28. května 2011

Opět řádění radarů nad USA

Díky za video navazující na předchozí příspěvek. Tentokrát nejsou paralelní blesky, ale výrazné záblesky ...
Zdroj: http://wdssii.nssl.noaa.gov/web/wdss2/products/radar/rconusloop.shtml



Ještě přidávám právě mnou stažený snímek, na kterém je pěkný kruhový záblesk i paralelní šipky, tentokrát směrem na severovýchod ... aktivita radarů fakt hustá, podívejte se tam sami ...

13 komentářů:

  1. A jukněte na aktivitu haarpu...zase ožil. A na těchto stránkách,to jsou s usa webu, radši nic neukazujou. Co se kde zase semele?
    http://maestro.haarp.alaska.edu/cgi-bin/spectrum/getchart.cgi
    Milan

    OdpovědětVymazat
  2. Mám jediný problém:
    proč by si Američané chtěli škodit sami sobě ...?

    OdpovědětVymazat
  3. to Orgonet: To, co se Ti podařilo zachytit na tom satelitním snímku - v levém horním rohu - mi dost připomíná radarové útvary, které se minulý rok objevily několikrát nad (a asi nejen nad) Austrálií. Tady je článek, kde jsou teorie o tom, co to tak může být:
    http://www.colinandrews.net/Cloud-Radar-Circle-Australia-2010-0122.html

    Třeba bude někdo další vědět víc?

    Přeji hezký den!

    Richard

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to stojí za sledování....koukněte na činnost toho sračkometu harpu!!! Tak kde to bude? A co to bude? Milan

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj, přečetla jsem odkaz na Levašova, pak slovenské védy a řeknu Vám..., to je síla... Kousek sem zkopíruju: http://vedy.sk/sk/hladanie_pravdy.php#hlbiny_kozmologie

    .......... Ak je teda nová doba a «samo sa to» dalo do poriadku, pozrime sa aspoň na jeden príspevok prezidenta americkej Anti-Defamation League (ADL) Abrahama Foxmana, ktorý bol uverejnený v The National Observer, New York, 25. augusta roku 1998, ktorý jasne hovorí za všetky:

    «Vážení páni!
    Vítam vás na starom stretnutí vo veci storočného jubilea Starších Sionu. Dosiahli sme všetky ciele naformulované na našom prvom stretnutí pred 100 rokmi. My riadime vlády. My sme vytvorili protirečenia medzi našimi nepriateľmi a primäli ich ničiť jeden druhého. My určite odstránime kritikov nášho diela, a my sme najbohatšia rasa zo všetkých na zemi.
    Hovorím o SMRTI BIELEJ RASY. My úplne zničíme všetky prostriedky, ktoré pochádzajú od takzvanej RASY ÁRIJCOV.
    Nastal čas sa presvedčiť, že BIELA RASA ZANIKÁ SKRZ GENETICKÉ ZMIEŠAVANIE a FAKTICKY je dovedená k NULOVEJ PÔRODNOSTI.
    My všetci sme sa kochali víziou veľakrát opakovanou snímkami z celého tohto sveta – POSLEDNÝMI BIELYMI DEŤMI, ktoré sa hrajú s tmavými deťmi a vieme, že toto je cesta ku konečnému zničeniu bielej rasy. My môžeme zničiť PRASTARÚ ČISTÚ LÍNIU KRVI ÁRIJCOV, nabádaním k altruizmu a produkovaniu zmiešaného potomstva.
    Existujú aj agresívnejšie programy. Majú za cieľ zničiť nasledujúce pokolenie bielych detí, a tento cieľ je hodný akejkoľvek ceny. Chceme, aby každý biely otec pocítil ťažkosti od bielych detí a produkoval zmiešané potomstvo.
    Musíme použiť našu vládu na očierňovanie bielych mužov a žien, tých, ktorí ešte majú úmysel uchrániť svoju rasovú čistotu. V novej spoločnosti budú objektom trestov.
    Aby sa Gojovia nemohli spájať, je potrebné ich zabíjať a zatvárať do väzení.
    MY SI CELKOVO OVERÍME KONIEC BIELEJ RASY až vtedy, keď zrýchlené umy vnímavejších bielych detí ich zmenia na agentov ich vlastného zničenia. Naše úsilie vytvoriť «ľudí» tohto typu v bielej rase už priniesli úspechy. Takýto muži už nie sú samostatnými ľuďmi.
    Ľudia, vy a vaši predkovia ste intenzívne pracovali, aby sme sa mohli pokochať, až budeme mať vládu nato, aby sme UDRŽALI OSUD BIELEJ RASY vo svojich rukách. Teraz to už máme.
    HYŇTE, ÁRIJSKÍ GOJI (ROHATÝ DOBYTOK!)»

    Nuž, kde patríme, Slovensko – do Svetlého Sveta alebo k dobytku na zabitie? Sú «apoštoli» duchovného otroctva, ktorí hlásajú, že ich Pán zariadi všetko a preto to máme nechať na neho. Sú však aj samozvaní «proroci» Slovanstva, ktorí skôr hľadajú osobný prospech ako skutočnú Starú Vieru. Títo spravidla rovnako očakávajú, že «bez zbraní a postroja» sa to «samo» dá na správnu cestu a tí, ktorí tisícročie systematicky ničia našu rasu sa sami od seba spamätajú a odrazu budú dobrí... Nuž, naši Bohovia zasiahnu, vieme, že Perún už je na ceste na Midgrad-Zem, aby definitívne ukončil vládu Temných Síl. Ale naša Viera nikdy netvrdila, že nemáme nič robiť, aby sme sa náhodou nepomýlili – to je cesta k nášmu koncu. Práve naopak, narodili sme sa nato, aby sme sa učili tvoriť a budovať na blaho našich Rodov. A keď treba, aj bojovať. Vtedy nám pomôžu aj naši Bohovia. Alebo zomrieme v hlbokom spánku alebo ubránime Starú Vieru Predkov. Tretej cesty niet...


    Spracované na podklade materiálov akademika Levašova.

    © VEDY November 2010

    OdpovědětVymazat
  6. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/db/Lightning_over_Oradea_Romania_cropped.jpg

    blesky jak z katalogu, ale nevidím žádné bouřkové mraky, vy ano?
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.youtube.com/watch?v=5--Iq4FPyGU&feature=player_embedded#at=19

    Pekne spracovane len škoda že nerozumiem textu.

    OdpovědětVymazat
  8. Trochu z jiného soudku - tento dopis jsem dnes napsala vedoucímu zpravodajství čt24.
    Dobrý večer,

    mám k Vám dotaz.Zajímalo by fmě, proč česká televize neinformuje aktuálně o demonstracích ve Španělsku?
    Proč nám neukáže, jak tam bijí mladé lidi obušky a střílejí do nich gumovými projektily?
    Proč jsou tyto zprávy cenzurovány? Proč neukáže raněné?

    Podle záběrů z internetu je násilí policejních složek srovnatelné s listopadem 1989. Tenkrát byla plná televize toho, že bijí naše děti. Že se dnes děje totéž, to nikoho nezajímá?

    Denně jsou nám předsouvány zprávy z demonstrací z blízkého Východu, ale, že v Evropě se děje totéž, o tom se nikdo nešíří. Nepovažuji vaše zpravodajství za objektivní. Pouze nám podsouváte dezinformace. Naštěstí se zvyšuje počet lidí, kteří vám ty nesmysly nežerou.

    Zdravím. Jana Šrubařová

    OdpovědětVymazat
  9. http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=brno

    Presne tak to vyzera aj aj obloha v Senci na Slovensku fotiť sa my to nechce cez mobil nerobí to kvalitne fotky.Tak že po sobotnajšom žabom horore ktorý sa našťastie nekonal len par konárov si to odnieslo a blesky ktorým som fandil nech ich tresknu do tých anten čo maju na sýpkach bohužial blesky len lietali do jazera a asi do potoka čierna voda.

    OdpovědětVymazat
  10. Omlouvám se, že budu málo konspirativní ale může se jednat o mikrovlné vysílání, neb je na podobné frekvenci jako metorologické radary. Toto vysílání se nechá směrově zůžit do "paprsku", čehož se využívá i pro bezdrátové připojení k Internetu. Proč je ale pouze v jednom směru a zdroj se pohybuje nevysvětlim. _mars_

    OdpovědětVymazat
  11. Západ USA, Mexiko i Kanada se dostali do svízelné situace.
    Fukušima jim tam za pomoci vzušných a mořských proudů neustále(nejsou mi známy důkazy, že by se situace od 11.3.změnila k lepšímu) dodává do ovzduší nemalý přísun radiace, která se jim do velké míry podílí na extrémních projevech počasí.
    Až se podaří odstranit nedozírnou jadernou katastrofu v Japonsku, potom si teprve oddechneme.
    SKAFIN

    OdpovědětVymazat
  12. Pro Anonymního 28. května 2011 17:02 :

    Musíte si uvědomit, že se nejedná o Američany, ale o psychopaty, kteří usilují o nadvládu nad světem. Pojmy, jako národ nebo vlast, jim nic neříkají. Jsou to lidská sarančata. Vzpomeňte na 9/11. Potřebují celosvětovou krizi, celosvětové katastrofy a celosvětové války. Podívejte se na pár dokumentů na mustwatch.cz a mnohé se vám objasní (Podvod jménem Obama, Zeitgeist II Addendum, atd.).

    Guess

    OdpovědětVymazat
  13. Během uplynulého víkendu se nad jižními Čechami objevila první letošní silná bouře s až přemírou divokých blesků. V jedné chvíli se blesky přiblížily na pár set metrů od jižního okraje Č.Krumlova. A co nevidím : oslepil mě světelný "výbuch" oranžovozlatavé koule, z které se mohutné výboje "rozběhly" nahoru(do oblak) a dolů (k zemi). Napočítal jsem sotva 2 sec., a ozvalo se zvláštní až tak trochu zemětřesné velmi silné a hluboké dunění, až se otřásal celý dům a drnčela skla v oknech. Vzápětí až potom dolehl jakoby tupě praskavý zvuk hromu, který ale nezanechával typickou ozvěnu, nýbrž byl ten zvuk jakoby náhle uťat. Měl jsem dojem, jakoby zvuk hromu byl "uzavřen" v nějakém malém neviditelném prostoru. Celé mě to zaujalo, a sledoval jsem "bouřku" téměř hodinu. Podezření, že s ní není něco v pořádku ve mě sílilo stále více a více. Těch "vybuchujících" oranžovozlatavých koulí jsem viděl více, a nedokážu si vysvětlit, co to bylo za výboje. Mám proto silný pocit, že ta bouřka byla uměle vyvolaná a následně i řízená. Zvláštní ještě na té bouřce bylo to, že se celkem okolo Č.Krumlova "obtočila" třikrát !!!

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.