22. ledna 2016

Záběry z dronu: zcela zničené syrské město Homs

Otřesné záběry: zcela zničené syrské třetí největší město Homs. Původně mělo 1 a 1/4 miliónu obyvatel...

Publikováno 20. 1. 2016
https://youtu.be/zznopq7Gg5U




21 komentářů:

  1. Temnáři vždycky chtěli místa se silným vlivem Bohyně znečisťovat co nejvíce. Právě na území Sýrie se nachází takové nejsilnější místo na světě (portál Bohyně v Hassuna-Samara) ... Jsme krátký čas před úplňkem měsíce, ve kterém se otevírají dveře pro nová řešení potíží, které nás pronásledují už dlouho. Světelné síly v různých dimenzích postupují směrem k transformaci temnoty. Tyto dny a noci jsou velmi důležité a jde v nich o hodně. Když Světelným silám např. přejete požehnání Bohyně a úspěch apod, ony to vědí a cítí. Pomáhá jim to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidová pranostika pro dnešní den, tj. 22. ledna, praví: Svíti-li na den 22.ledna jasně slunce, naplníš toho roku vínem sudy, džbány a hrnce. Dnes slunce svítilo, takže víno bude a s ním i pravda. Ve víně je pravda, jak uvádí latinské přísloví (In vino veritas!). Tak podobně uvádí i přísloví čínské: Po víně vypluje pravdivá řeč. Kéž ta pravdivá řeč vypluje co nejdříve.

      Vymazat
  2. JJ, falešná božstva ve starém Egyptě, miliony bohů v Budhismu, fuj! Temnářům pomáhat? No, dělejte jak myslíte ale obdržíte,,část ran,, které obdrží matka nevěstek-Velký Babylón, za uctívání kdekoho, jen ne pravého Boha.

    OdpovědětVymazat
  3. Další z těch, co věří v dobrotu démonů-viz.podvody s panenkou v Medžugorji,světelné bytosti a podobně, neměly ty různé dovednosti v magii a zjevení ustat?-jak píše Apoštol Pavel?
    JJ, falešná božstva ve starém Egyptě, miliony bohů v Budhismu, fuj!
    Ty světelné bytosti jsou démoni, tak si je hýčkejte ale to se vám nevyplatí. A nevědomost na pravého stvořitele nezkoušejte, máte od něj dopis, Bibli. Ale vy se raději věnujete temné duchovní sféře, tak si to potom vyžerete, je mi líto. ,,Vyjděte z něho, můj lide, jestliže se nechcete podílet na jeho ranách,, . Ano, Velký Babylon, matka nevěstek bude bit a rozmetán jako hnůj. Ostatně podle písem která nečtete bude Syrský Damašek rozbit, dle proroka Daniela, to je kousek od Homsu, že? Po zničení Damašku má následovat Velké soužení lidstva, tak se na to připravte všichni, co vzýváte démony a jejich otce Satana.

    OdpovědětVymazat
  4. Světelné síly? To myslíte démony a Satana, že? Kdekdo uctívá kdeco, vesmírné lidi a podobně ale potom ten trest, ten musí přijít. A že jste byli zavedeni na scestí? Žádná omluva, máte to v Bibli napsáno jasně!
    ,,Vyjděte z něj, jestliže se nechcete podílet na jeho hříších a na jeho podílu ran,,.
    Ano, pryč z Velkého Babylónu, máte to všude, modlářství v uctívání sportovců, zpěváků, panenky z Medžugorije a další chytrákoviny stran Satanáše. V Bibli to máte jasně řečeno, kdo je kdo, tak si zahrávejte s astrologií a věštci. Je to hnus A na mě ať nikdo nechodí se svatýma a mimozemšťanama, vím odkud vítr fičí, fuj!

    OdpovědětVymazat
  5. Nebylo by špatné, zrušit anonymní komentáře!!! Nevím, proč bych měl tady "luštit", kdo, co a o kým tady referuje.
    Anonym se může rovnat zákeřnosti počínání! Přece nemusí být problém se prezentovat nějakou přezdívkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele ty chytrolíne neprovokuj tady a zařaď zpátečku

      Vymazat
    2. Anonymní27. ledna 2016 1:43 ///
      Chytrolín jsi zřejmě Ty!!!
      Ovečky také, jen a jen "bekají" - jako dobře řízené stádo, poněvadž jsou vlastně anonymní. I z nich se dá vybrat nějaká zaběhnutá, pro další "navigované" beékání.

      Vymazat
  6. Pane kkkk, v mnohom s Vami súhlasím , lež ku Biblii - táto kniha je takisto znôškou toho, čo sa tomu ktorému prepisovateľovi hodilo, páčilo , teda skôr zadaváteľovi prepisu. Či myslíte, že nik za prepisy nikomu neplatil ? Platil - mnísi, pisári radi písali. To máte ako teraz s novinármi. A koľko, že je teraz rôznych podaní Biblie na svete ?

    OdpovědětVymazat
  7. " Niet iného Boha ako život sám ". / Osho /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osha zlikvidovali kabálkovci

      Vymazat
    2. Osho šel po druhé koleji, takže nic pro mě

      Vymazat
  8. https://www.youtube.com/watch?v=9opZkH2RK_A

    OdpovědětVymazat
  9. Běžte do háje s biblí!
    Ta kniha byla napsána jen pro manipulaci s ovcemi, což se dokonale povedlo.....
    Jirka

    OdpovědětVymazat
  10. Bible nebyla napsána pro manipulaci s ovcemi ale kdyby už, tak s kozly. Viz: Ježíšovo přirovnání dobrých a zlých lidí. Jestli Vám Bible neštimuje, tak se stavíte na stranu kozlů, Satanův kluk, je mi líto.

    OdpovědětVymazat
  11. K některým výše uvedeným komentářům: Když jste takoví biblověrní, tak byste se neměli na těchto stránkách zbytečně rozptylovat. Chodit byste měli na stránky se zaručeně správným obsahem, kde najdete své soukmenovce, kteří s vámi budou nadšeně souhlasit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic jste nepochopil/a, proto vám píší lidé jako kkkkk

      Vymazat
  12. Tady máte fakta:
    http://www.theeventchronicle.com/study/former-jesuit-priest-exposes-how-the-vatican-created-islam/
    http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/43891/
    http://www.theeventchronicle.com/study/the-diabolical-history-of-the-society-of-jesus-aka-the-jesuits/
    http://www.theeventchronicle.com/media/informational/knight-of-malta-controlled-by-the-diabolical-society-of-jesus-aka-jesuits/

    OdpovědětVymazat
  13. http://cestyksobe.cz/cirkev-dva-tisice-let-jen-hrabe-moc-a-penize-rika-zdenek-troska-kdyby-hus-zil-dnes-kricel-by-proti-restitucim-tak-ze-by-ho-znovu-upalili/12345

    OdpovědětVymazat
  14. K náboženské kontrole mysli a k tomu, že ruka ruku myje:
    Londýnský biskup Richard Chartres říká, ža faráři by měli nosit plnovous na znamení podpory a vyjádření svatosti muslimů. Pochválil dva faráře, kteří tak už učinili, a vyzval k následování další. http://www.zvedavec.org/vezkratce/12044/, krátká zpráva z 24.1.2016

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.