3. února 2016

Dvě různé epidemie na Ukrajině? Známá prasečí chřipka a neznámý virus z americké laboratoře?

Dvě smrtící epidemie na Ukrajině? Oficiální prasečí chřipka a neznámý virus z americké laboratoře? 
Sepsal Orgonet dle zdrojů uvedených v článku.
3. 2. 2016

Minulý týden jsme informovali o neznámém viru uniklém z americké laboratoře, pojmenovaném armádou Doněcka „kalifornská chřipka“, který zabil více než 20 ukrajinských vojáků a stovky dalších byly hospitalizovány. Smrtící kmen pravděpodobně unikl z americké vojenské laboratoře umístěné v blízkosti Charkova, a údajně lze na něj zemřít do dvou dnů. Viz https://dninews.com/article/deadly-virus-leaked-us-laboratory-donbass-dpr-army-and-intelligence , Sorcha Faal http://orgo-net.blogspot.cz/2016/01/smrtici-umely-virus-na-ukrajine-trasy.html



Současně se objevily zprávy o další epidemii chřipky, která se začala šířit mezi civilisty. V tuto chvíli není jasné, zda obě tyto epidemie spolu souvisí, ale obě přinášejí závažné dýchací komplikace. Americká média stále tajemně mlčí ohledně možné účasti USA na tomto smrtícím nezvládnutém šíření viru, který nereaguje na žádný moderní lék. Zprávy o chřipce na Ukrajině, kde jí říkají prasečí chřipka, počet úmrtí narůstá, občané nosí masky.


Ukrajinská poslankyně Olga Bogomolec, předsedkyně výboru Vrchovní rady, řekla na brífingu 28. 1. 2016, že nemoc již zabila 122 lidí; nenechala si ujít, aby si rýpla do Putina (:-)))
Viz
https://dninews.com/article/ukrainian-mp-says-it-%E2%80%9Cputin%E2%80%9D-responsible-epidemic-flu
„V průběhu minulého týdne bylo registrováno 11 úmrtí v Kyjevě, jedno v Charkově, čtyři v oblasti Oděsa, tři v kraji Černigov a dvě v Záporoží.“
"Přeji všem zdraví. Jsem si absolutně jistá, že ukrajinská společnost zvítězí jak nad Putinovou agresí, tak nad všemi viry na území naší vlasti," shrnula Bogomolec na brífingu.  

1. února 2016: Chřipka již zabila 170 lidí, 3,2 miliónu infikováno, z toho 69% jsou děti do 17 let: http://tass.ru/en/world/853697

Geopolitický analytik a spisovatel Brandon Turbeville řekl: „V tuto chvíli existuje více otázek než odpovědí ohledně obou virů cirkulujících na Ukrajině. Jeden je označována jako „prasečí chřipka“ a druhý jako „kalifornská chřipka“, protože ten druhý ještě musí být identifikován, a údajně pochází z americké laboratoře. Doněcká armáda je, jak se zdá, přesvědčena, že tyto viry jsou oddělené, avšak jasně též řekla, že virus dosud nebyl identifikován.“ Viz 

6 komentářů:

  1. To ma ani nenapadlo, že na likvidáciu nepohodlných ukrajinských "nacionalistov" pravého sektora, ukrajinskej armády budú používať biologické zbrane. Myslel som, že zavolajú komando z Izraela jako na vytvorenie majdanu. A jako pomohli k majdanu tak by pomohli likvidovať majdanutých - len to by bolo nápadné, vírusy sa "objavujú" a ťažšie usvedčiť i keď sa vie odkiaľ. Takže genocidaUukrajincov na všetkých frontoch - dievčatká očkujú, aby nemohli mať deti a ockov zabíjajú vírusmi a k tomu pozývajú extrémni tatári na Krym ISISákov teda druhá EU na Ukrajine. Gratulujeme Sobotka, Fígeľ, pápež, Dienstbier, Šabatová, Benda, Tošovský,... aspoň toto Vám ide...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napísali ste "gratulujeme" - to ako čo má byť ? Myslíte, že vám Vesmír rozumie ? Že bude spolupracovať v prospech ? Ak odsúdiť tak rovným slovom, a nie takým blábolom.

      Vymazat
    2. Anonymní 3. února 2016 17:16: ten nenapsal blábol
      Ale:
      Naprogramovaný anonymní 7. února 2016 19:55: ten napsal blábol

      Vymazat
  2. Ebolu stvořili ti, kdož si hrají na bohy, v laboratoři. Jenže Light Forces na to něco udělali, aby jim to deaktivovali, tak se zase padělatelé ducha snaží prorazit s něčím jiným. Ale možný čas pro rozpínání invasivní temnářské nákazy se krátí, starý galaktický rok se uzavírá a všechny temnářské blokády slábnou až vyslábnou úplně. Takový je pravého života běh, který všechnu temnářskou nákazu ze sebe setřese.

    OdpovědětVymazat
  3. Vzpomínáte na podivné kamenné monolity s nápisy v několika jazycích. Už ani nevím jestli je to v americe. Je tam psáno, že země snese pouze 500 milionů lidí.
    Tak si myslím, že už to začalo. V minulých letech vypustili pár pokusných balónků a ovce v klidu přežvykují. Takže jedeme naostro.
    Res

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Copak v Americe - zemi temnoty a Satana, tam je možné vše, tyto monolity tam jistě postavili satanští chazarští židozednáři a napsali na ně své "zbožné" temnářské přání.
      MMS - kterému nemůže odolat žádný známý patogen je pohodovým řešením všech těchto infekcí - i těch GMO

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.