymazat
    2. Zatím jsem se s ničím takovým nesetkala. Zdá se, že se ještě pohybuji mezi normálními ženami :- D

      dan.

      Vymazat
    3. Holt jste ještě ze staré školy, a současným mladicím již nestačíte.

      Vymazat
  8. Tak todle je pěkná blbost.
    Propaganda z druhé strany.
    Znáte nějakou ženu která by toto udělala?
    Ženy jsou racionální už jen to riziko aids atd.
    Hoax

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ha ha ha jen si mysli, holky se o ně budou za chvíli prát i zadarmo, arabi jsou totiž pro bělošky silně přitažliví.
      Jen český holky budou litovat, že je sem nechtěly pustit :DDDD

      Vymazat
    2. No jasně, dlouhej černej obušek dělá mezi bílými ženami divy :-)

      Vymazat
  9. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/392330-za-obtezovani-si-mohly-poloobnazene-navonene-zeny-rekl-salafisticky-kolinsky-imam.html , za obtezvani si pry mohly zeny samy, tak daleko jsme to dopracovali....

    OdpovědětVymazat
  10. Pokud si nektere zeny kupuji sex, je to jejich volba, jejich riziko a delaji to dobrovolne!!! Neda se to srovnavat s napadanim zen a znasilnovanim....budme uprimni, kolik muzu si kupuje sex? mnohem vice a nikdo se (bohuzel) nad tim nepohorsuje....

    OdpovědětVymazat
  11. Jak by se na něco takového dívali v S. Arábii, která nyní předsedá RB OSN: "V Saúdské Arábii popravují často. Sexuální styk mimo sňatek, atheismus, přechod z islámu do jiného náboženství, homosexualita, čarodějnictví, hazardní hry: není to úplný seznam zločinů, za které v wahabistském království může člověk dostat tisíc úderů karabáčem, deset let vězení nebo vůbec přijít o hlavu". Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20160120/2169473/saudska-arabie-popravy-sariat.html#ixzz3xnlkni7O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A právě proto by to muslimové sami od sebe neudělali, a proto je celá událost v Kolíně vymyšlená, narafičená a zahraná od CIA a mediálně svedená na Araby, abychom je více nenáviděli. Ono se tam nemuselo vůbec nic stát, videa žádné násilí kromě hozené rachejtle neukazují, oběti mohou být zcela vymyšlené nebo to hrát pro televizi. Viz film Vrtěti psem. "Tak nám válka skončila." "Jak to, vždyť neskončila." "Ale skončila, říkali to v televizi."

      Vymazat
    2. byvalý kickboxer stíhaný za napadení migrantu http://pravdive.eu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=343
      http://www.casopis-sifra.cz/wp-content/uploads/2016/01/kol%C3%ADn-n%C3%A1dra%C5%BE%C3%AD.jpg

      Vymazat
  12. Z doby studií pamatuji, že arabští studenti byli mezi studentkami velice žádaným zbožím. Nejenže měli bony, ale byli to hezcí kluci, hezky se proti našim klukům oblíkali a uměli se chovat galantně a romanticky, z čehož byly české dívky nejvíc paf, protože od našich kluků to neznaly, a snažily se Araby uhnat k sňatku. Nevím, jestli Arabové chovali galantně i po svatbě; ti, co tu zůstali, asi ano, mají rodiny v pohodě. Z dívek, které s nimi odešly do ciziny, některé litovaly, a některé jsou tam už jako doma.

    OdpovědětVymazat
  13. http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/o-arabske-kulture-nemaji-lide-z-vedeni-unie-prilisne-poneti/r~c385ad00bec211e5a457002590604f2e/
    Na ženy se v arabských zemích nesahá
    A.cz: Znáte arabskou kulturu, prožil jste v arabských zemích mnoho let. Studiu jejich historie a mentality jste zasvětil život. Jaký kulturní šok prožívá po příchodu do Evropy dvacetiletý, do té doby bezúhonný mladík? Proč najednou hází za hlavu zmíněná společenská pravidla?

    - Jak jsem řekl - tento mladík se o Evropě může domnívat, že jsou zde dost uvolněné společenské mravy. A pokud byl na Silvestra i pod vlivem alkoholu či drog (jak píší média a za předpokladu, že šlo i o muslimy), pak navíc porušil důležitá náboženská přikázání.
    Všichni ale vyrůstali v prostředí se staletými normami. A to jedno důležité zní, že ženy se neobtěžují, že se na ně nesahá. Tak to v jejich zemích zkrátka je.

    A.cz: A proč tyto normy přesto tak neomaleně a v tak velkém měřítku porušili? Mluví se dokonce o domluvě na sociálních sítích...

    - Pro mě je to nevysvětlitelné a neomluvitelné. Beru to ale jako důkaz, že pro některé uprchlíky je Evropa zónou, kde běžná společenská pravidla, včetně těch slušného chování, neplatí.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.