20. ledna 2016

Neobvyklý lednový (umělý) hurikán Alex v Atlantiku

Vzácná lednová tropická bouře v Atlantiku - hurikán Alex
Sepsal Orgonet 20. 1. 2016

Poslední dobou se moc nevěnuji počasí, ono se taky moc neděje, co by mě k tomu přimělo.

Manipulace počasí na našem probíhají standardně a rutinně, vše už tu bylo na blogu popsáno. Možná bych to měl shrnout do nějaké e-knihy, aby to bylo stále a pohromadě dostupné pro nové čtenáře. Měl jsem v úmyslu dělat každodenní blog, kde by byla každý den popsána nějaká manipulace počasím, ale to nestíhám. Přitom by stačilo málo...

Třeba jaké manipulace jsou vidět na jedné z dnešních fotek NOAA (fotografie kliknutím zvětšíte): 
Rutinní dvouvrstvá umělá oblačnost, svrchní bílá vláknitě chemtrailsová, spodní žlutá vypařená "mobilními vysílači" z povrchu země. - Kupodivu je dnes hodně oblačnosti, i když mrazivé teploty by (za mého mládí) odpovídaly vysokému tlaku a jasné obloze. (Metouši to svedou na "inverzi", to je teda pořádná inverze přes celou Evropu.)
Linie dvouvrstvé žluté deky nad Slovenskem - nad částí Slovenska vypařovali více/déle/pomocí více vysílačů.
Rovnoběžné pásy ("vrásky, vlny") oblačnosti nad Slovenskem a Rakouskem.
Atd atd....






Klimateroristé a geoinženýři se v současné době soustřeďují na oblast Arktidy, kde se učí vytvářet extrémní (rekordní) tlakové níže a z nich vyplývající extrémní a rekordní bouře. (např. http://www.accuweather.com/en/weather-news/record-alaska-storm-cold-snow-east-us/54174108)



Zajímavou událostí ledna byl nedávný hurikán v Atlantiku, směřující na Azory (varovali před ním i turisty v Portugalsku), který se "rozplynul", aniž učinil škody. (Pozn: Orgonet: čili vypnuli zdroje radiace). Zdroj: http://www.accuweather.com/en/weather-news/tropical-storm-hurricane-alex-atlantic-ocean/54776482

Lednový hurikán v Atlantiku byl prý první od roku 1939 (někde říkají od roku 1955 a jinde zase od 1979.) Každopádně je to extrémně vzácný jev, zatím byly v známé historii jen tři lednové hurikány. Normální sezóna těchto tropických bouří je červen až listopad.

Hurikán se postupně formoval od Floridy z netropické bouře na subtropickou a tropickou bouři, která prošla těsně kolem Azorských ostrovů 15. 1. ráno, škody nezpůsobila, a pokračovala dále směrem k Islandu, přičemž se postupně rozplynula.


Moje spekulace: 

Můžeme se oprávněně domnívat, že tento naprosto neobvyklý hurikán byl vyvolán a řízen uměle, a že byl součástí nynějších aktivit klimateroristů v Atlantiku a v arktické oblasti, kde pracují na vyvolávání extrémních tlakových níží způsobujících extrémní bouře. Umělé tvoření je patrné z následujích indicií.

1. Neustálá přítomnost radiačně ovladatelné oblačnosti nad Atlantikem.

Nad Atlantikem se nepřetržitě nachází různé útvary umělé oblačnosti vzniklé rozpínáním z chemtrails, jak je vidět denodenně na snímcích satelitu Eumetsat. Namátkou snímek z 16. 1,. ale síťovitá struktura je vidět kterýkoli den. Tato oblačnost obsahující nanočástice kovu je řiditelná EM zářením.


Eumetsat bohužel nezobrazuje přímo oblačnost "hurikánu", odehrávajícího se v noci, protože má snímky jen za světla. Škoda, je to nejzřetelnější zobrazení oblačnosti nad Atlantikem.

Ale na internetu nacházím jeden ze snímků NASA, který ukazuje dost zřetelně podivnou oblačnost hurikánu Alex (ta se samozřejmě vyvíjela, takže chvíli to mělo i oko), na níž jsou vidět umělé úpravy. Zejména ta vláknitost a síťovitost. Zdroj:


2. Místa zjevného ohřívání oblačnosti. 

Na animaci 72 hodin MIMICS (mikrovlnné zobrazení srážkovatelné vody) jsou vidět červené body v oblasti Azor - to znamená oblasti nejvyšší teploty - čili v těchto bodech byla oblačnost uměle zahřívána radiací k vytváření oblasti nízkého tlaku a extrémního větru a srážek.

Zdroj animace: http://tropic.ssec.wisc.edu/real-time/mimic-tpw/natl/main.html


3. Puls radiace do oblasti hurikánu:

Poslední snímek této animace ukazuje problesknutí jinak zobrazujícího "pruhu", viz následující snímek.  To znamená, že do mikrovlnného zobrazení MIMIC se zapojil intenzívní radiační impuls do oblasti "hurikánu" směrem od severu.



4. Oblačnost hurikánu ve tvaru "hranaté spirály".

V následujícím článku najdeme video tvoření hurikánu od Floridy až k Azorám, bohužel nejde vložit, zájemci si jej mohou otevřít z odkazu:
http://www.accuweather.com/en/weather -news/tropical-storm-hurricane-alex-atlantic-ocean/54776482

Z videa vybírám jeden snímek, ukazující hurikán ve formě "hranaté spirály", což je opět znak umělé manipulace. Zatáčení oblačnosti do tvaru hurikánu - do kruhu - probíhá zřejmě pomocí několika rovných paprsků radiace, podle nichž se oblačnost stáčí a na určitou dobu kopíruje tyto rovné linie, než se rozplyne do přirozeného kruhu,..





9 komentářů:

  1. Vo Svédsku vysla kniha o chemtrails odkaz je tu: https://www.vulkanmedia.se/butik/bocker/de-vita-linjerna-i-skyn-av-maximilian-schnell/ mozno je to prvá kniha na svete a obsahuje 370 stran.

    Aluminium v chemtrails je na vytvaranie oblakov, barium je na kontrolovanie vetra a stroncium je na to aby sa data mohli vyhodnotit = spätná väzba.

    Knihu som zacal cítat a neprecital som tolko aby som sa vedel rozpisovat, ale hned na zaciatku preberá kniha patenty a publikácie ktoré majú do cinenia s manipuláciou pocasia. Potom táto kniha preberá dokumentované experimenty ktoré zaprícinili diery v ozóne a priam nenahraditelné skody v rôznych energetický poliach zeme. Ten kto este stále neverí v chemtrails, nech si zistí a nech sa zamyslí nad tým ci sú to zdravé hlavy, ktoré nicia nasu zem atómovými výbuchmi a priam nenahraditelnými skodami v prírode.

    Velkost chemtrails castic sa meria v nano, co znamená ze to vdychujeme do seba a preniká to rovno do krvného obehu a koniec koncov do modzgu, co spôsobuje choroby.

    Vsetko je to o kontrolovaní a dobytí zemegule a vesmíru. Nasa vláda NWO bude rozhodovat a zotrocovat nielen nás, ale aj iné reality a zivot vo vesmíre.

    Je to boj o totálnu moc v ktorej nedostávame energiu zo Zdroja, ale tým ze sa navzájom pozierame a nicíme.
    Uvedomenie si je to jediné co to môze napravit. Uvedomist si seba, Svetlo v sebe a byt Svetlom a Majákom vo svete.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Keď mi z ničoho nič príde čudne, už viackrát som zaznamenala oblohu počmáranú. Ale je to skôr vtedy keď sa lietadla vypracú a vlny tých sračiek plujú po oblohe. Domnievala som sa, že vnímam vibráciu, akési rozbitie oblohy... lebo je mi blbo i keď som dnu.

      Vymazat
  2. Možná trošku offtopic, ale poslední dobou se mi stává, že jsem na místě, kde hustě sněží, ale na radaru chmi není nic vidět. Možná to souvisí s listopadovým upgradem radarů ( http://portal.chmi.cz/ a http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/ruzne/Radary/radary.pdf ). Máte někdo podobnou zkušenost ?

    OdpovědětVymazat
  3. Všímám si v zimě především toho, jak velmi se mění průběh chřipkových epidemií. Zatímco před cca 60 lety (dle pamětníků) byly chřipky velmi vzácným jevem, byly neobvyklé, pak před 20 lety byly velmi silné rýmy. Často se lidé domnívali, že mají "senné rýmy". Minulý rok byl spíše průduškový. Podobné angíně. No a letos, nestačím se divit.Kýchání se rozhléhá všude, kam vejdu, hlenovitý kašel,bolesti hlavy .Nepamatuji něco takového. Bůh ví, co nám do ovzduší zase přimýchaly ! Nepokládám tyto chřipky za normální.

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elity chtějí,abychom byli nemocní co nejvíce.Sami pak žijí v relativně čistém prostředí ap.Dost zatajují ůčinky některých léčivých rostlin.Napr.několik let sháním semínka Bertrámu-Anacyclus Pyrethrum.Kořen této rostliny silně potlačuje malárii i AIDS a je velmi léčivý.Oficielně se však zamlčuje,dokonce překrucuje název této rostliny a zaměňuje s jinými rostlinami(řebříčkem a dokonce pelyňkem,což je nesmysl) A naopak výtažky z rostliny bílé Kýchavice zneužila firma Monsanto-způsobují mutace embria,monsanto tuto látku z Kýchavice bílé vyrábí ve velkém uměle a přidává do svých preparátů.Považuji to osobně za extra zločin,co vyvádí.Pokud by někdo věděl,kdo u nás pěstuje Anacyclus pyrethrum,napište,mám velký zájem.

      Vymazat
    2. Pozri si nasledovny odkaz http://livepharmacy.eu/cs/nase-lekarna pripadne napis Petrovi Chobotovy

      Vymazat
  4. O chemtrais se teď více mluví i v Americe: http://www.globalresearch.ca/weather-warfare-beware-the-us-military-s-experiments-with-climatic-warfare/7561 http://www.globalresearch.ca/the-ultimate-weapon-of-mass-destruction-owning-the-weather-for-military-use-2/5306386
    http://www.coalitionagainstgeoengineering.org/ Mnohé se provalilo v souvislosti s katastrofálním suchem v Kalifornii a to, že to je uměle vyvoláno a řízeno a utajováno
    http://prepareforchange.net/2016/01/20/geoengineering-weather-modification-and-weather-warfar/ - zde je vidět ten obrázek.
    A koluje obrázek, kde je na obloze napsáno: Chemtrails are not a conspiracy theory (Chemtrails není konspirační teorie). Proč by se děti ve školách měly učit o nebezpečích konspiračních teorií, když mnohé z toho je vlastně pravda? To se jako mají učit o nebezpečích pravdy? Pravda není nebezpečná. Nebezpečná le lež.

    OdpovědětVymazat
  5. A Server Configuration Engineer works on tools and processes for automating the implementation and configuration of products for the server.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.