17. února 2016

Podezřelé úmrtí meteorologa Weather Channelu Nicholase Wiltigena

Podezřelá smrt meteorologa Weather Channelu Nicholase Wiltigena
17. 2. 2016
Sepsal Orgonet dle zdrojů uvedených v textu

Čirou náhodou - zřejmě v souvislosti se sepisováním včerejšího článku o tajné zbraní CIA způsobující smrt na "srdeční záchvat" - mi včera přišel do zorného pole článek o nedávném podivném úmrtí meteorologa nejznámějšího amerického povětrnostního zpravodajství Weather Channel. 39letý Nicholas Wiltgen, vedoucí digitálního meteorologického oddělení, vynikající uznávaný odborník, zemřel při zvláštní autonehodě v podzemních garážích, když si při nárazu svého vozu plnou rychlostí do zdi způsobil zranění hlavy neslučitelná se životem. (Viz např. http://www.wtvm.com/story/31044400/police-driver-has-heart-attack-crashes-into-parking-deck-wall 


Jako paranoik poloprofesionál jsem zavětřil podivnosti. Špičkový digitální meteorolog? Ten zejména mohl vědět dost, aby se jevil nebezpečný vládnoucímu režimu. V USA v posledních letech manipulátoři počasí a geoinženýři přímo "běsní" a vyrábějí umělé katastrofy jako na běžícím pásu, a odborníkovi musí být naprosto jasné, že to vše je vytvářeno uměle. (Pozorování o geoinženýrství v USA jsou na americkém webu Dane Wigingtona, zde něco z toho česky pod štítkem Dane Wigington.)

Vy, kteří si chodíte číst na tento blog, víte o tajném globálním řízení počasí. Také víte, že meteorologové o tom „nemohou nevědět“, avšak musejí mlčet. Na americkém webu Dane Wigingtona již několik čtenářů v diskusi uvedlo, že jejich příbuzní meteorologové v USA „vědí“, ale promluvit o tom nesmějí. Meteorologům a pracovníkům NOAA bylo dokonce koncem loňského roku soudním nařízením zakázáno mluvit o své práci (takzvaný gag order). Takže, důvod k násilnému odstranění meteorologa režim bezpochyby mít mohl...


Takže jsem prohledal spousty článků o této události, a ve všech se píše vesměs totéž. Zajímavé však je, že články, které vyšly s malým odstupem od události, uvádějí, že smrt meteorologa v podzemních garážích policie kvalifikovala jako nehodu, při níž řidič narazil do zdi z důvodu srdečního záchvatu. Pozdější články však uvádějí, že policie překvalifikovala smrt meteorologa na sebevraždu. (Není toto typické pro podezřelá úmrtí? Verze se mění dle reakcí veřejnosti.)

Z celého množství článků jsem přišel na pouhé dva články pochybující o této oficiální verzi, a tímto se k nim přidávám.

1. Pochybnosti vyjádřili rodiče zemřelého, kteří nesouhlasí s verzí sebevraždy (Viz http://www.nydailynews.com/news/national/parents-meteorologist-questions-suicide-ruling-article-1.2511561 )

2. A pochybností o příčinách smrti jsou vyjádřeny i na fóru http://www.godlikeproductions.com/forum1/message3069878/pg1 ve vláknu Digitální meteorolog Weather Channelu zemřel za podivných okolností. Vyjádřili je pisatelé vědoucí, že meteorolog má co prozradit, a že jako whistleblower (vnitřní odhalitel) by mohl být velmi nebezpečný… spojují to však spíše s jeho názory na globální oteplování, nikoliv s globálním řízením počasí. 

Možné motivy/spekulace k okolnostem jeho smrti vyjádřené na fóru:

Perlička: Kdyby byl chtěl Nicholas spáchat sebevraždu nárazem do zdi, proč by si nenašel pořádnou zeď, kterou by neprojel jako papírovou krabicí až do vedlejšího skladu hotelu? http://www.dailymail.co.uk/news/article-3416258/Weather-Channel-meteorologist-killed-crashing-car-parking-garage-high-speed.html 



Strůjci smrti meteorologa se mohou cítit v naprostém bezpečí, protože téměř celá společnost pokládá úvahy o tom, že by meteorolog mohl vědět něco, co by mohlo být nebezpečné vládnoucímu režimu, za nesmyslné konspirace, Jako to napsal nějaký "vtipný čtenář" s halasným smíchem na zmíněném fóru: A co by tak mohl meteorolog prozradit? Tajné počasí? (:-))))

Pravdu se zřejmě nikdy nedovíme, ale Nicholas Wiltgen rozhodně patří na seznam špičkových vědců a odborníků, kteří v nedávné době zemřeli podezřelou smrtí. Údaje o nich shromažďuje Steve Quayle zde,.. (Na Orgonetu jsme na toto téma měli článek Proč bylo v uplynulých dvou letech zabito 74 špičkových vědců a inženýrů. )

Takže, meteorologové, pozor! Jestli něco víte/tušíte o geoinženýrství a manipulacích počasí, hlavně to nikde neříkejte, už jdou i po vás (:-)))


17 komentářů:

  1. Je to útok na soudce? Je to útok na meteorologa? Je to pokus před spravedlností utéct? Ale před spravedlností ani před pravdou nelze utíkat donekonečna ani se někam schovávat. A to ani do elitního bunkru se zásobami. Kompletní zpětná metamorfóza a očistná zařízení na Jupiterově Měsíci Ganymede pro jednoho každého temnáře jsou připravena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, mohol by som vedieť viac o tom zariadený na Jupiterovom Mesiaci Ganymede?

      Vymazat
  2. National Sheriff's Association Calls Out Obama: 'Your Silence Is Deafening' - Have We Reached The 'Death Of Justice' In America? More: http://allnewspipeline.com/Obama_Silence_Deafening.php Asociace šerifů v Americe je znepokojena - nastala smrt spravedlnosti? Ve výše uvedeném odkazu je mj. uveden seznam policejních úředníků zemřelých za různých okolností v r. 2016. A Američané se ptají: A když se "konspirační teorie" ukáže být pravdivou, je to ještě konspirační teorie? More: http://earth-liberation-movement.blogspot.cz/2016/02/they-killed-judge-scalia-reports-2nd.html V tomto článku je přetištěna i část zprávy k tomu podezřelému úmrtí soudce od nějakého insidera.
    Je to paradox: Čím více geoinženýring ruku v ruce se sociálním inženýringem znečišťovali oblohu i mysl lidí - více lidí si toho všimlo a probudilo se z obluzení matrixem. Teď zase to mlčení okolo podivného úmrtí soudce. A výsledek? Zase více Američanů se obrátí proti exponentům temných plánů, bez ohledu na to, jak sofistikovaně a uměle jim byly v uplynulých desetiletí vymývány mozky, snižována emoční inteligence včetně IQ a systematicky bráněno jejich duchovnímu probuzení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další americký seznam podezřelých úmrtí: http://www.theeventchronicle.com/media/informational/911-eyewitnesses-list-mysterious-deaths/
      O 11.9. se tam teď hodně hovoří v souvislosti s prezidentskou kampaní. Připravených lidí na odpojení od systému bude víc.

      Vymazat
  3. Kdo se nenechá zasatrašit,nebo koupit je fyzicky likvidován.Je cítit velký,masívní tlak.Zalidněná místa jsou jak v mikrovlnce,seshora padá chemie,zezdola taky,zmutovaných virů jako máku.Dnes přišla zpráva,že WHO podporuje návrh na nové GMO u komárů,jako způsob boje proti viru Zika!Usměvné a bez komentáře.Část lidí na mě opravdu působí už jen jako zoombí.Ale mnoho dalších a dalších se probouzí,není jich málo,proto se někteří temní politikové,i ti vzadu odkopávají a jsou vzteky bez sebe.Proti každé síle vždy působí protisíla,a to je dobře.Znovu jsem si vzpoměl na slova indigo-Saši.A přijde sedmá vlna z vesmíru a žádná armáda světa ji nezastaví.A Ježíš:,,á každý dostane nejvíce to,čeho sám má nejvíce.."v tuto dobu.A indiánské Babičky:,,po tyto tři dny nejezte,držte půst,nevycházejte z domu,buďte klidní".A Matka Meera Německo:,,už není čas na slova,ale přišel čas činů,konů,konání u každého,už nemáme čas".Bezesporu nás čekají zajímavá léta,rozhoduje se o budoucnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Svetla sa zvyšuje, temno je tlačené viac a viac do kúta, kde bude aj už čoskoro odstránené, Zem je posledným útočiskom temna, kde bude raz a navždy porazené.Dnes každý ukazuje svoju pravú tvár, pretvárka už veľmi neobstojí, časť ľudí sa stále viac a viac prebúdza, teda oni vedia, že ich koniec je už tu, nech už urobia čokoľvek, proti vyššej moci sú úplne bezmocní, a to ich desí najviac, ta bezmocnosť, že túto moc nikdy neporazia, že touto mocou budú už čoskoro porazený!!!

      Vymazat
    2. K masovému zoombírování: http://www.nwoo.org/2016/02/18/ukrajina-psychotropni-chemicke-zbrane-technologie-masoveho-zombirovani-cia-v-akci/

      Vymazat
    3. Jajaajaaaj
      uz zase indianske babicky atd , ved akoby mohol svet fungovat keby nebola harmonia medzi temnotou a svetlom ?! dookola to iste temnotu znicit a znicit ,len nezabudajte ze v kazdom svetle je kusok tmy a v kazdej tme je kusok svetla . Tieto vase vykreslovania reality nepatria vam ale vam ich vsunuli do hlav , vzdy sa riadite predpovedou niekoho ineho verite prorokom co zarabaju na ludskom strachu a hluposti . Pisete ze ludia su ako zombie ano suhlasim ale polka akoze vas prebudzajucich sa patrite medzi nich , len stale spievate pesnicku ktoru vam niekto spieval 1000 krat az ste stratili svoj pohlad na svet . Prebudte sa .
      Orgonet dakujem za tvoju pracu .

      AsgarD

      Vymazat
    4. Oni si stále dětinsky myslí, že před tím utečou, že přemohou Světlo. Bijí se z posledních sil v zoufalé naději, že zvítězí! Však komu by se chtělo do hořícího jezera, kde se navždy spálí jeho duše a vymaže se jeho jméno ze zlaté Knihy života? Ale je tu konečná, vystupovat! Je čas obratu! S tím už zaprodané, zatvrzelé duše nic nenadělají, protože v "pekle" mají zápis do pořadníku. My, kteří chceme dobro, spravedlnost, svět, který by zářil ve své kráse, vzájemnou spolupráci v míru a Boží Lásce, musíme si tento nový svět z čistého srdce představovat, protože z představ se tká předobraz a realita. Jedině naše záře, láska a pevnost vyrazí zbraně temnotám. Tak se snažme, nikdo to za nás neudělá. Je to náš boj - a my musíme zvítězit, je to naše povinnost vůči nám i světu. Žehnám vám a dávám vám svou lásku!

      Vymazat
  4. Panebože, ako môže mať v garáži plnú rýchlosť ???

    OdpovědětVymazat
  5. Vím, co Nicholas věděl a co chtěl zveřejnit, ale nechci dopadnout jako on. Týká se to chemtrails, ale víc nemůžu...

    OdpovědětVymazat
  6. O budoucnosti je už v souladu s Galaktickým kodexem rozhodnuto. Ale jak vyplývá z přísloví - ten poslední krok je ten nejtěžší -
    - největší tma je před svítáním -
    V současné době se dostala na veřejnost informace o "dříve neznámé" planetě X. Mnozí si toho ani nevšimli, přitom tato planeta je vlastně symbolem prahu, výstupem z pozemské karantény a z galaktické izolace. Mléčnou dráhou proudí stále silnější energie. Jakoby na něco ještě čekáme. Bylo dosaženo pozitivních změn v kolektivním duchovně probuzeném uvědomění lidstva v rozsahu potřebném pro provedení Posunu? Čeká se na váhající? Čeká se snad na další temnáře, kteří se obrátí a přejdou ke Světlu? Jde to dopředu sice pomalu, ale za to velmi jistě...

    OdpovědětVymazat
  7. Kazdou stredu na Joj TV nová Akta X,tam toho je.A ještě zcela nový přístup filmařů! Člověk se i zasměje,možná to je ten přistup.Nebýt vystreslej a bázlivej.....
    Namur

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní 1. února 2016 21:30
    ... Musíme se konečně začít starat, nesmíme přenechávat své osudy v rukou naprosto bezskrupulózních šílenců.

    OdpovědětVymazat
  9. Mluvčí Hnutí Odporu mj. uvedl: "Důkaz o tomto ovlivňování poslouží jako důkaz proti Kabale při jednáních o kapitulaci, tam, kde se Kabala snaží překroutit proces Odhalení. Pohrávání si se svobodnou vůlí je zločin proti Galaktickému právu (Galaktický Kodex) a proto Kabale nebude dovoleno, aby uspěla se svými plány na omezené Odhalení". Více je zde: http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/02/dulezita-situacni-aktualizace-unor-2016.html#comment-form http://bod-zlomu.blogspot.cz/2015/10/galakticky-kodexplaneta-zeme-je.html
    Z výše uvedeného únorového článku vyplývají dobré zprávy, mj.: "Čištění skupiny Chimera (temnářské elity) pokračuje. Síly Světla v poslední době učinily významný pokrok a velmi brzy budou schopny odstranit všechny strangeletové plasmatické bomby. Co zbude, budou plasmatické topletové bomby, ale Síly Světla očekávají, že mechanismus pro jejich odstranění bude podobný tomu pro odstranění strangeletových bomb a doufají, že se s problémem strangeletových/topletových bomb brzy vyrovnají jednou pro vždy. Z důvodu tohoto významného pokroku na plasmatické úrovni se energie na etherické úrovni i na astrální úrovni zlepšují do takové míry, že se již navracejí některé víly a andělé na povrch planety, do odlehlých koutů v přírodě, daleko od lidí. Tyto jemné bytosti nemají rády hrubou energii většiny lidí, ale vítají láskyplný kontakt a vy jste zváni do přírody nalézat milující spojení s jejich energií." Nejen k Aolianovi přicházejí zlaté časy... Měli to tady v plánu udolat, ale tahle Planeta se nedá!!! Nadchází další úplněk a brány pro další vítězství se otevírají.

    OdpovědětVymazat
  10. Súhlasím s AsgarD - stále ľudia stoja o predikcie, predpovedi, oni sa tešia, že bude dajaké bubu kino ! A že ho priťahujú do životov ?
    Lež, mne sa i tak páčia slová môjho Pána doktora, "Dobrého nie je nikdy dosť ". BE

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.