7. listopadu 2010

Zlaté rezervy templářů zachrání svět?

Tajný řád templářů učinil šokující nabídku k záchraně světa
Sorcha Faal, 7. listopadu 2010
Překlad: Orgonet

Vedení ruské zahraniční vojenské výzvědné služby (GRU) podalo premíéru Putinovi a prezidentu Medvěděvovi jedno z nejneuvěřitelnějších hlášení, jaké jsme kdy četli. Zpráva potvrdila, že nejtajnější světová organizace na světě kontaktovala lorda Jamese of Blackheatha http://www.theyworkforyou.com/peer/lord_james_of_blackheath ze Spojeného království a učinila mu šokující nabídku k záchraně globální ekonomiky pomocí vlastních zásob zlata, o nichž se říká, že „je ho více, než kdy bylo v historii světa vykopáno.“

Podle této zprávy „zástupci“ tajného řádu Chudých rytířů Krista a Šalamounova chrámu http://en.wikipedia.org/wiki/Knights_Templar , http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%98%C3%A1d_templ%C3%A1%C5%99%C5%AF , jinak známí jako Templáři, kontaktovali lorda Jamese letos v dubnu, což je zřejmě první jejich kontakt se světem od doby, kdy byl zánik jejich řádu nařízen papežem Klementem v r. 1312. http://en.wikipedia.org/wiki/Pope_Clement_V
 
Po tomto rozpadu a poté, co Vatikán popravil většinu vůdců řádu, řád templářů, se jejich tajemství a nesmírné bohatství ztratilo v mlhách historie za příliš mnoha legendami, kterých je více, než se dá zmínit v jednom článku. Důkazy však nasvědčují, že uprchli do Nového Světa http://www.beliefnet.com/Entertainment/Movies/The-Da-Vinci-Code/The-Secret-History-Of-The-Knights-Templar-In-America.aspx a vytvořili Spojené státy americké, aby se mohli chránit před „organizovaným“ náboženstvím, zejména katolickou církví. 

V jedné takové legendě o rytířích templářích můžeme číst:
Tento středověký mnišský řád se tvářil, že je součástí církve a oddaní křesťané. Avšak ve skutečnosti tomu bylo jinak. Ano, byl to mnišský řád, byl schválen papežem, a byl skutečně nezávislý na veškerých civilních i církevních autoritách, a přes svého velkého mistra byl odpovědný jen a pouze papeži. Ale ve skutečnosti byl založen skupinou rodin, které měly velmi odlišné a velmi kacířské názory na Krista a jeho učení. Toto učení udrželi v tajnosti po dalších 1 100 let a konspirovali, aby vytvořili protiváhu moci církve." http://www.beliefnet.com/Entertainment/Movies/The-Da-Vinci-Code/The-Secret-History-Of-The-Knights-Templar-In-America.aspx
 
Dalším důkazem, že templáři uprchli do Ameriky, je starý Kensingtonský runový kámen http://en.wikipedia.org/wiki/Kensington_Runestone nalezený v Minnesotě r. 1989, který je spjat http://westfordknight.blogspot.com/ s tajemnou Newportovou věží na Rhode Islandu http://en.wikipedia.org/wiki/Newport_Tower_(Rhode_Island)  která je nejstarší kamennou stavbou ve Spojených státech a říká se o ní, že je jedním z nejstarších templářských chrámů mimo Skotsko, a dává si nárok na větší část Severní Ameriky.

Vzestup řádu templářů k moci v Americe byl urychlen r. 1693, kdy byla založena Kolej Viléma a Marie ve Virginii http://en.wikipedia.org/wiki/The_College_of_William_%26_Mary listinou vydanou králem Vilémem III. a královnou Marií II., a která učila „stará tajemství“ tohoto řádu rozsáhlou většinu těch, kteří jsou dnes zvání Zakládající otcové http://en.wikipedia.org/wiki/Founding_Fathers_of_the_United_States Spojených států, včetně Thomase Jeffersona a 16 signatářů Prohlášení nezávislosti.
Královna Marie II. http://en.wikipedia.org/wiki/Mary_II_of_England (1662-1694) prý byla horlivou podpůrkyní řádu templářů (pokud ne přímo členkou) a vládla jako protestantka po svržení jejího římskokatolického otce Jakuba II. a VII. http://en.wikipedia.org/wiki/James_II_of_England (1633-1701) ve Slavné revoluci r. 1688, http://en.wikipedia.org/wiki/Glorious_Revolution  která zaručila všem britským poddaným poprvé v historii jejich Listinu svobod, která byla o století později dána též americkému lidu. http://en.wikipedia.org/wiki/Glorious_Revolution#The_Bill_of_Rights
 
Od tohoto „nového“ počátku řádu templářů v USA, jak pokračuje zpráva, s ním bylo přímo spjato 14 amerických prezidentů http://www.mastermason.com/wilmettepark/pres.html tím, že byli členy organizace v Americe označované jako Masons (Zednáři), včetně prvního prezidenta George Washingtona.

Templářský řád se spokojil po dobu dvou a půl století tím, že operoval za scénou moci ve Spojených státech, a byl velice obávaný, jak ukazuje projev 26. prezidenta Theodora Roosevelta: „Za viditelnou vládou sedí na trůně neviditelná vláda, která nemá vůči lidu loyalitu, ani odpovědnost vůči němu, ani není jím uznána.“. http://www.brainyquote.com/quotes/authors/t/theodore_roosevelt.html

28. prezident USA, WOOdrow Wilson, řekl: „Od té doby, co jsem vstoupil do politiky, mnoho lidí mi soukromě svěřilo své názory. Někteří z největších mužů v USA, na poli obchodu a průmyslu, se bojí někoho, bojí se něčeho. Vědí, že někde je síla, která je tak organizovaná, tak rafinovaná, tak pozorná, tak provázaná, tak kompletní, tak všepronikající, že sotva šeptali, když o ní mluvili.http://quotes.liberty-tree.ca/quote/woodrow_wilson_quote_b249
Avšak letos v dubnu bylo staletí trvající mlčení templářského řádu náhle prolomeno, když jejich „mluvčí“ Jonathan Stuart Leibowitz http://en.wikipedia.org/wiki/Jon_Stewart měl výjimečnou a tajnou schůzku http://www.bloomberg.com/news/2010-11-04/geithner-visited-jon-stewart-last-april-to-talk-about-economy-not-comedy.html s americkým státním pokladníkem Timothy Geithnerem, kde řekl, že jeho řád je připraven „uvolnit“ své bohatství odhadované na více než 980 triliónů dolarů „na záchranu světa před sebou samým“.

Je důležité poznamenat, že Jonathan Leibowitz, vedle toho, že studoval na Templářské koleji ve Virgínii http://en.wikipedia.org/wiki/Jon_Stewart#Early_life , a jeho bratr Larry Leibowitz http://en.wikipedia.org/wiki/Jon_Stewart#Early_life je jedním z nejdůležitějších mužů Ameriky, protože je hlavní operační šéf newyorské burzy, byl nedávno nazván nejvlivnějším mužem USA http://thecelebritycafe.com/feature/askmencom-ranked-most-influential-men-2010-jon-stewart-tops-list-10-26-2010 , pod svým jménem Jon Stewart, a vystupuje v programu falešných zpráv the Daily Show. 

Zpráva dále uvádí, že to, o čem Leibowitz (Stuart) řekl mocné elitě v Americe během své schůzky se státním americkým pokladníkem Geithnerem, je možno postřehnout v bezprecedentní řeči pronesené 1. listopadu 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QaA-5_IjkeE&feature=related  v britské Sněmovně lordů lordem Jamesem of Blackheath, v níž tvrdí, že byl „osloven“ tajnou organizací, kterou nazývá „Nadace X“, která nabídla Spojenému království eliminovat celý státní dluh v akci, podle nich určené k tomu, aby chránili své rozsáhlé bohatství tím, že ochrání celou globální ekonomiku. 

Lord Blackheath dále prohlásil, že tajemná „Nadace X“ je připravena použít své rozsáhlé peněžní rezervy k tomu, aby provedla tento šokující skutek, což , jak tvrdí, je založeno na jejich vlastních zlatých rezervách od r. 1920 v hodnotě větší, než vše, co kdy bylo vykopáno v celé historii Země. V interview ve Sky News http://www.youtube.com/watch?v=1aWTsxSOTDA&feature=player_embedded#!  v minulém týdnu řekl lord Blackheath, že jeho pátrání po tajemné organizaci „Nadace X“ ukazuje, že všechna jejich prohlášení jsou pravdivá. 

Avšak britská vláda překvapivě odmítla tuto bezprecedentní nabídku http://www.zdnet.co.uk/blogs/communication-breakdown-10000030/treasury-has-decided-not-to-pursue-22bn-foundation-x-proposal-10020975/  na eliminaci státního dluhu, aniž k tomu podala další komentáře. 

Zpráva neříká, jaké budou další kroky, které podnikne „Nadace X“, když templáři ovládající Ameriku byli ignorování britskou vládou, přimykající se těsněji k římskokatolické církvi.

Ale je třeba říci, že moc templářů, která se dnes vynořuje v našem světě, nelze v žádném případě podceňovat. Jak ukazuje dlouhá historie, mají zejména schopnost změnit vše, co je třeba, pro účel ochrany sebe a lidského rodu, který ochraňují podle přísahy svého řadu „za každou cenu“.

16 komentářů:

  1. Britská vláda samozřejmě odmítla. Její prioritou je evidentně rozklad a ne záchrana. Ostatně většina loutkových vlád pracuje na zhroucení systému a následnému nastolení NWO, takže se není čemu divit. Je to de facto nepřímé přiznání, že tzv. konspirační teorie mají pravdu.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou to jen slizáčtí izraelité zpoza opony,tidle "templáři". Ať si svoje zlato nechají,stejně je vyrobené uměle a ne vytěžené ze Země,když ho mají tolik. Oni teď opravdu chtějí koupit celé státy a celý svět. FCK!

    OdpovědětVymazat
  3. Zlatem nejde svět zachránit. Je to další ze série podvodů vymyšlených na lidi, jak je okrást.
    Dalo se to čekat teď v době krize kdy je hlad po zlatě k zálohovému uložení peněz.
    Vytáhnou z pohádkového příběhu do oběhu největší utajovanou zásobu zlata k pokrytí každé poslední poptávky. Pak může opravdu následovat "náhodné objevení" syntetické výroby a úplná devalvace jeho ceny. Lubo

    OdpovědětVymazat
  4. Ani nechci domyslet důsledky takového počinu, kterým by bylo uvržení nových stovek tun zlata do světa. Totální hladomor. Proč? Zlata se nanajíte. Ti kteří ho momentálně skupují po kilech s vidinou skvělé investice pro budoucnost budou na mizině. Plánovali, že až bude hodně zle, budou zlato měnit za kbelík sádla, pytel mouky a pod. Ale kdo o zlato bude stát? Ještě tak motyku a rýč, nebo kozu. Ale zlato? Co s tím? Rýč ze zlata? Blbost. Máš trochu benzínu? Ne? Tak nebudou brambory. Sežeň nějaký palivo a vyměním ti to za jídlo.
    To s tím zlatem jsem čekal, ale ne tak brzy. Ještě tak stříbro jako technologicky ceněný prvek dozná výhod před zlatem. To bude jednou hlavní měna.

    Loki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlato sa tiez vyuziva technologicky mas ho aj v mobile alebo v PC

      Vymazat
  5. Ještě k věci:
    Pan Mašek z Osudu je buďto totálně neinformovaný nebo je Kmók. (šelma sloužící nicotě z Nekonečného příběhu).
    zde nabádá ke skupování zlata:
    http://www.osud.cz/zlata-horecka-bohati-nakupuji-zlato-po-cihlach-superbohati-po-tunach

    Loki

    OdpovědětVymazat
  6. Niekedy t.r. som zachytila správu, že Čína odmietla zlato z USA /splátky dlhov/ lebo bolo "obohatené" myslím wolframom. Čína tlačí a američania to prijmú keď UK odmietne.
    Už dlhšie sa cena zlata šplhá hore, bol to zámer, a toto môže byť vyústenie.
    bo

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tohle zlato od templářů určitě není,Ameriku totiž neovládají templáři. Ti co se rozhodli vrhnout toto zlato do "oběhu" chtějí jen prohloubit devastaci lidské morálky. Jasně se jedná o podvrh. O snahu koupit UK, protože tam je v jisté deklaraci - smlouvě potřeba cosi opravit.Snaha dokonale pošpinit templáře, zlikvidovat jeden národ a potažmo zapráskat bičem nad celým světem.

    OdpovědětVymazat
  8. A co když je to opravdu ta záchrana, jak o ní mluví Little Grandmother? Říká, že peníze budou kryty zlatem, a že jsou připraveni lidé, kteří jsou schopni tuto změnu uřídit. Co když je to ono? Já jsem optimista.

    OdpovědětVymazat
  9. Zůstaň optimistou, ale nikomu nevěř.

    Loki

    OdpovědětVymazat
  10. Není možné krytí zlatem,když se ředí wolframem i ve Fort Knox,viz. zde:

    http://www.czechfreepress.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=1752-u-ani-to-zlato-neni-co-bejvavalo&catid=109&Itemid=441&joscclean=1&comment_id=6667

    a pravděpodobně je již minimálně známá technologie na jeho umělou výrobu.

    Nahrává tomu taky fakt,že kolem r. 2000 se Rothschild potichu stáhl z veškerých obchodů se zlatem. Po 200 letech!

    OdpovědětVymazat
  11. Ano je to pravda, v zahraničí se už neinvestuje do nemovitostí ale do nákupu farem. Bez jídla totiž nemají peníze smysl. Teorie že "po" směním zlato za novou měnu (? čip ?)je "správná" ?? 10 mil. Kč lze směnit za nákup pole, postavení pasivního domu a vybudování studny. Lepší jak zlato. 2 zemědělci s mechanizací jsou schopni uživat 100 lidí, bez zvířat asi více. Pokud nebude mechanizace tak trochu problém.

    OdpovědětVymazat
  12. Orgonete, ty vieš že tak bude, vieš to z iného zdroja ako je tento článok, že ??
    Ja tiež kladiem otázky, keď chcem posunúť ľudí na moju nôtu :-))). Aj keď je to manipulácia...
    Tak či tak byť optimistom je dobré, držím sa toho a je fajn keď ľudia o sebe vedia /že sú rovnakí/.
    bo
    O.i. na Slovensku dosť skupujú polia a lazy Holanďania.

    OdpovědětVymazat
  13. Největší sympaťák a pohodář a odkrývač politické demence Jon Stuart je templář? o.0 to sou věci po dvou deci!

    OdpovědětVymazat
  14. To jsou ty Wolframové pozlacené cihly? :D Achjo...

    OdpovědětVymazat
  15. Templaři nebyli židi.To je fakt,a ten samozvanej mluvčí zní opravdu divně.Je to zas jen fígl jak dostat lidi na nákup zlata.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.