1. února 2016

Další postřehy k podvodu jménem virus zika

Další postřehy k viru zika z webu Jima Stona
http://82.221.129.208/ifyouareinamericayouprobablycantseethisk3.html
Překlad Orgonet.
Odkazy a obrázky přidal Orgonet.
Jan 30 2016

Kerr napsal:
Ebola byla beta testem na depopulaci Afričanů/černochů, ptačí chřipka (a tucet jejích variant) byla beta testem na Asijce, a teď tu máme virus zika na Hispánce (ale také na všechny křížené typy lidských genomů), aby nás pomalu zabíjely tím, že poškodí příští generaci.
Až vyrostou, dokážou ještě mačkat knoflíky v tovární farmě, škubat kuřata a tak, ale nebudou mít mentální kapacitu postavit se na odpor nebo odmlouvat. Další jejich výhodou bude, že bude možno je krmit psími konzervami injekční stříkačkou jako křečky přímo v práci!
Skvělá práce!
Proč by si zabíjeli svůj dobytek, když je mohou prostě proměnit v dokonalé malé stroje s IQ pod 35?
Poznámka: Pokud byste chtěli pochopit „krizi s vodou ve Flintu, Michigan“, podívejte se nejprve na film s Jamesem Bondem: Quantum of solace, a pak na film: Blue Gold: Války o vodu (dokument původně vydaný jako film v roce 2008 podle knihy Blue Gold: Boj o zastavení korporátní krádeže světové vody od Maude Barlow a Tony Clarka).
Brazílie, společně s mnoha dalšími jihoamerickými státy, prochází přesně stejným typem privatizace svých zásob vody, tak, jak to popisuje film Války o vodu.
A nyní jde brazilská armáda se žlutými brašnami dům od domu, dveře ode dveří, a pomáhá hledat ty ničemné louže s vodou, kde by se mohli množit komáři.







Ale to je nesmysl. Spíše evidují ty, co si sbírají dešťovou vodu, aby se na ně mohli zaměřit později. V západních státech USA je sbírání dešťové vody již několik let zločinem.

Řečnická otázka:
Když několik kapek jakéhokoli oleje (mluvím konkrétně o olejích, které jsou jedlé, jako olivový, sezamový atd.) vytvoří na hladině barelu/kontejneru na vodu „hladký povrch“, který zabije všechny larvy komárů, protože nemohou pod touto povrchovou vrstvou oleje dýchat a vrstvu oleje nemohou prorazit, co je potom ten hnědý prášek/granule, které brazilská armáda sype všem do jejich soukromých nádrží s vodou, aby „pomohli vymýtit larvy“?
Proč „autority“ prostě neinformují lidi, aby ke své ochraně použili domácí olej? Ach jo, já blbec o tom asi moc přemýšlím, to mě může stát život.
Kerr


Jim Stone:Ne, nebude tě to stát život, jsi jenom „terorista“, který může být zadržen a použit na práci jako otrok. To je pravděpodobný osud přemýšlejících lidí, kteří ještě zbyli.


Anonymní napsal:
Zika: Psychopati ze Světové organizace zdraví nyní ve vhodnou dobu vypouštějí „GM komáry“ jako bojovníky proti viru, s „oficiálním“ vysvětlením, že přírodní tvor způsobil naprostou mutaci viru, který původně způsoboval pouze mírné až žádné symptomy, a nyní působí symptomy požírání mozku – a to za méně než rok. „Oni“ naprosto počítají s apatií, či přímo s hloupostí mas. Jediný způsob, jak mohl tento komár tak rychle vyplodit mozek požírající virus, je, že GM komár je od počátku k tomu naprogramován. Evidentně počítají s tím, že odezva, kterou vytvoří toto speciální vysvětlení, je obhajitelnější, než aby se pod rozsáhlou palbu dostala vakcína TDAP, čímž by se dostaly pod palbu veškeré vakcíny. Před několika lety příbalový leták vložený k vakcíně obsahoval údaj, že jedním z mnoha významných vedlejších účinků je autismus. Tento údaj byl však již z letáku odstraněn. TDAP má velmi zlý původ. Drž se. 
Jim Stone: Jasně. 



Z Brazílie: Zika je podvod.
EDU napsal:

Pandemie ziky je podvod. Tady v Brazílii vláda mluví o 1 miliónu potvrzených případů zika. Rád bych věděl, jak k ďasu ty případy potvrdili? Dělali molekulární testy všech těch případů? Protože systém brazilského zdravotnictví je tak mizerný, že nedokážou potvrdit ani horečku dengue, která má symptomy daleko silnější. A molekulární testy jsou přinejmenším nedostatkové. Jak ksakru můžou potvrdit epidemii nemoci s tak mírnými symptomy, že 80% lidí nemá vůbec žádné? Bez molekulárních testů je to naprostý podvod, a může to být cokoli jiného než virus zika.
A WHO teď říká, že v budoucnu budou 3 milióny případů onemocnění zika.
Pravda je taková, že tato čísla jsou čiré výmysly. 
(Vsuvka Orgonet: Ta čísla o šíření onemocnění se mně zdají od začátku vycucaná z prstu. Dle níže uvedeného zdroje je v celé Brazílii 16 laboratoří, které test dokážou/jsou oprávněny provést. 
Viz http://www.bloombergview.com/articles/2015-12-28/brazil-faces-a-modern-day-plague „Je pouze 16 laboratoří ve státě, které mohou provést test.“ 
Opravdu se nabízí otázka, jak během pár měsíců (od listopadu) mohlo 16 laboratoří provést milión testů, ba ještě mnohem více, protože některé vzorky mohly/musely ukázat jiný výsledek; nakolik se musí projevit symptomy, aby se odebíral vzorek? Kdo o tom rozhoduje?
Něco podobného bylo u nás v době prasečí chřipky, kdy na jednu stranu média bleskově informovala, kolik lidí je kdy kde nakaženo, a na druhé straně se psalo, jak je test složitý a trvá několik dní ... málokdo z lidí se nad tím rozporem pozastavil, ale našli se takoví, bohužel neměli šanci ovlivnit propagandou zpracované lidi ... )

Jim Stone: Vezměte zprávy o viru zika na tomto webu a ukažte je pár brazilským lékařům, kteří pracují s těhotnými ženami. Zejména informace o vakcíně TDAP. Jeden uznávaný mexický lékař už řekl, že to musí být pravda. I v Brazílii budou lékaři možná souhlasit, a budou moci s tím něco udělat. Pravda je tak zřejmá, že vše, co je třeba udělat, je informovat o ní ty správné lidi. 

23 komentářů:

  1. Brazílie naštvala Izrael, když ze solidarity s Palestinci zrušila izraelské firmě kontrakt na ostrahu lympiády za 2,2 mld. USD.
    Firmu vlastní penzionovaný plukovník IDF, který v 80. letech cvičil paramilitární jednotky v Hondurasu a Guatemale.
    Virus Zika dodává: "Name of Depositor / J. Casals, Rockefeller Foundation." http://www.lgcstandards-atcc.org/products/all/VR-84.aspx?geo_country=sk#history
    Zika virus ATCC® VR-84™
    freeze-dried
    €599.00
    Kontejnery jsou chlazené na minus 70 stupňů Celsia, vývoz je povolen i na Slovensko.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak už se zde psalo zde http://orgo-net.blogspot.cz/2016/01/i-mexiko-podezira-z-poskozeni-mozku.html

      Vymazat
    2. virus zika bol vyprodukovany v rockefelerovom v.uz v roku 1947 patent ma tiez Rockefeller -Mal by t pouzity ako bio zbraneste za churcila na rusov cize vych.blok!

      Vymazat
    3. nebyprodukoval, izoloval z makaků rheus, ve 47 viry vyrábět neuměli
      r.m.

      Vymazat
    4. Oh, yes, sir: http://www.theeventchronicle.com/news/north-america/zika-virus-for-sale-online-courtesy-of-the-rockefeller-foundation/
      http://www.theeventchronicle.com/study/the-shady-past-of-the-rockefeller-family-its-haunting-effect-on-the-world/
      http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/documents-expose-what-the-rockefellers-knew-about-ufos/
      http://www.theeventchronicle.com/metaphysics/galactic/why-is-hillary-clinton-talking-to-laurence-rockefeller-holding-a-book-about-extraterrestrials/
      http://www.theeventchronicle.com/editors-pick/the-federal-reserve-cartel-the-rothschild-rockefeller-and-morgan-families/

      Vymazat
    5. Izrael sám o sobě nemá takovou moc, ale jeho protektor, to je jiná. A ten je hodně rozzloben tím, jak celá Jižní Amerika nepokrytě straní Rusku a Putinovi. A protože smyslem existence usa je boj proti Rusku, a když usa nemá sílu na přímou vojenskou itervenci, tak...
      Brazílie je jen výstražný příklad pro všechny ostatní.
      Někdy si říkám, jestli nedostala Merkelová nůž na krk - bud migranty, nebo virus.

      Vymazat
  2. Atlantida zanikla,poté, když její vědci a vysocí duchovní vůdcové začli dělat experimenty na lidech. Jak se cítí sokol? Hlavu sokola implantovali na lidské tělo. Jak se cítí člověk v těle zvířete? Implantovali část horní těla s hlavou na koně. Zdá se vám to povědomé? Jistě- tzv. božsta dávných civilizací. Tato civilizace započala svůj zánik jako tehdy Atlantida. http://www.novinky.cz/veda-skoly/393492-britove-zacnou-geneticky-modifikovat-lidska-embrya.html
    Bůh s námi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Padá z toho na mě beznaděj. Vývoz toho svinstva i na Slovensko? Co bude dál?

      Vymazat
    2. Jasně, diskuse se vyvíjela nepříjemným směrem, je třeba nadhodit nadčasovou koninu. Pro plebs to stačí.
      r.m.

      Vymazat
    3. Velmi správný postřeh:
      Anonymní 2. února 2016 0:47
      Jasně, diskuse se vyvíjela nepříjemným směrem, je třeba nadhodit nadčasovou koninu. Pro plebs to stačí.
      r.m.
      Takový je matrix - plný nadhozených konin. A jaký je zájem.

      Vymazat
    4. Neumrtvujte se beznadějí. Když vás bude chtít zahalit a vzít vám sílu, ZE VŠECH SIL ji odsuňte pryč. A vzpomeňte na Pravdu, Lásku, na Hospodina a nezměrné dary, které nám dává. Naplňte svá srdce silou, kterou vám posílá – a když to uděláte s naprostou upřímností, budete ji smět přijmout. Pak naplňte svá srdce i mysl světlem – a vytvořte si myšlenku – a zvládnete-li to, také představu toho, jak by to správně mělo být. Života ve svorné spolupráci, radosti a míru, kde není násilí, vyhrůžky a ani špinavosti. Představujte si svět krásný a umytý od nespravedlností a běd. Představte si zemi vlahou a darující, o zářivou oblohu s křišťálovým vzduchem, představte si přírodu, jak s námi vnitřně promlouvá. Takto tvoříte budoucnost a také tím získáte sílu vy i jiní, ale co je důležité – oslabíte tím centra sil dravých temnot. Boje se neodehrávají jen řinčením zbraní. Chcete–li víc, řeknu vám víc. Říkám vám čistou pravdu.

      Vymazat
    5. Obecne pro lidi je velmi tezke prijmout silu myslenky,mnoho let jsme byli spokojeni s presvedcenim, ze to co vidime a na co si muzeme sahnout je to opravdove.Ale dlouhy cas nekteri se chovali jako rebelove a neverili rodicum, ucitelum, kamaradum, ale rozeznali pravdu svym citem a svet posuzovali podle sve prirozenosti a podle toho take jednali. Byla to ale tezka cesta, protoze v ocich druhych nenachazeli pochopeni, casto se od nich lide odtahovali,zustavali se svymi pocity sami a jen ti opravdu tvrdsi povahy se nezabyvali jen povrchnosti pocitu, ale divali se kolem sebe a pomalu, jak starli, prichazeli na kvalitu sveho citeni a najednou je okoli zacalo brat vazne, duverovalo mu cim dal vic lidi, ale ne jenom to,co si takovy "rebel" kdy pral, tak se mu zacalo plnit. Ale to bylo v dobe, kdy jeho prani nemela touhu po jinakosti, ale davalo mu dobry pocit prispet k radosti i pomoci druhym.

      Vymazat
    6. 100% pravda. Lidi snažte se ji mít všichni a nehleďte na to čí ta pravda je, je má stejně jako vaše, je úplně jedno kdo ji dřív řekne, za to je životně důležité ji znát..

      Vymazat
  3. Souvislost s Atlantidou to jistě má a znovuzrození ,,Hosté z Atlantidy"konají své dílo.Opět pokusy nalidech,nespí ani Cern,ani veleknězové,ani noví černí mágové-Zednáři.Atomovky jsou dost nečisté,čistější jsou vylepšené viry a baktérie a část lidí v roli Otroků musí zůstat,kdo by posluhoval přeživším veleknězům,archontům,Lévitům,rodinkám vyvolených? Ale ani jim prý nic nepomůže po Sedmé vlně změn.A ta hlavní,co jde,ale nikdo neví kdy,co a jak,..posílená,anebo ,,upravená Sluncem",podle stávající situace,neodrazí NIC,ani sebelepší armáda na Zemi.Myslím,že to moc dobře vědí,ti oni,co si myslí,že jsou vyvolení,ale nejsou,jsou jako my.(Ježíš:,,každý v těch časech dostane to,čeho sám má nejvíce"...)

    OdpovědětVymazat
  4. Asi před 30 lety jsme měli pejska, s nímž jsme hodně jezdili po výstavách. Tou dobou řádila mezi pejskaři (ne mezi psy) doslova hysterie jménem parvoviróza, která prý akutně "útočila" na každého psa. Pamatuji, jak toho veterináři beze studu zneužívali, že rázem kdejaké onemocnění, s nímž si nevěděli rady (což byla většina), byla dle těch vševědů 100% parvoviróza. To bylo absurdní, děsivé i směšné. No a pak se za pár let ta slavná "parvoviróza" tak nějak vypařila. A tenhle zika mi to bláznění připomněl, protože představil obraz nepřítele, za něhož se dá schovat naprosto cokoli. A zase už vidíme "lékaře", kteří s vážnou tváří prstem ukazují na vražedný virus zika (stejně jako ti veterináři na parvovirózu), a budou nestoudně lhát, až se budou hory zelenat. Takže je jen na lidech, jestli budou hledat, co se vlastně stalo. Musíme se konečně začít starat, nesmíme přenechávat své osudy v rukou naprosto bezskrupulózních šílenců.

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.vitalia.cz/clanky/dilema-pro-tehotne-ockovat-se-proti-cernemu-kasli-nebo-ne/#utm_medium=kolotoc&utm_source=mesec-cz&utm_campaign=dilema-pro-tehotne-ockovat-se-proti-cernemu-kasli-nebo-ne

    Toto jsem našla na stránkách www.vitalia.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Když pozemšťané z kontinentu Atlantida oficiálně pozvali na Zem a k jejímu řízení inteligentní, ale negativně zaměřené mimozemské bytosti, tím zanikly nejvyspělejší mystické školy a duchovní rozvoj lidstva se zastavil. Atlantida skončila obrovským výbuchem. Řada pozemšťanů před elitami temnářů odešla žít jinam, např. do vnitřní země. Ale spojení se světlem udržovalo dál. Mj. i tím, že v dnešní době je na zemi inkarnováno 70 vzestoupených mistrů (35 mužů a 35 žen). Toto pozvání, které lidstvu přineslo obrovské zpoždění vývoje a zapletení do negativních časových smyček, bylo úspěšně odvoláno až 21.12.2012.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak mě tak napadlo-nemohlo by to mít také souvislost s tím jak v 2015 byla v Brazílii ta katastrofa kdy byl otráven z továrny celý tok vody. Málo se o tom mluvilo.... http://wertyzreport.cz/clanek/brazilie-enviromentalni-katastrofa

    OdpovědětVymazat
  8. orgonete diky za "shrnovani" alternativniho infa o zice..tobe ty nutny kompilace cas berou, mnoha lidem zase ohromne setri;] = karma xp points gained !;]

    OdpovědětVymazat
  9. Další postřehy k dalším podvodům: http://www.prisonplanet.com/trump-supporters-think-microsoft-helped-rubio-cheat-in-iowa.html

    OdpovědětVymazat
  10. Mozkové deformace jsou způsobeny záměrně vloženými chemikáliemi a nikoliv moskyty: Zika HOAX exposed by South American doctors: Brain deformations caused by larvicide chemical linked to Monsanto; GM mosquitoes a 'total failure' http://www.naturalnews.com/052943_Zika_virus_hoax_larvacide_chemical_GM_mosquitoes.html Teď jde o to, jestli budou chtít kati toho, kdo to prokázal, zavraždit. Jako zavraždili doktora, který prokázal souvilost autismu a záměrně otravovaných vakcín.

    OdpovědětVymazat
  11. Další článek o tom, že za to mohou záměrně vložené jedy:
    http://www.zvedavec.org/komentare/2016/02/6782-larvicid-vyrabeny-sumitomo-nikoliv-virus-zika-je-skutecnou-pricinou-vypuknuti-mikrocefalie-v-brazilii.htm

    OdpovědětVymazat
  12. neviem ako sa to zda vam , ale za tým vírom bude najskôr letna olympiada

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.