19. ledna 2016

Obamovy plány s biochemickými zbraněmi v Evropě a proroctví Baby Vangy


Proroctví slavné mystičky oživeno v Rusku kvůli Obamovu plánu s biozbraněmi
http://www.whatdoesitmean.com/index1985.htm
January 18, 2016
Prophecies Of Famed Mystic Revived In Russia Over Obama Bio-Weapons Plan
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers
Překlad: Orgonet
Odkazy vedou na články v angličtině.


Nová zpráva pro vnitřní potřeby Kremlu prezentovaná Radě bezpečnosti Ruska (SC) Vnitřním bezpečnostním ředitelstvím Federální bezpečnostní služby (FSB) praví, že v zemi „se zvedl strach a napětí“ kvůli proroctví o hrozící evropské apokalypse, spojené s tím, že armáda Spojených států v minulém týdnu uzavřela kontrakty za 900 miliónů dolarů se 17 společnostmi na logistiku a služby spojené s projekty biologických a chemických zbraní.



Necelé dva týdny předtím, než Obamův režim tímto šokujícím způsobem oznámil svou expanzi biochemických zbraní, president Putin dle zprávy nařídil vydání dokumentu významného pro státní bezpečnost Ruska, kde varuje, že americké vojenské chemicko biologické laboratoře na území států přiléhajících k Rusku se silně rozšiřují , takže nyní tvoří strategickou hrozbu nejen pro Rusko, ale i pro celou Evropu.



Zpráva dále uvádí, že tato obrovská nová expanze amerických biochemických programů v Evropě, která „záhadně“ přichází nyní současně s migrantskou krizí islámských uprchlíků zaplavujících Evropu, dosud vynesla pašerákům lidí přes 5,7 miliardy dolarů.

A pokud jde o to, co přesně vytváří tyto „velké obavy a napětí“ po celém Rusku, zpráva vysvětluje, že když se tyto nové biochemické zbraně Obamova režimu spojí dohromady se současnou krizí islámských uprchlíků zaplavujících Evropu, tyto dvě věci „splývají“ do hrozného proroctví, které vydala proslulá mystička Baba Vanga (1911-1996) krátce před svou smrtí, když varovala, že v roce 2016 dojde k invazi muslimských extrémistů do Evropy vyvolané konfliktem, který začal Arabským jarem v roce 2010, bude se odvíjet v Sýrii a zničí celý kontinent.




Muslimové použijí proti Evropanům chemické zbraně,“ prorokovala Vanga. V roce 2043 bude nastolen Islámský kalifát s centrem v Římě. Evropa, jak ji známe, „přestane existovat“ koncem příštího roku a bude následovat likvidace celé populace, která opustí „téměř prázdný“ kontinent, „zpustošenou zemi, zcela zbavenou všech forem života“.

Zpráva praví, že Obamův režim a jeho spojenec Evropská unie již označily globální přelidnění jako svou svou největší hrozbu, tito „herci na scéně“, i když skrze své propagandistické mediální orgány, již začali Evropu připravovat na to, co přijde, tím, že varují své občany, aby očekávali chemický útok islámských teroristů – tato hrozba je dle západních vůdců „velmi reálná“.

A protože víme, že teroristy Islámského státu vytvořil sám Obamův režim, a ti nepochybně provedou tyto velké chemické útoky za použití amerických biochemických zbraní, již připravených po celé Evropě, západní svět přivedený na pokraj záhuby těmito „šílenci“ bude dle varování zprávy bezbranný. To shodou okolností doplňuje další proroctví Vangy, dle něhož 44. president Spojených států, Barack Obama, bude Afroameričan, a bude to poslední president, kterého bude mít Amerika.



I když na Západě je tato mystička, Baba Vanga, označovaná jako „Nostradamus z Balkánu“ málo známá, je vysoce respektována jak v Rusku, tak ve východní Evropě, protože její předpovědi mají šokující vysokou úspěšnost, dle některých studií až 80%.

V Rusku existuje online projekt „Velká encyklopedie Vangy“, což potvrzuje, jak je tato mystička oblíbena ruskými lidmi. V roce 2013 byl uveden 12dílný televizní seriál „Vangelia“, a stejně populární film o ní s názvem „Vanga: Viditelný a neviditelný svět.

Zpráva neuvádí, zda Bezpečnostní rada na základě těchto informací FSB přistoupí k nějakým akcím. Avšak o tom, že ruské výzvědné služby berou předpovědi Baby Vangy vážně, svědčí to, že tuto zprávu vůbec napsaly.


January 18, 2016 © EU and US all rights reserved. Permission to use this report in its entirety is granted under the condition it is linked back to its original source at WhatDoesItMean.Com. Freebase content licensed under CC-BY andGFDL.

22 komentářů:

  1. Vždy ide o individuálne ponorenie, lenže ktosi sa toho chytol. Vedel, že jej proroctvo bude dobrým strašiakom. O to tu ide.

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujimave, ze GP uz v roku 1996 mal naplanovane co presne sa v buducnosti musi stat, aby ludstvo konecne ovladlo.

    OdpovědětVymazat
  3. Země je velmi složitá planeta. Jedním z důvodů plnění/neplnění proroctví zde bylo úsilí o kvedlání s časovými liniemi. Temnáři uvedli Zemi do negativní časové linie a nebylo snadné se z toho vyvázat. Nějakou dobu zde temnáři dokonce měli navrch. Mnoho dobrých pozemšťanů před nimi odešlo žít např. pod povrch Země např. do Agharty. Pak to tady bylo zhruba padesát na padesát. A pak začalo převažovat to, co je přirozené, světelné a co v sobě nemá invasivní temnářskou nákazu a tendenci věci vrhat do stínu kolektivního nevědomí. Jak zde bylo na orgo-netu před časem výstižně uvedeno: Energie jde tam, kde je pravda. K těm předpovědím: Některé se splnily a splní, některé se nesplnily a nesplní. Rozhodující ale je, že negativní časové linie již byly vymazány a následky temnářského vpádu jsou léčeny a to i vysokými vesmírnými bytostmi, ve srovnání s kterými je naše duchovní poznání a technologie na úrovni dětských hraček. Jak se k nám po stržení závoje v Události přiblíží, i my se k nim přiblížíme. Vždyť všechno, co potřebujeme, máme uvnitř sebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A vy jste se s temi bytostmi osobne setkal/a?nebo papouskujete nepodlozene info (nekdo by rekl vymyslene) od jinych? tyto reci me vzdy rozesmutni...

      Vymazat
    2. Vždy existuje X X variant každé události !! nic není dané..to znamená že v té době to Vanga nebo jiní viděla správně, jenže lidé mění své vědomí svou realitu , to znamená že se už nestane to co viděli proroci kdysi . ale bude prostě jiná varianta událostí ....

      Vymazat
    3. Daleko nejvíce rozesmutňují temnáři a jejich poskoci.

      Vymazat
    4. ANO - tak to je 22,40.
      Dodám, že nie každý prorok vidí "do rovnakej" vzdialenosti a reality. Jeden ďalej, jeden bližšie. Človek to potom využije na to čo sa mu hodí.

      Vymazat
    5. Zde je něco na smutné téma, proč se ještě mnozí neprobudili, nejsou připraveni na odpojení od systému, a tak ho všemi způsoby obhajují: http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/the-sad-truth-to-why-most-people-may-not-wake-up/ viz též kultovní film Matrix 1

      Vymazat
    6. Pro Anonymní 19. ledna 2016 15:06
      Velmi se mýlíte. Vše je dopředu pro každého dáno, a ten konkrétní člověk prochází něčím, co bychom mohli nazvat osudem. A jeho úkolem je zpracovat, vyrovnávat se s ději předem daného scénáře, o kterém nic dopředu neví. Započítávají se jeho reakce, emoce, postoje apod. Pokud splní očekávání a naplnění scénáře (osudu), může být ze světa odvolán (zemřít) i předčasně. Což se v mnoha případech i děje. Ti nedovtipnější, zatvrzelejší musí trpět, a žít dost dlouho. Avšak pokud jejich expirace vyprší, odcházejí i oni na věčnost, děj se co děj. Každý tak umírá po ujití cesty z bodu A do bodu B. Někomu to trvá chvilku, jiný tu musí zůstat i 100 a více let.

      Vymazat
  4. To je důvod, proč se dobré věci zatím beze zbytku nemohly naplnit: A to je to, že zde je mnoho rukojmí a vydírání exotickými zbraněmi. V této situaci se pokročilo, řešení je už možná na dosah. Však uvidíme a poznáme.
    Toto je jeden z příkladů, jak si temňáci berou živé štíty:
    http://cz.sputniknews.com/svet/20160119/2163307/osn-dais-otroctvi-zeny-deti.html

    OdpovědětVymazat
  5. Bývalý kickboxer ochránil v Kolíně dívky před násilníky. Skončil ve vězení
    http://sport.aktualne.cz/byvaly-kickboxer-ochranil-divky-pred-znasilnenim-skoncil-ve/r~717cabf6bd8e11e59e52002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=A&utm_term=position-4
    Není to tak dávno co tady byla jeho zpověď.Takhle dopadnou všichni,kteří budou ochotni a dokáží se bránit.Dává stále větší smysl,proč policie ČR pořádala a organizovala protiromské demonstrace V Českých Budějovicích.Už dávno dopředu bylo tohle všechno připraveno a vyzkoušeno v menším měřítku.
    A co se biologických a biochemických zbraní týká,už jsou dávno použity-v potravinách(takzvané levné náhražky,rostlinné ztužené tuky,GMO,glukózo fruktózový sirup atd)Samozřejmně sprejování a geoinženýring.Epidemie rakoviny která propukla v posledních měsících je toho důkazem.Bohužel tahle rakovina zabíjí velice rychle.Nikdy nebylo v mém okolí tolik smrtelně nemocných lidí.Mluvit se o tom nesmí a konec konců i náš pan ministr Chovanec dal dnes najevo že jeho velkým vzorem je Čína a kontrola všeho co jim nevyhovuje je docela blízko.Možná se jednou stane i trestným činem když bude mít člověk jiný názor.
    Kde je ten přechod do vyššího a lepšího vědomí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dávam bolševikovi rok..... maximálne dva...

      Vymazat
    2. vo vašom srdci a trošku i v hlave.

      Vymazat
    3. "Kde je ten přechod do vyššího a lepšího vědomí?"
      Asi se na to osvobozování země od temnářů a jejich pilných přisluhovačů musí jít postupně. Úspěchy tu jsou, např. blížící se konec Isl. státu : It will take a little time but the Islamic State is approaching its end.
      Read more: http://sputniknews.com/columnists/20160119/1033379829/islamic-state-doomed-syria.html#ixzz3xmJTBoGx
      Cílem operace ruského letectva v Sýrii, která začala 30. září, je podpora pozemní operace vládních vojsk SAR a zničení infrastruktury teroristické skupiny IS. Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20160119/2163027/lat-ruska-operace-syrie-pomer.html#ixzz3xmLBsmuM
      http://www.hlavnespravy.sk/rusko-prichadza-na-pomoc-syrskej-armade-aj-na-vychode-krajiny/733417
      Jeden z komentářů k uvedenému článku: "RUSKO CHRÁNI AJ EUROPU .....EU DÁVA RUSKU SANKCIE...Rusko bojuje voči ABSOLÚTNEMU ZLU..."

      Vymazat
    4. Kde je ten přechod do vyššího a lepšího vědomí, potažmo konec galaktických válek?
      Ano, až se vyřeší těžká situace rukojmí a vydírání exotickými zbraněmi. To je věc Světelných sil. Na lidech je, aby se duchovně probudili a po vysvobození vůbec toužili. Výsledky, které jsou v našich lidských silách, ale nejsou doposud uspokojivé: mnozí se neprobudili; nejsou připraveni na odpojení od systému, a tak ho všemi způsoby obhajují; věří, že vládnoucí elity to s nimi myslí dobře; věří všem manipulacím ze sdělovacích prostředků ("vždyť to říkali v TV, tak to musí být pravda"), věří i oficiálním verzím o 11.9.; 11.3. apod. navzdory tomu, že "důkazy" o 11.9.; 11.3. vyvrátili i mnozí vědci (a řada z nich za pravdu položila životy). Tak si samo lidstvo hází klacky pod nohy, sami sebe zpožďujeme. A o to vlastně v antitransformačním teroru jde - takto mylně lidi nasměrovávat. Temnáři by zde zdaleka nemohli udělat takovou paseku, kdyby s nimi nespolupracovalo tolik lidí. V této situaci je pro Světelné síly velmi složité zrychlovat a mj. používat mocných nástrojů posvátné geometrie. Oni to nemohou udělat bez nás a my to nemůžeme udělat bez nich.

      Vymazat
    5. Pro Anonymní 20. ledna 2016 10:13
      Máte naprostou pravdu. Bolševik zn české kotliny rozhodně po r.1989 nezmizel. Naopak na sebe vzal dokonalé mimikry korporátního kapitalismu, který se bolševikům v mnohém přibližuje.

      Vymazat
  6. Pořád věřím tomu,že většinou když si někdo /USA/ naplánuje zničit ostatní /EU/,tak zasáhne náhoda a obrátí se to proti němu.Už bylo těch psychopatů a bláznů ve vládách po celé historii lidstva opravdu hodně,ale většinou taky dopadly špatně.Lidé dnes nectí žádné hodnoty a úctu k ničemu,tím to všechno začíná a končí.Virtuální realita je svinstvo a pád do reality je ještě horší.

    OdpovědětVymazat
  7. "Mental slavery is the worst form of slavery. It gives you the ilusion of freedom, makes you trust, love and defend your oppressor while making an enemy of those who are trying to free you or open your eyes."
    https://lozzafun1.wordpress.com/2016/01/18/mental-slavery-is-the-worst-form/

    OdpovědětVymazat
  8. Dnes se na "babu Vangu" kupí kdesjaká proroctví, dnes už je asi nemožné odhadnout, co ona za svého života skutečně řekla a co si kdo přidal. Údajně za ní chodili za jejího života kdejací politikové. Aby si nechali hádat svoji budoucnost. A ona každého nějak "potěšila" Z těchto faktů také vycházím a myslím si, že to byla spíše taková ta hadačka z ruky. Proroctví, tak jak je nám dnes od ní servírováno je podle mě úmyslně "dobarveno". Ne, nevěřím, že tohle vše o americkém prezidentovi, islámu apod je z jejich úst. Píšu to narovinu: Je to nesmysl !

    dan.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není ..., často se mýlíš

      Vymazat
    2. Přátelé, co vám to připomíná????
      Trubte na polnici na Sijónu, křičte na poplach na mé svaté hoře, ať se třesou všichni obyvatelé země, neboť přichází den Hospodinův. Je blízko den tmy a temnot, den oblaku a mrákoty. Jako úsvit po horách se rozprostírá lid četný a mocný, jakého nebylo od věků, aniž kdy bude po něm až do let posledního pokolení.Před ním je oheň sžírající, za ním sežehující plamen; před ním je země jak zahrada Eden, za ním poušť, zpustošený kraj. A vyváznout před ním nelze.
      Vzhledem připomíná koně, je jako jízda v divém cvalu.Jako hřmící válečná vozba poskakuje po vrcholcích hor, praská jak ohnivý plamen, když sžírá strniště. Je jako mocný lid seřazený k boji. Národy se před ním svíjejí v křeči, tváře všech blednou. Běží jako bohatýři, jako bojovníci ztéká hradby. Každý jde svou cestou, neodbočí od své dráhy.Jeden druhému nepřekáží, každý jde určeným směrem. Když narazí na oštěpy, neprořidnou,vnikají do města, běhají po hradbách, na domy vystupují, lezou okny jak zloděj. - TO JE Z BIBLE, přátelé (Joel 2),je to o migrantech a příchodu Krista - napsáno a nezměněno min.2000 let, čtěte Bibli http://www.biblenet.cz/app/b?book=Joel&no=2
      a pište mi dle zájmu na adresu: a.cesta@seznam.cz, odpovím všem

      Vymazat
    3. V Bibli je obsaženo vše,co by měl člověk znát pro život na Zemi.Bohužel mnozí dávají přednost všelijakým šarlatánům a vykladačům, a nechávají se oblbovat jako malé děti za nemalý peníz. Pán Ježíš říkával, že Jeho Slova jsou pravá a věrná, a že je nikdy nezmění. Lidští vykladači naopak svá tvrzení mění podle výhod, získaných peněz nebo slávy mezi lidmi.Ti už si svou odměnu zde na Zemi vybrali, a na druhé straně již nebudou mít z čeho brát. Proto se střezme zahálky, všelikého planého mudrování a odporování, aby nás to nakonec nestáhlo do hlubin pekla.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.