4. října 2016

Uměle řízený déšť 4. 10. 2016

Navazuji na svůj včerejší článek o umělém dešti.
Plán objemu vody pro ČR asi ještě nebyl splněn, takže geoinženýři museli dešťový systém unikající přes Polsko na sever zastavit a otočit zpátky do ČR.

Včera (3. 10.) večer k tomu vytvořili blokádu pomocí radarů v celé Skandinávii. Radary zobrazují modré kruhy/různoúhelníky kterým meteorologové říkají falešné srážky, já tomu říkám "suché frekvence", které vydávají, aby zabránily srážkám v postupu na určité území.




Následující video ukazuje proces postupného zapínání "suchých frekvencí" skandinávských radarů. Je to jasný postup koordinovaný počítačovým systémem. Tento koordinovaný postup zapínání suchých (či mokrých - zelených pro přitažení deště) je velmi často vidět na území USA. 


Je rovněž vidět dvě protichůdné oblasti srážek, jedna postupuje od SZ k JV, druhá opačně, mají tendenci se spojit v rotaci. 

Dva směry pohybu srážek 3. 10.:


Dnešní (4. 10) dopolední déšť přichází zase z jiného směru - od SV - oblačnost se v noci "odrazila" od blokády na severu a otočila se zpět. 

Směr pohybu srážek 4. 10. 

Samozřejmě je do dnešní oblačnosti neustále "vrtáno" nějakými frekvencemi, aby důkladně pršelo, avšak nestejnoměrně, jak je vidět z její "klimateroristické chaotičnosti": 






(Haarpové kruhy viditelné na radarech záměrně vynechávám, bylo by to moc dlouhé.)





7 komentářů:

  1. Osobně se domnívám, že ony tzv. "suché frekvence" mají kromě toho, že stočily přirozený vývoj pochodu fronty na sever zpět na jih, ještě jiný význam. Pomocí nich byla totiž současně s frontou vracející se k jihu stažena rovněž masa arktického vzduchu. Klimateroristé (toto označení se mi tuze líbí) si prostě dali za úkol zařídit podzimní citelný teplotní zlom. Citelné ochlazení a čerstvý vánek ze severu je evidentní snad každému, jehož krevní oběh správně funguje. Přeci není možné, aby do střední Evropy nedorazil podzim, řekli si pánové přilepení ke svým počítačovým modelům. No řekněte, bylo by to normální, aby byl celý říjen teplotně nadprůměrný se subtropickými teplotami? Ale on by byl, kdyby neprovedli tohle. Tak dlouho, jak dlouho se jim bude nyní dařit držet arktickou masu nad střední Evropou, tak dlouho tady budeme mít klasický průměrný říjnový podzim. Ale neomezení vládci nad počasím to nejsou, dříve či později se vše vrátí do toho, jak by to nyní mělo být. Naše klima se mění přirozeným způsobem a Česká Republika se stává charakterem klimatu spíše subtropickou (což pánům klimateroristům asi vadí - nechápu proč, naopak by jim to přeci hrálo do karet s jejich žvásty o Globálním oteplování). Čili můj tip - tento stav zvládnou udržet max. 10 dní a pak se dočkáme návratu do podzimně subtropických teplot. Lukáš Toman - amatérský až poloprofi meteorolog s vlastní stanicí měření :0)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musim rict, ze uz take ponekolikate sleduji, jako kdyby nekdo prepnul pocasi na spinaci a temer ze dne na den udelal nove rocni obdobi :) Spis si rikam, proc tak strasne jdou proti vlekarskym podnikum a nedoprejou v zime vice snehu.. Nebo spise, proc ty teploty neustale vyskakuji nad 0, takze to co napadlo zase roztaje?

      Vymazat
    2. Ty to asi nechápeš však ? :P Žiadne oteplovanie by nikdy nebolo keby oni v minulom storočí neexperimentovali. Takže udržat tu teploty také aké boli pred 70 rokmi by mala byt ich povinnost. Už ked niečo poseriem tak to aspon opravím. Lenže oni to vedia opraviť len dočasne. Najlepšie že ozonová vrstva nad austráliou sa opravuje. Ale až po prílete chemtrails lietadiel...

      Vymazat
  2. Jde o to nepustit vodu z Atlantiku dál do Ruska, všechno musí vypadat tady. V širším kontextu se dá ta snaha těžko přehlédnout. Impérium nestydatě tlačí na všechny páky.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  3. Rovněž ono masivní sprejování chemtrails na konci září (27.9.-30.9.) byla příprava chemické polévky pro akci PODZIM PRO STŘEDNÍ EVROPU.

    OdpovědětVymazat
  4. vsetko ma svoj zmysel, aj toto striedanie extremov, z leta a krátkych rukávov, rovno do zimných bund a snehu, treba znicit urodu jablk a iných podzimných plodov, beru to vsetko jedným vrzom, zároven rozprasili pár chripkových virusov, deti v skolkách a skolách vo velkom zvracajú, majú teploty, všetko to ide podla ich dokonalého destruktívneho plánu...a budu stále len pritvrdzovat, už takmer šalejú títo psychopati, naozaj chcú rozputat armagedon, na ktorý ale tiez sami doplatia..s tým ale vobec nepočítajú..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.