2. listopadu 2010

UFO sledují americké jaderné základy


Američtí důstojníci letectva podali svědectví o UFO

27. září 2010
Překlad: Orgonet

Sedm bývalých členů amerického letectva se sešlo v pondělí ve Washingtonu, aby podali svědectví o spatření UFO na základnách jaderných zbraní v minulých desetiletích. Jak říká badatel o UFO, mimozemské bytosti se zajímají o světové závody lidské rasy v jaderném zbrojení a možná tím posílají lidstvu vzkaz.

Na tiskové konferenci v Národním tiskovém klubu předneslo 6 bývalých důstojníků a jeden vojín své osobní zážitky či zprávy od podřízených a dalších lidí o tom, jak se UFO vznášela nad sily jaderných raket či jaderných zbraní v 60., 70. a 80. letech. 

Tři z těchto důstojníků – i když osobně neviděli UFO – řekli reportérům, že UFO vznášející se nad leteckou základnou Malmstrom v Montaně v roce 1967 zřejmě dočasně vyřadilo z provozu několik jaderných střel.
Mnohá z těchto svědectví se již objevila v knihách, na webových stránkách i jinde. Ale badatel o UFO a autor knihy Robert Hastings, který tiskovou konferenci organizoval, řekl, že nyní přišel čas, aby návštěvy UFO byly přiznány americkou vládou. (Pozn. Org. Článek Roberta Hastingse obsahující veškerá svědectví o UFO na jaderných základnách anglicky zde: http://www.nicap.org/babylon/missile_incidents.htm)

„Domnívám se, stejně jako tito pánové, že tato planeta je navštěvována bytostmi z jiného světa, které z nějakého důvodu mají zájem o závody v jaderném zbrojení, které začaly na konci druhé světové války,“ řekl Hastings, a dodal, že o tom, že UFO navštěvují jaderné základny, mu řeklo ještě dalších více než 120 bývalých členů vojenského personálu.

(Na obrázku jaderná základna ve Wyomingu, kde došlo 23. 10. 2010 ke "znehybnění" raket.)
„Pokud jde o incidenty se znehybněním zbraní, podle mého názoru ti, kteří jsou na palubách těchto strojů, vysílají signály jak Washingtonu, tak Moskvě, že si hrajeme s ohněm, a že vlastnictví a hrozba použitím jaderných zbraní potenciálně ohrožuje lidský rod a integritu planetárního prostředí,“ řekl.

Bývalý kapitán letectva Robert Salas, který napsal knihu o incidentu v Montaně, řekl, že byl právě v podzemí, když se nad jeho raketovým silem vznášelo UFO v březnu roku 1967, a proto ho nemohl vidět. Řekl, že jeden z jeho strážců nahoře na zemi mu řekl, že nad přední bránou zařízení se vznáší červený zářící objekt, na izolovaném území daleko od Malmstrom.

„A když jsem volal svému veliteli, naše střely začaly přecházet do režimu no-go, byly nevypustitelné. Byly znehybněny, zatímco nad naší základnou se vznášel onen objekt,“ řekl Salas.

Salas i ostatní řekli, že armáda je v té době donutila, aby o incidentech nehovořili.

Plukovník ve výslužbě Charles Halt vzpomínal na to, jak viděl UFO nad lesy v blízkosti Královské letecké základny Bentwaters a Woodbridge ve východní Anglii v r. 1980. On a bezpečnostní personál pátrali po zvláštních světlech v blízkosti základny.

„Uprostřed lesa byl jasně zářící objekt,“ řekl. „Nejlépe ho mohu popsat tak, že vypadal jako oko – jasně červené s tmavým středem. Zdálo se, že mrká. Padalo z toho cosi jako roztavený kov, kapalo to z toho.
„Tiše se to pohybovalo skrze stromy, vyhýbalo se jakémukoli kontaktu, houpalo se nahoru a dolů, a v jednu chvíli se to přiblížilo až k nám. Zkusili jsme se přiblížit. Stáhlo se to zpět za les, do pole, a tiše explodovalo do pěti bílých objektů – a bylo to pryč. A my jsme šli na to pole a pátrali po nějakých důkazech, protože z toho evidentně cosi padalo – ale nic jsme nenašli,“ řekl.

Také hovořil o tom, že viděl i jiné objekty na nebi, z toho jeden se zastavil asi 3 000 stop nad jeho hlavou a „vyslal koncentrovaný paprsek k našim nohám.“ Nikdo nebyl zraněn.

„Nejlépe to mohu přirovnat k jakémusi laserovému paprsku. Stáli jsme tam v úžasu. Bylo to varování? Byl to pokus o komunikaci? Byla to zbraň? Nebo jen zkouška?“ řekl.

Zhruba ve stejnou dobu slyšel rádiové zprávy od personálu základny, že paprsky z některých těchto objektů dopadaly na oblast nebo blízko oblasti, kde jsou uchovávány zbraně.“

Na schůzi velení pak jeden generál rozhodl, že „se to stalo mimo základnu, tak je to britská záležitost,“ připomněl Halt. Jinými slovy, neměli chuť se tím zabývat.

Americké letectvo zkoumalo UFO od r. 1948 do r. 1969 v programu zvaném Modrá kniha. Obsluha na jeho vebových stránkách učinila  závěr, že „žádná UFO, oznámená, zkoumaná a hodnocená Leteckými silami, nikdy neučinila žádný náznak hrozby pro naši národní bezpečnost.“ Také se tam praví, že není žádný důkaz, že spatřené jevy kategorizované jako „neidentifikované“ jsou vozidla mimozemšťanů.

Salas řekl, že jev UFO „je skutečný, nikoliv imaginární.“

„Naše vláda obklopila tento jev v současné době nadměrným mlčením,“ řekl.

Video z tiskové konference (anglicky). 


Update 1: 23. října 2010 došlo v USA opět k výpadku činnosti raketových střel, viz zde zpráva FoxNews (anglicky).
Americké letectvo přiznalo, že 50 raketových střel na základně ve Wyomingu přestalo pro výpadek zařízení na 45 minut komunikovat. (To však prý neznamená, že nebylo možno je odpálit.)

Update 2: Právě mi přišlo od Světlonoše channelingové sdělení č. 5. Jen  zírám ...



3.11. 2010, sděldní č. 5: 
Orgonete, děkujeme za zveřejnění zprávy "Svědectví o UFO". Těchto zpráv bude mnohem víc. Lidé si potřebují zvyknout, že jsme, že jsme zde, že pomáháme.

7 komentářů:

  1. Nejsou to jen přípravy na BLUE BEAM projekt?

    http://www.youtube.com/watch?v=k6iboS2aQBw

    OdpovědětVymazat
  2. "Nejsou to jen přípravy na BLUE BEAM projekt?"

    Niektoré sú a budú, táto to podľa mňa nie je. Mimozemský život je realitou, a tak, ako povedal Svetlonoš, ľudia sa musia pripraviť na to, že existuje, že je inteligentný a že je tu.

    "Mocní" tohto sveta budú vypúšťať vlastné informácie a tie, ktoré nie, budú prekrúcať a zneužívať vo svoj prospech, ostatne ako dosiaľ všetko okolo nás.

    Je možné, že Blue beam nakoniec zrealizujú, ale je možné, že to bude aj úplne inak. ;-) Ako to bude, bude záležať do značnej miery na nás. Preto otvorme svoje mysle, svoje srdcia a predstavujme si pozitívne vízie budúcnosti, čím si ich doslova privoláme.

    Budúcnosť bude dobrá. A aj keď to v najbližšej dobe nebude ľahké, nakoniec všetko dobre dopadne. Uvidíte. Ja to vidím už teraz. Veľa šťastia nám všetkým. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Samože jsou to přípravy. Většina „badatelů“ se tetelí blahem a nemohou se dočkat až uvidí an vlastní oči to kosmické divadlo. Jen si vzpomeńte na Blízká setkání 3. druhu. V kinech se všem tajil dech a dali by ruku do ohně, že jsou ty věci pravé. A to byl rok 1977. Počkejte s čím vyrukují dneska.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak se nám ozval jeden americký ufoskeptik, který nám UFO na amerických základnách rozmlouvá. Kdo chce, ať si to přečte.
    Skeptiků je samozřejmě ve světě převaha, právě tak jako těch, kteří nevěří na chemtrails ... to ale neznamená, že mají pravdu :-))))

    OdpovědětVymazat
  5. Ten komentář ufoskeptika právě mažu. Byl v něm odkaz, z kterého se sypou trojské koně :-))) takže dezinformace. A hele, jak si nás z ameriky našli :-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Mě to připadá jako odvádění pozornosti od toho, co se skutečně děje. Od učení se používat svůj selský rozum, rozvíjet svoji intuici,naslouchání svým emocím-co cítíte. Tohle mi připadá důležité a ne UFO a nebo spoléhání na to že nám někdo bude pomáhat. Já věřím, že když se lidé budou zabývat sami sebou a budou naplněni radostí, spokojeností, vyrovnaností, pomohou si sami a vše se změní k lepšímu.Protože podle zákonu přitažlivosti co cítíte si přitahujete. A na tom by každý z nás měl pracovat.Na tom uvnitř a vnějšek se změní automaticky.

    OdpovědětVymazat
  7. po tom co máme zmocněnce pro ufo a na bbc na ně běží reklama jest to, alespoň pro mě indicie že to hrajou. Stejně tak uklidňující je i představa 3-11-2010 16:26

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.