22. listopadu 2010

Co přiměje Američany k souhlasu se scannery? Falešný teroristický útok.

Amričané se bouří proti TSA (Transport Security Agency) a jejím letištním scannerům a osahávacím praktikám. 
Zprávu o tom už přinesly dokonce  i české televize, ovšem aby naši ovčané správně rozuměli,  záležitost byla prezentována spíše humorně ve smyslu, že "každý normální člověk přece ví, že tyto scannery/prohlídky jsou nutností, takže normální člověk se nebouří."
Jenom dnešní Prison Planet má na hlavní stránce 15 článků o vzpouře proti TSA z různých zdrojů (z celkových asi 30). K tomu videa a svědectví o ponižujících praktickách kontrolorů ...
Různé občanské aktivity vyzývají ke "dni odporu" 23. listopadu, v den Díkůvzdání, což je největší americký svátek spojený s rodinnými návštěvami - nejrušnější den na letištích.
Odpor nabývá takových rozměrů, že se někteří domnívají, že americká vláda zorganizuje falešný teroristický útok, aby dokázala oprávněnost těchto opatření.
K tomu úryvky ze dvou článků.


Beck: Obama prohlásí teroristický útok za důsledek odporu proti TSA

Paul Joseph Watson, Prison Planet, pondělí 22.listopadu 2010

Glen Beck učinil v pořadu Napolitano show na Fox News několik poznámek varujících, že Obamova vláda nebude váhat použít teroristického útoku zaměřeného na letadla k tomu, aby mohla z něj obvinit lidi protestující proti scannerům nahého těla a proti osahávacím praktikám. 

Řekl, že vláda záměrně provokuje americký lid k povstání, aby mohla umlčet vzrůstající odpor železnou pěstí, a také, že Obama se dosud nevyjádřil k revoltě proti TSA, ani když se jedná o nejrušnější cestovní období v roce. 

„Nechme lidi, ať se vzbouří a řeknou: konec scannerů ... a něco se stane, a pak president konečně pronese řeč o letištní bezpečnosti a řekne: „Já jsem se snažil vás ochránit, ale tihle lidé se postavili proti scannerům, a tito lidé kvůli tomu zemřeli ... přestaňte je poslouchat, já vás ochráním“, řekl Beck, čímž implikoval, že Obamova vláda může využít teroristický útok k tomu, aby z něj obvinila lidi protestující proti scannerům a osahávání TSA na letištích.

(...)

TSA potřebuje falešný útok na bezpečnost, aby Američané přijali obscénní osahávání
Mike Adams
Natural News, 21. 11. 2010

S tím, jak každý den narůstá odpor proti obscénnímu osahávání TSA (Transport Security Agency), stává se dosti zřejmým, že jedinou cestou, jak vláda donutí veřejnost přijmout tato porušení 4. článku ústavy, je to, že dojde k „teroristickému incidentu“, který bude zastaven TSA a tělesnými scannery, které používá. 

Dosud TSA obtěžuje děti, dospívající i babičky, aniž by jakkoli dokázala, že toto porušení 4. článku ústavy má jakýkoli vliv na zlepšení bezpečnosti cestování. Ale jestliže se máme v něčem poučit z 9/11 http://www.naturalnews.com/9-11.html , tak o tom, že ovčané jsou vždy ochotni vzdát se svých práv, pokud budou dostatečně vystrašeni, aby tak učinili. http://www.naturalnews.com/030452_Ron_Paul_enough_is.html
 
„Po 9/11 byli se lidé báli, a když se lidé bojí, udělají cokoliv pro někoho, kdo něco udělá, aby se méně báli.“ To řekl Bruce Schneier, expert na bezpečnostní technologie z Minneapolisu, v AP story http://news.yahoo.com/s/ap/20101121/ap_on_re_us/us_airport_security_backlash . „Ale TSA je obzvláště agresívní. Svléká donaha. Osahává tělo.“

TSA bojuje za své přežití

TSA je právě nyní masívně ohrožena. Jedno letiště na Floridě již plánuje zbavit se této agentury a najmout si soukromou službu, aby zajišťovala bezpečnost. Jeden právník z NY vyzývá k „odhalení“ TSA, a republikán Ron Paul představil zákon, který by umožňoval zatknout agenty TSA pro těžký zločin, pokud by se dotkli genitálií lidí. 

Jinými slovy, TSA bojuje právě teď o holé přežití. A zoufale potřebuje, aby došlo k nějakému novému teroristickému incidentu, který by připomněl Američanům, jak velice potřebují vzdát se svých svobod výměnou za bezpečnost. 

Tím teď nemyslím, že TSA připraví spiknutí a nechá vybuchnout letadlo nebo něco jiného, ale jestli je tu někdo, kdo má možnost pronést něco přes letištní bezpečnost, je to právě TSA. 

Jak vlády dosahují cílů pomocí operací pod falešnou vlajkou

Vláda USA má dlouhou a podrobnou historii „inscenování“ událostí za účelem ovlivnění veřejného mínění. Událost v Tonkinském zálivu za války ve Vietnamu byla záměrně inscenována představiteli US vlády za účelem ospravedlnění vojenských útoků na severní Vietnam. Dokumenty, které byly právě tento rok odtajněny, dokazují mimo veškeré pochyby, že americká vláda zosnovala spiknutí, aby zinscenovala tuto událost „pod falešnou vlajkou“. http://www.prisonplanet.com/de-classified-vietnam-era-transcripts-show-senators-knew-gulf-of-tonkin-was-a-staged-false-flag-event.html
( .....)
 Jak se vládní agentury udržují při životě (a získávají více prostředků?)

Je už TSA natolik v zoufalé situaci? Nejsem si jist, ale pro nejvyšší řídící pracovníky TSA by bylo jistě snadné najít nějakého troubu, který nenávidí vládu, přesvědčit ho, že má pronést do letadla nějaké tekuté výbušniny, a potom ho „chytit“ na svém kontrolním pracovišti a tím dokázat, že se musíme zbavit svých svobod ve jménu bezpečnosti. 

Mainstreamová média by měla s tímto příbehem pozdvižení, a po dva týdny bychom ve zprávách neslyšeli nic jiného, než jak je TSA důležitá a jak skvělou práci odvádí, a jak tento „terorista“ byl chycen přístrojem na scanování nahého těla, a tak dále.

Nedivte se, pokud se takový scénář rozvine. Ne že bych osobně nějak zvlášť nedůvěřoval TSA, protože i tam jsou dobří lidé, kteří tam pracují a kteří za to vše nemohou, ale současně už se kolem těchto věcí pohybuji dost dlouho a studují opravdovou historii, abych vědfěl, že vládní organizace udělají prakticky cokoliv, jen aby se udržely u moci.
 
Napřiklad DEA (Drug Enforcement Agency) zoufale bojuje proti legalizaci marihuany, ne proto, že by marihuana byla vysoce nebezpečnou drogou (to není), ale kvůli zajištění práce pro agenty DEA

Podobně CDC (Centrum for Disease Control - Centrum kontroly nemocí) sešlo ze své cesty, aby šířilo strach o H1N1 prasečí chřipce, ze stejného důvodu: zajištění zaměstnání. A není nic lepšího než šestý stupeň pandemie k tomu, aby byl zajištěn tok peněz od Kongresu k vám, že?

Mimochodem, CDC má rovněž fascinující historii naprostého zkreslování epidemie AIDS, aby si zvýšila příliv prostředků. Podívejte se na odhalující video, kde se dozvíte více: http://naturalnews.tv/v.asp?v=4FE73A67EAEC6D7D2E8F8CF30E63A37E
 
Každá vládní organizace – TSA, CDC, FDA (Food and Drug Administration  - Správa potravin a léků) , USDA (US Department of Agriculture), FTC (Federal Trade Comission) atd. každoročně bojuje o své přežití. To proto, že v době rozpočtových škrtů každá z agentur ví, že by se jí mohlo ukrajovat z rozpočtu. A snížení příjmů znamená rušení pracovních míst. Takže nevyřčeným pravidlem každé vládní organizace je „činit se důležitou“, aby pokračoval příliv peněz.
(...)

4 komentáře:

  1. No comment :-)
    http://www.ct24.cz/svet/107885-specialni-pradlo-chrani-intimni-partie-pred-skenery/

    OdpovědětVymazat
  2. Pred časom som zaregistrovala, že tuším v Amerike chceli nariadenie, že dospelý sa nesmie na verejnosti objať s dieťaťom, aj keby to bol rodič. Tobôž ho pobozkať.
    A teraz takýto opačný absurd.
    Je jasné, že na dosiahnutie cieľa sú schopni falošného ter.útoku. Je jasné, že sa všetko nafukuje aby prišli peniaze na účty.
    Už je toho klamstva a svinstva priveľa..., no ale čo môžem urobiť ja ? Nič múdre mi nenapadá, len vizualizovať si úspešný odboj.
    bo

    OdpovědětVymazat
  3. http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=683510

    Už vypustili holografický projektor. Invaze UFO může začít. To bude príma divadlo.

    Loki

    OdpovědětVymazat
  4. ....alebo
    si zaspievať : Don´t touch my Junk

    www.osud.cz , pred chvíľou,

    Hihi

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.