21. února 2016

Manipulace počasí 20. 2. 2016: Haarpové kruhy a haarpový obdélník

Manipulace počasí 20. 2. 2016: haarpové kruhy a haarpový obdélník
Orgonet
21. 2. 2016


Pro to, aby přes střední Evropu přešel celkem normální a krátký déšť jako včera v noci 20. 2., musejí klimateroristé pořádně zabrat. Především zintenzívnit haarpové impulsy.

Haarpové kruhy

Včerejší záznam z yr.no ukazuje jako den předtím opět časté EM pulsy, tentokrát dvojité!! (dvakrát po sobě puls před 18, před 9, před 14 tak silný, že se objevil i negativní obraz kruhu, další před 15, další před 17 (do této chvíle zatím poslední, není už na videu) ).

Haarpové impulsy se projevují extrémním počasím za 24-48 hodin, i více. A hle, klimateroristé právě oznámili svůj plán, že ode dneška bude ve střední Evropě silný vichr, vysoké teploty až 16° a nebezpečí záplav z tajícího sněhu...

Negativní obraz haarpového kruhu: Zdroj: http://www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html




Celá animace yr.no 20. 2. 2016:
https://youtu.be/9Hcllp_9Sew



Zajímavé věci se ukázaly i na evropském srážkovém radaru. http://www.radareu.cz/?lng=cz
Včera večer a v noci přecházející oblast srážek zobrazila výrazné křížící se haarpové kružnice z radarů na území Německa (červené šipky).



Haarpový obdélník

U Skandinávie opět novinka: obdélníkovitý útvar "falešných srážek", tzv. "haarpový obdélník", který se 20. 2. 2016několikrát objevil a  zmizel, což naznačuje opět haarpové ovlivnění atmosféry. (Červené šipky.) (Zdroj: http://www.radareu.cz/?lng=cz)


Toto "haarpování" pokračuje i během dneška. Haarpový obdélník 21. 2. 2016:

Celá animace 20. 2. 2016:
https://youtu.be/XkaUiSB5pgk



Chemtrails:

Samozřejmě, že celá srážková oblast přecházející včera (20. 2.) přes naše území byla "chemtrailsovou mříží"... (kliknutím zvětšíte).


Haarp z pólu:

Animace Meteox opět dnes ukazuje haarpový kruh od pólu:



Takže, vidíte, kolik práce museli vynaložit klimateroristé, aby přes střední Evropu včera přešla poměrně malá a krátkodobě působící srážková oblačnost... 

Mám podezření, že atmosféra je jejich činností už tak rozpadlá a rozvrácená, že přestává geoinženýry/klimateroristy poslouchat i přes čím dál pokročilejší technologie, a že i k vytvoření "normálního" počasí musejí používat čím dál více energie... 

11 komentářů:

  1. A jak ještě se pracuje pro Démona Kracu: http://www.theeventchronicle.com/news/oceania/australia-to-forcibly-vaccinate-citizens-via-chemtrails/

    OdpovědětVymazat
  2. Někteří američtí senátoři si všimli, že je nám systematicky začárovávána obloha a předložili tuto zprávu:
    http://prepareforchange.net/2016/02/19/u-s-senate-reports-chemtrails-are-real-and-are-killing-us/
    Název jejich zprávy zněl: Chemntrails jsou skutečné a zabíjejí nás
    A není to pravda, když to předložili američtí senátoři/ resp. je to ještě konsiprační teorie, když se tato ukazuje být pravdivou?

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem naštvanej, dneska v 16:30h jsem nad Vyškovem kousek od brna viděl velký těžký mrak plnej prachu kterej bylo vidět jak padá k zemi. Musel jsem jít sem a vzteky to tady napsat. Ještě ve 14h v Brně krásně svítilo slunce i ve vyškově a ted odpoledne jsem utíkal domů abych se neudusil. Jsem vážně naštvaný a nevím jak se bránit. Ráno byla čistá obloha pak začala letadla létat a všude rozsypali bílý bordel s šedým kde se začali tvořit mraky. Ten mrak plnej prachu a bordel co mi padal na hlavu a nemohl jsem dýchat jako v uhelné elektrárně nepochopil jsem to. Myslel jsem že je můj konec :-( Co stím mužeme dělat než jen koukat jak nás pomalu zabíjí ??? Máte nějaké rady ? Proč nám letadla sypou popel na hlavu s nějakým svinstvem ? Jakej to má účel ?

    OdpovědětVymazat
  4. Něco na tom je ... protože co se najednou po tomhle inscesu na počasí začlo odehrávat, je trochu až podezřelé. Celou noc intenzivní fén vítr ... a přesně před šestou vypne :) to je až nepřirozené. Mno musí si nějak umět obhájit ty ohromné dotace na tyto geoinženýrské programy. Docela by mě na toto téma zajímalo, jak si vidělávají a jak získávají peníze, čím to obhajují ? Nějaké reálné postavy, které pro tyto projekty obhajují peníze. Vím, že to je zatím ve vojenském rozpočtu a je to tajný projekt, o kterém neví ani prezident. Takže o tom není moc známo.
    Chtělo by to sepsat novou petici Putinovi, aby objasnil současné akce chamtrails NATO a Pentagon. Od Obamy se dozvíme akurát zamlžování, to je jasné.

    OdpovědětVymazat
  5. Zkusím napsat Pjakinovi, co k tomu řekne. Lítají ty letadla aji nad Ruskem? Orgonete?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, lítají. Viz o tom štítek Chemtrails v Rusku, nebo je to vidět na satelitním zobrazení (třeba Eumetsat).

      Vymazat
    2. Já jsem schválně prohledával youtube a zjistil jsem, že videa na youtube natočená před 2 polovinou 2015 mají chatrails , pak už ne . Můj názor je, že tím, že Ruská federace ukončila spolupráci s NATO, nadále chamtrails v Rusku nepokračuje. Avšak je vidět, že chamtrails vytvoření nad EU, dolétá i nad Rusko.

      Vymazat
  6. S postupující energetickou vlnou z Kosmu by mělo zde na Planetě stále více převládat již teplé počasí.Také u nás v ČR by se teplo a Světlo s přiměřenou dávkou vlhka a deště mělo stupňovat vlivem zvyšování vibrací.V podstatě zima jako před 50,20 lety již není možná.Toho je si temno vědomo a tak cíleně ochlazuje,znečišťuje, zkrátka przní počasí a klima jak se dá, jen aby lidé cítili chlad,chmury, šedost, aby se čerpalo více zdrojů pro výrobu tepla,atd.,aby jednoduše zamezili vzestupu vibrací obyvatel. Klobouk dolů, zatím temno má stále očividně navrch a plány se vskutku daří, nutno podotknout že jsou to dobří zákeřní, vychytralí hráči, no uvidíme co na to další masa probuzených a vesmírní bratři a samozřejmě Hybatel.Ještě to bude velice napínavé a zajímavá podívaná:-)Cítím však vše tomu napovídá, že poměr sil bude v blízké době ve značný neprospěch temňoušků a brzy dojde ke konečnému rozuzlení, dojde na známé lámání chleba a zúčtování.

    OdpovědětVymazat
  7. Jak si to jen ta Planeta Země může nechat tak stále líbit.Opravdu nás musí tak milovat......

    OdpovědětVymazat
  8. Ty kruhy jsou hranice dosahů jednotlivých srážkových radarů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ukazují, kam až dosahují jejich srážkotvorné EM frekvence.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.