8. ledna 2016

Očitý svědek o událostech v Kolíně nad Rýnem

Ivan Jurčevič, kickboxer, který byl na Silvestra zaměstnán jako vyhazovač v pětihvězdičkovém hotelu naproti kolínskému Dómu, vypráví své svědectví (https://www.facebook.com/Ivan-Jurcevic-249754578539479/):

https://youtu.be/aJyj1jZljKM



Anglicky:
https://www.youtube.com/watch?v=W9TOdMzOH1U

16 komentářů:

  1. Asi tak. Z NWOO.org OldNoe napsal:
    8.1.2016 (20.46)
    Scenáre sa opakujú. Toto bola zjavne „Krištáľová noc“. A ak Nemci niečo neurobia, pravdepodobne napokon skončia v lágroch. Asi ako prví…

    OdpovědětVymazat
  2. No a co teprve budou delat, az jich do Nemecka letos prijde dalsich 8 milionu, jak maji naplanovano a USA je vyzbroji, to teprve budou mit v Nemecku poradne "veselo".To jsou ti Nemci opravdu tak hloupi, ze jim to porad nedochazi? To je smutne...

    OdpovědětVymazat
  3. Omlouvám se orgonete za spam. Ale beru věci do vlastních rukou :::
    ___________________________________
    Komu není lhostejný osud naší země, nebojí se a rád by něco podnikl? Máte rádi čechy takové jaké zatím jsou? Stačí napsat na tento mail své město ve kterém působíte: praacovni@gmail.com
    Až přijde ta správná chvíle seznámím všechny s mojí kampaní. Nic násilného, pouze otvírání očí lidem skrz nějaký prostředek. Čas plyne, jednejme rychle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ruce prč o tohoto !

      Vymazat
    2. Bůh Ti žehnej!
      Takto začíná defenestrace a pak revoluce.

      Vymazat
    3. Proč bychom vám měli posílat na e-mail město ve kterém žijeme?
      Lidem se otvírají oči, ne skrz nějaký prostředek, ale proto, že vše postupuje podle univerzálního duchovního pravidla – z nitra k zvnějšku.
      Naše (duchovní) mysl, která sídlí hluboko v nás, řídí veškeré události, které se stanou v této fyzické realitě. Svět lze změnit nejen politikou, ale především duchovními ideami, které nastávají uvnitř naší duchovní mysli a které se aktualizují v nejzevnějším stupni lidské mysli- zvané osobní vědomím, které interaguje s vnějším světem a se svým vybraným prostředím, za účelem neustálého aktualizování a uskutečňování celku lidské mysli ve vnějším fyzickém světě. Proto veškeré mocenské struktury se bojí jediného: Moci jednotlivce. Moci duchovní. Duch každého žije věčně.
      Každý jedinec disponuje těmito duchovními schopnostmi, kterými může změnit svět ku prospěchu všech.
      Neporozumíme-li, jak funguje lidská mysl, neporozumíme ani dění na této planetě. Skutečnost, že je tu více než to, co se právě odehrává na scéně lidského života má hlubší, niternější smysl a účel.

      Vymazat
    4. anonymní 16:17
      Nadcházející události mají člověka donutit zaujmout jasné stanovisko. Kterému Bohu sloužíš, takový se o tebe postará. Jelikož však Zemi získal za dědictví před 2000 lety Ježíš, pak je jasné, že On si bude vybírat !

      dan.

      Vymazat
    5. dan. 19:47

      Pán Ježíš Kristus je nebeský Bůh, Jeden Nedělitelný Stvořitel, který byl, je a vždy bude od věčnosti do věčnosti, který své Božství učinil lidským a to Lidství pak učinil Božským.

      Vymazat
    6. Mnohé, co si o tom, Dan, myslíte, budete muset přehodnotit

      Vymazat
  4. Vyzývám všechny české proimigrační dobrovolnice, aby sbalily batůžek a urychleně odspěchaly do Německa do uprchlických táborů. A tam ze všech svých sil tišily ten sexuální drive, který mladé azylanty žene k sexuálním výtržnostem. Jak jsem zjistil,myšlenku podporuje OSHP (odborový svaz hamburských pasáků), kteří budou humanitární misi koordinovat a přidělovat jednotlivým dobrovolnicím skupinky azylantů k poskytnutí sexuálního welfare. V pondělí chci psát do nadace Člověk v tísni, zda by pro dobrovolnice nevypsala veřejnou sbírku na kondomy a lubrikant. Stejně tak se hodlám obrátit na Amnesty International, zda by organizace nemohla dobrovolnice do Německa odvážet speciálními autobusy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni sluníčkáři, co jich v každé zemi Evropy je, by se měli povinně účastnit těchto misí ! Aby, až nám začnou z náměstí a tlampačů hlásat něco o xenofobii a rasismu, k tomu měli osobní podklady, pramenící z osobních zkušeností. Je zvláštní, že nadšené halekání dobrovolnic, které si již osobními zkušenostmi v posledních časech prošly, na youtube nenajdeme.

      dan.

      Vymazat
  5. http://www.czechfreepress.cz/cfp-doporucuje/ostra-zpoved-ceskeho-policisty-ktery-se-rozepsal-o-vlne-migrantu.html?hitcount=0

    OdpovědětVymazat
  6. Bacha na Botku, je s nimi sprahnutej, chtej nam je sem vnutit stuj co stuj, ted maji naplanovano nas citove zdolavat abychom povolili.Ale Pegida vymyslela, ze kde se pohodi praseci kusy, tak tam Mumulaci uz nesmej byt.Tak vsichni chovejte prasatka, jeste se nam budou hodit.Drzme se!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Baby vsechny si koupime elektronicke tasery a kazdemu hned dame ranu do kuli a bude klid!! To bude nase multikulturni obohaceni tem primitivum.

    OdpovědětVymazat
  8. Omlouvam se, spletla jsem se, jsou to elektricke tasery.Nic jineho nas nezachrani.

    OdpovědětVymazat
  9. Merkelová by si měla konečně přečíst jak funguje Korán,rozdíly mezi evropskou kulturou a muslim.náboženstvím jsou tak velké,hlavně i v chování mužů vůči ženám,že to nikdy nebude fungovat.Až si Evropa pod sebou podřeže celou větev a spadne,bude už na vše pozdě.Hlavně by si Merkelová měla uvědomit, že její vstřícnost si muslimové berou jako slabost.Za zády se jí smějí pro její hloupost díky které jsme ohroženy všechny.Za ty peníze co politici dostávají z našich daní by měli mít alespoń všeobecný přehled a né dělat jednu botu za druhou.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.